Skofrossa...

image71

Jag behöver nya skor!!...mina svarta tennisskor jag går i nu börjar bli helt kassa...hål fram vid tårna och i hälen, gillar dom skorna as mycket men jag får väl försöka hitta min ett par andra, liknande, som dom vita tennisskorna på bilden, fast svarta! vita skor är snyggare till sommaren plus att jag brukar inte kunna hålla dom så vita...jag va inne en sväng på Din Sko igår när jag köpte jackan o då fick jag se dom där ljusbruna pumpsen, i love them! ett måste till sommaren men än så länge är det ju regn o rusk!...så ett par nya stövlar skulle inte sitta helt fel, gärna ett par ljusbruna, med kanske en ny matchande väska =)

♥ Sandra ♥

Jacka

image70
Nu är jackan min!!!!!!!!!...Yees....längtar bara till skidbacken =)

♥ Sandra ♥

Just another day...

Hmmm...dax att dra till jobbet nu, efter det ska jag på friskis med Kim, dansaerobics,
säkert jätte roligt, sen blir det dans som vanligt...=)

♥ Sandra ♥

Bikini...

   image69   image68

Bikini...lite tidigt o tänka på kanske, men jag börjar redan bli lite sugen på o beställa...har fastnat väligt mycket för lite "djuriska" motiv...haha...gillar nog leopard bikinin mer men zebran är helt okej den oxå, ingen av dom är speciellt dyra så vem vet det kanske blir båda..

♥ Sandra ♥

Home makeover

image66   image67
Hjälpte Ewa att flytta till sin nya lägenhet i lördags, jätte fin lägenhet så det komme bli kanon, efter det så blev jag jätte sugen på att fixa iordning lite här hemma, Ewa o jag va på Ikea en sväng o då såg jag denna ur snygga lampa som jag bara ska ha, skulle vilja hitta två nattduksbord först bara så jag har nåt att ställa lamporna på, gillar även dom där väggdekorationerna, går att sätta i princip var som helst, väldigt snygga!!...men det gäller väl o priotitera mina pengar lite bättre om det ska bli nån ordning här hemma...kanske skippa lite kläder den här månaden o göra nåt vettigt??...hmm...tåls att tänka på...

♥ Sandra ♥

Hindersmässa

 


Gick på hindersmässan med Arazu o Kim igår...skit kallt men trevligt...
Tog en fika på Suprem!....o köpte mig en t-shirt från gina =)

♥  Sandra  ♥

Heath Ledger död...?

image63

Tompa o jag satt på Paco´s och väntade på mat, under tiden började jag läsa metro o fick se att Heath Ledger hade dött??...shit...bara 28 är gammal och en grymt bra skådis, gillade han i både "10 orsaker att hata dig" och en "riddares historia" båda väldigt bra filmer!

♥  Sandra ♥

Fashion against aids...


               

"Fashion against aids"...HM har låtit olika kändisar designa egna t-shirts, dom kommer att starta försäljningen 31 januari kl 10.00 och pengarna skall gå till aids forskning..här är några utav dom...jag är inte så mycket för färg men jag måste erkänna att jag gillar den rosa grymt mycket =)

♥ Sandra ♥

Ellos och Halens...


                

       

Några favoriter från Ellos och Halens katalogerna...dom två över bilderna är från Ellos och dom tre undre är från Halens....hittade inte sådär jätte mycket men det är väl kanske bra =) ska lugna mig lite med att beställ nåt iallafall...

♥ Sandra ♥

Klaras...

Idag firade vi Ewa som fyllde 20 i söndags, det skulle ha blivit fest hos henne i Kumla men dom allra flesta skulle dra till krogen istället så vi blev övertalade att följa med på Klaras...men det va super kul, träffade massor med gamla klasskompisar från folkasbo...en hel lyckad kväll måste jag säga =)



        

♥ Sandra ♥


Skidjacka...

image44
Jag är inne rätt mycket på skidkläder m.m. just nu, fick ju ett par pjäxor i julklapp och förhoppningsvis blir denna skidjacka mitt nästa inköp, ett par snowjoggers skulle inte heller vara helt fel =)

♥ Sandra ♥

Ewa 20år =)

Imorgon fyller min Ewa 20 år, du börjar bli stor nu gumman, Grattis =) vi har bestämt att ha lite partaj hos henne i Kumla på fredag, endast med 88:or från folkasbo så jag hoppas verkligen att folk kommer!...o jag ska göra tårtan =S är inte sådär bakvan men, det blir nog bra iallafall....mamma hjälper nog till lite, måste in till stan nån dag o fixa present oxå...hmm...?

Dansen börjar imorrn, känns jätte skönt att komma igång o röra på sig igen efter allt onyttgt jag ätit under julen....

♥ Sandra ♥

Sista minuten

Jaha då va det slut på allt julstök, julgransplundringen är ju egentligen på söndag men jag har redan tagit bort granen plus alla tomtar m.m. känns på nåt sätt ändå ganska skönt att julen är över (även om jag tycker julen är den bästa tiden på hela året)...man får komma tillbaka till vardagen igen?

Pappa och jag är jätte sugna på att hitta en sista minuten resa, typ kanarieöarna eller nåt sånt, men det är inte alls bra väder någonstans? Hoppas på bättre väder så att vi kan få en resa bokad snart, skulle vara så himla skönt att bara komma iväg till solen!!

♥ Sandra ♥

HM Katalog...

image43

Fick H&M katalogen här i veckan, tyckte inte den va så där "wow" som den brukar vara, men jag brukar gilla mer o mer ju fler gånger jag kollar i katalogen, har redan nu hittat massa godsaker =) Känns som sommaren är så långt borta, eftersom det har snöat för fullt idag men det går fortare än man tror...

Nu har jag även beställt Ellos katalogen, hoppas dom har massa roligt!

♥ Sandra ♥

Yoga...

Nytt år nytt liv...eller?..haha, beställde en yoga dvd av min kusin när han sålde jultidningar så det var väl på tiden att jag testade den...lite lätt tyckte jag, men bättre än inget...funderar på o betälla en till, "Power yoga" lite svårare o mer komplicerad förhoppningsvis, men vi får se hur det blir med de...?

♥ Sandra ♥

Julklappsbyte

image41


Julklappsbyte med tjejerna idag, jag fick denna snygga tröjan av Kim...tack gumman =)

Jobba imorn...jag vill inte...måste egentligen inte heller men annars kommer jag bara sitta o dega framför tvn hela dagen så det är lika bra o tjäna lite pengar istället!

♥ Sandra ♥

Nyår

image39

Nyår spenderades hos Sophia och Wiking, vi hade tänkt att ha fest men det va typ inga som kunde komma så det sket sig, vi gick dit istället o hade jätte skoj! hängde mest runt barbordet i köket och spelade öl pyramiden och "Jag har aldrig"...rolig lek måste jag säga!!...efter 12 slaget blev det lite sing star o framåt tre halv fyra så gick vi hem till Jocke o Linda ock käkade lite...vi va väl hemma runt 04.00..=)

♥ Sandra ♥

RSS 2.0