Just me...

Fredagkväll o jag har faktiskt bäddat ner mig i sängen. Kim o Arazu drog precis ut på krogen. Själv har jag redan hunnit med bio och en pizza med kusinen efter jobbet så det får räcka. Blidde en riktig skräckis. Men nu tackar jag för mig. Jobb som gäller hela helgen så det blir nog inte så mycket roligare än så. Godnatt på er ♥
 
Underbart rolig dag på jobbet btv, haha, Puss!
 

Det e mycket nu...

Lyckades iallafall ta mig hem från jobbet i detta snöovädret och har precis gosat ner mig i sängen. Helt slut efter morgonens crossfitt pass och en lång dag på jobbet. Tog en titt i min almanacka på lunchen idag och insåg att jag inte har en ända helt ledig dag fram till jul =/ Känns ju sådär måste jag erkänna? Det är mer eller mindre jobb som gäller framöver. Bra med pengar men snacka om att jag kommer vara en trött tjej...
 
Nu blir det ett Gossip Girl avsnitt innan jag sussar, godnatt på er ♥
 

The time of my life...

Omg....den här helgen har varit den absolut bästa på länge, eller bästa nånsin kanske? En av dom iallafall. Har skrattat så mycket så jag fortfarande har ont i magen, om det nu är möjligt? Hur som helst så ska jag ägna min dag åt att leta efter sladden till kameran för där finns en o annan go bild =) Sladden har varit borta sen vi flyttade in så jag gissar på att den inte är helt lätt o hitta =/ Men jag börjar min morgon lite lugnt med frukost o ett Gossip Girl avsnitt, ingen stress här inte.
 
 
 
 

It´s a beautiful morning...

Jag har inte skrivt så mycket på sistone. Tror mina bilder har talat rätt bra för sig själva, eller så har jag helt enkelt inte haft så mycket att säga. Jag trivs i stan med min underbara sambo, jag kan inte ha bättre arbetskamrater/vänner och jag har kommit igång med träningen på riktigt. Känns kanon helt enkelt, och jag mår mer än bra =) Som alltid är mitt schemat fullspäckat fram till jul, med både jobb och nöjen som tur e. Kan fortfarande inte fatta att julafton bara är en månad bort. Helt sjukt va tiden går fort. Känns som att det va igår jag o Jennie satt i short & linne och drack rosé på hennes ballkong. Lite skrämmande faktiskt. Men jag älskar julen och allt som hör den till, den ända som saknas just nu e väl snön men jag håller tummarna för att den kommer inom kort.
 
Nog om det, nu ska jag slänga på mig morgonrocken och tofflorna o bege mig ut i köket för att fixa lite frukost. Arazu har redan dragit till skolan så jag får ha en morgon med mig själv =)
 
 
 

Söndagkväll...

Jag behöver jag nog inte säga så mycket? Kanonhelg som alltid. Puss o godnatt på er ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Kvalitetstid =)

 
 
 
 

Happy morning ♥


Zumba Fitness Concert - Stockholm

Finner knappt ord för att beskriva hur grymt jävla kul jag hade i Stockholm. Jag la upp en video på fejjan som ni kan kika på om ni vill. Ska försöka få den på bloggen också men just nu orkar jag knappt blinka så det är sängen som gäller för mig. Godnatt hörrni ♥
 
 

My friday/night

 
 
 
 
 

Ledig men ändå inte...

Trots att jag alltid vaknar tidigt så är det otroligt skönt att vakna av mig själv o känna att jag faktiskt kan ligga kvar i sängen om jag vill :) Men det kryper redan i bena på mig så jag ska snart gå upp o fixa lite fin frukost min kära sambo, haha! Det va den sovmorgonen!

Jag har sex lediga dagar framför mig nu o det känns faktiskt helt underbart. Ska försöka blanda nytta med nöje så gott det går? Jag skrev en "att göra" lista igår kväll o den blev rätt lång :/ 22 punkter ska jag försöka pricka av dom kommande dagarna, utan att stressa ihjäl mig... Men det vore bara så himla skönt om allt blev gjort.

Hoppas ni får en kanon helg hörrni :) Själv börjar jag min ledighet med att åka till sthlm imorrn :) bra start!

 


RSS 2.0