Fredag!

Nu har jag precis packat iordning allt inför imorgon, mamma o jag ska ta med mina kusiner till Stockholm! Det skulle bli en överaskning men vi har redan gjort bort oss så dom vet vart vi ska, haha! Förra året tog vi med dom till skara som en hemlis men jag försa mig så fort vi hade satt oss i bilen! Den här gången tänkte vi vara lite mer hemliga så vi skrev ett brev på datorn  att dom skulle vara klara en viss tid, packa kläder så dom klarar att sova borta en natt osv! Men knäppa morsan skrev adressen med sin egen handstil o den kände Edwin igen så han visste direkt vem det va ifrån! o igår hade Ansofie (Edwins mamma) av misstag frågat honom vad han skulle packa för kläder till Stockholm, haha! Så vi har gjort bort oss ännu en gång, det är nog ingen idé vi försöker med fler hemliga resor!

Nu blir det några SATC avsnitt innan läggdax, natti ♥

Tisdag!

Jag va ledig idag men klockan ringde kl 09.00 iallafall o det va bara att dra sig upp ur sängen för vi skulle med Danne o Ewa till Gustavsvik o vi va verkligen inte ensama där kan jag säga, haha! Vi va där till två nån gång o sen drog vi till Pizza Planet o käkade buffe! Sem hem gjorde mig iordning och iväg på kalas o nu har jag precis kommit hem! Svängde förbi järnhandels förut också för mina kläder från HM som hade kommit, passade perfekt både klänningen och linnet, sen blev det en ny väska också!

 

Min garderob är klar nu också, det är bara dörrar som saknas men det kommer inom kort förhoppningsvis, vi har tänkt att göra skjutdörrar! Men jag måste säga att jag fyllde upp garderoben ganska fort!

   


Slut på semestern!

Jaha då va semestern över o det är dax att börja jobba igen, en vecka går sjukt fort! Men jag jobbar idag o sen är jag ledig imorgon igen, det känns som en lagom start! Igår va vi med Danne o Ewa på bio o såg Ice age 3! Den va väl helt okej, men det börjar bli så många figurer nu o massor som händer hela tiden så jag tycker fortfarande ettan är helt klart bäst, väldigt simpel men rolig! Men det är väl alltid så att uppföljarna ska vara bättre, häftigare o roligare men det blir oftast för mycket istället!

Imorgon har vi planerat att åka till Gustavsvik med Danne o Ewa, jag har en känsla av att det kommer vara proppat med folk där men det blir nog kul ändå! Sen blir det kalas på kvällen!



Operation : garderob!

Tompa o jag städade lägenheten igår och det blir alltid masa tjafs om mina kläder, skor, väskor m.m. Jag får helt enkelt inte plats med allt! Vi åkte till Ikea för att köpa skolådor som jag kan lägga undan massa skor i men det slutade med att vi köpte massa virke på k-rauta för att bygga om hela garderoben! så igår kväll började Tompa riva ut allt så nu är det bara ett stort hål in i väggen o alla kläder ligger utspritt över hela sovrummet o köket! Det kommer nog bli as bra!

   

ps: jag får hela garderoben för mig själv =)

Roadtrip - semester!

Igår kväll kom Tompa o jag hem ifrån semestern! Vi åkte i tisdags utan att egentligen ha någonstans att åka till! Vi bestämde att vi skulle åka längs västkusten och första målet blev Strömstad, sen vidare mot Lysekil o sist Göteborg! Vi hade inte bokat någonstans att bo utan vi bäddade iordning bak i bilen och sov där, fuknade utmärkt! Även fast vi bara va bora tre dagar så känns det som att vi hann med ganska mycket: Akvarieaffär, älgpark, hamnpromenader, mjukglass, klippor, steak house, mera hamnpromenader,  havets hus, tuffe tåg, universeum, nordstan, texan long horn m.m. Vädret va inte riktigt på våran sida så det blev inget badande, vi hade också tänkt gå på Lisseberg men det bara vräkte ner regn så vi skippade det och drog oss hemmåt istället! Hur som helst så va det skönt att komma hemifrån ett tag, lika skönt som det är att vara hemma igen!



   
   
   


Semesterväder?

Först dagen på min semestervecka och vädret vill inte ge med sig! Jag som hade önskat sol o 30 grader varmt! Men vi ska jag åka iväg några dagar så vi får väl åka dit solen skiner? Nu sitter jag o käkar stekt ägg (det fanns ingenting annat till frukost) sen ska jag iväg och städa på pappas jobb och sen blir det till min kusin på kalas!

Utgång!

Jobbade min sista dag igår innan semestern =) Efter jobbet drog jag direkt hem o bytte om för en partykväll med brudarna! Först va vi hos Kim en stund o sen blev det frimis! Det va en super rolig kväll, älskar er tjejer ♥





Natti

Läggdax nu, jag jobbar min sista dag imorgon innan semestern o det känns grymt skönt, även fast det bara är en vecka! Imorgon efter jobbet blir det partaj hos Arazu o kanske utgång, vi får se, men kul ska det bli! Vi hörs!

Grillning med brudarna!

Igår va min lediga dag och då kom Kim och Arazu till mig! Vi grillade, drack lite vin (kim hade nåt vin som smakade kanelbulle? det va fan ganska gott ja lovar, haha) spelade kort, spelade buzz, gick på promenad, kollade på sex and the city m.m.! Dom sov över hos mig och åkte med bussen imorse när jag drog till jobbet! Tack för en super rolig kväll brudar, jag längtar redan tills på lördag, då blir det party =)







 

HM!

Ursäkta mitt dåliga uppdaterande den senaste veckan! Jag har haft fullt upp med annat känns det som! Jag har precis lagt en beställning hos HM på en väska som jag har velat ha as länge som nu va på rean, ett lila linne som jag älskar färgen på och en klänning som jag också har kollat på länge men jag vet inte riktigt om den passar mig? Vi får väl vänta o se, den känns som en klockren thailands klänning?

  

Shopping!

Inköpen från i fredags!
   
  

Regn...

Igår kväll så kom Linda och Jocke förbi en sväng, lite senare kom Philip också! Vi satt o spelade Buzz precis hela kvällen! Både popquiz och Hollywood quiz, as roligt, haha! Kollade till på klockan o den va 00.31 så då kände jag att det va dax att lägga sig om jag skulle orka upp till jobbet! Jag skjutsade hem Linda först som också va trött för killarna skulle fortsätta spela!

Det finns inte så mycket uppiggande saker att säga om vädret? det blir nog en riktigt långtråkig dag eftersom regnet bara vräker ner, när ska det sluta? när kommer sommarvärmen tillbaka? på min semester hoppas jag om inte tidigare! Kanske ska åka till Arazu en sväng sen när jag kommer hem, vi får se om jag orkar!

Bye så länge ♥

Min lediga dag!

Drog med mamma till stan idag o shoppade lite! eller för mycket kanske man ska säga, som alltid när jag handlar! Det blev ett par leggings, shorts, tröja, 2 toppas o lite smycken! Visar bilder en annan dag! Sen tog jag med mig Flora (vi ska vara hundvakt i två veckor åt Robert o Carros hund, Flora) till Hjortkvarn! Vi tog en promenad upp till glassbaren med mamma och mina kusiner o käkade glass i regnet! Kom hem, Tompa lagade mat o nu har jag precis diskat! Jocke o Linda skulle komma över en sväng så dom kommer nog snart!



Regn...

Regnet bara öser ner och det känns helt värdelöst att åka till jobbet idag! Det kommer vara hur lugnt som helst o inga kunder! en lång dag med andra ord! Jag ska springa med Mija efter jobbet så jag hoppas verkligen att regnat har slutat till dess!

Imorgon är jag ledig o funderar på att dra in till stan? Dom har ju massa reor överallt som jag skulle vilja spana in! Jag kollade på HMs hemsida nyss o det finns massa billigt som jag skulle vilja beställa hem men jag skulle vilja kolla i butiken först! Ska kolla med mamsen om hon vill göra mig sällskap!

Oki, jobbet nu, bye ♥



Måndag!

Har precis kollat på "Benjamin Buttons otroliga liv" den va nästan tre timmar lång! Vi hade hyrt den igår kväll men jag kände att jag inte skulle orka hålla mig vaken så jag har kollat på den nu istället! Sen tog jag en dusch o gjorde mig iordning o nu är jag rastlös, vet inte vad jag ska göra? Tompa ville att jag skulle göra honom sällskap i Hallsberg men jag vet inte om jag har nån lust? vi får se! Det blev lugg och uppsatt hår idag vilket inte är allt för vanligt när det gäller mig!

 

Thailand!

Pappa o jag har pratat Thailand =) Det blir nog i December, fan va kul!!!!


Bya Kampen!

Jag har spenderat hela helgen hos farmor o farfar! Vi tävlade ju i Bya kampen hela dagen igår o det va jätte kul! Det va sex stycken olika grenar: Varpa (Gotländsk sport), Spika spik + dricka öl på tid, Luftgevär, Jenga (bygga torn), ha en påse på huvudet o gå fram mot en poängtavla o träffa mitten, sist men inte minst rulla en ensilage bal som väger ca ett halvt ton fram och tillbaka på tid! Jag tycker vi gjorde en as bra insats men vi kom bara trea! Sen fanns det ju olika åsikter om hurvida man hade räknat rätt eller inte? Man fick nämligen olika poäng beroende på vilken placering man kom på! Men ifall två lag kom på samma placering, typ delad etta som i det här fallet på en gren så sänker dom poängen så inget av lagen får högsta poäng vilket vi tyckte va jätte konstigt? Då ska väl båda lagen ha full pott isåfall, man kommer ju delad etta då o inte delad tvåa? eller? Vi förlorade asså 5 poäng för vi hade delade placeringar två gången? Annars hade vi kommit på delad första plats och då hade det blivit en utslagstävling? aja skit samma det va fler än vi som tyckte att räknesystemat va konstigt? Det blev däremot inte så mycket bilder, jag hade fullt upp med att tävla!





Yes!

Äntligen fredag! Jag ska jobba med Daniella idag =) det va på tiden! Sen är jag ledig i tre dagar, det känns jätte skönt! Pappa o jag ska åka ut till farmor o farfar på lördagen och sova kvar där en natt! Det är ju Bya Kampen! En tävling mellan massa olika gårdar o i år ska vi se till att vinna också, förra året blev vi tvåa! Jag hoppas bara vi slipper regnet??

Igår när jag kom till jobbet så hade vi haft inbrott tidigare på morgonen! Eller jag tror inte dom hade gått in men dom hade slagit sönder rutan på dörren! Dom trodde väl att det fanns någonting o ta men så var inte fallet! Tråkigt när sånt där händer! Men det va tydligen nån som hade sett en bil där tidigt på morgonen och skrivit upp reg nummret så förhoppningsvis hittar vi dom som gjorde det!

När jag kom hem igår så va jag sjukt trött efter att ha jobbat hela dagen i ca 30 graders värme, man blir helt slut i huvudet! Jag skulle precis hoppa in i duschen så ringer Tompa o vill att jag ska komma till Hallsberg o käka med han o Arazu! Tompa hade tapetserat i Arazus lägenhet hela dagen så jag drog dit o hjälpte till att flytta lite grejer o sen käkade vi på nytorget!


King of pop

Säga vad man vill om Michael Jackson men han kan fan dansa!


Ledig!

Idag har jag varit ledig o vi bestämde oss för att åka till sjön! Arazu hängde också med men det blev inte så lång stund i solen innan det blev dåligt väder och började åska, typiskt när man är ledig! Vi drog till Marieberg istället o shoppade lite! Jag hittade skor och lite toppar på gina! Sen drog jag iväg till pappa o städade o när jag kom hem så hade Tompa grillat så maten stod framdukad =) as gott med grillat! Tompa har somnat på sängen nu en stund och jag har sorterat lite tvätt, sånt som måste göras! Vi hyrde en film förut så vi ska nog kolla på den snart!

     

RSS 2.0