Snö



Jag tycker det är så himla mysigt nu när det har kommit massa snö! önskar jag hade tid att vara ute lite istället för att sitta inne på jobbet! Men dom säger ju att det ska bli milt igen så snön får väl inte ligga kvar så länge! Bilden är från skidsemestern i Trysil förra vintern, dom hade snörekord när vi va där! Hoppas det blir nån skidresa den här vintern också, jag köpte ju nya skidor förra året så dom måste ju åkas mer på =) Så jävla härligt....

Namsdag =)

Måste börja med att gratta mig själv på namnsdagen: Grattis Sandra!! Tack! men det är ju inte Sandra idag utan Katarina, mitt andranamn!

25:e betyder ju också löning, alltid roligt men mer än hälften går direkt till räkningar så det va väl inte så jätte kul! plus att jag inte ska köpa någonting till mig själv utan bara koncentrera mig på julklappar...Ska med Mija till stan/marieberg på fredag så då blir det julklapps shopping som gäller! Hoppas bara att jag hittar massa bra presenter! Det är ju bara en månad kvar till Jul, det går helt sjukt fort!! Måste också börja spana på vad jag själv ska önska mig?

Tompa o jag har precis delat på en pizza nu o snart ska jag iväg till dansen, det är bara tre gånger kvar sen är det jullov. Känns ganska skönt att bara få ta det lugnt ett tag men jag vet att jag inte kommer träna nåt själv så det känns väl inte lika bra kanske, nu när det närmar sig julmat, godis m.m. Men man får ta igen det efter jul sen!

Ska kila nu...bye ♥

Danskung!

Nu har ju Akon gjort en hit på Michael Jacksons gamla låt så jag satt på youtube o kollade på videon, asså shit va Micheal va kung på o dansa förr, så jävla grym!!! Jag fattar inte va fan han har gjort med sitt liv egentligen??



Kallt...

Jag tycker faktiskt om vintern, nån minusgrad och lite snö är bara mysigt men jag hatar att det alltid ska krångla med bilar när det är kallt! Min bil ville absolut inte starta imorse så tompa skjutsade mig till pappas jobb, jag kunde ju faktisk ha gått dit men jag va väl lat som vanligt! men nu efter ett antal försök fick vi iallafall igång den! Tompa skulle ta en sväng runt samhället och värma upp bilen lite! Jag hoppas bara att den startar ikväll när jag ska åka hem från dansen, har ingen lust att bli ståendes i stan! Plus att det måste starta varje morgon till jobbet? känns så jävla jobbigt när man inte kan lite på att bilen funkar...åhh...!

Nepp nu blir det lite käk o sen bara slöa tills det är dax för dans. Ska också skriva upp alla kläder som måste fixas till dansavslutningen! Mamma o jag ska till stan någon dag och handla lite så då ska vi fixa allt till dansen!

Magen kurrar...bye ♥


Yesterday...

Gårdagen kändes as tråkig, jag gjorde i stort sett inte nåt på hela dagen! o på kvällen blev det slapp framför tvn där jag somnade till stjärnor på is så det blev inte direkt sent heller! Vi hade ju en film som vi skulle kolla på egentligen "Zodiac" men den va hel konstig så vi stängde av efter typ en kvart!

Nu ska jag snart iväg till pappa o städa! Sen blir det dans ikväll! men shit va fort veckorna går, nästa helg är det redan första advent. Lönen kommer ju på tisdag så det blir att börja kolla julklappar snart!

Bye bye... 

Sko fix

Jag har precis snyggat till på skohyllan ute i hallen! Alla mina stövlar låg typ på varann i en ända stor hög helt skitiga och jätte fula! jag tyckte allvarligt synd om dom så jag putsade av dom och gjorde lite snyggt! plus att jag klippte till små kartong bitar som jag stoppade i skorna för att få skaftet på stövlarna att stå upp istället för att dom ska hålla på o tippa hela tiden! tycker jag va en mycket fyndig ide! Men jag har fortfarande det problemet att jag inte får plats med allt, hälften av skorna trängs inne i garderoben i sovrummet  tillsammans med kläder, väskor m.m. SNÄLLA ge mig en större garderob!



Nu börjar jag bli lite små hungrig så det är nog dax att laga lite käk! Tompa håller på ute i garaget o han kommer säkert vara där större delen av dagen så jag får väl sysselsätta mig med lite annat skoj?


Godmorgon!

Det blev en väldigt lugn fredagkväll igår, vi drog in till stan och hyrde tre filmer i tre dygn o kollade på två! så den tredje ser vi väl ikväll skulle jag tro. sen spelade vi självklart lite Wii också! Monopol på Wii är fan as kul ju!! haha! En av filmerna vi såg igår va "Varg Veum" det är typ som beck fast på norska. Det låter kanske inte så bra men dom är fan as bra! man vänjer sig vid att dom pratar norska! har du inte sett dom så se dom, det finns flera stycken och alla är svin bra!

Lördag idag och det börjar med att jag blev väckt av pappa 08.30, han är i tyskland och handlar alkohol så han ringde halvskrikandes i telefon o frågade om jag skulle ha nåt så jag beställde en flaska "smirnoff green appel" så vi får väl se om han får med sig det hem? 

Jag kunde inte somna om så det blir väl lite frukost framför tvn nu!

     

Darin - Breathing your love



Jag har aldrig gillat Darin förut men hans senaste låt måste jag erkänna är ganska bra!


Ny väska?

En ny väska skulle inte sitta helt fel?

       

Tompa och jag ska antagligen till marieberg idag men jag måste verkligen skärpa mig nu! Det är julklappar eller sånt som har med julen att göra som mina pengar kommer gå till först o främst! men fan va svårt det är att försöka hålla i pengarna!


Skärp dig Sandra!

Usch vad slö jag känner mig, jag skippade både innebandyn i måndags och dansen i tisdags o fan va jag får dåligt samvete nu! Det är väl skönt att ta det lugnt ibland men nu räcker det! Det är ju inte länge kvar till dansuppvisningen så jag måste börja fixa alla kläder o grejer snart också o det kanske inte är helt lätt?

Igår blev en slapp dag med film, glass och wii spelande! Jocke och Filip kom över och spelade Monopol på Wii, as roligt men det gick inte så bra för mig!

Verkar bli en väldigt lugn helg för min del? har ingenting planerat vilket känns både tråkigt och skönt! Funderar på att åka in till Marieberg nån dag och kanske börja handla dom första julklapparna?

Jobbet nästa...Bye ♥

Scarface

Bättre sent än aldrig! Jag kollade på Scarface igår, helt okej faktiskt! Den är ju bra för att vara gjord på på 80-talet så jag kan förstå att det blev en "klassiker"

Lördag...

Åkte till mina kusiner i Odensbacken för att fira Frida som fyllde år! Det blev god mat och supergod kladdkaka till fikat! Efter kalaset så skjutsade jag hem mamma o pappa o sen drog jag till Sophia o Wiking där tompa va! Vi spelade lite Nintendo Wii med massa sporter o grejer, as jobbigt ju!

SÖNDAG

Idag har det varit en väldigt lugn dag o jag har hunnit med massor trots att jag sov till 11. Först städade jag på pappas jobb, sen hem o bytte sängkläder och slängde i en tvätt, damsög hela lägenheten, lagade mat och till slut diskat =) Känns as skönt att det är rent och fint här hemma!

Nu är det snart dans som gäller!...Sandra ♥

       


Äntligen helg!

Igår va jag hos Arazu, vi va en sväng på Marieberg för att hon skulle växla pengar och sen hem till henne för att laga mat så att den var färdig till Kim kom efter jobbet! Det blev tacos som vanligt! Köpte ett par jeans tight (äntligen) och en t-shirt när vi gick på marieberg!

Har vart ledig idag, jag är ju jämt ledig fredagar o det är as skönt! Har tvättat i stort sett allt så nu har jag lite rena kläder att ta på mig iallafall! Trots att jag var ledig så blev det inte mycket till sovmorgon, jag skulle vara i Hallsberg kl 10.00 för att  hämta Arazu och köra henne till flygplatsen, hon ska ju åka till Thailand i två veckor, jävla unge...haha!! Så jag tvingade tompa att följa med mig så vi gick en snabbis på Marieberg och sen en sväng på stan efter att vi lämnat henne. Gick bl.a. in på "Träsmak" som ligger på järntorget, alla säger ju att dom har så mycket fint så jag va tvungen att kika in där, och dit kommer jag garanterat att gå fler gånger, as mycket snyggt ju! Köpte två tröjor och en skarf på Lager 157 det va väl det ända, men det räckte för jag måste börja spara lite smått till julklappar snart!

Nu har jag precis kommit hem efter bio med pappa! Vi kollade på nya bond filmen och den va väl helt okej, varken dålig eller speciellt bra! men det är alltid kul att gå på bio =)

Nu händer det väl inte så mycket mer den här dagen, ska nog lägga mig framför tvn och fortsätta med mina vänner avsnitt! asså...finns det en bättre serie eller? Jag älskar den!!

Bye Bye...Sandra ♥

     


Lördag...

Hade ställt klockan tidigt för att jag skulle följa med pappa till farmor och självklart försov jag mig! Så det va bara att ta på mig kläderna och slänga i mig en smörgås o sen dra! Vi skulle vara där tidigt för pappa skulle hjälpa dom att mota in alla korna i ladugården inför vintern, alltid kul att vara lite bonde ibland =) Sen får man ju världens bästa mat hos farmor så det kan man ju inte missa!

Hem, duschade och fixa iordning mig för att dra till Mija på lite partaj. Vi spelade spel, dansade och hade trevligt! Drog till forum en sväng också o kollade läget där men det var i princip helt dött! Men vi hann med varsin Tecuila Sunrise i baren innan det var dax för hemfärd =) Tack för en roligt kväll gumman, det måste vi göra om snart!!



Typiskt...

Okej jag måste iallafall berätta vad som hände i torsdags kväll! Först hade jag jobbat som vanligt hela dagen, sen hämtade jag upp Arazu i Hallsberg sen en snabbis in på systemet o sist till Kim för att kolla in hennes nya place! Hon och Jane höll på att flytta in massa grejer så vi blev inte så långvariga hos henne! vi tänkte dra o käka någonstans istället innan vi drog hem igen! Eftersom vi aldrig varit hos Kim förut så åkte vi självklart fel när vi skulle därifrån, hade ingen aning om vart vi va o helt plötsligt....PANG!! Vi hade krockat med en bil mitt i en korsning, typiskt mig o inte se mig för...Jävla klantarsel! det va ju högerregeln så det va ju mitt fel...Suck! vi får väl se vad som blir utav det där nu då? känns inte som jag har råd att betala massa pengar, men det va ju inget allvarligt så förhoppningsvis blir det inget?

Det jobbiga va ju att vi hade ciderflaskor av glas i bilen som gick sönder i krocken så min bil luktar gammal fylla nu, inte så mysigt att sätta sig i den varje morgon?

Just min otur...Sandra ♥

Suck...

Det där med att jag ska bli bättre på att uppdatera bloggen verkar ju vara helt omöjligt!

Flashdance



Har precis kollat på "Flashdance" Hon är ju grymt bra på att dansa, synd bara att man själv inte är i samma form som henne? Men det kanske krävs ett sånt här träningspass varje dag för att komma i form?

OJ OJ OJ

Har inte skrivit nåt på hela veckan...så vi sammanfattar väl lite fort? Jobbat som vanligt! Spelade innebandy med mamma o dom i måndags, va på kalas i tisdags, va på musikalen "Hair" med mamma i onsdags, va på marieberg med Tompa i torsdags där jag köpte ett par nya jeans och en skön slapp tröja från gina! sen käkade vi på resturang och åt världens godaste efterätt, Apelsin sorbet med chokladmouse..mmm =)

Har spenderat hela helgen men Tompa, Vi gjorde egen pizza i fredags och den blev jätte god! Sen lånade vi Nintendo Wii utav Jocke och spelade det hela kvällen, as roligt men jag förlorade =/

Igår va vi hos Tompas föräldrar, han och hans pappa höll på och fixade med min bil, bytte däck osv. sen käkade vi en god middag och så kollade vi på "Tack gode gud"

Japp, det va väl en kort sammanfattning, måste bli bättre på att uppdatera bloggen! Nu ska jag sortera lite tvätt och sen tänkte jag nog slappa framför en film innan jag ska dra iväg till dansen!

Se yaa...Sandra ♥

RSS 2.0