Nyår?

Nyår....o alltid samma problem? Va fan ska man hitta på! Det är så synd att ingen vill ställa upp med en super kul fest men jag förstår dom för det skulle jag själv aldrig göra heller! Så vi tänkte kanske sitta hos oss bara dom närmaste o dricka/umgås lite, men sen vart vi bjudna till tompas bror så jag vet inte riktigt hur det blir?

Nyår borde ju vara en välplanerad dag...men icke =/

Shopping...

I måndags drog jag till stan med Malin och Ewa, vi kollade in rean, käkade god lunch och på kvällen kom Ewa över för lite SATC! Nu har vi tagit oss igenom hela första säsongen och är inne på andra! vi måste ju hinna se klart hela innan Ewa åker tillbaka till england vilket sker den 16 jan! Hur som helst handlade ingen av oss oss speciellt mycket på stan men jag kom hem med en tröja och en klänning från gina! Klänningen är jag lite osäker på men den kostade 125,- så den fick följa med iallafall!

Tisdagen hade jag tänkte ta en riktig sovmorgon men då ringer mamma och undrar om jag kan följa med till marieberg, hon vill ha lite hjälp att hitta nåt fint till nyår! o snäll som jag är så följer jag självklart med! Det ända jag köpte va en nagelfil, sminkborttagning och groggvirke!

Rihanna fest Justin Timberlake - Rehab


Slödag...

Igår gjorde jag inte mycket alls, vi va iväg och handlade lite mat på Ica Maxi men sen gick jag i mjukisar hela dagen! Slöade framför massa dåliga filmer på tvn. Ewa kunde inte komma så hon kommer idag istället så nu ska jag iväg och städa på pappas jobb sen blir det SATC för hela slanten...

Va hade iallafall tur...

Det blev bio igår kväll med kusinerna! Vi kollade på "Vi hade iallafall tur med vädret igen" o jag tyckte att den va sådär, varken bra eller dålig? men det är ändå kul att ha sett den! idag ska jag bara ha en slö dag, hoppas ewa kan komma framåt kvällen och se några SATC avsnitt, jag kan snart inte hålla mig längre =)

Sandra ♥


Fika...

Va iväg till Marieberg för att träffa Arazu och Isak! vi gick lite i affärer men folk är ju fan tokiga när det blir rea, sliter och rycker i allt så jag kände inte för att trängas i klädbutikerna utan vi tog en fika och snackade lite skit istället! Jag fick med mig ett par tennisskor hem, det va väl allt men dom behövdes verkligen!

  


Äntligen hemma...

Nu va denna dag avklarad! Först va vi med Tomas släkt hela eftermiddagen och käkade mat! Jag fick en julklapp av hans mamma, en stor rund lila matta som jag själv velat ha till sovrummet jätte länge men aldrig köpt, kanon =) Tack!! sen framåt kvällen åkte vi hem till min familj för att pappa fyllde år, hela 45 år! Grattis pappa! Där blev det ännu mera käk, fika och godis så nu känner jag mig rätt uppsvullen! Känns som man inte gjort annat än att äta dom senaste dagarna, men det blir väl att banta o motionera bort allt sen, haha!

Nu börjar jag känna mig rätt trött så jag ska nog gå o lägga mig! Ska upp ganska tidigt imorrn för att träffa Arazu och Isak! Måste ju passa på att träffa Isak när han väl är i Örebro!

Natti...♥ Grattis pappa!


Fullt upp..

Trots att julen redan är över så har vi  fullt upp idag också! Först ska vi äta med Tomas släkt kl 14.30 och sen ska vi vara hos mamma o pappa till kl18.00 för att fira pappa som fyller år! Så nu ska jag väl börja göra mig iordning så jag blir klar nån gång!

Sandra ♥

Julafton!

Hade ställt klockan på 09.30 så då gick jag upp, fixade iordning mig, lockade håret och sen hämtade jag min bror o vi åkte upp till mormor o morfar för lite julmat vid 12.30! Efter maten kom tomten och det delades ut massa julklappar! Jag fick en zebraklänning utav mina kusiner som stod väldigt högt upp på min önskelista, tänkte nämligen ha den på nyår! den är supersnygg!! Sen fick jag en svart väska med fransar, en tröja, en svart brödlåda och en svart teburk (det kommer passa jätte bra in i vårt kök) plus lite annat småkrafs! Det tog väl ungefär 5 min för oss att öppna alla julklappar o sen va det roliga över, då blev det lite kalle anka innan det va dax att dra vidare till farmor o farfar.

När vi kom dit blev det ännu mer julklappar och där fick jag i stort sett bara presentkort! så nu har jag 850 kr att spendera på indiska =) jag ska köpa massa snyggt till sovrummet hade jag tänkt!! Sen spelade vi lite pingis för min kusin hade fått ett litet pingisbord! vi kollade på Tomten är far till alla barnen och sen spelade vi lite TP innan vi åkte hem vid 00.00 nån gång! det blev en lång men väldigt rolig dag och jag är super nöjd med alla mina julklappar!

     

Tisdag...

Jag sov ganska länge sen låg jag framför tv:n o latade mig innan det va dax att dra till Mamma och Pappa för lite julmys! Vi käkade jätte god mat och självklart lite efterätt, mamma hade gjort cheescake! Sen bytte vi  julklappar o jag fick ju min efterlängtade mobil =) Sen fick jag en super snygg stor lila ljuslykta från indiska utav min bror som passar perfekt in i mitt sovrum! Fick även första säsongen av "Vänner" så nu har jag bara nio st kvar, haha! Plus massa andra småsaker!

Tack för alla julklappar =)


Lady Gaga - Pokerface



Kan inte få nog av den här låten...den är grymt bra ju =)

Thanks Honey =)

Bytte julklappar med Tompa igår och jag blev jätte nöjd! Jag fick "Sex and the city filmen" "Sex and the city boxen" och en faktabok med massa onödigt vetande som verkar jätte intressant! Jag har lovat Ewa att vi ska kolla igenom boxen ihop så det blir väl till helgen hoppas jag, boxen är över 40 timmar lång så vi har o göra dom kommande dagarna =) 

Just de, jag bytte ju med Ewa o Malin i söndags också, av Ewa fick jag ett stort silver halsband, body butter som luktade jätte gott och en liten ask med massa olika läppglans i, Tack gumman! Det blev lite komiskt när jag o Malin bytte, jag fick en box med fyra dansfilmer, as bra men jag hade redan den sen tidigare och Malin fick en svart klänning av mig som hon precis köpt själv, samma dag! Haha...

Ikväll blir det ännu mer julklappar, vi ska till Mamma o Pappa och käka middag och byta julklappar! Julafton har inte ens börjat och jag har redan fått massa kanon grejer!


Granen...

Nu har jag hållt på jätte länge med att klä granen, det är väl inte den snyggaste granen för den har inte så mycket grenar, haha, en kal gran! Nej då så farligt är det inte, det viktigaste är att vi har en gran iallafall med väldigt snygga kulor i lila och rosa =) Sen har jag inte hunnit med så mycket mer idag för jag satt i evigheter och knöt snören på alla nya kulor jag hade köpt innan jag kunde börja klä granen och det tog säkert en timme, jag skojar inte! Varför kan inte snörena redan sitta på kulorna när man köper dom?

Jo jag har också hunnit med en liten promenad med Raja,
vi är hundvakt åt Tompas föräldrars hund idag!

Nu måste jag fixa nåt o käka för jag känner att min mage skriker efter mat!


Granen ser mycket bättre ut i verkligheten, ja lovar...haha!!

Mobil?

Hade precis gått upp och satt o käkade frukost när mamma ringde, hon va med pappa i stan och skulle handla julklappar! Jag hade ju önskat mig en ny mobil, en rosa! Men den hade tydligen utgått och skulle inte komma in mer så hon undrade vad jag ville ha istället? Ehh...o jag är ju inte speciellt insatt i vad det finns för mobiler så jag satte mig framför internet o kikade lite! Jag ville ju helst ha en rosa men det fanns ju inte alls mycket att välja på? Funderade ju att tag på Samsung Touchwiz men jag vill nog inte ha touch, det verkar bara jobbigt! Så det fick bli en Sony Ericsson W595, en blå! Det blir nog jätte bra, jag är inte så kräsen av mig när det gäller mobiler!



Tack mamma o pappa för en bra julklapp =)

Julklappsbyte =)

Åkte till Arazu igår för att träffa henne och Kim! Vi käkade skinksmörgås, gröt och bytte julklappar! Jag blev jätte nöjd med mina, fick precis vad jag hade önskat mig, två väskor =) ett par örhängen, en lila basker och en sjal som Arazu köpt i Thailand! Tack tjejer, ni är bäst!!!

  

Storstädning...

Nu är jag äntligen klar...har storstädat hela lägenheten idag, dammat, damsugit, o plockat iordning på massa skit som ligger och skräpar överallt! Så nu känns det riktigt fint här hemma, ska bara få fram lite tomtar också så det blir lite mer julkänsla! Men det hinner jag nog inte nu, jag måste duscha o fixa iordning mig lite för jag ska vara hos Arazu till kl sex, vi ska ha lite tjejmys med julklappsbyte =)

Jag har också slagit in alla julklapparna idag, och när alla i princip va klara så kom jag på att jag har prislappen kvar på dom flesta paket...typiskt mig o glömma en sån sak? men det får gå ändå, jag tänker inte gör om det så dom får väl veta vad det kostade, spelar väl ingen roll?...haha...klantigt gjort!

 

Allt fixat...

Nu är jag helt klar med julklappar! Känns riktigt skönt att slippa tänka på det! Jag och mamma spenderade i stort sett hela dagen på stan och sen på marieberg! Fixade klart alla julklappar, köpte en tröja till mig själv och lila julgranskulor!

Tompa drog iväg med Nille nu, dom skulle till Robert o käka pizza o kolla på film så jag smsade Ewa för att se om hon har kommit hem än? o hon va i Örebro på väg hem så jag ska snart sticka iväg och umgås lite med henne istället för att sitta själv hemma!


Äntligen ledig =)

Nu är jag äntligen ledig i ca två veckor...yippie =) Sitter och käka frukost nu innan mamma o jag ska in till stan o shoppa lite, jag ska fixa mina sista julklappar och så kanske någonting fint att ha på mig på julafton!

Sandra ♥

Torsdag...

Bara en jobb dag kvar sen är jag ledig i två och en halv vecka! känns as skönt, det är som jullov fast man inte går i skolan längre! Ewa kommer ju hem nu i helgen och är hemma till mitten på januari så jag ska passa på att vara mycket med henne! och Tompa självklart...

Igår hade vi middag med jobbet! Vi käkade buffe på kinamuren o självklart ska man mosa i sig så mycket mat att man knappt klarar av att gå därifrån! Men gott va´re =)

Idag drog jag med Arazu till Marieberg direkt efter jobbet, fixade lite julklappar snabbt o va hemma runt sju! Käkade lite nudlar, kollade på roomservice o nu sitter jag här! Började slå in lite julklappar förut men dom blev så grymt fula så jag tappade humöret o gick därifrån, får väl göra ett nytt försök imorrn!

Fixat...

Direkt efter jobbet igår så drog jag till Marieberg, mamma följde med mig så jag slapp åka själv! och efter en kvälls shopping känns allt mycket bättre, jag handlade absolut ingenting till mig själv utan bara massa julklappar! känns as skönt att få så mycket fixat =) nu har jag bara lite små saker kvar som jag tar på fredag när mamma o jag ska in igen! Då tänkte jag även passa på att handla någonting till mig själv, nåt att ta på mig på julafton kanske?

Sandra ♥


Pulkaåkning!

Efter att vi sovit några timmar på morgonen så drog jag, Tompa, Nille och Emelie till Ånnaboda för att åka lite pulka! Vi köpte varsin pulka på macken o drog iväg! Det va jätte kul men backen va ju fan livsfarlig, massa gupp överallt så man ramlade ju i stort sett nästan varje åk! stukade foten rejält också så jag kände mig som en haltande gammal kärring när vi kom hem! Sen på kvällen blev det lite pizza o film....

      

Lucia movie night

I fredags kväll drog Tompa o jag in till sf för att gå på Lucia movie night! Det började 23.30 och vi skulle får se tre förhandsvisningar. Första filmen började runt 01.00 nån gång och va "Yes Man" med Jim Carrey, den va faktiskt rolig och den bästa av alla tre filmerna, trots att jag nickade till då o då =) Sen fick vi se en svenska komedi "Allt flyter" inte bra men inte dålig heller! o till sist "Zach and Miri makes a porno" som jag inte alls tyckte va bra så jag sov i stort sett genom hela den filmen! Kvällen va mysig men jag tyckte det va lite trist att dom bara visade komedier, hade gärna sett någonting annat också! Vi va hemma vid 07.00 så då va det bara att gå o lägga sig!!

        


Bakning...

Gick upp tidigare än vanligt idag för att kolla på mina kusiners luciatåg på skolan! Sen väntade jag på att dom skulle sluta så vi kunde sätta igång med pepparkaksbakningen! Pepparkakorna blev väl sådär, första plåten brände vi så dom såg ut som kolbitar o resten blev lite blandat, vissa brända o vissa knappt färdiga...haha! Men vi lyckades få till ett papparkakshus iallafall!






Mamma mia

Kollade ju på "Mamma Mia" igår och den va faktiskt bra!
Det är ju musiken som gör hela filmen =)


Onsdag...

Jaha då va man hemma från jobbet...dan har gått ganska fort måste jag säga och idag pratade vi om hur vi jobbar över julen, eller jobbar o jobbar jag är ledig från 22 dec till 7 jan så det är ju rätt soft! inte det bästa för  min ekonomi kanske men det känns ändå väldig skönt med lite julledigt! Jag får ju ut massa semesterersättning i januari så lönen blir nog inte allt för dålig iallafall!

Nu tänkte jag slänga ihop lite käk och sen kolla på "Mamma mia" som jag hyrde i macken! alla säger ju att den ska vara så bra så jag hoppas  på det!

Börjar bli lite stressad nu innan jul eftersom jag har en hel del julklappar kvar o köpa o jag vet inte riktigt när jag ska hinna med det eftersom jag jobbar hela veckorna och inte riktigt har tid i helgen? men jag får väl helt enkelt åka iväg nån dag efter jobbet o gå på Marieberg dom sista två timmar innan dom stänger! det borde jag klara mig på!

Nu kurrar magen så nu måste jag fixa käk....bye ♥

Jobb...

Jag har varit hemma från jobbet nu i två dagar och varit sjuk! men nu är det dax att jobba igen! jag är fortfarande lite förkyld men det är mycket bättre!

Se yaa....Sandra ♥

Ny nalle?


Är väldigt sugen på en ny mobil o någon av dessa kanske skulle passa bra? utseendet spelar stor roll när det gäller mig? haha...blir nog att önska mig en i julklapp??

Dansavslutning...

Helgen har i stort sett bara bestått av dans. Det var dansavslutning så vi hade två föreställningar på lördagen och en föreställning på söndagen! gick väl helt okej? På söndagen filmades hela föreställningen o självklart ska allt bli fel då! vi va två stycken på våran första dans, jag och josefin stod alltså helt själva på scenen vilket inte kan ha sett annat än dumt ut! haha...snacka om pinsamt! Andra dansen som jag aldrig gjort fel på förut utan kan helt felfritt men självklart ska jag klanta till mig o göra fel!!!!! Åhh...jag blir så arg på mig själv, o tredje dansen gick väl helt okej iallafall! Hur som helst har det varit en rolig helg! brände upp ett stort sår på knät bara men det är väl sånt man får räkna med =)

        

                     

Pizza Hut

Nu har jag precis kommit hem, drog till mamma efter jobbet och fixade det sista till dansen så det är klart! Så nu blir det dans för hela slanten i helgen! Koffe följde med hem för han ska sova här inatt så jag, tompa, koffe o robert drog till Pizza Hut o käkade o fan va dyrt det va! Gick typ på 150,- per person för en liten jävla pizza, o den va liten kan jag säga! Det var verkligen inte värt pengarna så det va nog första och sista gången jag käkar där!

Har precis duschat och klippt till min lugg lite. Va sugen på att ha lugg imorrn men den hade blivit så lång så jag fick improvisera lite egen klippning, det funkade det med! så nu är det väl inte så mycket mer att göra än att hoppa till sängs! Ska upp skapligt imorn för jag ska träffa Arazu på stan o shoppa lite julklappar o sen blir det kalas till kvällen!

Natti...♥

Snö...

Kollade precis ut genom förstret och fick se att det var helt vitt på backen! Va mysigt! Jag måste nog åka lite tidigare till jobbet idag för jag antar att jag måste skrapa rutorna på bilen och det är säkert halt!


Godmorgon

Sitter här med två rostade mackor och en kopp te o ska snart dra iväg till jobbet! Sen blir det mamma efteråt och fixa danskläderna =)

Bye...♥

Julstök...

Helgen har varit fullspäckad och det känns som att jag har fått ganska mycket gjort! Jag har varit på Marieberg och inhandlat dom första julklapparna! Och själv hittat massa saker att skriva på min önskelista! Jag har fixat tyger och kläder till dansavslutningen så jag ska till mamma efter jobbet imorrn och sy o fixa det sista! Vi festade lite i lördags, kalasade på söndagen och jag har även börjat med julpyntningen! Hängt upp julstjärnor, fixat adventljustaken m.m. så jag måste nog säga att jag har varit ganska duktig i helgen =)

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och väntar i princip bara på att få åka iväg till dansen, sista dansen för denna terminen o sen är avslutningen i helgen. Både lördag o söndag vilket känns trist för hela helgen går ju då? plus att Linette inte ska vara med o då kommer det bli ännu segare! Mamma o dom ska komma o kolla på lördagen och föreställningen filmas på söndagen så jag vill ju vara med båda dagarna iallafall!

     


RSS 2.0