Jobb!

Det känns inte alls kul att åka till jobbet när det är så fint väder ute, jag kollade på termometern o den stod redan på 22 grader så det blir nog kanon varmt idag! Jag skulle gärna vara hemma o ligga o sola hela dagen men istället ska jag stå inne o jobba! Jag får hoppas att vädret håller i sig tills på tisdag när jag är ledig!

Robinsson!

Jag måste bara komentera robinsson finalen, jag fattar inte hur fan Ellinore kunde vinna, Jag trodde Jarmo va en solklar vinnare? Sen tycker jag inte att vinnaren ska utsees via öråd utan jag tycker det ska vara nån tävling o den som vinner, vinner allt! Eller så ska tittarna få rösta! aja, jag tycker synd om Jarmo, han va värd segern!


I´m back!

Jaha nu har jag inte skrivit på några dagar, Tompa har haft fullt upp med att tapetsera så datorn har inte varit inkopplad! Men jag tänkte ni skulle få en sumering av vad jag har gjort dom senast dagarna! I torsdags kom ju Robet o Carro på besök med pojkarna, första gången hela familjen är hos oss! Vi käkade lite pizza o kollade på film! En grymt bra film föresten "Taken"! Men jag hade fullt upp med lilla Elton, han va så gullig! Sen på fredagen så följde jag med Ewa en snabbis till marieberg, hon skulle köpa en bikini, o jag köpte en tubtopp! Sen solade vi hela eftermiddagen ute på terassen, hur skönt som helst! Idag har jag jobbat, o sen grillat hos mamma för mina kusiner va på besök!



Godmorgon!

Jag är ledig idag o det känns helt underbart, trots det så kan jag inte sova så mycket längre så nu har jag precis käkat frukost o ska snart åka till mamma en sväng! Tompa sover för han har hållt på o tapetsera hela natten, han är inte klar än men jag förstår att han va trött! Det ser ut och bli riktigt bra faktiskt! Sen ikväll kommer Robert o Carro hit med pojkarna så jag ska bara en snabbis till mamma för sen måste jag hem o städa lite!


Fashion against aids!


Tavla...

Nu är jag nyduschad o ska snart lägga mig framför tvn, kanske se en film innan det blir sängen! Jag jobbar ju imorgon igen men sen är jag ledig igen torsdag o fredag =) Idag har jag iallafall fixat tvätten, ska snart gå ner o hämta det sista! Tompa o jag drog iväg till marieberg en sväng också o kollade på tapeter o räknade ut vad det skulle kosta o så ifall vi ska tapetsera om i vardagsrummet! Vi måste kolla med våran hyresvärd först men jag hoppas det blir gjort, det vore kul! Sen kollade vi massa inredningsgrejer o sånt vi vill ha fall vi tapetserar om, vi har tänkt oss lite "Africa"  över det hela! Fixade morsdag present gjorde jag också, o så fick jag med mig en tavla hem, jag är inte hel hundra på vart den ska sitta men jag ska prova runt lite!


Ledig!

Idag är jag ledig men det känns inte som jag kommer hinna njuta utav det för jag har massor som ska göras ändå! Nu ska jag först åka iväg till pappas jobb o städa, få det gjort! Sen ska jag hålla på med tvätt o städning hade jag tänkt! Är solen framme på terassen så kanske det blir en paus i städningen för ligga där en stund! Jag måste ju hinna se solen lite på mina lediga dagar!

Nytt...

Jag försöker ändra utseendet på mig blogg lite men det är inte det lättaste, nu orkar jag typ inte hålla på längre så det får duga så länge, färglöst men okej!

Kiss!


Zombie...

Jag har sovit så jävla dåligt inatt o har ingen som helst lust att åka till jobbet! Det har varit varmt o sen har vi 20 miljarder flugor överallt! Jag kommer vara som en zombie på jobbet o bara längta hem till sängen! suck, men jag är ledig imorgon så det känns lite skönt iallafall!

Brillor!



Om ni är som jag o gillar lite roliga o udda brillor så fins det mängder av snygga på  www.saltopeppar.se, helt okej priser också!


Träningsverk!

Åhh, jag har världens träningsvärk i låren efter springningen i onsdags! Känner mig lite smått handikappad! Nu har jag precis käkat mat o ska väl bara slöa, jag är helt slut efter jobbet o jag ska ju jobba hela helgen så det kommer nog inte bli så mycket annat skoj gjort! Tompa hade varit o hyrt nya Wallander filmen så vi ska kolla på den snart! först ska jag fixa lite med tvätt för jag har snart inga underkläder att ta på mig, haha!

 

Ända sen vi såg filmen "Donnie Darko" som vi lånade av Pierre så har jag haft den här låten på hjärnan, jag tycker den är jätte fin, sorglig på nåt vis!



Trött..

Jag va hos morfar o mormor en sväng förut! Morfar fyllde ju år i fredags men jag kunde inte komma då så jag va där idag istället! Sen drog jag till Mija o vi åkte till svennevad för att springa! Snacka om dålig kondis jag har, Mija blev knappt trött på våran 3km sträcka men jag va helt slut, o då hade vi ändå gått två kortisar! Jag behöver verkligen få upp min kondis så det blir nog mer springning framöver! Nu har jag precis duschat o käkat kvällis! Tompa är hos sina föräldrar o fixar nåt så jag ska nog sätta mig framför tvn o slöa lite, orkar inte göra så mycket!

Jag ska jobba imorgon, som vanligt! Robin ska ha sin första dag så det blir nog kul! Jag får lite sovmorgon iallafall för jag börjar 10.30 istället för 08.30! skönt! oki, thats all för now, bye ♥

Tisdag...

Umgicks med Ewa hela dagen igår, Malin o Tindra kom o hälsade på så vi käkade pizza o kollade på film =) Sen slöade Ewa o jag på terassen ett bra tag, grillade korv framåt kvällen o kollade på en film till!

   
   

Tävling...

Dom hade lagt upp lite bilder från tävlingen i kumla på dansskolans hemsida...










Klurigt?

Kom precis hem från min bror, jag hjälpte honom att plugga till nationella provet men jag tror inte han blev så mycket klokare av det! Hur som helst så fastnade vi på en speciell uppgift! Jag körde den på Tompa när jag kom hem men han klarade den på typ 1 min, haha! ni kan ju försöka själva!

En film på bio varar längre än en film på tv
en film på bio visas med 24 bilder/sekund
en film på tv visas med 25 bilder/sekund
filmen Titanic är 175 min lång på bio,
hur mycket kortare skulle den vara på tv?


Bilder från i lördags!








Godmorgon!

Jaha då va det måndag igen, varför ska helgen alltid gå så fort! Igår gjorde vi inte så mycket annat än att ligga i solen o lata oss! Vi gjorde lite mat o sen drog vi till Pierre o lånade massa filmer! Danne o Ewa kom på kvällen o gjorde oss sällskap!

Idag ska jag till mamma o dom efter jobbet! Min bror vill ha hjälp med att plugga lite matte inför nationella provet men jag tror inte jag kan vara till så mycket hjälp? Det va ju ett tag sen jag pluggade! Men man kan alltid försöka! Sen är jag ledig tisdag, onsdag =) as skönt, på tisdag ska jag o Ewa åka till Malin o på onsdag ska jag hälsa på morfar som fyllde i fedags! Men sen blir det jobb hela helgen, inte lika kul!

Frimis!

Gårdagen va kanon!!!! Så kul har jag inte haft på länge! Först va vi hos Arazu o käkade tacos, jag, Kim, Arazu o Isak! sen drog vi till stan o träffade Calle hos några kompisar till honom o sen blev det frimis ända tills dom stängde! Min kamera är ju trasig så alla kort blev med Arazus kamera, jag försökte ta lite med mobilen men det blev inge bra! Hur som helst, jätte rolig kväll!



Idag va ju meningen att vi skulle på dop men Tompa har inte mått så bra så vi stannade hemma! LIte tråkigt men vi får åka dit någon dag o lämna presenten! Nu kollar jag  på reprisen av robinsson o sen tänkte jag lägga mig ute i solen, det ser så varmt o skönt ut! Det blir nog en lugn dag iallafall...

Memories!


God morgon...

Det blev Marieberg direkt efter jobbet igår, vi skulle köpa dop present till elton och present till Arazu! Dop present hittade vi men present till Arazu blev lite värre för det hon hade önskat sig va slut! Så vi sa att vi skulle köpa nåt en annan gång o ge henne på nån tjekkväll eftersom hon inte riktigt visste vad hon ville ha istället! Så vi köpte en lite grej bara för att hon ska få ett paket ikväll! Jag hann inte kolla några kläder till dopet så jag får väl leta fram någonting i garderoben? hur fin ska man vara på ett dop egentligen? aja det löser sig!

Nu har jag precis gått upp, jag försökte få med mig Tompa också men det va tydligen för tidigt! För mig som går upp 07.00 annars så blev det jätte lång sovmorgon idag! Det verkar vara varmt ute så jag funderar på o lägga mig i solen en stund innan jag ska göra mig iordning o iväg till Arazu!


Mija...

Jag åkte till Mija igår efter jobbet o snackade lite skit, om allt möjligt! Det är synd att vi inte ses mer, men det får väl bli ändring på det! Vi hade ju så roligt förr i tiden, haha! Jag ska iallafall börja springa med Mija på onsdagar, om jag inte jobbar! Förstår inte riktigt hur fan jag ska orka det men det visar sig!

Jag hade fått paket från Nelly igår när jag kom hem! En t-shirt och en bikini o jag ska nog behålla båda! Jag tycker alltid det är så svårt att prova bikini nu för man tycker inte att nån sitter bra bara för att man är så blek! Men den blir nog bra! Jag är sugen på en rosa från HM också men den finns aldrig i min storlek så jag får väl ringa o fråga, det brukar vara det bästa! Det va tur att jag beställde M/L på t-shirten för den sitter ganska tight, så dom verkar vara små i deras storlekar! Men då vet man det till nästa gång!


 

Idag efter jobbet så blir det direkt in till Marieberg! Vi ska köpa dop present till Elton och kanske present till Arazu! Och jag vet inte vad vi ska köpa till nån så det känns som det kan bli ganska stresigt? Jag skulle vilja hitta nåt att ha på mig till dopet på söndag men det hinner vi antagligen inte! Vi får se...


Klänningar...



Fick reklam från HM på posten idag o dom hade fått in jätte fina klänningar! Jag funderar på o beställa en men jag vet inte vilken som är finast?

Nu har jag precis duschat iskallt för varmvattnet va slut så nu sitter jag o är jätte frusen....Tompa sover, han va helt slut efter en dag i garaget men jag tänkte kolla på en film, "Finding neverland" Pierre har rekomenderat den så jag hoppas den är bra!

Trött...

Trött, som alltid när jag går upp på morgonen! Längtar till vi börjar 10.30 då blir det lite mer sovmorgon! Ewa kom hit en sväng igår o bubblade om allt möjligt! Det blev bara en kortis för hon skulle på personalmöte på ica sen så vi får ta o ses snart igen, vi tänkte väl kanske hälsa på Malin i nästa vecka! Idag ska jag först till mamma efter jobbet, vi ska kolla våra scheman inför somaren o bestämma nåt kul att göra ihop! Sen måste jag hem och ta tag i disken för nu är det världens berg o det är min disk...suck!

Linette o jag han anmält oss till danslägret som våran dansskola annordnat i augusti! Tre dagar med massa bra gästlärare så det ska bli jätte roligt!


Vart tog helgen vägen?

Gårdagen gick helt okej, det va väl lite rörigt att hålla reda på alla barnen men det gick bra till slut iallafall! Jag va jätte trött när jag kom hem så jag duschade o sen blev del film! Daniella o Alex kom förbi en sväng så vi kollade på "The Terminal" ganska rolig film faktiskt! 

Jag vill inte åka till jobbet idag för det känns inte som jag har hunnit haft helg än! Men sånt är livet, efter jobbet måste jag dra till pappas jobb o städa för det har jag inte heller hunnit med!
suck...

Thailand...

Uppe tidigt idag med, det blir ingen sovmorgon den här helgen inte! Men jag har sovit kanon bra den här natten o drömt massa konstigt, bla om thailand, vilken är min drömresa, jag vill verkligen dit! Förhoppningsvis redan till hösten/vintern men då måste jag se till att spara vilket inte är min starka sida! Men det gäller att tänka på Thailandsresan varje gång jag köper nåt o överväga vilket som känns mest värt? Vi får väl se hur det går?



Nu ska jag snart åka iväg o hjälpa massa barn på deras föreställningar o sen har vi en föreställning i eftermiddag! Det känns skönt att vi bara har en show idag, jag orkar inte med så mycket mer! Det gick ju ganska bra igår men idag ska allting filmas o av nån konstig anledning så brukar jag alltid tabba mig då? Vi får väl hoppas på det bästa!

Dansavslutning...

Nu är jag äntligen hemma från dansavslutningen! Tompa o Nille hade grillat när jag kom hem så jag har precis käkat fläskfilé, as gott! Det gick väl helt okej idag, inte större fel iallafall men sen blir det alltid lite långtråkigt att vara där en hel dag! Jag ångarar att jag sa ja till att hjäpla till imorgon, våran föreställning börjar 16.00 imorgon men jag ska vara där till 12 och hjälpa till på barn föreställningarna som är innan! Ha koll på alla barn så dom kommer in på scenen när dom ska osv, känns lite segt men man vill ju ställa upp! Det blev inte så mycket bilder tagna idag för vi har så stressigt mellan våra nummer så vi hinner typ inte ta kort!

 

Nu ska jag duscha av mig o sen kolla på Robinsson, får se om jag orkar med en film efter det annars är det sängen som gäller, är helt slut!

Godmorgon....

Hade klockan på 09.00 så då va det bara att kliva upp! sminket är fixat o jag håller på med håret nu! Jag tog en liten paus för att käka frukost! Vid 12 ska jag dra iväg mot stan o dansavslutningen! Det brukar alltid bli så långa dagar men jag hoppas det blir roligt, och att jag inte gör nåt fel för det vore hemskt! Är väl hemma runt sju ikväll skulle jag tippa på?

Trött..

Jag jobbade över lite idag o hjälpte Anders att fixa till sommarschemat så nu är det klart, jag ska bara renskriva det på datorn på måndag, det känns as bra för nu kan jag börja planera in lite saker i sommar! Sen åkte jag till Ica o köpte lite matsäck som jag ska ha med mig till dansavslutningen imorgon! Fixat alla kläder har jag gjort också o övat lite på danserna, men det känns som att allt sitter ganska bra =) tänkte ni skulle får höra vilka låtar jag kommer dansa till, det är fyra nummer...



Jag är jätte trött o har lite ont i huvudet så jag ska nog snart gå o lägga mig, det behövs om jag ska orka morgondagen! Blir nog lite tv tittande först! Bye ♥

Tapeter

Okej jag orkar inte försöka gissa vädret längre, det är alltid fint väder på morgonon när jag kliver upp o jag hoppas på massa sol men så fort jag kommer till jobbet så börjar det regna så vi får väl helt enkelt se hur det blir idag! Det känns segt o jobba fredagar, jag brukar ju alltid vara ledig fredagar annars, men det är väl bara o vänja sig för i sommar blir det mycket jobb o lite ledighet!

Igår efter jobbet så åkte Tompa o jag iväg till Silvan, Järnia, Bauhaus, Krauta o kollade på massa tapeter. Tompa vill att vi ska tapetsera om i vardagsrummet o mig spelar det väl egentligen ingen roll, jag tycker dom vi har nu är helt okej men samtidigt kan det vara kul med nåt nytt! Vi bestämde oss inte för nåt speciellt men vi vet väl kanske lite mer ungefär hur vi vill ha? fast vi kanske inte riktigt har samma åsikter alltid, haha! Sen när vi kom hem kollade vi på vad Pierre anser är den absolut bästa filmen " Nyckeln till frihet" o sen blev det läggdax!

När jag kommer hem sen idag så måste jag förbereda kläder o sånt inför dansavslutningen imorgon! Känns segt att jag har det hela helgen för jag kommer inte hinna med så mycket annat alls! men sen är det ju sommaruppehåll så man får väl tänka så!

Jobb...

Jag som trodde gårdagen skulle bli bättre på jobbet men icke, det regnade ju verkligen heeeela dagen, typ en kvart innan vi skulle stänga så slutade regnet! Så det blev en ganska seg o lång dag igår också, men vi fick nya förkläden som vi ska ha på oss, gula som matchar med kepsen men jag vet inte om jag kan säga att det ser speciellt snyggt ut? jag tog en bild så ni får väl avgöra själva!

Efter jobbet åkte jag på min sista dans innan sommar uppehållet, det känns både skönt o lite tråkigt! Jag behöver en liten paus från allt dansande men samtidigt så behöver jag fortsätta träna o det brukar alltid rinna ut i sanden på sommaren av nån konstig anledning? Men i sommar måste det bli skärpning!!

Pierre kommer tillbaka till jobbet idag så det ska bli kul med lite sällskap! Vädret verkar vara på våran sida idag också, än så länge iallafall!


God morgon...

Det blev faktiskt massa gjort igår iallafall! I stort sett all tvätt är fixad och även disken! Det känns alltid så bra när massa sånt är gjort! Sen kollade vi film, det blev "yesman" vi såg ju den på lussevakan i julas men då satt jag o halvsov o såg inte hela filmen ordentligt så jag ville se den igen, o den va ju as rolig, haha, älskar Jim Carrey!

Nu har jag käkat frukost o ska snart dra iväg till jobbet, hoppas på lite mer kunder idag för igår va det riktigt långtråkigt! Men det regnar ju inte idag så det blir det säkert lite mer folk! Vi får väl se när Pierre kan komma tillbaka till jobbet? Han spelade ju fotboll i helgen o bröt revbenet? stackarn, han skulle vara hemma några dagar så vi får väl se!

Satt o kollade på gina trocots hemsida förut o jag blir alltid så sugen på att handla massa saker då! Jag såg en topp med massa rosor på som jag fastnade för, perfekt till ett par jeans!

      

Jeans!



Ett par nya jeans skulle inte sitta helt fel, det blir nog mitt nästa inköp!


Regn...

Nu har jag precis kommit hem fån jobbet! Tompa hade lagat mat så jag har ätit lite nu o vet inte riktigt vad jag ska göra? Jag skulle behöva diska o tvätta men det känns inte så roligt! Det va riktigt lugnt på jobbet idag eftersom det regnade i stort sett hela dagen men Rasmus o Benjamin va uppe o käkade glass iallafall!


Twilight



Vi kollade ju på Twilight igår o jag tyckte den va jätte bra, helt klart se värd!

Tindra...

Jag åkte ju till Malin idag efter jobbet o hälsade på lilla Tindra o hon va så gullig, o liten =) det är väl alla bebisar men hon va jätte söt! Jag måste åka dit flera gånger nu medans hon är liten, dom växer ju så fort dom små rackarna!



Sen åkte vi till Tompas föräldar o käkade lite, spelade lite kubb också! Hyrde en film på vägen hem som vi tänkte kolla på nu! Vi hyrde "Twilight" o den ska ju tydligen vara jätte bra så jag har stora förväntningar!


Jobb...

Nu ska jag snart dra iväg till jobbet o nu är ju glassbaren öppen så det blir lite annat än förut men det är roligt! Sen när jag slutar så tänkte jag svänga förbi Malin o bebisen en sväng o hälsa på, se hur dom mår! Jag måste svänga förbi Ewa nån dag också, hon har ju skadat knät o hoppar runt på kryckor, stackarn!

Nån som är sugen på glass?


Pålsbomarken!

     
   
   
   
   
   
   

Mätt...

Det första jag gjorde imorse va att dra iväg till pappas jobb o städade! Sen hem, duschade av mig och åkte till mamma o dom o käkade mat! Sen åkte vi upp till glassbaren o köpte lite glass som vi sen käkade hos mina kusiner, det blev lite fika på det också så nu är jag sprängmätt efter allt ätande! Det är tur att jag snart ska iväg o dansa! Det är sista sändagsdansen idag innan sommaren o det känns faktiskt väldigt skönt, jag behöver en paus känner jag! Innan jag drar tänkte jag ladda upp lite bilder från Pålsbodamarken, bättre sent än aldrig!


Fågelfan...

Mitt i allt glada så blir jag as förbannad på våran fågel som fick för sig att bita sönder tagningsknappen till min kamera! Va fan då, aja nu ska jag hoppa i duschen o sen kolla på robinsson!

Yeeees!!!

Jag är så grymt jävla glad o nu tänker jag svära så jävla mycket jag vill för jag fick med mig två guldmedaljer hem från tävlingen!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vann i min singel o vi vann i paren, kan det blir bättre!!!!!!!!!! Faaaaan va roligt!!!!!!!!! Glömde typ helt bor att ta några kort men det blev lite iallafall!

     
   

 

Taggad!

God morgon! Jag gick upp tidigt för att hinna fixa sminket o frillan men jag är i princip redan klar o behöver inte åka förrens efter 12 nån gång! Det blev inte så märkvärdigt, jag våfflade håret lite o gjorde en stor "raggarlugg" + två tofsar! Försökte ta nån bild men dom blev inte så jätte bra! Jag har iallafall bestämt kläder o jag kör på det svarta linnet, jag blir ju helsvart då men jag tror det blir bra! Börjar bli riktigt taggad nu o jag hoppas det går bra idag =) kanske kommer hem med en pokal? vem vet? nej nu ska vi inte ha för stora förhoppningar men det vore roligt! Jag ska iallafall göra mitt bästa sen får vi se hur långt det räcker!

 

Go Glass!

Kom till Edwin o Rasse vid halv elva tiden imorse o gick upp till glassbaren! Dom hade inte öppnat än när vi kom dit men kön va lång ändå! Glassen var lika god som vanligt men jag tänker inte berätta hur många kulor jag mosade i mig, haha, alldeles för många! 

     

Sen hem o direkt iväg på träning! Det gick väl ganska bra men jag ville inte ta ut mig för mycket så jag får träningsverk tills imorgon så det blev ganska lugnt! Jag och Linette fick ett förslag att starta en grupp med fyra andra tjejer o det tåls väl att fundera på? Vore både kul o lite jobbigt! Isåfall kommer det ju bli väldigt mycket träningar o tävlingar men vi får väl se hur det blir! Kom hem o då hade Tompa börjat med grillen så vi käkade fläskfile o solade lite på terassen, kanon skönt! Nu blir det väl slöa framför tvn o sen sova tidigt, måste ju vara pigg imorgon!


Kläder...

Jo jag skulle ju visa vad jag köpte för kläder som är tänkt till tävlingen! Det blev ett par svarta glansiga tights med pajetter på sidorna! Till det ska jag ha ett linne, har inte bestämt mig om det blir svart eller korallfärgat? Jag måste testa det idag, sen blir det ett nitbälte, och en svart kort glansig jacka som jag hade själv sen tidigare! Tror det kan funka ganska bra, allt känns bättre än formationskläderna just nu för jag gillar inte att visa varken för mycket ben eller mage! Sen köpte jag ett linne som jag har provat tidigare, med massa fransar på (inte till tävlingen), bilden är jätte uppljusad bara för att fransarna ska synas!

   

Valborg!

Igår va sista "vanliga" jobbdagen innan glassen öppnar, så från o med måndag är det glassförsäljning som gäller o det känns jätte roligt! Jag ska till mina kusiner om en stund för vi ska gå till glassbaren när den öppnar o mosa i oss lite glass! Sen är det träning som gäller hela eftermiddagen inför tävlingen imorgon! Lite nervös är jag faktiskt, men det ska bli as kul!


Igår va det valborg och vi åkte till skyllberg för att kolla in brasan där! Först åkte vi till Laxå o hämtade David, sen till Askersund o kollade på alla motorcycklar, käkade pizza o sen iväg till brasan! Av någon konstig anledning så råkade vi hamna i fackeltåget när vi gick dit, haha! 


RSS 2.0