Spending money

Shopping, shopping o ännu mer shopping är vad våran dag bestått av. Rusta, Jysk, Lågprismagasinet, Ikea, you name it, haha. Men jag måste faktiskt ge oss själva en eloge för att vi kommit iordning så snabbt. Bara lite småsaker, papper m.m. som ska gås igenom. Känns skönt. Ny vecka, ny lägenhet, nya möjligheter. Nu tar vi en paus i soffan innan det är dax för lite tacomys. Visar er bilder från lägenheten när vi är helt klara =)
 

Natti

Efter en hel dags flytt, lite kina mat och Per Moberg vin kryper vi nu ner under täcket. Första natten i nya lägenheten :) lite läskigt måste jag faktiskt erkänna. Imorrn är det Ikea shopping som gäller! Godnatt mina kära vänner!

 

 


What doesn´t kill you...

Vaknade  upp imorse o kände mig ganska matt, trots att jag somnade framför efterlyst igår vilket betyder nånstans mellan 21-22. Dessa timmar borde göra att jag känner mig utvilad och pigg men så va verkligen inte fallet. Jag har så fruktansvärt mycket att tänka på nu. Mamma o jag va hemma i gamla lägenheten igår och packade i princip alla mina grejer och körde in till stan. Jag va medveten om att det skulle bli mycket men fan va skit man samlar på sig med åren. Det är bara större möbler kvar som pappa o jag fixar på lördag. Nånstans har jag dom senaste veckorna skjutit på allt som har med flytten att göra, bara tänkt "Jag tar det sen" men nu finns det inte riktigt nåt mer "sen" så nu måste jag ta tag i det på riktigt. En skön men samtidigt lite jobbig känsla. Jag ångrar inte mitt beslut på nått sett men det känns lite som att jag är tillbaks på ruta ett? Känner mig lite vilse? Vad ska jag göra med mitt liv lixom?
 
 
 

Scary

Arazu är i skolan och min uppgift för dagen är att fixa tvätten. Tvättstugor och källare är väl aldrig nåt jag gärna befinner sig i men den här tar fan priset. Först kommer jag ner för trappen och ska gå i en liten smal korridor med ganska lågt tak. För att överhuvudtaget börja gå längs korridoren letar jag snabbt efter lampknappen och börjar gå mot tvättstugan i ganska rask takt. Precis innan jag kommer fram till tvättstugan finns ett "snickarrum" på vänster sida där dörren står vidöppen. Där inne hänger en rock, ett par gummistövlar, och en stor jävla kökskniv. Haha. Mer skräckfilmsliknande kan det knappast bli.
 

Kan äntligen andas ut...

En liten sten släppte från mitt hjärta idag för jag har fått massa viktiga saker gjort som jag kanske skjutit på lite för länge. Fixat el i nya lägenheten, adressändrat, ny hemförsäkring och fyllt i försäkringspapper för resväskan vi blev av med. Klappar mig själv på axeln =) Bra jobbar Sandra! Sitter på soffan nu och andas ut lite innan det är dax för kvällens zumbapass. Lika kul som alltid förutom att jag börjar bli lite små dålig i halsen o jag hoppas verkligen inte det blir  värre. Har inte riktigt tid att vara sjuk just nu.
 

Födelsedagsfirande del 3

Man fyller bara år en gång per år så varför inte fira ordentligt, eller hur? Idag va det släkten som kom på besök. Alltid lika trevligt och jag fick massa fina presenter =)  Nu ligger jag helt utslagen på soffan, somnar vilken minut som helst, men jag ville passa på att visa er den helt underbart fina klänningen jag fick av mina härliga vänner igår =) I Love It ♥
 
 
 

Födelsedagsfirande del 2

Middag på Hellas, förfest hos Kim och sen utgång på Strömpis. Bästa kvällen på länge. Tack allihopa som förgyllde min kväll o tack för alla fina presenter, ni är guld värda =)
 
 
 
 
 
 

Födelsedagsfirande del 1

Igår va det middag med Intersportgänget som gällde. Vi började med lite förfest hemma hos Ullis innan vi drog till Al forno o käkade. Kvällen avslutades senare på Oleary´s och Pitchers. Bra kväll helt enkelt. Det blev dock ganska lungt. Sparade krafterna till kvällens partaj som kommer bli grymt kul. Middag , fest, utgång o massa vin står på schemat. Kan inte bli annat än bra =)
 
 
 

Bra morgon =)

Trots att rynkor och gråa hårstrån uppstått under natten känner jag mig yngre än nånsin. 24 år, shit va tiden går fort. Och om jag ska tro på vad pappa säger så ska 25-30 vara dom bästa åren så då har jag mycket att se fram emot. Arazu överraskade mig med muffins, tomtebloss och presenter på sängen denna morgon. Hur gulligt som helst =) Det kommer bli en fullspäckad helg o kvällen börjar med middag tillsammans med bästa Intersportgänget. Tills dess ska jag bara slappa o ta hand om mig själv, en dusch, ansiktsmask, fixa naglar m.m allt för att dölja mitt åldrande, haha. Ni får ursäkta dom extremt fula morgonbilderna men alla vaknar inte upp och ser ut som sveriges next top model,  sånt e livet =)
 

God morgon

Somnade hyfsat tidigt igår och vaknade 07.40 helt utvilad. Troddde klockan va typ 9-10 eller nåt. Solen skiner o det ser ut att bli en fin höst dag. Nu är det verkligen höst på riktigt hörrni. Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Jag älskar ju sommaren när man bara kan glida runt i ett par short, linne o flipflop samtidigt som det känns det ganska mysigt att nu få ta på sig en varm kofta, tända lite ljus o dricka en kopp te framför nån romantisk komedi. Ne men nu ljuger jag faktiskt lite, när såg jag en romantisk komedi sist. Action, krig o lite blod är ju mer min genre, haha. Har inte haft varken tid eller ork till att blogga den senaste tiden. Men av nån konstig anledning så kände jag mig lite skrivsugen när jag vaknade 07.40 imorse? Skumt. Så vad har hänt då? Inget jag vill gå in djupare på men jag fyller 24 år imorrn, kan ni tänka er? har av misstag blivit svarthårig och blir stadsbo den 1okt.  Det är väl i stort sett allt. Nu ska jag ta o göra nåt vettigt av min morgon innan det är dax att åka till jobbet. Eller så kanske jag bara slöa på soffan med lite god frukost =) Ha en fortsatt trevlig dag hörrni ♥
 

Lördag...

Ligger på soffan o tänkte snart bädda ner mig i sängen. Idag va det invigning på nya gymmet som gällde, jätte roligt och jätte mycket folk. Men det känns att jag inte har tränat på ett tag. Ska bli ändring på det nu, haha. Sen va det 70års kalas ute hos Farmor. Det bjöds på fika, smörgåstårta, äppelpaj och glass så nu behöver jag inte äta på flera dagar känns det som. Men det är alltid trevligt att träffa släkten, det gör jag alldeles för sällan. Jobb som gäller imorrn, nu sängen, Godnatt ♥
 

Sthlm

Lite bilder från vår trevliga Stockholmsresa. Det blev en massa shopping, god mat och det absolut viktigaste: Lady Gaga. Grym show i Globen kan jag tala om. Dagen efter hade vi tänkt spendera på Gröna Lund men eftersom det va konstant regnväder så blev det att köpa varsit paraply och strosa runt i Gamla Stan istället. Det va två helt underbara dagar tills vi kommer hem, ska kliva av tåget och inser att nån jävel har snott vår resväska. Alla våra snygga partykläder, skor, locktångar, you name it. Allt vi kunde tänkas behöva för en utekväll i Stockholm och allt vi shoppat på oss va bara puts väck =/ Vilka jävla idioter det finns alltså......
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0