HM

image157

Lite assesoarer från HM som inte skulle sitta helt fel, skarfen är nog min favorit! synd bara att min ekonomi säger ifrån just nu?...o med tanke på det så måste jag ju ha råd med en Peace and Love biljett snart innan det är försent, o den ligger ju på 1300 =/

Aja dax att dra till jobbet, sista dagen för den här veckan eftersom jag är ledig imorrn =)

Tack mamma!

Jag har världens bästa mamma!!! hon kom precis förbi med en ny Volumaster till mig =)
Nu kan jag iallafall fixa frillan så jag ser lite vettigt ut!...haha!!



Tack!!!!!!!....Jag är super glad =)

Min otur...

Jag kan inte sluta vara arg o förbannad över alla mina stulna kläder, känns som att jag inte har nåt snyggt alls o ta på mig!...Va fan ska folk med mina saker till, Åhhh!!!!!!!!

Har precis kommit hem från jobbet, jag fick ta bussen idag eftersom jag inte har nån bil o jag kunde inte låna pappas! o med min otur igen så missar jag bussen hem...eller bussen åkte för tidigt, jag va där i tid!! Ringde Tompa o som tur va jobbade han över o skulle precis åka hem =)

Nu ska jag laga lite mat sen tänkte jag sätta mig en stund ute i solen innan jag ska åka på min sista dans för den här terminen, sen blir det sommaruppehåll, känns båda tråkigt o skönt! Det gäller bara o hålla igång själv under sommaren sen, vilket inte är det lättaste!

♥ Sandra ♥

AHHH....JÄVLA SKIT!!!!!!!!!!!!

Nu är jag äntligen hemma efter en hel veckas jobb i Stockholm, jag kom hem i lördags kväll! Hela veckan har varit mycket roligare än vad jag trodde förutom att när jag och Pernilla skulle ta våra resväskor och åka hem fick vi se att alla väskorna var borta, någon hade gjort inbrott i bilen o snott allting!!!...Hur fan tänker folk egentligen!!!!!!!!!!! Jävla skit!!!!!!!!!!!....Alla mina kläder, trosor, volumaster, hårfön, mobilladdare, allt....helt borta!!! Känns piss, o jag som verkligen packar med mig hur mycket kläder som helst! Plus att denna månaden suger min ekonomi så jag kan inte direkt åka till stan o köpa nåt nytt  =/ Fy fan va arg jag är!!!!!!!!!!!!!!!!

Inte nog med det, jag har ingen bil kvar heller! Emelie lånade våran bil i lördags (den som jag typ använder jämt) hon skulle hämta en kompis i stan som skulle vara med o festa eftersom det va Pålsbodamarken, o hon krockar!!! Stackare, men hon skadade sig inte som tur va! vi får väl ut några pengar på försäkringar o grejer så vi kan köpa nån ny billig bil som jag kan åka runt i, annars blir det svårt o ta sig till jobbet! Idag ska jag låna pappas bil, sen kanske det blir buss....vi får väl se? Huvudsaken är att hon inte skadade sig, bilen går alltid o fixa!

Som sagt, det va party på terassen när jag kom hem i lördags eftersom det var pålsbodamarken, jag va väl inte alls speciellt sugen på det eftersom hela dagen hade varit i princip helt piss sämst, men det blev rätt roligt iallafall, trots att jag inte drack någonting!

I går kväll (söndag) satt jag och skrev ner en hel lista med alla kläder o grejer som fanns i väskan, va hade ju nån försäkring som förhoppningsvis täcker en del men det kommer ju inte bli i närheten av samma värde som innan =/

aja...nu ska jag dra till jobbet....

♥ Sandra ♥


All set...

Jaha då va allt packat o klart, jag åker till Stockholm imorrn, eller jag måste typ gå upp runt 3 inatt...=/ så jag får väl försöka sova lite i bilen! Vi ska ställa ut på mässa med jobbet hela veckan, det ska bli roligt men samtidigt ganska jobbigt, men det blir säkert jätte kul =)

Ska försöka sova lite nu innan det är dax att gå upp igen....♥ Sandra ♥

Lugn helg...

Jaha det blev en väldigt lugn helg, igår gjorde jag i princip ingenting..??...o idag drog Tompa o Nille till Eskilstuna, dom skulle åka runt o kolla på bilar o jag kände inte riktigt för att föja med så jag drog till kiosken o hyrde mig en film o köpte lite snask istället! nu ska jag hämta täcket o lägga mig vid tvn!!

♥ Sandra ♥

Money money money....

Åhh jag blir lite irriterad över pengar just nu....känner verkligen som att jag inte har råd till nåt jag vill, det finns tusen saker jag skulle vilja handla men pengarna räcka bara inte till!! hatar att man hela tiden ska vara så beroende av pengar, allt kostar ju!!! Plus att jag va i Trysil en vecka i mars så jag får sämre lön den här månaden, vi har ganska höga räkningar och jag måste på nåt vis få råd med en Peace and Love biljett? Det ser inte så ljust ut just nu! Längtar till sommaren då kommer jag jobba jätte mycket, självklart känns det inge vidare o jobba hela tiden men jag behöver pengarna, Arazu vill ju ha med mig utomlands i höst så det är bara att börja spara =)

♥ Sandra ♥

Ahhh....

Jag solade med Linett igår o imorse när jag vaknade o tittade mig i spegeln, Ahhhh!!!!Jag ser ut som en TOMAT i ansiktet, helt röd o två vita ringar runt ögonen (efter dom där svarta grejerna man ska ha på ögonen!!!) Snacka om att jag tänkter stanna inne idag...Lyckat!

♥ Sandra ♥

Torsdag...

Jobbat idag, som vanligt, det har varit ganska stressig o massor att göra! nästa vecka ska vi ju till stockholm o ställa ut på mässan så vi har as mycket som måste blir klart innan dess! Känns både roligt o mindre roligt att åka på mässan, det ska bli kul o se hur det är o så men jag blir borta så många dar =/ plus att jag typ missar marken på lördagen, eller jag kommer ju hem på kvällen men då har man ju typ missat hälften? men det blir nog kul!

Va med Linette idag efter jobbet, vi solade o käkade lite glass! Haha..Linette slickade på fågelskit, eller va det nu va för nåt men fan va jag garvade...Haha!!! Jag köpte smink o grejer på HM oxå o det gick på typ 600 spänn, jag hatar o köpa sånt man måste ha!!..eller måste, men man vill väl se lite snygg ut, haha! Det blev hårfärg oxå eftersom att jag klippte mig igår så behöver jag färga, det ser hemskt ut!

Fredag imorrn o inga planer än så länge? det blir nog lugnt!!

♥ Sandra ♥

Bikini =)

image153  image154


Idag beställde jag äntligen en bikini =) Den skulle komma i juni nån gång så det är ganska lång väntetid? men jag vill ju ha den så då får jag allt vänta!! jag hinner ju köpa någon annan imellan kanske, haha...man kan aldrig ha för många!!

Va hos mamma idag och fixade danskläderna, det blir nog bra, nu längtar jag bara till avslutningen!

♥ Sandra ♥

Lördag...

 

Va på marieberg idag med mamma o jag hittade äntligen skor!!! YEES! på skopunkten ta 3 betala för 2 =) jag köpte 3 par skor för endast 450,- så det känns väldigt bra, o nu slipper jag gå runt i mina andra helt trasiga skor. dom åker i soptunnan nu, bye!!...vi köpte även två par tröjor, ett par byxor o lite tyger som jag ska ha till dansavslutningen, de mesta ska klippas sönder eller sys om så jag hoppas det blir bra! Fick oxå en rosa skarf utav mamma, passar inte så bra till den randiga tröjan kanske men jag tyckte att den va väldigt somrig och fin!

Jag va hos mamma en sväng efter marieberg och skulle fixa lite med deklarationen! fick inga skattapengar tebax =/ utan jag får betala 400,- istället, trodde jag skulle få tillbaka lite eftersom jag pendlar till jobbet varje dag men dum som jag är så står jag ju fortfarande skriven på mamma o deras adress så då kan jag ju inte skriva att jag pendlar! Irriterande! så nu ska jag byta adress!

Kvällen blir nog lugn idag, Nille o Emelie kommer nog förbi en sväng, o Tompa hade lånat Nintendo Wii utav sin bror så vi kanske spelar det?

♥ Sandra ♥ 

Supersugen...

     

Tillbringade kvällen med Arazu idag, vi köpte godis o hyrde film, vi såg "Supersugen" mycket roligare än jag trodde! Självklart blev det lite bilder oxå, haha som vanligt! Tack för en super kul kväll gumman!

Imorrn blir det stan med mamma, ska handla lite tyg till dansavslutningen!...

se yaa...♥ Sandra ♥

Hjälp?

Har gått som en galning på stan idag o försökt hitta ett par svarta tygskor, men det finns ju inga???...Jag har ett STORT hål i mina nuvarande skor så jag går i princip på strumpan så jag måste hitta ett par nya!!!!!!!!!!!!! får åka in igen nån dag o bara ta ett par....jag kan ju inte gå utan direkt =/

♥ Sandra ♥

Ahhh!!!!!!!!!!!

Just nu känner jag mig, arg irriterad och besviken!!!!!!!!!!!

Men glad oxå för jag har världens bästa pojkvänn, Love You ♥

Tack mamsen!

Jag letade som en galning efter ett par ganska billiga svarta tygskor när mamma o jag va i stockholm men jag hittade inga, köpte bara ett par vita men dom kan man ju lixom inte använda varje dag! Hittade en del snygga svarta skor oxå men det kändes som att dom flesta va lite dyrare än vad jag hade tänkte mig, men igår fick jag ett sms av min kära mamma som skriver: Hej, jag satte över 500kr på ditt konto som du kan ha till ett par nya skor" Tack mamma!!!! ska gå på stan någon dag i veckan, eller det blir nog kanske helgen o se vad jag kan hitta!!!

♥ Sandra ♥

Gitarr Hero!

Efter jobbet idag åkte jag till mina kusiner, vi spelade Gitarr Hero (vilket jag har blivit förälskad i) jätte kul ju =) Haha!!! sen hoppade vi lite studsmatta, köpte glass och spelade spel!!

  

♥ Sandra ♥

Sthlm...

Efter en hård fredagkväll kom jag i sängs runt 02.00 och redan kl 06.30 var det dax att kämpa sig upp ur sängen igen! Åkte till Stockholm med mamma och kollade på musikalen "Footloose" AS BRA säger jag bara!! vill se den en gång till!! Vi hann även med en liten runda på stan innan musikalen började o jag spenderad självklart lite pengar, jag köpte ett par vita tygskor, en väska, en tröja och ett par brillor! Hel nöjd =)



♥ Sandra ♥

Party =)


          

           

Arazu kom till mig runt 14.00, vi fixade presenter o gjorde oss lite snygga(re) innan vi drog till Kims party! Väl där träffade vi en massa sköna människor!! Runt 11/12 snåret drog vi till Kåren där vi fortsatte vårat partajande!

Hel kul kväll!! ♥ Sandra ♥

Stan...

image135

Tog en sväng på stan med Arazu idag, trots att hon va sjuk! (stackaren) men va hade vi för val? det är ju någon viss person som ska ha 20års fest på fredag o vi kan ju inte komma utan present!!...ska bli väldigt roligt, trots att jag ska till sthlm med mamma dan efter men det ska oxå bli kul så det blir en fullspeckad o förhoppningsvis rolig helg =)

♥ Sandra ♥

Frisk...

Ska dra till jobbet nu! sen efter jobbet blir det en runda på stan med Arazu =)...Bye!


Sjukling...

Jahopp då har man varit sjuk i två dagar, men nu får det räcka, känner mig mycket bättre nu så det blir jobbet imorrn! skulle ha träffat Arazu idag o tagit en tur på stan men hon va oxå sjuk så vi får ta det en annan dag! Måste iallafall åka in till dansen, jag varken kan eller vill missa den =)

Har varit helt själv idag o jag kommer bli det imorn oxå, Tompa är på nån utbildning i Linköping med jobbet så det blir en natt ensam =/ det är nog första gången han är borta, brukar isåfall oftast vara jag, men jag kommer nog klara mig bra! Har suttit framför OC boxen nu när jag har varit sjuk o den är inte slut än på länge, tror den va 18 timmar eller nåt sånt o jag kanske har kollat på hälften, så jag har en del kvar o se!

Måste säga GRATTIS!!! till Isak som fyller 20 idag =)

♥ Sandra ♥

Helgen..

Lite sent o skriva om helgen nu kanske men bloggen har inte funkat på några dagar så nu är det dax att uppdatera lite! Fredagen blev lugn, va på bio med pappa och Tompa, vi såg "Arn Tempelriddaren" helt okej film! Lördagen spenderade jag med Ewa, vilket var jätte kul eftersom hon har varit på lyxsemester (avis) så jag har inte träffat henne på ett tag!! o brun va hon oxå den ungen!...jag vill oxå utomlands!!!! Men under sommaren blir det spara spara spara, sen ska jag fan iväg nånstans, det lovar jag!! Söndagarna är i stort sett alltid dom samma, dans =)

Thats all foks ♥ Sandra ♥

RSS 2.0