Mamma Malin!

Fick sms av Malin förut och idag har hon o Mikko blivit föräldrar!! Lilla Tindra tittade ut 11.45, Grattis hörrni!! Jag kommer snart o hälsar på er o bebisen!! Va roligt!!

Nu har jag precis kommit hem, sitter o käkar o ska snart dra iväg på dans!


Personal 2009

Personalfoto vi tog i måndags! Alla som kommer jobba i sommar!


Sorry...

Förlåt att jag inte skrivit på länge! Jag har haft massa annat i tankarna o massor att göra så det har bara inte blivit av! Ska snart dra iväg till jobbet men jag skulle mycket hellre gå tillbaka till sängen igen! Men snart öppnar glassen, nu på fredag o sen kommer det nog bli mycket roligare!! Efter jobbet drar jag iväg på dans, nu är det inte länge kvar tills avslutningen o det känns faktiskt jätte skönt, jag känner att jag behöver en liten paus!

En bild från i lördags, det kommer mer jag lovar...bye ♥


Helgen är över...

Nu va marken slut för i år men det har faktiskt varit väldigt roligt! Jag orkar inte skriva så mycket just nu, jag gör det ikväll eller imorgon o lägger upp lite snygga bilder också! Nu har vi beställt mat på restauragen under oss så jag ska snart gå ner o hämta det! Sen blir det iväg på dans men det blir nog ganska lugnt för min del för jag stukade foten igår så den är inte helt 100 än!

Bye ♥


Äntligen!

Äntligen har jag hunnit med allt som jag skulle göra idag, nu sitter jag med slingor i håret o ska snart hoppa i duschen! Jag hittade inget nytt att ta på mig tills imorgon men jag köpte en t-shirt från gina, bara en vanlig vardags t-shirt! Fick springa in på apoteket också för jag fick väldens migrän precis när vi kom till Marieberg, inge vidare kul men tabletterna hjälpe iallafall! Jag hann knappt komma hem innan jag drog iväg på träning, jobbigt men nödvändigt! Nu har vi precis  grillat o har lite folk här så jag ska väl gå o vara lite social! Bye ♥



Stressigt!

Äntligen fredag!! Jag är uppe tidigt idag för jag har massor att göra! Nu ska jag snart sticka iväg o städa på pappas jobb, jag brukar ju egentligen göra det på söndagar men jag känner att jag inte kommer palla det efter marken på lördag så jag tänkte dra iväg nu istället! Efter städningen ska Tompa o jag in en sväng till Marieberg o handla nåt att grilla tills imorgon, + systemet o sen skulle jag vilja hitta nån ny tröja/topp? Vi får väl se vad vi hinner med för kl 17.00 ska jag träffa Linette vid Markurells o träna i två timmar, både på tävlingsdansen och kursdansen! Sen hem o hoppas att Tompa kan färga håret på mig, o sen får vi väl se om det händer nåt kul ikväll!

Jo jag glömde säga en grej som hände på dansen i onsdags! Vi skulle göra placeringar inför avlutningen o ingen, verkligen ingen ville stå längst fram! Två tjejer offrade sig men det va tvungen att vara tre! Jag va både trött, lite grinig o ville bara hem så av nån konstig anledning så erbjuder jag mig att stå längst fram! Jag tänkte inte så mycket mer på det just då men sen när vi körde igenom dansen så ångrar jag mig så grymt!! Jag kan inte ens dansen ordentligt, + att det går super fort hela tiden! Men nu har jag väl inge val så det är väl bara att träna gärnet, jag ska fan kunna dansen om jag ska stå längst fram, suck!! Här har ni låten vi dansar till, inte helt enkel!


Wok...

Kom hem från jobbet igår o va trött o hungrig efter att ha jobbat ute i stort sett hela dagen! Tompa va gullig o gjorde mat, han invigde våran nya wokgryta med nån kyckling/nudlar wok, jätte god! Så vi käkade o kollade på tv men det varade inte så länge för jag somnade under "House" ca 21.30! Men det va rätt skönt att somna tidigt!


Nu har jag precis kommit hem från jobbet o ska snart iväg och dansa! Det är rätt skönt att i stort sett alla danser är klara så det är bara övning som gäller, vilket behövs på discon för den vill bara inte sätta sig + att det gå super fort! Men roligt är det o det är väl det som är huvudsaken! Jag måsta börja fixa kläder till avslutningen snart också, får väl dra med mig mamma in till stan nån dag!

Vädret ser ut att bli super bra i helgen!!!! Det är ju Pålsbomarken så då blir det grillning o lite partaj på terassen!


Trött...

Åhh, jag är helt slut i kroppen efter jobbet idag! Pierre har börjat sin praktik hos oss idag o vi har hållt på o flyttat massa saker till en container så vi ska få mer plats inne på lagret o det tog verkligen hela dagen, + lite till för vi är inte klara än! Bara massa bära, lyfta, gå, hela tiden o nu känns både mina armar o ben som spagetti!

Svängde förbi Tompas föräldrar en sväng o fikade innan jag drog hemåt o nu väntar jag på att Tompa ska komma hem så vi kan se filmen vi hyrde förut, o käka chips, mmm =) Det blir inte mycket mer gjort idag kan jag säga! Jag blev glad nu när jag kom hem för Tompa har städat o damsugit i lägenheten, allt känns mycket fräschare! Tack snygging ♥


Söndag!

Det blev en lång sovmorgon idag, till 11 nån gång o sen iväg till pappas jobb för att städa! Senare följde jag med Tompa till marieberg för han skulle leta efter nån elgrej men det hittade han ingen! Vi beställde pizza på hemvägen o efter vi hade käkat så vilade jag maten framför Greys Anatomy innan jag drog iväg på dans! Efter att ha suttit i ca 20 min o bubblat med Linette och undrat över när vi skulle börja så frågade vi i receptionen o vi hade tydligen ingen dans, så det va bara att åka hem igen! 

Första bilden är från kalaset i lördags! Sen en bild på när jag fixade håret där jag ville visa er hur bra volumaster funkar! Ni ser ju själva vilken skillnad det blir på ena sidan! Och sist en bild från våran terass där ni ser buskarna vi köpte i fredags!


   

Minnen...

Nu har jag suttit framför datorn i över en timme o bara kollat på massa bilder! Jag måste verkligen börja framkalla allt jag har för fatta om datron skulle paja ihop eller nåt? Då skulle jag gråta sönder! Saknar skolan som fan också, när man träffade alla varje dag för nu är det ju inte riktigt likadant! Synd bara att man inte hinner ses mer! Vill bara säga att jag älskar er tjejer, ni kommer alltid betyda massor för mig!!




Myskväll...

Tränade ju med Linette igår o vi ändrade lite småsaker i dansen så nu känns den faktiskt väldigt bra! Visst det finns väl alltid saker att jobba på men det känns helt okej just nu iallafall, vi ska träna nästa fredag också så alla steg sitter ordentligt! jag längtar jätte mycket till tävlingen =) lite tveksam över mina kläder bara, formationskläderna känns helt fel till min dans men jag har ju inte så mycket annat? Jag får väl se om jag kan hitta på nåt annat skoj? Jag har ju tänkt att sy upp en tävlingsdress sen under somaren men det är ju ingen idé att göra nu bara för en tävling, plus att jag inte skulle hinna det!

Idag har jag inte gjort mycket alls, plockat iordning på lite tvätt o diskat är väl vad jag hann med innan vi skulle vara på kalas! Vi grattade Jocke m. flera! Sen drog Tompa iväg med Robban till Eskilstuna för att kolla på bilar o det kändes inte som att jag va direkt sugen på det så jag gjorde banan o choklad i ugnen o käkade framför Robinsson! Nu ska jag väl bara slöa framför tvn o se om det är nån bra film!

Använde min jeansjacka idag, väldigt somrigt! Jag kan inte fatta att jag köpte den när jag gick i 7:an, asså typ 6, 7 år sen om jag inte räknar hel fel! haha!

  

Handlat...

Nu är jag mätt och belåten o ska snart dra iväg o träna dans med Linette! Vi måste ju träna inför tävlingen som är snart!

 Tompa o jag har varit till stan idag och i stort sett bara kollat på blommor, Vi kom hem med sex halvstora träd/buskar som ska planteras ute på terassen o jag tror det kommer bli kanon bra! Det blir mycket trevligare där ute med lite gröna växter! Nu vill jag bara köpa lite såkraft o piffa till med, typ ljuslyktor o sånt men det blir nästa gång!

Till kvällen vet jag inte vad som händer? Jag tränar till sju så jag kommer nog vara ganska slö när jag kommer hem! Tompa o Alex hade pratat lite om grillning men vi får väl se!


Dans...

Jag har precis mosat i mig massa mat o känner mig proppmätt, det blev pasta med pastasås! Ska åka iväg till dansen om ca en timma, vi har ingen jazz idag utan bara disco så då böjar jag kl 20.00! känns lite segt eftersom det har varit påsklov i en vecka nu o känner jag mig lite ur form, speciellt på den dansen, haha! men det är roligt! o nu måste jag börja träna massor inför tävlingen den 2 maj, jag tror den skulle vara i kumla? om jag inte har helt fel, nära o bra!

Tompa är iväg o fiskar med Nille så jag ska nog bara slöa lite innan det är dax för dans...

Millow-AYO technology


Shoppingsugen...


Mätt...

Känner mig väldigt slö nu efter en lång arbetsdag! Slängde i en tvätt o sen åkte jag till affären o handlade för att kunna göra tacos! Nu har vi precis käkat o som alltid med tacos så äter jag för mycket, mitt midjemått blev nog det dubbla efter den måltiden! haha! Vi kollade på "vänner" när vi käkade förut o jag skrattade så jag nästan tjöt o fick ont i magen, fan va jag älskar den serien, så grymt rolig!! Nu ska jag bara lägga mig på soffan o slöa, sen blir det film, som alltid! Vi hyrde nya bond filmen förut som jag redan har sett men inte Tompa, o jag kan se den igen!


Måndag...

Vaknade vi halv tio, käkade frukost o sen iväg till pappas jobb för att städa! Kom hem, duschade o drog iväg till Malin! Vi satt ute o snackade om allt mellan himmel o jord! Sen färgade jag hennes hår o så käkade vi grillat =)

Nu har jag precis kollat klart på en film som Tompa o jag va uppe i macken o hyrde men den va sådär? Det va Wallander fast den engelska versionen tror jag, inge vidare o Tompa somnade på soffan! Så nu sitter jag här, väntar på att Van Veeteren ska börja! Jag måste ner o hämta tvätten snart också...


Klippning o färgning...

Igår drog Tompa o jag till mina kusiner,  jag skulle färga o klippa Rasmus hår! Han hade ju bestämt att håret skulle färgas svart men det gick jag inte med på utan jag köpte med en guldbrun hårfärg istället o det blev kanon bra! Sen klippte jag honom lite i nacken för han har massa lockar som ställer sig rakt ut! Det va riktigt kul att klippa hår, det kanske är nåt jag skulle satsa på?
   
När vi kom hem åkte vi till Tompas föräldrar o drog en sväng med fyrhjulingen! Det va jätte skönt i det fina vädret! Sen käkade vid middag där o sen va ju tanken att Danne o Ewa skulle komma förbi men det blev inte så! Istället höll Tompa på o städade våran terass o jag gjorde honom sällskap genom att kolla på tv ute med lite tända ljus, mysigt ♥


Söndag...

Igår va vi hos mamma o dom o käkade mat! Det blev grillat med potatisgratäng och cheesecake till efterätt! Hur gott som helst! På hemvägen släppte Tompa av mig hos Ewa för vi skulle göra hennes lillebror sällskap när han va påskkärring! Tyvärr fick jag inte med mig nån kamera men han blev super snygg, vi sminkade honom o tog på han Ewas klänning, ett förkläde och ett fin huckle på huvudet, haha! Senare gjorde vi oss i ordning o drog till p en sväng för han hade fest men det va inte mycket att hänga i julgranen, tråkigt folk men vi ville mest göra malin sällskap! Vi va väl hemma vid tolv ungefär!

Nu ska jag hoppa i duschen o sen dra ner till affären för att köpa hårfärg! Jag ska till min kusin o klippa o färga hans hår! Vi får väl se hur det blir för jag är ingen höjdare på klippning? men det blir nog bra!




Glad Påsk!

Nu har jag precis käkt frukost o ska börja göra mig iordning! Vi ska på middag hos mamma halv ett med släkten (en del av den iallafall) Solen skiner o det ser ut att vara kanon väder ute så en promenad senare under dagen skulle inte sitta helt fel! Ewa kanske vill göra mig sällskap? Vi får väl se vad som händer sen, middagen är det ända jag har planerat idag!


Galen!!



Ibland blir jag galen på våran fågel som alltid ska väcka oss på mornarna!!

Elmia...

Igår efter jobbet så gick jag till min moster o fikade lite! Hon hade köpt färska baguetter i kiosken och så mosade vi i oss lite kakor också! Hon gav mig en påskkärring, en blomma och lite godis, snäll som hon är! Jag va där typ två timmar o sen blev det en lugn kväll! jag va trött efter jobbet!

Idag gick jag upp tidigt för vi skulle iväg till Elmia! Vi åkte dit ca 08.00 o va hemma ca 18.00! Det va väl ganska roligt men det va mycket folk o man blir trött av att gå runt så mycket! Kom hem o låg o slöade en stund på sängen o sen kollade vi på Madagaskar 2, helt okej! Nu håller jag på att ladda upp lite trysilbilder på bilddagboken, bättre sent än aldrig! Ska hoppa i säng när som helst! Natti ♥


Ullared!



Snacka om att dom inte har nåt bättre att sända på tv?


Men man kanske skulle ta att åka dit o shoppa lite! Jag har inte varit där sen förra sommaren! Nu ska jag när som helst åka iväg till jobbet, men först måste jag upp till macken o tanka, annars kommer jag inte så långt! Sista jobbdagen för den här veckan, yippie =)


Onsdag...

Ingen dans idag eftersom det är påsklov, ganska skönt faktiskt! Kom hem från jobbet och fick ca 5 min på att att göra mig klar för att dra till Hallsberg, Pierre o dom hade bokat bowlingbana så vi hängde med dit o kollade! Det blev lite långdraget för dom spelade i en och en halv timma men det va kul o göra nåt! Nu ska vi snart kolla på en film som vi hyrde på Ica på vägen hem, Tompa är i duschen så jag väntar bara på honom =)

Grillkväll...

Kom hem från jobbet o tog det lugnt ett tag innan vi drog till Pierre på lite grillparty, eller grillmys kan man väl säga, vi va inte så många men det va trevligt! Tompa hängde med Pierre o gänget vidare till Sköllersta men jag drog hem eftersom jag ska upp o jobba imorgon, kände inte att jag orkade det! Nu ska jag bädda ner mig i sängen, helt ensam, då kan man breda ut sig lite extra...haha! Godnatt ♥
 

Måndag...

Efter en lång dag på jobbet så drog jag till pappas jobb o städade! Jag va ju med mamma på marieberg i söndags så då blev det ju ingen städning! Efter de så ville Tompa ha med mig ut o åka fyrhjuling så vi käkade lite mat hos hans föräldrar o sen drog vi en sväng till kvarntorp, hela vägen upp för kvarntorpshögen, det va kallt men mysigt! Mina skor är nu helt bruna både utvändigt o invändigt, dvs fulla med lera...haha! så jag måste nog ta o tvätta dom! När vi kom hem tog vi en lång varm dusch o sen skulle vi kolla på en film vi hade hyrt men vi orkade se ungefär en kvart!

 

Händiga jag...


Söndag...

Vaknade ca 11 och följde med mamma till marieberg fast jag va ganska död efter gårdagen! Hon ville ha sällskap o jag hade inge bättre för mig! Vi gick i affärer och provade massa kläder, jag hittade ett par as snygga byxor på gina men storleken va jätte konstig, ena storleken kunde jag inte ens knäppa så då tog jag självklart en stolek större o tänkte att dom kommer ju sitta perfekt men dom va jätte stora istället, jätte stora i midjad o hängde lite i rumpan? konstigt så det blev inga byxor =( Men jag lyckades komma hem med lite smått iallafall utan att spendera en krona! Jag fick en tröja, ett par brillor och ett hårband utav mamma som tack för att jag följde med!
 
När jag kom hem så va Tompa hemma hos hans föräldrar och målade taket i deras vardagrum o ville ha lite hjälp så det va bara att byta om o dra dit! Sen blev det målande i stort sett hela kvällen, o sist pizza på det! inte helt fel!

Kim 21 år!

Jag gjorde mig klar och drog iväg till Arazu redan vid 15.00! Vi skulle försöka få till en "snopptårta" att ta med oss till Kims party! Vid fyra drog vi in till stan och mötte upp Kim o hennes kompisar utanför Efesos för att käka en god middag! Vi hade kollat med personalen om vi kunde få äta tårtan där istället o det gick jätte bra! När vi hade käkat klart så bad vi servitrisen ta fram tårtan o när hon tog bort foliet så små skrattade hela personalen inne i köket! haha...snacka om pinsamt! Men va kan man förvänta sig när man bakar en gul snopp?? Kim blev iallafall jätte glad för tårtan och när vi hade ätit klart så drog vi hem till Kim för att partaja lite o sen framåt kvällen så drog vi till frimis! Det va tydligen 20 på frimis då så vi passade på att gå dit, jag har knappt varit där sedan studenten! Dom hade byggt om lite också, super snyggt! Hur som helst så blev det en jätte trevlig kväll! 

  
 
 

God morgon...

Ny dag nya utmaningar, eller? Jag känner mig redan lite stressad för alla 100 miljoner saker jag ska göra idag! Redan halv 5 ska vi vara på Efesos för att käka middag med Kim och några av hennes vänner, hon fyllde ju år i måndags så vi ska fira henne! Sen ska vi hem till Kim för lite förfest o sen framåt kvällen blir det utgång! Men innan vi drar till stan så har Arazu o jag lite saker att fixa så vi måste väl typ träffas vid 2 kanske, senast! o jag måste fundera ut vad jag ska ha på mig? alltid samma problem, men det blir nog dom nya skorna iallafall! Sen skulle jag behöva städa, tvätta osv men det hinner jag inte med idag!

Jaja nu ska jag käka frukost o väcka Tompa som fortfarande sover!


Make Up Store

Nu har jag precis kommit hem från stan o är helt slut! Tompa o jag drog iväg till stan ca 13.30 o gick i massa affärer! Sen skulle jag på sminkkurs på Make up store vid 16.00 så då drog Tompa hem o jag mötte upp Arazu istället som följde med mig till sminkningen! Det är alltid lika roligt att gå på sminkningar för dom gör inte alls som man själv gör när man sminkar sig! Jag har en vana att alltid ha för mörk foundation och för mörkt puder så jag ser alltid så himla brun ut, men nu på Make up store så sminkar dom ju mig efter min hudton vilket jag tycker blir väldigt blekt istället? asså det blir ju jätte snyggt men jag är så ovan att sminka mig så ljust! hur som helst så köpte jag lite saker med mig hem som jag ska prova på! Det blev en foundation, ett puder, en concealer och ett rouge! En bra bas helt enkelt! Sen drog Arazu o jag en sväng på stan, käkade på McDonalds o sen förbi Marieberg innan dom stängde! Jag fick med mig ett par skor och en byxdress hem!

Sminkningen syns inte så jätte bra på någon bild men det är en lila ögonskugga, korallfärgat rouge och korallfärgat läppglans! Jag har ju gröna ögon så då passar jag tydligen i dom färgerna, lila, röd o korall aktigt typ...

  
 
     



Ewa...

Va med Ewa igår efter jobbet men det blev ingen Lady gaga frisyr, vi får ta det en annan dag! Vi käkade lite mat o sen skulle vi gå på en långpromenad hade vi tänkt men vi träffade Fia o Emma efter ca 200meter o sen stod vi o pratade med dom i ca en timme o under tiden hade solen försvunnit o vi frös så vi gick hem efter det, vi fick ju frisk luft men det blev inte så mycket till promenad! Vi satt bara o bubblade o kollade i klädkataloger resten av kvällen men det va mysigt!


God morgon!

Hade dans som vanligt igår! Nu börjar dom flesta danser bli klara så man bara kan öva, öva, öva vilket behövs på vissa! Tex. på discon, dansen är as snygg men jätte svår o vissa steg vill bara inte fastna i mitt lilla huvud!! Lite irriterande men det är bara att öva som sagt! Avslutningn närmar sig o tills dess måste allt sitta!!!

Snart är yttligare en vecka avklarad!! Jag ska vara med Ewa idag efter jobbet o förhoppningsvis hitta på nåt skoj! Jag hade tänkt att mixtra lite med Ewas hår och försöka få till en "Lady gaga rosett" Jag kollade på Chics hemsida för några veckor sen o dom hade lagt upp ett youtube klipp på hur man skulle göra, o det såg faktiskt inte allt för svårt ut! Men vi får väl se hur det går!


Grattis Isak!


Vår...

När jag vaknade imorse så sken solen in i sovrummet o jag fick en sån härlig vårkänsla!! Det såg ut att vara jätte varmt o skönt ute men termometern visade bara 2 plusgrader! Inte lika varmt som jag trodde men det kanske blir bättre framåt dan, det ser så ut! Jag har verkligen ingen lust att sitta hela dagen på kontoret och sen sticka iväg på dans direkt efter, jag skulle hellre ta en promenad o vara ute i det fina vårvädret men man får inte alltid som man vill! Jag får hoppas att det är lika fint väder till helgen!

Nu ska jag borsta tänderna o sen dra iväg till jobbet! I min städade och nytvättade bil =)

RSS 2.0