Det är mycket nu...

Jag har haft fullt upp med alla möjligt i helgen. Tävling bl.a som gick jätte bra. Jag slutade på en 5:e plats utav 19st och det va min första startävling så jag är supernöjd =) Igår va det dans igen som gällde o på kvällen hade jag och Arazu lite mys framför en dålig skräckfilm. Nu måste jag packa för imorgon drar jag och Arazu iväg till sthlm och Rihanna, wohoo, kommer bli super kul! Hej så länge...


Fredag

Idag gjorde jag mamma sällskap till Marieberg och stan. Jag köpte inte någonting alls för min ekonomi suger för tillfället. Ett jobb vore ju inte helt fel. Jag hoppas fortfarande på Intersport =) Däremot fick jag en rosa tröja av min mamma, lika snäll som alltid! Nu slöar jag lite framför tvn, imorrn är det tävling i stockholm som gäller så det blir nog inte så sent ikväll. Lite nervös över imorrn, ny dans, ny klass o hårdare motstånd. Men vi får helt enkelt hålla tummarna o hoppas på det bästa.


Rihanna

Nu har jag förberett allting inför Rihanna konserten nästa vecka. Avbokat ett hotell, bokat ett nytt och bokat buss. Känns skönt att få det ur världen. Längtar som fan till konserten, tror det kommer bli grymt kul!


God morgon

Vaknade ganska tidigt imorse. Vi somnade båda två vid tio igår kväll för vi va helt slut, så nu känner jag mig faktiskt ganska utvilad. Nu på morgonen tänkte jag bara ta det lite lugnt o sen blir det dans som gäller resten av kvällen. Jag hade privatlektion i tisdags där vi gjorde om och la till nya steg i min dans så nu måste det bara tränas så dom verkligen sitter, det känns lite i sista minuten eftersom tävlingen är på lördag, hehe. Men det är bara att göra sitt bästa. Kul med lite nytt också.


Mysmorgon


Lördag

Jag va ju på 25års fest i Glottragården i lördags. Mija fyllde. Eftersom datorn inte tar emot usb så kan jag inte ladda upp bilder från kameran men här få ni två dåliga mobilbilder så länge.

image description

image description


Wohoo!!

För första gången på länge så ringde klockan tidigt imorse. Jag skulle vara på arbetsintervju på Flash så det va bara att kliva upp ur sängen. Intervjun gick jätte bra. Efter det fick jag fördriva lite tid på bl.a XXL och Ikea i väntan på att åka till arbetsförmedlingen på möte kl 13.00. Efter mötet fick jag se att jag hade ett missat samtal. Jag ringde upp och det va Intersport som ringde o ville att jag skulle provjobba nästa vecka =) Gissa om jag blev glad!!!! Det ska bli super kul o jag tror jobbet kommer passa mig perfekt! Längtar redan....

Nu har jag precis fått i mig lite mat. Tänkte fixa lite tvätt o kanske damsuga innan kvällen för då är det spinning som gäller.


God morgon

Sitter o käkar frukost framför tv:n =) det blir väl att slöa lite innan jag ska dra iväg på trx träning med Arazu. Ikväll är det 25års party hos Mija som gäller o det ska bli super kul! Fick med mig ett par nya byxor hem igår som kommer få göra mig sällskap ikväll. Längtar redan =)


Fredag

Fredag idag o det känns som vilken annan dag som helst. Det börjar bli riktigt tråkigt att inte jobba, jag blir så sjukt rastlös. Sitta hemma är inte riktigt min grej. Idag ska jag iväg till mariberg en sväng med mamma. Hon skulle jobba till tre så det blir senare i eftermiddag. Jag ska ju på Mijas 25års fest imorgon så jag måste ju köpa nån present, frågan är bara vad? Nåt nytt att ta på sig inför morgondagen vore inte helt fel heller? Annars blir det lugnt ikväll, säkert godis o lite fim.


Pink

Nu är denna onepiece äntligen på väg hem till mig, vi kommer nog få väldigt många mysiga stunder ihop =)


My day

Jag har spenderst hela dagen på soffan framför dessa två filmer. Båda jätte bra och helt klart sevärda. Måste bara varna er för att "A little bit of heaven" är en riktig tjut film, jag trodde det skulle vara en rolig komedi men den va hur sorglig som helst, det handla om en tjej som får cancer. Nu väntar jag på att Tompa ska komma hem o laga nån god mat till mig för jag orkar inte ta mig för att göra det själv, haha! Kanske ska försöka ta mig ut på en promenad, känner att jag behöver ha lite frisk luft!

 


Usch....

Fy vilken skit morgon!! jag vaknade vid 9 med världens huvudvärk, gick upp, tog en tablett  o sen raka vägen tillbaka till sängen o sov två timmar till. Vaknade upp igen vid 11 o har fortfarande ont i huvudet, inte lika mycket som innan men det har inte gått över =/ Jag har käkat lite frukost o nu ska jag nog åka till macken o hyra nån film för som jag känner mig nu så kommer jag inte göra så mycket annat idag, jag känner mig jätte seg o konstig? Bara jag inte blir sjuk eller nåt för det har jag verkligen inte tid med!!

Igår blev det Kina Muren o bio med Larsson. Det va evigheter sen vi umgicks men det va super kul. Pratade massa gamla minnen, haha! Vi kollade på Apornas Planet o den va riktigt bra. Men det känns som att det ska komma en uppföljare på filmen för nu va det lite som en upptrappning till nåt större? vi får väl vänta o sen men den va helt klart sevärd!


Noll inspiration...

Jag får panik över att det är tävling nästa lördag o jag vet inte riktigt vad jag ska göra med min dans =/ jag har börjar göra om den lite men nu står det totalt still i huvudet, kommer inte på några bra steg alls? Jag har suttit o kollat runt på youtube efter lite inspiration, o tror ni inte att jag får syn på mig själv, fyyy...haha! jag hatar att se mig själv, plus att jag gjorde fel så det såg förjävligt ut. Aja jag ska nog ta en liten paus o käka lite mat så kanske inspirationen kommer...

Ikväll är det bio med Larsson som gäller, det va evigheter sen jag träffade honom så det ska bli kul. Jag vet dessvärre inte vad det blir för film, jag bad honom reservera nåt bra så det kan nog bli vad som helst, haha!


Äntligen...

Våran dator är fortfarande paj men jag har fått låna en bärbar av pappa så länge. Dessvärre funka inte usb uttagen så jag kan inte ladda in några bilder =(

Helgen va kanon kul. Det va förfest hemma hos Emma med smörgåstårta, cheescake o spelande. Emma o jag vann stort på vilda gester, haha! Sen bar det av till Harrys där vi dansade hela kvällen lång. Jag lånade en bild från Emma bara för att visa min nya rosa blus från Gina, super fin enlig mig själv.



Jag måste ju också berätta att jag va på jobbintervju i måndags på Intersport o nu håller jag tummarna sten hårt för jag vill vill vill verkligen ha jobbet. Annars har det inte hänt så mycket, jag har tränat massor som vanligt, dans, trx, spinning, yoga m.m. Det börjar bli lite segt att inte jobba så träna är typ det jag gör på dagarna, hehe. Det blev bio i söndags förresten med Arazu o Robin. Vi såg svensson svensson o den va väl inte super bra film, haha.

Tompa ligger på soffan o sover så jag ska väl försöka få med mig honom in till sängen nu...godnatt!


Hemma hos mamma

Jag har inte kunnat skriva så mycket på sistone för våran dator hemma har gett upp. Nu sitter jag hemma hos mamma och har lånat hennes dator till massa tråkiga måsten. Igår gick jag runt på stan o lämnade cv:n hej vilt  i hopp om att hitta ett jobb. Det gick väl ganska bra måste jag säga för jag fick gå på en intervju samma dag, plus att imorse ringde ett annat företag o bokade en intervju med mig på måndag, så jag håller tummarna =)

Fick med mig lite smått hem ifrån stan igår. En knall rosa blus som jag tänkte ha på mig imorrn för då ska jag ut med Linda o dom. Sen ett stelt halsband och ett par fjäderörhängen. Bilderna är tagna med mobilen så det är inte världens bästa.

  


Lördag

Jag va lite sur efter förra helgens tävling eftersom det gick skit dåligt men igår tog jag nya tag och slutade på en 2:a placering. Och jag fick en prick vilket betyder att jag nu tävlar i en svårare klass framöver. Det trista va att jag sjukt nära en första plats. Jag och en tjej till hade fått samma dommarpoäng så vi dansa en omdans, helt själva på golvet o jag va så sjuukt nervös att jag nästan började grina, haha! Dessvärre klådde hon mig och jag fick nöja mig med en andra plats, men det är inte fy skam, jag är jätte nöjd =)




Fredag

I fredags va det premiär på "Jango on tour" en film som vi vad med o dansade i 2007. Bättre sent än aldrig, hehe. Hur som helst så gick jag och Linette på premiären. Filmen va helt okej men det va riktigt kul o se oss själva dansa. Jag syntes ganska mycket så det va kul. Jag ska köpa dvd:n när den släpps så jag kan kolla dansscenen lite extra noga =)




Invigde min nya halsduk =)


Regn...

Usch vilken skit dag det känns som idag. Vädret är piss o jag känner mig jätte seg. Jag hämtade Tompa på usö vid sex igår kväll o gjorde honom sällskap på soffan hela natten så jag har väl inte sovit speciellt bra heller. Nu håller jag på o tränar lite dans men jag har noll energi. Jag känner att jag skulle villja ändra lite i min dans men det kan jag ju inte göra dan innan tävling. Jag får hålla tummarna o hoppas på det bästa iallafall. Nu ska jag duscha o sen fixa lite käk. Ikväll är det bio med Linette som gäller =)


Trött...

Det blev att gå upp tidigt imorse för att skjutsa in Tompa till usö. Han ska sövas o få sina tänder fixade. kanon bra tycker jag. Så nu har jag precis kommit hem o käkat lite frukost, vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, vädret suger ju så jag tänker nog hålla mig inne. jag skulle behöva träna lite dans men det tar jag nog senare i eftermiddag. Det blir nog en lugn morgon iallafall, orkar inte göra så mycket annat...


Hemskt...

Jag har ju inte skrivit nåt om vad som hände i måndags när jag o Arazu va på TRX träningen. Det va en kille som hade blivit knivskuren av ett gäng andra killar så det va världen kaos på allehallen. Poliser, Ambulans o massa blod överallt. Usch, det va helt overkligt. Sånt som man annars ser på film. Hemskt. Så här skrev dom i tidningen.




Marieberg

Igår spenderade jag och Arazu eftermiddagen på marieberg. Vi käkade lunch på Pacos först o sen blev det shopping. Jag köpte present till min kära mamma som fyller år på söndag. Till mig själv köpte jag en vinröd halsduk och en rost färgad tröja. Vi kikade in på XXL Sport o det va en butik för mig =) måste dit igen nån dag o shoppa lite, haha. dom hade massa bra träningsgejer/kläder. Det va en kanon dag att gå på marieberg, hur lugnt o skönt som helst ♥





Måndag morgon

Jag har suttit o gjort massa tråkiga saker nu på morgonen. Bokat om tandläkaren så jag ska dit imorrn, =/ fyy! Fixat med arbetsförmedlingen o a kassan, ringt lite jobb m.m. Nu tänkte jag städa o fixa lite tvätt här hemma också o sen iväg till pappas jobb o städa där. Ikväll blir det Trx och spinning med Arazu så hela dan är fullbokad.

Hej så länge...


Shopping!

Shoppade faktiskt lite nytt när jag gick med mamma på stan i torsdags. En skjorta, två tröjor och en bh. Jag som inte skulle shoppa nåt! Sitter o myser i min skjorta just nu =) kanon skön!






Tävling...

Idag va det tävling som gällde i Hallsberg, men tyvärr gick det inte riktigt som jag tänkt mig. Jag kom inte till final så nu har jag precis kommit hem, duschat o ska snart åka iväg till affären o köpa en stor fet godispåse som tröst. Men det är bara att ladda om för nästa lördag är det dax igen. Eftermiddagen/kvällen blir lugn, nån bra film säkert men inte så mycket mer.


RSS 2.0