Helgen!

Jag va ju ledig hela helgen o det var verkligen fullt upp! I lördags åkte jag, Tompa o Rasmus till Söderköping! Vi käkade glass på smultronstället, gick upp för ett berg, kollade på båtar som slussades igenom Göta Kanal, åkte tuffe tåget och badade! När vi kom hem så packade jag lite för jag skulle campa med Arazu! Det tog mig ca två timmar att ta mig till rätt ställe för först åkte jag fel o sen hade Arazu sagt vad campingen hette så jag åkte dit men det va tydligen fel, hon va på ett annat ställe, haha, hur som helst så hittade jag dit till slut! Vi satte upp vårat tält på stranden, det va jätte mysigt! Men jag höll på att frysa ihjäl på natten, det va svin kallt! På söndagen badade vi och solade hela dagen o sen på kvällen drog Tompa o jag iväg på bio med pappa, vi kollade på "Änglar och Demoner" Som sagt jag hade fullt upp hela helgen!






Suck...

Idag har varit en riktigt dålig dag! Det började med att jag hämtade Frida vid 10 för att åka till jobbet! När vi kom till skyllberg ungefär så va det trafikstopp för det brann någonstans efter vägen så vi fick sitta i bilkö ett tag i min lilla micra, ingen ac o 30 grader varmt ute så det va ingen bra start på dagen! Till slut kom vi fram till jobbet i öppnade lite senare än vi skulle! Dagen flöt på ganska bra förutom att vi svettades ihjäl i våra svarta piketröjor! Klockan slog ca sju o det  va bara en timme kvar av dagen o då blir det strömavbrott på båten och frysen slutar fungera! Jag och Lena försöker komma på vart felet är för vi tror ju att det bara är en propp som har gått men så va inte fallet! Det va tydligen nåt större fel som inte vi kunde fixa så det va bara att vänta på att strömmen skulle komma tillbaka! Eftersom frysen inte funkade så började ju all glass att smälta så vi gav ut gratis glass till dom som gick förbi! Klockan blev över åtta innan strömen kom tillbaka o då hade vi massa smält glass att ta reda på, så vi åkte väl därifrån runt nio! Suck säger jag bara!

Jolene!

Nu är det nog dax att hoppa i sängen för min del om jag ska orka jobba imorgon! Jag sprang med Mija förut o jag va lika död som vanligt, haha! Dushade, lagade mat o kollade på "Seven Pounds" Ganska bra film men jag vet inte riktigt om jag fattade allt? Tompa drog med Jocke till max o jag surfar bara runt på datorn just nu, lyssnar på lite musik!




Sommar?

Kom hem ifrån jobbet igår o Tompa höll på att fixa mat! Han hade gjort iordning grillspett o majs =) Vi spelade lite shack under tiden köttet låg på grillen! Sen efter maten så drog vi en sväng men fyrhjulingen, vi stötte på en argsint gubbe som inte gillade att vi åkte runt, haha! Sen kom vi hem, käkade lite majs o sen gick vi o la oss!

Nu står våran termometer på 24 grader ute o jag ska snart åka till jobbet, det känns inte alls kul, jag vill vara hemma o sola! Plus att jag ska springa med Mija efter jobbet o det blir nog ganska tungt i värmen, men behövligt! Skulle precis äta frukost men det fanns typ inget att äta så jag måste svänga förbi affären innan jag drar till jobbet, det får bli frukost i bilen helt enkelt!

Vi hörs ♥


Måndag!

Dagen har gått fort o snart är det dax för jobb igen! Det går alltid så fort när man är ledig, men så är det! Vi gick upp skapligt tidigt idag för att följa med Arazu till Marieberg, hon köpte golv och tapeter till sin nya lägenhet! Jag fick med mig en skjorta hem! Nu har vi precis tagit en långpromenad med Raja, vi gick förbi kiosken o köpte kulglass, Tompa tappade två av sina tre kulor så det blev inte så mycket glassätande för hans del! Vi hyrde en film också " I taket lyser stjärnorna" den ska ju vara så sorlig så jag kommer säker sitta o grina som en unge, vi får säl se haha!

Brevens traktorn


Brevens!

   
   
   
   
 

Midsommarafton!

Igår va vi hos mamma o käkade grillat med färsk potatis, morfar envisades med att äta sill och dricka skåne men det är väl tur att nån för traditionen vidare, haha! Sen blev det jordgubbstårta till efterätt! Efter det så va jag chaufför åt Tompa o Nille hela kvällen! Först åkte vi till Robert W i kumla o va där ett tag, sen skulle vi till finneröja för Alex o Daniella va där men vi tog en liten omväg o hämtade mamma i Hjortkvarn o körde henne till Harge först så då blev vi kvar där en stund! När vi väl kom fram till finneröja så irrade vi runt där i ca en halvtimma innan vi hittade huset o det va inte så livat där så efter ca en halvtimma så åkte vi hem igen! Man kan säga att vi mest åkte bil, haha!

     
   
   

Glad midsommar!

Nu ska jag väcka Tompa o sen blir det iväg till mamma för att käka mat! ha en trevlig midsommar allihopa!


Laddar inför helgen!

Nu tänkte jag hoppa i duschen o sen fixa lite ögonbryn o naglar inför helgen! Imorgon ska vi till mamma o käka mat men på kvällen vet jag inte riktigt vad som händer, lördagen blir det traktor med Mija till Brevens o det kommer bli as kul! Det va jätte länge sen jag åkte traktor dit så det kommer nog bli kanon, nu ska jag börja ladda inför helgen o hoppas att den här låten dyker upp på dansgolvet! Bye så länge!


Fotölj...

Segaste dagen på jobbet idag kan jag lova, spöregn i stort sett hela dagen! Men strunt i det för nu är jag ledig i fyra dagar, fan va skönt!!! Kom hem o kollade på fotöljen som Tompa har klätt om och den blev kanon bra verkligen! Jag tyckte inte den andra färgen va jätte ful men den passade inte alls in i sovrummet där färgarna går i lila o rosa! Men nu passar det utmärkt, jag är super nöjd, tack snygging, du är bäst ♥

   


Frukost!



Nyttig frukost: Havregrynsgröt med jordgubbar! Men jag kan tala om att det inte är så gott som det ser ut! Mina frukostar brukar vanligtvis bestå av smörgåsar men massa smör o pålägg, bla ost, och till det ett stort glas oboy men nu kände jag att det var dax att börja vara lite nyttig! Det känns tungt att käka det här för det smakar som klister! Hade det inte varit för jordgubbarna så hade det aldrig gått ner!

I knew it!

Okej det va hon!! Jag hittade hennes blogg och hennes pappa hade tydligen köpt hus precis utan för Hjortkvarn, i Averby! Haha läs själva!! Va roligt, o fan va rätt jag hade!

http://www.familyliving.se/bloggare/isabelles-blogg/

Kändis i hjortkvarn?

Jo jag kom på att jag måste ju berätta vem jag TROR kom in på jobbet idag o köpte en festis! Isabelle Halling från Äntligen Hemma! Jag är självklart inte hundra på att det var hon för hennes ansikte täcktes av ett par jätte stora solbrillor! Men hon va smal, korthårig o mörk, hade att par svarta snickarbyxor på sig o målafärg i håret! Plus att hennes röst lät precis som den man har hört på tv? Kändistokig som jag är så gick jag ut o vattnade blommarna för att spana in henne lite mer men jag kunde fortfarande inte avgöra om det va hon eller inte? Antagligen inte för vad i hela fridens namn skulle hon göra i Hjortkvarn? Haha, det är nog bara i mitt huvud? eller?


Trött...


Jag är sjukt trött nu efter en joggingtur med Mija! Jag har käkat nu o ska nog snart lägga mig för det känns inte som jag orkar så mycket annat! Sista jobbdagen imorgon o sen blir man lite lång ledig, fan va skönt!

Tompa är snart färdig med min fotölj o den blir kanon bra, jag ska ta en bild imorgon när den är färdig så får ni se! Han är så duktig, på allt ♥ Tur att jag har dig snygging!!

Jo vi har ju ett Playstation nu igen, fan va rolig! Vårat har ju varit trasigt i över ett år men nu köpte Tompa ett av en kompis så nu kan jag äntligen sjunga singstar igen, haha! Måste dra hit Ewa nån kväll o sjunga lite! Kanske köpa lite nya spel också! Här är en låt som Ewa o jag brukar försöka oss på, haha, den är as rolig o sjunga och bra!


Jobba igen...

Jaha då ska man jobba idag o självklart lyser solen! Jag hoppas det fina vädret håller i sig till Midsommar, men planerna inför helgen är inte riktigt bestämda än? vi får se vad det blir!

Igår drog Tompa o jag iväg till Marieberg o köpte tyg för Tompa ska klä om fotöljen som jag köpte av Kim! Den va ju typ gul/guld, inge fel på färgen men den passar inte riktigt i mitt sovrum så den ska bli rosa med svarta mönster =) Sen åkte vi in till stan o käkade buffe på pizza planeten o sen handlade vi på Indiska för mina presentkort som jag fick i julas! Det blev tre hyllor, två klädhängare o massvis med lila ljuslyktor, ni ska få se själva nån dag! haha!

Idag jobbar jag till sju o sen kanske Danne o Ewa skulle titta förbi ikväll, det va ett tag sen nu!

 

Måndag morgon...

Godmorgon! Idag har jag äntligen fått sovmogron o det känns as skönt! Jag ska städa hos pappa idag o då brukar jag alltid gå upp o få det gjort tidigt men jag kände att jag förtjänade lite sovmorgon! Så nu tänkte jag käka lite frukost o sen slänga i en tvätt o bara ta det lite lugnt innan jag drar o städar! Jag har ju hela dagen på mig!

Det känns som jag har varit dålig på att visa er massa skoj som har hänt! Vi har ju gjort om i våran lägenhet, både vardagsrummet, toan o sovrummet! Men jag tänkte försöka ta lite bilder idag så ni får se hur det blev! Sen köpte jag en emmafötölj av Kim igår, som jag antagligen ska låta Tompa klä om, det blir nog as bra! Mina senaste klädinköp har jag inte heller visat er! Jag måste helt enkelt bli bättre med kameran!


Aja nu blir det lite frukost...bye så länge ♥

Askersund!

Jag kom precis hem fån jobbet nu o är helt slut! Jag skulle kunna lägga mig på soffan o somna direkt! Jag jobbade i Askersund idag från ca 10.00 till 20.00 helt själv! Det blev riktigt långtråkigt vissa stunder eftersom det inte alls va mycket folk, trots Tradjazz festivalen? Men jag tycker nog ändå mer om att jobba i Askersund än Hjortkvarn, det blir långa dagar men jag gillar hamnen nåt vis, vattnet o alla båtar som kommer in, det är riktigt fint där nere! En härlig liten sommarstad!

Tompa hade tapetserat färdigt i sovrummet idag o det blev jätte bra! Vi tapetserade ju det för typ ett år sen men vi blev jätte missnöjda! Så fick vi se att som reade ut massa tapetar på Bauhause för 30,- rullen så då passade vi på att köpa nya! Det är väl ingen tapet vi hade valt i vanliga fall kanske men den va ju billig plus att färgen passade mycket bättre i rummet! Jag är iallafall nöjd! Jag kan ta en bild nån dag så ni får se!

Nu ska jag bara slöa o jag antar att jag sover inom kort....Godnatt ♥


Skolavslutning!

Shit va jag hade svårt att komma upp imorse! Man ser hur det regnar ute o är världens skitväder o det betyder att det kommer bli en långtråkig dag på jobbet eftersom ingen vill köpa glass! Men idag är min sista tidiga morgon, sen kommer jag börja halv elva varje dag istället men det kommer bli lika långa dagar iallafall för vi kommer börja ha öppet till sju nu! Kom o tänka på Daniella o dom som tar studenten i det här vädret, hoppas ni klarar er från regn!

Igår va det skolavslutning i Boo kyrka! Jag va där o tittade på mina kusiner för Edwin går ju ut sexan så till hösten kommer han börja Pålsboda istället! Tänk om man själv gick i skolan o hade 10 veckors sommarlov nu, det skulle inte vara helt fel!





Ny hårfärg...

Jag va ju till Marieberg med mamma o det blev lite saker inhandlat, jag tänkte ta kort sen så ni får se! På kvällen åkte jag till Johanna för att fixa håret, vi gjorde massa ljusa slingor! Jag har inte riktigt bestämt mig hur det känns än? Färgen är as snygg men jag vet inte om den passar mig? eller så är det bara jävligt ovant eftersom jag har varit mörk sen jag gick i 8:an! ena stunden känns det skit snyggt o nästa börar jag tveka? Men jag tror det är en vanesak! Vad tycker ni?

 
 

Marieberg!

Nu väntar jag bara på att mamma ska komma, vi ska in till Marieberg för jag ska försöka hitta några byxor! Sen ikväll kanske Johanna ska strya upp mitt hår, vi får se! hej så länge


Godnatt...

Nu är det sängen som gäller för min del, jag har ont i både huvudet o ryggen och imorgon ska jag upp till jobbet! fy va trött jag är på att jobba helg nu, det är tredje helgen i rad, plus att jag jobbar nästa hel också =( aja godnatt på er!


Inspiration!


Hungrig...

Jo jag glömde ju säga att jag sov hos Arazu i onsdags! Jag o Kim! Vi gjorde tacos o snackade skit, precis som vi brukar göra, haha! Men det va en kul kväll, tråkigt bara att jag va tvungen att dra till jobbet dan efter! Jag invigde min nya t-shirt från nelly =) passar jätte bra!

   

Nu har jag precis kommit hem från jobbet! Magen kurrar så jag tänkte laga mat? frågan är bara vad för det börjar bli tomt i våran frys, vi måste iväg o handla snart! Sen blir det jordgubbar till kvällis, mamma kom förbi med dom =) Jag skulle ju kanske vara med Mija ikväll men det blir nog inte så, jag har varit lite hängig hela dagen, ont i huvdet o allmänt seg! Så det blir nog en lugn kväll!

Studenten...

Vart tog sommaren vägen egentligen? Jag kollade på termometern när jag gick upp o den stod bara på 6 grader o så regnar det! Jag tycker synd om dom som ska ta studenten i det här vädret, stå o frysa i sina små vita klänningar! Men shit va tiden går fort, det är två år sen jag själv tog studenten men jag kommer ihåg den dagen som om det vore igår! Helt klart en av dom bästa dagarna i mitt liv! Skoltiden överhuvudtaget va kanon o jag saknar det grymt mycket! Allt kändes så tomt när man inte hade skolan att gå tillbaka till eftersom det tillhörde vardagen, helt plötsligt hade man blivit vuxen o skulle ta hand om sig själv? Man kan väl sammamfatta studenten som både den roligaste och sorligaste dagen, en dag man sent kommer glömma!


Ledig!

Självklart ska det vara dåligt väder när jag är ledig, jag hade ingen som helst lust att gå upp imorse så det blev en lång sovmorgon! Vi hade altandörren öppen in till sovrummet så imorse låg jag o halvsov o lyssnade på regnet utanför, jätte mysigt faktiskt! Idag har Tompa o jag bara fixat massa hemma, vi rensade min garberob o jag slängde MASSA kläder, det känns jätte skönt för nu har jag plats för massa nytt =) Tack till min älskling, utan honom hade jag kanske slängt max tre plagg, haha! Jag måste köpa massa nya galgar bara så kommer nog allt bli kanon!

Nu tänkte vi laga nåt o käka o sen blir det nog en lugn kväll framför tvn!

Jobb/jogging

Nu ska jag snart iväg till jobbet, o efter det ska jag kämpa mig igenom spåret med Mija, hoppas det går minst lika bra som förra gången men det blir nog jobbigt i den här värmen!

RSS 2.0