Fredag!

Nu är det mesta fixat inför festen imorgon! Det känns inte som det är nån ide o städa noga eftersom det antagligen kommer se ut som fan på söndag! Men tvätten o disken o terassen är fixad! Jag ska åka tidigare till jobbet så jag hinner in på systemet också! Måste ju köpe lite cider =) Mamma kör mig till jobbet på söndag morgon så jag slipper tänka på det! Tack världens bästa mamma!

Jag va hos frissan förut också o klippte mig, det behövdes verkligen!

Nu väntar jag på att mina nymålade naglar ska torka så jag kan börja göra mig klar för att åka!


PÅlsbodamarken 2009


Tisdag...

Helgen har varit kanon! Mycket glass, grillning och sol! Ledig imorgon men annars jobb resten av veckan! Vi har bestämt att det blir party här på lördag, får se hur det går, haha! Hoppas det blir skoj, det brukar det blir!


Pålsbodamarken förra året...


Grillning..

Igår va brudarna här på lite glass, sol, grillning, grogg och övernattning!
Hur kul som helst! Älskar er tjejer!






Mot jobbet...

Köpte ett nytt linne från HM igår


Onsdag...

Jag som tänkte ligga ute i solen hela dagen innan jobbet men det va väldigt molning o solen ville knappt kika fram så jag började städa lite istället, jag har hunnit sovrummet, o halva köket men jag får fortsätta imorgon när jag är ledig för nu ska jag börja göra mig klar för att åka till jobbet! Jag jobbar till stängning idag men sen ser jag fram emot 5 lediga dagar!!! Wohoo! Det ska bli super skönt, jag börjar med att städa o göra klart allt tråkigt imorgon så jag bara kan njuta av min ledighet sen! På fredag kommer antagligen Kim o Arazu hit o grillar lite!

Älskar att sommaren är på väg =)


Uppe med tuppen, nästan!

Jag hade stallt klockan på åtta för att vara tidigt till gymmet. Det är alltid så lungt o skönt på gymmet på morgonen! Nu har jag precis kommit hem, duschat o gjort en ansiktsmask! Jag testade en ny "varm" ansiktsmask o den va super skön, det blir en värmande känsla i hela ansiktet, helt underbart!

Magen börjar kurra så jag ska laga mig lite käk o sen börja göra mig iordning för att åka till jobbet!



Vårkänslor

Det är verkligen super fint väder ute o jag vill inget annat än att ligga ute i solen men jag måste dra iväg o jobba! Dom ringde o ville att jag skulle komma tidigare o jobba längre så det blir inte mycket sol idag =/  Jag är ju ledig nu till påskhelgen så jag hoppas att solen vill visa sig då också!

Poppar Big brother låten o den sätter sig verkligen på hjärnan...



Jag hade fått min nya locktång på posten så idag blev det lockigt som gällde!


1:a plats

Tävlingen idag gick kanon bra! Jag VANN och fick min andra prick i guldklassen, en prick till o det är star som gäller! Linette kom dit och gjorde mig sällskap, kul o träffa henne också! Nu är det bara att träna o ladda inför SM som är om en ca en månad, sista tävlingen innan sommarn!




Mary Kay

Imorse fick jag ställa klockan för att skjutsa in mamma till stan, hon skulle till "ögondoktorn" så hon slipper glasögon! Det hade tydligen gått bra men nu kommer hon se suddigt ett tag framöver!

Jag passade på att låna hennes puderfoundation från Mary Kay o har precis testat det! Helt okej, måste jag säga! Jag är van vid att ha flytande foundation o det blir ju lite med täckande än bara ett puder men det är ett snabbt o smidigt sätt att sminka sig, speciellt i sommar! Lite ovant för min del för jag känner mig ganska "naken" i ansiktet! Inget jag kommer använder till fest o så men till vardags!

Ser ni nån skillnad?


Old Pics...

Om en timme är det dax att dra iväg till jobbet! Vi har medlemsdag på Kappahl idag så jag gissar att det är mycket folk! Jag har hunnit med att sola lite, locka håret och så fastnade jag bland massa gamla kort, haha! Va roligt det är o kolla på, jag kan bli sittandes i timmar...O herregud som man har sett ut, haha!


Skolavslutning i 7:an

Party

Skolavslutning 9:an

Party

Party


Dålig hårdag...

Jag vaknade ganska tidigt imorse och är redan klar för att dra iväg till jobbet men det är ca 1 och en halv timma kvar tills jag behöver åka...?

Är så himla trött på mitt hår nu så det finns inte...usch, det blir aldrig som jag vill! Det behöver klippas för det är så himla slitet, men samtidigt vill jag att det ska växa o bli längre men det verkar ju helt omöjligt? Är lite sugen på lugg, eller extensiones? bara nån förändring? Jag beställde en locktång igår iallafall o jag hoppas den är bra för jag är sugen på lite sommriga lockar!


Hur många solbrillor har ni?


Tisdag...

Jag har precis lagat lite mat, det blev potatis, fläck o sås, jätte gott! Nu ska jag plocka iordning i köket o sen slöa en stund innan det är dax att dra iväg på Zumba!

Dagens...


TRX

Igår testade jag på TRX träning för första gången och det känns i kroppen idag! Man använder sig av snören som hänger från taket för att göra olika övningar o det va sjukt jobbigt. Mina stackars armar va helt slut efter det! Kolla på videon så fattar ni...



Nu ska jag snart åka iväg till jobbet och sen ikväll är det zumba som gäller, hur jag nu ska orka det? haha!

Städning

Jag har precis varit på pappas jobb och städat så jag tänkte fortsätta hemma! Jag tänkte rensa bland massa skit i garderoberna? Och om solen vill kika in på terassen så kanske jag städar lite ute...vi får se! Jag sätter på min nya favoritlåt och börjar så får vi se hur långt jag kommer...


Thailand

Usch jag är så himla sugen på att resa iväg någonstans! Kim är i Thailand just nu verkar ha det helt underbart! Jag håller ju på att spara till Malaysia men det känns långt bort ju nu! Jag vill åka nu! Jag såg att dom hade resor till Thailand i maj för ca 8000kr, 2 veckor, hur billigt som helst! Men jag ska väl jobba som en tok nu hela sommaren så förhoppningsvis kan vi åka till vintern! O nu är ju sommaren på gång här hemma så det får väl duga så länge!






I Love you


Onepiece

Jag va inne på Gina en sväng efter jobbet idag och såg att dom hade fått in massa härliga mjukisdressar! Jag har kikat efter såna på internet men Gina va lite billigare! Jag tycker den rosa är super söt men jag skulle nog helst vilja ha en svart? Jag får väl vänta o se om det dyker upp? (Den på bilden är marinblå)


Söndag!

Tävlingen igår gick super bra! Det va första gången jag tävlade i guldklassen, 23 st anmälda o jag lyckades ta mig ända till final och slutade på en 5:e plats och förhoppningsvis blev det en prick! Jag som trodde att jag skulle ligga i botten men det blev tvärtom =) Super glad är ja!

Idag va jag uppe med tuppen för det va jobb som gällde och efter det väntade ett tre timmars danspass! Sjukt jobbigt, men sjukt kul! Jag älskar verkligen söndagsträningarna! Nu har vi precis käkat kiosken mat o jag väntar på att Big Brother ska börja! Undra vem som åker ut idag? Jag hoppas på Patrik, han är ju super tråkig!


Jag har fått den här låten på hjärnan, vi dansar till den på träningen...


Saknar min parkompis, Linette <3


Mot jobbet!




Sorry

Jag har inte skrivit på en vecka nu, har haft fullt upp med annat! Jag ska snart åka iväg och jobba en sväng och imorgon är det tävlingsdax igen! Känns sådär, det ska bli jätte kul men svårt? Vi får se hur det går!

hej så länge...


Träningsmusik!

Jag lyssnar mycket på ItaloBrothers när jag tränar!
Dom har massa bra låtar! Här har ni lite exempel:



Upside down

Love is on fire

Radio Hardcore

Put your hands up in the air


Godistime!

Tompa ligger o sover på soffan så jag ska nog väcka honom nu och åka iväg o köpa lite godis o fixa nån bra film till kvällen! Jag ska jobba hela helgen så det blir en lugn kväll!



RSS 2.0