Mina lediga dar

Nu är mina två lediga dagar över o det har gått alldeles för fort. I torsdags tänkte vi först åka till Kolmården men det blev en tripp till sthlm istället. Tompa, Jag o Linda drog dit o shoppade lite. Tompa fick med sig massa fiskar hem o jag köpte, en träningströja, vikter att sätta på fötter eller handleder, ett halsband och en ring.



Igår började jag dagen med en löprunda i min nya tröja =) Funkade skit bra, haha! Sen va det storstädning som gällde, vi dammade, dammsög, torkade golv, tvättade m.m. så nu är det jätte fint i lägenheten. Jag hann med en snabbis till frisören också, bara toppade mig innan vi drog till Glottra sjön för lite bad o grillning. Jätte kul.









Soppatorsk

Tompa o jag fick soppatorsk igår kväll...Tur att Jocke är snäll som bogserar oss till macken! Ca 1 km, haha


Äntligen ledig!

Jag har precis kommit hem från jobbet och fått i mig lite kvällsmat. Jag hade frallor kvar från imorse så det fick bli det! Tänkte jag skulle gå en kvällspromenad nu men om jag väntar en stund så får jag sällskap av Tompa o Linda, det är ju roligare än att gå själv. Nu har jag två lediga dagar att se fram emot o det känns toppen. Vi hade tänkt att åka till kolmården imorgon men vi får se va det blir? är det kanon väder så nöjer jag mig med att bara ligga vid sjön  =)

Just nu sitter jag i mina nya jeanshorts och försöker "gå in" dom lite. Jag visste inte vad jag skulle ta för storlek, 38 satt gansk löst o 36 ganska tight men det blev 36, jeans brukar alltid töja sig massor så jag hoppas på det! Dom är iallafall super snygga! (snyggare på än på bild)



Onsdag!

Jag gick upp vid 8 imorse, drog på mig löparskorna och sprang ett vara runt spåret, det va tungt o jobbigt men jag tog mig runt iallafall. Sen köpte jag med mig frallor från kondis o käkade o super god frukost. Duschade o skulle fixa håret men jag inser att mitt hår är i akut behov av en frisör så jag ska dit på fredag, det är som en stor risbuske....jag blir galen!! Nu ska jag snart dra iväg till jobbet o efter ikväll har jag två lediga dagar att se fram emot =) känns toppen!

Ha en trevlig onsdag allihopa!


Nya bikinis


Semester bilder

Här kommer lite bilder från vår "mini semester"



  
  
  
  
  


semestertripp

Idag åker jag, mamma, edwin o rasse iväg på en liten semester tripp. Jag kan tyvärr inte säga vad vi ska göra eftersom det är en överaskning, men det kommer bli super kul =) Vi kommer hem på fredag! hej så länge!


Förra året va vi till Stockholm o Gröna Lund =) haha


Isak & Ruut

Fick ett jätte fint tack kort från Isak & Ruut idag!




Angels

Måste bara säga att jag älskar er tjejer ♥ Ni är bäst!


Vila o packa

Jag är hemma från jobbet idag också. Febern verkar ha försvunnit och inatt har jag iallafall sovit hyfsat bra. Jag är snorig o har lite ont i halsen fortfarande men jag hoppas jag är frisk imorgon, när vi ska åka ut på äventyr =) För det ska bli riktigt skoj. Så idag är det bara vila o packa som gäller!



Jag laddade upp med nässpray, bafusin, migräntabletter, två filmer o lite choklad igår. Chokladen är fortfarande inte uppäten så jag måste vara ordentligt sjuk, haha! Filmerna va inga höjdar filmer tyvärr så idag blir det väl kanske lite sex and the city, funkar alltid =)


Sjuk!

Usch o fy för att vara sjuk, jag hatar det!! Jag har kännt att en förkylning har varit på g länge men idag är det fan inte roligt! Näsan är helt igentäppt så jag måste andas med munnen. Jag har jätte ont i halsen o kan knappt svälja. Det jag äter smakar ingenting. Plus att jag haft feber o svettets som en gris hela natten, inte roligt!

Nu ska jag åka till apoteket o sen till macken för att hyra film...


Rolandz

Igår kväll drog Jag, Linda, Jocke, Peter o Johan till Hällefors för att kolla på Rolandz. Mina förväntningar va skyhöga över att få se Robert Gustavsson, haha! Vi betalade 200 spänn och hann väl höra ca 20 sekunder av sista låten =/ fy va besviken va jag! Så jävla typiskt! Men om man bortser från det så hade jag en jätte trevlig kväll!


Taggade i baksätet =)

Jag & Linda

Peter

Jag hann iallafall ta kort =) haha



Jocke


Lördag

Ikväll blir det Rolandz =)


Fredag!

Jag fick mina provlinser igår men det är lite trixit måste jag säga? Plus att ögonen inte är vana så just nu ser jag inte så mycket bättre? men dom sa att det kunde ta lite tid innan ögonen har ställt in sig! Nu ska jag käka lite frukost o sen bege mig till Arazu o gymmet innan det är dax att börja jobba!


Torsdag!

Öppe tidigt idag trots att jag börjar jobba kl 15.00. Jag ska träffa farmor o farfar på marieberg kl 10.00 och hjälpa dom att handla lite. Farmor behöver nya jeans. Kl 12.00 har jag tid hos optikern för mina provlinser har kommit så dom ska lära mig hur man sätter i och sköter dom, hoppas det går bra! Sen blir det jobb...


Onsdag!

Tillbringat hela dagen i hjortkvarn, med löprunda, grillning och glass =)
Nu blir det film!


Red Riding Hood!

Kvällen spenderade jag med Kim igår! Först tog vi en löprunda, sen badade vi i sjön (hur skönt som helst) När vi kom hem så hade Ibbe gjort en tacopaj så vi käkade o sen kollade vi på film. "Red Riding Hood" (rödluvan) as bra! Det va samma reggisör som hade gjort Twiligth filmerna o det märktes faktiskt! Va nog därför jag tyckte den va så bra!




Tisdag

Iväg o jobba några timmar nu...efter det blir det löpning med kim =)

Jag, Tompa, Linda o Nero va på promenad igår kväll o träffade på några får....


Jobbig måndag

Usch...dagen har knappt börjat o jag känner redan att det komer bli en jobbig dag! Klockan ringde 08.00 o jag hade egentligen tänkt att åka till gymmet men jag orkade verkligen inte! Tog på mig springskorna och tog ett varv runt spåret istället , det är iallafall nåt. Men det gick riktigt tungt idag, jag va as trött o hade noll energi. Sen gjorde jag lite sit ups, armhävningar m.m. innan jag hoppade in i duschen! Håret är nog på lika dålkigt humör som jag idag så jag satt upp det o tofs (det ni) haha händer väl aldrig om jag inte bara är hemma. Nu ska jag åka iväg o jobba några timmar, vi hörs senare!


TRUE BLOOD

Såg att dom hade börjat släppt avsnitt av True Blood säsong 4 på internet...nu måste jag börja kolla =) Så grymt bra serie!


Söndag!

Äntligen hemma efter en dags tripp till Stockholm! Jag följde med pappa som skulle köpa ny bil, en cab =) Först åkte vi tåg till Stockholm centralen, sen tunnalbana, sen pendeltåg och sen bilen hem! Mycket åkande! Nu väntar jag på att Tompa ska komma hem så vi kan hitta på nåt? Jag är lite badsugen?? eller en promenad i det fina vädret kanske? vi får se!

Hej så länge!


Leopard






Lördag!

Igår kväll kom Danne & Ewa förbi o grillade lite! Vi satt ute på terassen trots regnet o käkade grillat, snackade skit o kollade på gamla kort! oj oj oj vilka minnen man har, haha! Sen kollade vi på nyaste Irene Huss filmen o Danne somnade, som alltid! Han har nog aldrig sett färdigt en hel film?



Idag måste jag iväg o jobba några timmar. Det är ett ganska kort pass men jag hade hellre varit ledig. Sen får vi se vad som händer till kvällen? kanske kalas?


Blått är flott


Torsdag!

Jag skulle ut o springa en sväng igår men så frågade Linda ifall jag ville hänga med o cykla så jag gjorde det istället! Det va jag, Linda, Ida, Fia, Anders o hans barn! Betydligt roligare än att springa spåret kan jag säga, inte lika jobbigt kanske? Sen åkte jag o Tompa fyrhjuling en sväng innan vi kollade på "The killing" vi missade första avsnittet i torsdags men det gick i repris igår. Ikväll är nämligen andra avsnittet...

Nu sitter jag o käkar frukost, ska snart bege mig till jobbet för en lååång arbetsdag! usch...jag jobbar 11-20 =/

Joel Kinnaman i The Killing


Påfyllning i garderoben

Tradera 50,-

Lindex 149,- (som jag har letat, haha)


Mycket att göra...

Imorse fick jag äntligen sova ut för jag är ledig =) känns som det va evigheter sen jag fick sovmorgon! Men trots min lediga dag så har jag haft massor att göra, som vanligt =/ jag har städat på pappas jobb, städat lägenheten, tvättat, bokat tandläkare, beställt nytt visa kort, diskat m.m. listan tar aldrig slut....jag har fortfarande inte hunnit med att damsuga men det tar jag en annan dag, jag orkar inte i värmen! Nu är jag proppmätt efter flintasteken vi just grillade så jag ska ta det lugnt en stund o låta maten sjunka ner, så kanske det blir en springtur lite senare ikväll!

Så här kommer mitt nya visa kort att se ut!


Usch!

Trött, mätt och ont i magen...lägger mig på soffan o myser lite!


Orkar inte...

Usch va trött jag är idag...det va en lååång dag på jobbet igår och det kommer bli en ännu lääängre dag på jobbet idag! Tur att jag är ledig imorgon!

I lördags va jag, Kim & Arazu ute o käkade på Hellas! Vi kom dit vid 22.00 sen satt vi där o snackade skit till kl 01.00 när dom stängde o då drog vi hem till Kim och trängdes alla tre i hennes 120cm säng, haha! Trångt va det!

Tog lite dåliga mobilbilder...



Färg glada linnen


Trött...

Ska möta Arazu på gymmet kl 09.00....


Jobb jobb jobb

Jobb jobb jobb är det som gäller nu! Jag hinner knappt med nåt annat. I tisdags kväll drog jag till Arazu o sov över hos henne. Onsdag va min enda lediga dag denna vecka så vi passade på att åka till Harge och bada. Det va hur skönt som helst o bruna blev vi, jag va tvungen att köpa after sun dagen efter för det hettade överallt på kroppen, kunde nästan tro att jag skulle brinna upp?



Idag jobbade jag till 15 sen va jag hos optikern på synundersökning. Jag har ju glasögon som jag ALDRIG använder så jag har bestämt mig för att skaffa linser. Hoppas det funkar bra. Sen tände jag grillen och fixade mat när jag kom hem, dammsög lägenheten lite snabbt o nu har jag precis duschat. Hann även med en sväng till macken där jag hyrde film och köpte godis så snart tänkte jag bädda ner mig på soffan!

Sen är det jobb som gäller hela helgen!


RSS 2.0