Sämst

Fy vilken trist dag jag har haft idag! Jag sov ganska länge, satt vid datorn o tog det lugnt till frukost. Jag bestämde mig ganska snabbt för att bara ha en slödag och inte göra nåt. Däremot blev jag hungrig så jag drog iväg till affären o handlade lite grejer så jag kunde göra ugnspannkaka, jag har varit sugen på det i flera dar nu. Sen tog jag även en sväng förbi macken och hyrde två filmer. Ugnspannkakan blev as god men filmerna va nog det sämsta jag hyrt på länge. Jag tyckte det va hyfsat bra skådisar med i båda filmerna men det hjälpte inte ett skit. Efter första filmen så tänkte jag att den andra kan ju knappats vara sämre men det va tyvärr så. Fy va besviken jag blev. Så om du ska hyra nån film framöver så hyr absolut ingen av dessa för som sög! Plus att jag fortfarande är själv hemma för Tompa jobbar över så det känns extra trist. Men så ringde mamma och ville ha med mig till stan imorrn så det ska bli kul =) Inte så ofta jag går på stan!




Snygga byxor =)


Onsdag

Idag har jag verkligen inga planer på att göra nånting? o det låter faktiskt ganska skönt måste jag erkänna. Det blir nog bara en slapp dag, det förtjänar man ibland =)


Yoga

Nu drar jag iväg på lite Yoga o sen boxersize...


Tisdag

Jag har precis käkat frukost o nu sitter jag med en chokladansiktsmask och nymålade tånaglar. Jag tänkte dra iväg och städa på pappas jobb men jag tar det lite lugnt såhär på morgonen, ingen stress. Igår va jag och Arazu på spinning i Hallsberg och det va sjukt jobbigt, shit! men det värsta av allt va det där jävla håra sadeln, fy va jag har ont i rumpan idag! Ikväll ska vi gå på Yoga och Boxersize, jag är riktigt nyfiken på Yogan? Jag har ju årskort på gymmet som jag betalar månadsvis men nu har jag ökat på det lite så jag får gå på alla aktiviteter också! Kanon bra =) Då kan man variera sig lite mer. Annars kan jag lätt tröttna på att bara göra samma sak hela tiden. Tänkte försöka hina träna lite dans nu på dan också...det är mycket nu


Färdig städat =)

Hela förmiddagen gick åt till att städa men nu är det skinande rent här hemma =) nästan iallafall! Sen fick jag för mig att jag skulle laga "laxlasagne" nåt recept jag hittade på internet som lät spännande. Det blev helt okej,  jag tror däremot att kyckling hade varit godare men det är kul att testa nåt nytt? jag som hatar att laga mat, haha! efter att jag käkat la jag mig på soffan o kollade på Eclipse, tredje Twilight filmen som är sååå bra, eller alla filmerna är bra, jag längtar sjukt mycket efter 4:an. Tompa skulle jobba över så jag funderar på att dra lite tidigare till Arazu, vi ska på spinning 19.30 men just nu har jag inget bättre för mig?


Bästa scenen i Eclipse filmen...jag hade nog valt Jacob, haha =)


Boots

Köpte två nya skor i fredags...


Måndag

Varför är jag så trött när jag har sovit ända tills nu? Vi gick och la oss vid 10 igår kväll för vi va helt slut så jag har ju sovit massor. Men det tar väl på krafterna o partaja, haha =) Idag ska jag städa ordentligt, igår röjde vi bara det värsta men nu måste jag damsuga, torka golv, damma m.m. så det blir skinande rent! Sen får vi se vad som händer. Ikväll ska jag på spinning med Arazu...


Partaj =)

Igår hade vi fest eftersom jag nyss har fyllt år! Massa folk, massa dricka och fina presenter. Tack allihopa för en super kul kväll! fler bilder hittar ni på fejan =) nu inväntar jag Gustavssons 3 trappor på 4:an, tror det kommer vara sjukt roligt!


Kalasande

Lite bilder från gårdagens kalas. hela tjocka släkten kom så det va fullt hus!












Happy b-day

Jag börjar min födelsedag med att käka frukost o bege mig mot vårdcentralen i hallsberg. Måste kolla upp nån knöl jag ha fått vid ljumsken. Sen ska jag hem o städa klart det sista så det är fint till kvällen. Jag ska försöka mig på att göra pajer också, vi får väl se hur det går? haha.


Tiden går fort...


Bra gjort!

Nu känner jag mig nöjd, jag har hunnit med massor idag. Ringt vårdcentralen, ring försäkringsbolaget, städat här hemma, städat på pappas jobb, tränat dans, en springtur, lagat mat och äntligen sålt micran. Tompas jobbarkompis köpte bilen. Nu har vi käkat och spelat wordfued mot varandra på soffan, haha. Vi tänkte klä på oss varmt och dra en sväng med fyrhjulingen.

Hej så länge...


Måndag!

Jag sov ända till 10.00 imorse o det känns skit skönt. Trots att jag är ledig så brukar jag alltid vakna runt 8 vilket jag gjorde idag också men jag bestämde mig snabbt för att sova vidare =) Nu sitter jag och käkar frukost. Har massor att göra idag, som alltid känns det som, haha. Jag får mest panik över att jag måste träna dans, typ varje dag denna vecka! jag har haft hela veckan på mig att träna men har inte hunnit med (eller inte orkat) så nu får jag lite panik. Sen ska det vara kalas på onsdag så det måste städas, tvättas o fixas till. Jag måste försöka komma igång med pappas hemsida, ringa vårdcentralen, städa på pappas jobb...ahhh...jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Men det lär ju inte hända nåt om jag sitter vid datorn så jag får nog resa på röven o sätta fart!


Söndag!

Jag jobbade några timmar på dan igår och efter det blev det en riktig slö eftermiddag med Tompa, Jocke, Linda, Ida och Peter innan vi drog iväg på bio o kikade på Jägarna 2. Riktigt bra film! Idag är det jobb som gäller igen, jag kommer missa dansen vilket känns tråkigt men det kommer fler gånger. Ska träffa mamma efter jobbet och handla massa gott till kalaset på onsdag =)


Mätt och belåten =)

Trött och mätt efter en dags jobb och därefter kalas med smörgåstårta, kakor, tårta, läsk och godis så nu ska jag nog bädda ner mig i sängen. Däremot är vi hundvakt så jag får nog en stor bjässehund som sängkamrat ikväll, haha! Godnatt ♥


Gammal bild på mig och Kalle (födelsedagsbarnet) som blev hela 9 år idag!


Fredag!

Jag vaknade först strax efter 7 imorse o tänkte absolut inte gå upp, somnade om och vaknade igen vid 8 av att nån står o bankar på dörren. Jag tar på mig morgonrocken och öppnar dörren, där står två "slamsugargubbar" som ber mig flytta på bilen för tydligen va det nån brunn dom skulle komma åt. Så jag går ut och flyttar på bilen o sen snabbt ner i sängen igen. Men det känns ganska meningslöst för jag kunde inte alls somna om. Det va bara att gå upp...

Nu har jag precis käkat frukost. Ska fixa håret bara sen drar jag nog iväg tidigare till marieberg. Jag tänkte fixa naglarna, köpa presenter o kanske hitta nån klänning till nästa helg? Jag fyller ju på onsdag så nästa lördag blir det partaj =) längtar redan för det kommer bli grymt kul! Sen jobbar jag till 18.15 och efter det blir det kalas för Kalle.

Jag fick en tidig födelsedagspresent av Tompa igår ♥


Torsdag!

Jag har precis sminkat mig o nu käkar jag frukost. Ska snart till frissan innan jag beger mig mot jobbet, det blir nog inga större förändringar men det behöver toppas =) Sen tänkte jag färga det själv nån dag i helgen så det är fräsht till min födelsedag, shit va dagarna går fort, måste nog ner till kondis o beställa tårta till kalaset också!


Tisdag...

Gårdagen började jag på gymmet. Det va jag och alla pensionärer i hallsberg, haha. Efter det drog jag vidare mot stan för att Luncha med Linette. Vi käkade på Kina Muren och sen tog vi ett varv på stan. Super trevligt men vi träffas alldeles för sällan =( Jag köpte en aux kabel till bilen, ett läppstift och en almanacka. Almanackan ska jag ha som en träning/kost dagbok? Jag tänkte skriva ner vad jag äter och vad jag tränar? Träningen är jag ganska duktig på men inte kosten. Godis är min stora bov, haha. Tänkte att om jag måste skriva ner allt jag äter så kanske men ger fan i godiset? Värt o testa iallafall. Köpte en rosa penna också bara för att göra det hela lite roligare =)



Idag är det städning som gäller, jag vill verkligen inte men det ser ut som ett terrordåd ägt rum i vår lägenhet så jag måste göra någonting åt det.


Piggare

Usch igår va jag sjukt seg, jag hade ont i huvet men värst av allt va magen. Jag mådde illa typ hela dan. Jag tvingade iväg mig på dansen som va sjukt jobbig, som alltid, o det blev inte direkt bättre efter det. Jag somnade på soffan till True talent ca halv nio nån gång o nu har jag precis klivit upp ur sängen så det blev minst 12 timmars sömn men det behövde jag nog, känner mig lite piggare nu. Träningsvärken efter dansen sitter i men jag tänkte nog ta mig iväg till gymmet. Träna lite o sen kanske basta? låter skönt....

Vi kollade på Water for elephants igår o den va jätte bra.


Toyota Aygo

Nya bilen känns kanon =) betydligt fräshare än den förra!


Harrys

Igår blev det Harrys med Sigrid och Jasmina från jobbet =) super skoj!








Göteborg!

Sitter o käkar frukost o väntar på att Tompa ska komma hem. Han skulle försöka sluta tidigare idag o så fort han kommer hem ska vi bege oss mot Göteborg för att kolla/köpa bil =) ...spännande. Hoppas det är lika fin som på bilderna. Det känns ju trist om vi får åka hem utan bil. Hoppas på det bästa. Så här ser den ut iallafall...






Torsdag

Varför vaknar jag jämt så tidigt när jag är ledig. Jag kan ligga kvar o dra mig men jag kommer bara på massa saker jag ska hinna med o göra under dan så jag klarar inte av att ligga längre. Min "to do list" är ganska lång så jag ska slänga i mig lite frukost o sen sätta fart med nåt.

Igår drog Arazu med mig på ett Actionpump pass. Det va sjukt jobbigt o jag bara väntar på att träningsvärken ska komma i armarna men än så länge är det lugnt. Dom har gratis vecka på Allehallen så idag blir det ett TRX pass, om det inte blir jobb, vi får se. Man måste ju passa på när det är gratis =)


Ungefär så här såg gårdagens Action pump pass ut


Nytt

Ut med det gamla o in med det nya. Jag sa att om jag fick ihop tillräckligt med pengar på loppisen så skulle jag köpa mig ett par wrangler jeans från JC som jag har gått o suktat efter länge. Så nu är det äntligen mina =) o det blev visst två linnen också.



Nu ska jag snart sticka iväg till jobbet. Jag skulle bara ha jobbat en dag den här veckan o nu är jag inne på min tredje, o det verkar bli mer =)


God morgon!

Jag har precis tagit en löptur runt spåret, 4,2 km blev det även denna gång. Men det va riktigt jobbigt idag, träninsvärken från dansen i söndags är hemsk, jag har knappt kunnat gå så det va inte helt enkelt att springa. Förra veckan efter dansen gjorde jag ingenting på fyra dagar efteråt för träningsvärken va så hemsk o så kan jag ju inte hålla på. Mer träning hjälper väl mot träningsvärk, eller? haha! Nu ska jag hoppa in i duschen under tiden äggen blir klara så ska jag äta frukost sen.

hej så länge....


Poängsystem

Igår hade jag dans o då pratade våran lärare om att vi ska börja med ett poängsystem så att vi håller igång och träna hemma i veckorna. Det kan vara att te.x. springa 5 km är 10 poäng? eller 50 situps är 5 poäng? nåt sånt och sen kommer våran lärare säga hur många poäng vi ska komma upp i på en vecka. Så man får själv välja vad och när man gör olika saker. Ganska smart tycker jag, det skulle man kunna ha för sin egen skull också att man kanske ska komma upp  minst 50 poäng per vecka? (om inte mer) Vi får se vad dom har kommit från till nästa vecka.


Loppis!

I lördags stod jag och Arazu på loppis i Örebro Golfhall. Vårat bord va smockfullt med skit, haha! Kläder, skor, väskor, smycken, ljuslyktor m.m. Sånt som vi själva hade tänkt slänga. Vi tjänade ihop 1500:- var. As bra ju.




Ullared

Igår ringde kl 04.00 och det va bara att kämpa sig upp. Jag, Kim och Arazu drog iväg till Ullared för lite shopping. Det va perfekt att åka nu när skolarna börjat för det va jätte lugnt, inga köer alls. Super skönt. Jag shoppade inte så jätte mycket, mest träningskläder. Jag behöver spara min pengar lite nu eftersom det är osäkert med jobb och så behöver jag ju köpa bil. Men jag fick ihop grejer för 1100 så det räcker väl.

Jag hade planer på att springa nu på morgonen men jag är sjuuukt trött efter gårdagen. Det sitter fortfarande i. Om jag nu orkar med en löprunda så är det allt jag kommer göra idag. Jag tänkte åka till macken o hyra några filmer o bara slöa. Inte göra ett skit...


kl är ca 05.00 o vi ser ganska pigga ut =)

På hemvägen såg det lite annorlunda ut =) Här har vi en trött Arazu!


RSS 2.0