4år

Va på bio med min älskling igår eftersom vi firade fyra år =) shit va länge...? Vi kollade på "National Treasure" ganska bra film!  Älskar dig Tompa ♥

Nu ska jag snart iväg till jobbet, torsdag idag vilket betyder torsdagsfika...mmm...glass!! efter jobbet ska jag till min kusin och spela lite gitarr hero vilket jag aldrig har gjort förut, sen blir det ljusparty hos Emma!

se yaa...♥ Sandra ♥

Bowling...

Fredagen började med bowling med mamma och mina Kusiner, Jag vann självklart =) haha!!!... Sen träffade jag Arazu o vi drog in till stan för att träffa Calle, Isak, Emin och Sandra, vi gick på bio och såg filmen "Jumper" helt okej film faktiskt! Är alltid roligt att träffa gamla klasskompisar, saknar skolan...så mycket minnen!

           

En väldigt lyckad kväll....♥ Sandra ♥


Vår?

Äntligen hemma! har varit och städat hos pappa, tränat o sen gått en promenad med Tomas föräldrars hund, väldigt fint men blåsigt väder, såg årets första vårtecken, Tussilago i februari, helt sjukt...??

Nu ska jag hoppa i duschen, laga mat o senare blir det discobowling med kusinerna!

♥ Sandra ♥

=)

image96

http://www.sloganizer.net/en/

Pank?

Är på dåligt humör nu?, va ju julledig typ dom två första veckorna i januari så jag får piss lön den här månaden o självklart fyller Tompa år snart, vi firar oxå fyra år nästa vecka, plus att jag ska betala skatt på bilen som ligger på 3000 spän, känns inge vidare!..finns så himla mycket annat jag är sugen på o köpa just nu, men ikke???

Önskar jag vore rik....♥ Sandra ♥

Helg...

image94  image95

Har spenderat hela min helg med dessa brudar, lördagen började med en heldag på stan, shoppade ett linne, två t-shirtar, ett par strumpbyxor, och ett par nya brills! sen köpte vi massa godis o drog hem till mig för att se på Melodifestivalen, o jag blev förälskad i Lasse Linds låt..sååå bra, kan inte sluta lyssna på den!!

På söndagen åkte vi till farmor och käkade världens godaste mat, sen blev det lite Singstar hos kusinerna innan jag drog hem!

Tack för en super kul helg tjejer!

♥ Sandra ♥

Lugg..

image91

Alla hjärtans dag igår o jag va ute o käkade med min älskling!! Love You =)

Idag var jag hos frissan och styrde till en lugg, känns väl sådär just nu men det är väl en vanesak, blev inte allt för hemskt iallafall. Kvällen tillbringade jag sedan hos Mija framför en bra film o massa godis!

♥ Sandra ♥


Tavla...

image90

jaha då va helgen redan över....jag kollde på melodifestivalen i lördags men jag blir bara så irriterad, vad är det för låtar egentligen o hur fan röstar folket?? jag fattar inte...!!!!...usch vilket skit program! men jag kommer antagligen kolla nästa lördag igen av ren nyfikenhet!

I söndags va Tompa o jag till Ikea, jag är så himla sugen på o köpa lite nytt till lägenheten, hittade då den här snygga tavlan med blomman på! den skulle vara skit snygg i sovrummet men 600 spänn på en tavla känns lite sådär?  vi får väl se hur det blir, som jag brukar säga!...dax att dra till jobbet!...bye

♥ Sandra ♥

Fredag...

image78

Fredag idag...Tompa o jag har vart på sötvaruhuset o köpt massa onyttigt...hehe...Skulle ha varit med Mija i helgen men det blev inte så, så jag hoppas på att Ewa kommer förbi o sjunger lite sing star o kollar på let´s Dance, annars har jag inte så mycket planerat inför helgen?

♥ Sandra ♥

Shopping...

image76

Va med Arazu till marieberg idag, shoppade en tröja, solbrillor, smycken o smink =)


 ♥ Sandra ♥


Tidig morgon..

är öppe lite tidigt idag, konstigt nog...gick upp tidigare för att fixa håret med volumaster men det gick fort så nu spenderar jag lite tid framför datorn innan jag ska iväg o jobba! Blir marieberg efter jobbet idag med Arazu, har inte så mycket pengar men något roligt ska man väl kunna hitta, behöver nytt smink, mitt puder, rouge o mascara är typ slut nu på samma gång, men det känns inte så roligt o lägga pengar på sånt?

Veckan har i övrigt varit lugn, träffade Mia o hennes bebis i måndags vilket var jätte roligt, pratade gamla minnen haha!!! förhoppningsvis ska vi ses i helgen igen o hitta på nåt skoj!

Tandborstning...bye...♥ Sandra ♥

Rachel Bilson

image75

Hmm..skulle inte tacka nej till denna kropp direkt...haha...she looks good!...

Har precis blivit klar med att städa hela lägenheten, inte så roligt men nödvändigt o det känns jävligt sköt nu när det är färdigt!...ska iväg på dans senare idag, roligt roligt!!...helgen har vart väldigt lugn, va till marieberg i igår med mamma o koffe, köpte fyra guldramar och en grej från Ikea att ha skor i...den blev full på en gång...haha...men jag blev av med massa kartonger i garderober iallafall!


♥ Sandra ♥


Amanda Jenssen

image74

Amanda Jenssen - Lockdown http://www.youtube.com/watch?v=dMeVdGWioAQ

Jag älskar den här tjejen, så grymt bra!!...men jag är lite efterbliven så jag fattar inte hur man får in klipp från ex youtube så jag skrev med länken till låten istället, lyssna på den, kanon bra!!

♥ Sandra ♥

Mp3



Fick en Mp3 av pappa idag, helt oväntat men as bra eftersom min andra är trasig,
"på" knappen funkar inte...haha...plus att den här nya har mycket mer minne,
Tack pappa!!!

Imorrn ska jag antagligen med mamma o brorsan till stan en sväng..kanske kika efter ett par skor? skulle behövas, vill oxå köpa en "hänggrej"  från Ikea som jag kan ha alla mina skor i istället för att dom står i massa kartonger o tar plats...får se hur det blir me det...

Hur som helst, helgen blir lugn, men det gör mig inget, skönt...=)

♥ Sandra ♥

RSS 2.0