Lördag/söndag

Lördagen började ganska lugn, vaknade, käkade frukost och började städa lite! Jag diskade och damsugade hela lägenheten =) bra Sandra!! Sen kom Tompa hem, han hade varit med Jocke på marieberg, så då lagade vi lite mat, pasta med skinksås skulle det bli, eller det blev det men Tompa fick för sig att hälla i röd karamellfärg i skinksåsen så den blev helt rosa! Det smakade ju inte konstigt men det såg lite läskigt ut! haha!

Sen gjorde jag mig iordning för att åka in till stan och möta Linette när hon slutat jobbet! Vi gick till Videobiljarden och hyrde två filmer och sen till Coop där vi köpte frukt, (till fruktsallad) Ben & Jerrys glass, lite lösgodis och en pizza som vi sen slängde in i ugnen! Det blev en lugn men mysig kväll med två ganska bra filmer =)

Vaknade upp på söndagen och gjorde oss iordning för att dra upp på stan, när vi väl kom dit så hade inga affärer öppnat? lite konstigt tyckte vi men vi tänkte inte mer på det utan vi drog till marieberg istället! Jag köpte schampo och impackning till mitt löshår, fan va dyrt det ska vara!! gick i massvis med affärer men det blev inte mycket mer köpt? Vi drog hem till Linette en snabbis innan vi skulle dra till dansen och då kom jag på varför stan inte var öppen på morgonen när vi va där, man skulle ju ställa om klockan idag!?! haha...jag fick ringa till mamma och fråga vad klockan va! vi hade gått runt hela dagen men felställda klockor! det va bara att slappa två timmar framför tvn tills dansen skulle börja!

                     

   


Fredag....

Vaknade tidigt imorse och stack iväg till pappas jobba för att städa, så har man det gjort! Sen ringde Carro och undrade om vi kunde ta hårförlängingen idag istället så Tompa o jag åkte dit och det tog väl ett antal timmar, satte i håret, färgade och klippte, det känns väldigt långt nu men det är väl bara ovant? jag kanske klipper av det lite men jag får se hur det känns om några dar? På vägen hem från Carro så släppte Tompa av mig på stan där jag mötte mamma, bror, kusinerna, moster och mormor för att gå på bio! Vi kollade på "Rallybrudar" ganska bra faktiskt! Mormor hade inte varit på bio på 40 år så det va väl på tiden, haha...shit 40 år??

    


Torsdag..

Då har en vecka gått igen! sista jobb dagen idag för imorrn städar jag ju hos pappa! Tänkte åka till Mija efter jobbet idag men jag får se hur det blir, känner mig inte så jätte pigg?  vi har svin mycket på jobbet nu så jag kan inte vara hemma!

Helgen är speckad med roliga saker! Imorn blir det bio med halv släkten, lördag ska jag sätta i löshår och sen sova hos Linette, Gå på stan lite med Linette på söndagen innan dansen, o sen va det måndag igen!!

Nu måste jag åka, ska svänga förbi mamma o se om jag kan sno någon matlåda hos henne, haha =)


Ny Favorit =)


Äntligen...

Nu har jag bokat tid med Carro så på lördag blir jag långhårig igen! då har jag lite mer hår att leka med! jag blev ju så nöjd sist hon gjorde det så jag hoppas på ett lika snyggt resultat den här gången =)

I Love...

Kan inte få nog av den här låten...den är grymt bra asså!


Förstoring...

 

Jag förstorade dom här två bilderna igår när jag gick på stan med Malin, Ska bara hitta två snygga ramar till dom och sen en bra plats på väggen! Tycker dom är as coola, haha! Vi tog dom med en undervattenskamera på cypern =)

Lördag!

Pappa och jag skulle åka till farmor idag för att käka mat! Jag skulle hämta honom vid jobbet men vi bestämde ingen tid igår kväll så jag ringde när jag gick upp, runt 10 imorse o kollade när vi skulle åka? Jag är klar om 10 min säger han då så för mig va det bara att slänga på mig lite kläder och fixa en snabbsminkning o sen åka iväg! Mina kusiner va också där och käkade, lika söta och roliga som vanligt!

Kom hem, sov en sväng, sen gick vi och hämtade tomas föräldrars hund för vi ska vara hundvakt ikväll så vi tog en lång promenad upp till macken och hyrde två filmer! Det händer nog inte mycket mer ikväll men det gör mig inget för jag är as trött, fråga mig inte varför eftersom att jag sov en sväng på dan?


Bye Bye Ewa!

Jag åkte till Malin i torsdags efter jobbet o kollade in deras nya place! vi kikade också på lite bilder från lördagens bravader, haha! Sen kom vi på att Ewa åker ju till england på tisdag och ska vara borta ett bra tag så vi ville självklart ha lite avskedsmys! vi pratade med henne på msn och bokade in fredagen med henne utan att nämna våra planer!

Fredag! Jag tog bussen in och träffade Malin på stan efter att hon hade slutat jobba! Vi fixade lite små presenter och köpte allt man kan tänkas använda till en tårta! Drog hem till mig och fixade tårtan och sen iväg för att hämta ewa som inte hade en aning om vart vi skulle! Vi tog med henne till Efesos där vi käkade grymt god mat, sen hem till mig för lite tårtätande och "Vänner" tittande. As rolig kväll och jag kommer sakna dig gumman (Ewa) massor när du åker bort, jag hoppas du tröttnar på ungarna och kommer hem fortare än planerat!

     
 
     


God morgon...

Veckorna bara susar förbi, redan onsdag vilket bara betyder att jag bara har två jobb dagar kvar! i den här takten så kommer det vara Jul vilken sekund som helst, allt går så fort, det känns som att jag inte hinner med någonting just nu? man kanske skulle börja kolla på julklappar för oktober lönen? eller är det för tidigt? jag brukar alltid tycka att jag är ute i god tid men sen när det närmar sig så blir det stressigt iallafall? aja nog om Jul, jag dansade igår iallafall och det va lika roligt som vanligt, är helt kär i dansen vi gör nu men jag önskar bara att jag kunde dansa den lika fint också, men dansen är klar nu och uppvisningen är i December så jag hinner nog träna, hoppas jag!

Idag är det jobb som gäller, sen måste jag hem och städa lite, det ser ut som ett bomnedslag på vissa ställen, köket bl.a så jag ska nog diska lite och om jag hinner så ska jag sy klart min kudde! Imorn däremot ska jag åka och hälsa på Malin efter jobbet, kolla in deras nya lägenhet, och hennes stora rymliga garderob, som jag själv  önskar att jag hade =/ måste erkänna att jag är avis!

Tänkte boka bio nu till den 24okt men det går inte, man kan typ bara boka några dagarn framåt? vi ska nämligen gå på "Rallybrudar" den 24 och vi är 8 personer så då vill man ju få bra platser, helst alla på en rad? men jag får väl hålla utkik varje dag och se när man kan boka....

That´s Life...♥ Sandra ♥

Ljusparty...

Efter jobbet igår så gick jag med mamma på ljusparty...roligt men allt är ju så dyrt, o självklart kunde jag inte hålla mig från att köpa nåt, som vanligt! Köpte en buddha gubbe som man ska ha nåt ljus i...o jag tänker inte säga vad den kostade, haha!!

Min bil har börjat låta jätte konstigt nu...är rädd att den ska klappa ihop varje gång jag kör med den men jag hoppas Tompa kan hålla på o fixa den idag eller imorrn!

Ha lite dåligt samvete för träningen den här veckan? eller vilken träning? min danslärare va sjuk i söndags, vilket var as skönt eftersom det blev en ganska hård lördag o sen igår va det ljusparty så det blev ingen innebandy? får väl se idag om min danslärare är frisk idag? hoppas på det =)

Nu ska jag dra iväg o jobba lite...bye ♥

Happy Birthday...

Lördag och jag va tvungen att dra till pappas jobb och städa eftersom jag inte gjorde det i fredags! Sen hem, käkade lite mat och så börja fixa håret...ville locka håret eftersom jag skulle till Ewa på tjejkväll! o ni som känner mig vet hur gärna mitt hår vill locka sig...Not! Hade mina nya strumpbyxor på mig, som jag är as nöjd med och mitt nya läppstift! Ringde Malin och åkte med henne ner till Ewa! Där satt vi och snackade massa eftersom det va ett tag sen vi sågs, sen kom Ida och lurade med oss till Foke där det tydligen va fest, 20 års fest för mig och Malin, Hej då fest för Ewa och klassfest! Alla visste om det förutom jag och Malin vilket var as roligt...haha! Vi hade massa tävlingar o grejer, mitt lag kom tvåa, inte helt fel! Men tack för en super kväll alla som var där, speciellt ni som ordnade allt!! Helt otippat men fan va roligt!!!!!

 
   
 
 

  


Back...

Nu har jag mycket att skriva igen känner jag! I onsdags kom Kim och Arazu hit och Grattade mig, vi käkade tacos, kollade på film och bara umgicks! o jag fick den där snygga väskan från Lindex som jag hade drömt om dom senaste dagarna! Älskar er tjejer!!

Torsdag jobbade jag hela dagen och sen åkte jag till mamma efteråt för hon fyllde nämligen år, Grattis =) där blev det tacos igen plus massa god tårta! Jag och mamma bokade även biljetter till "Hair" som ska spelas på Hjalmar bergman den 29 okt tror jag att det var! Det ska bli as roligt, jag hoppas den är bra!

Fredag, åkte jag till Hallsberg för att gå på marken med Arazu! Jag köpte en sjal från marken, sen ett läppstift, ett nagelack och ett par lila strumpbyxor från Lindex! Åkte hem runt fem nån gång, sen åkte Tompa o jag iväg och hyrde film, sen iväg igen med Tompa  Jocke och Filip för att köpa pizza o sen till Jocka för att kolla på film...

     

Natti..

Hemma från dansen...och har käkat lite kvällis, dax att sova...Godnatt ♥

Tisdag...

Har kommit hem från jobbet, sen städat och diskat lite för imorrn kommer Kim o Arazu hit efter jobbet! Vi tänkte laga lite god mat och bara umgås, ska bli jätte kul =) hinner inte med så mycket mer idag för nu ska jag åka iväg på dansen!

Bye...♥


Träningsverk....

Shit asså...min träningsverk i ryggen efter gårdagens innebandy är verkligen inte att leka med...Känner mig lite handikappad! haha...ska ju till dansen idag också, vi får väl se hur det går =)

Nu är det jobb time...Tjao ♥

Till Kim & Arazu

Min Önskelista

* En väska från Lindex (bild nedan)
* Ett långt vanligt linne från Gina , i mörklila st: XS
* En mörkblå sjal från Vila med massa små små blommor på
 (har sett den på Vila och Blu di blu)
* En fyrkantig eller triangelformad halsduk i lila
 (jag har inte hittat någon men ni kanske gör?)
* Ett "tufft" nattlinne/ t-shirt (inget snobben eller betty boop, haha)
det kan till och med vara en stor herr t-shirt? något mysigt att sova i bara.

Det va väl ungefär vad jag kunde komma på...hoppas det hjälper er lite iallafall! haha...Annars brukar ni vara väldigt bra på att hitta på saker!



Innebandy...

Jobbat som vanligt hela dagen idag sen stannade jag kvar i hjortkvarn och spelade innebandy med mamma o dom i gympasalen, höll på i ca en och en halv timme! as jobbigt va de...shit..jag skulle behöva ha bättre kondis känner jag! haha, men det va roligt! nu har jag precis kommit hem och lagat lite käk..mmm..hungrig..

Sy...

Precis som jag sa tidigare så satte jag mig och försökte komma under fun med hur min symaskin fungerar! det gick bättre än förväntat och jag lyckades sy en ihop en prydnadskudde till sängen! den är inte riktigt klar än men snart så...orkar inte sitta längre! Börjar bli riktigt nöjd med sovrummet nu som jag har fixat och donat med ett bra tag! fattas bara lite småsaker!



Skippade dansen idag, dumt gjort men jag kännde mig verkligen inte på danshumör! vissa dagar orkar man bara inte! Tompa och jag tog en promenad istället och nu ska jag snart se på "Fun with Dick and Jane" som börjar kl 21.00 på trean! Har sett den förut men Jim Carry är ju grym =) haha!!

Tjao...♥

Söndag...

Har varit med mamma, mormor, och morfar till kyrkan idag! en liten minnestund för dom som har gått bort under den närmaste tiden! inte allt för uppmuntrande men jag missade ju begravningen så jag fick gå på det här istället!

Har hunnit med att dammsuga och laga mat så nu ska jag bara ta det lugnt innan jag ska åka iväg till dansen! Känns tungt att dansa idag, jag är inte riktigt på humör men det brukar ändra sig när man väl kommer dit!

Funderar på att plocka upp symaskinen nu o se hur den funkar? jag fick ju den när jag fyllde men jag har inte haft tid att sätta mig med den än, har tänkt gjort det hela helgen men det har inte blivit av! Det ska jag göra nu...Bye!

Lördag...

Nu har jag precis kommit hem, jag skulle bara en snabbis till Marieberg med pappa och fixa födelsedags present till mamma som fyller på torsdag men vi hamnade hos mina kusiner på hemvägen där vi fikade, spelade nintendo wee, käkade pizza och kollade på stjärnor på is =) En hel kväll hos dom helt enkelt! Väldigt roligt eftersom vi inte är där så himla ofta!

Tompa o Nille sitter och spelar tv-spel så det blir väl att gå o lägga sig nu! Natti ♥

P.S. I Love You



Nu har jag kollat på filmen och jag vet inte riktigt vad jag tycker...den va inte så bra men jag kan inte heller säga att den var dålig? Bara VÄLDIGT sorglig, jag satt o grinade som en liten unge under hela filmen!

Jaha...ska man lägga sig nu? en fredag kväll, o jag har typ inte gjort nåt! men jag måste säga att den här helgen känns as skön, jag har inte bestämmt någonting med nån så jag kan göra precis som jag känner för! Sorterade garderoben förut men det blev inte så mycket bättre...jag har för mycket kläder, eller för lite garderob? hur som helst så slåss dom om platsen!

P.S. I Love You Tompa ♥

Ny frissad..

Va på marieberg igår med mamma...dom hade ju shoppingkväll så mellan 20.00 och 22.00 hade dom massa erbjudanden o grejer! Jag köpte en svart tröja och en grå slappar t-shirt som jag fick 20% på =) alltid kul mer lite rea!

  

Idag har jag varit på pappas jobb och städat, sen till frissan och fixat till en lugg, sen drog jag med Tompa o Nille till sötvaruhuset o köpte godis! Gick in en snabbis på Ikea också och köpte stora plast lådor, låter inte så kul kanske men jag ska ha dom i garberoben och sortera iordning lite! o nu sitter jag här....hyrde P.s I Love You vid macken förut så jag tänkte kolla på den lite senare, har hört att den ska vara bra! Jag kanske ska börja ta tag i garberoben nu också, får se om jag känner för det? Jag får verkligen inte plats med alla kläder, skor, väskor m.m. Jag behöver en större garderob!!!!!!!!!! Men nu har jag inte det så jag får väl försöka anpassa mig efter den jag har!

 Nya frillan...

My week...

Veckan så här långt har inte varit speciellt händelserik! Mamma och hennes kompis har hyrt gympasalen på måndagar så i måndags va jag med dom och spelade badminton och innebandy, fan va jobbigt det är att spela innabandy, eller vi va ju bara fyra så då kanske det blir extra jobbigt? Sen hade jag dans i tisdags, och igår hade Tompa hyrt två filmer när jag kom hem, "Iron man" och "Street Kings" jag somnade på Street kings men Iron man va faktiskt ganska bra! Idag har Marieberg öppet till 22.00 så jag ska åka dit med mamma! Jag har ju redan handlat massa kläder o grejer nu men man kan alltid hitta mer kul!

Nu är det jobbet som gäller...bye...


RSS 2.0