Stekarna :)


Soooolen...

Tittar på termometern och ser att det nästan är 10+ grader ute. Hur underbart är inte det? Jag va uppe med tuppen imorse för att åka till tandläkaren men hon va tydligen sjuk så istället för att gå o lägga mig igen så käkade jag frukost i lung o ro och sen började beta av lite måsten. Jag har faktiskt fått riktigt mycket gjort nu på förmiddagen. Känns skönt. Väntar på att Arazu ska komma hem nu så blir det en sväng upp på stan i det fina vädret o kanske en fika, vem vet?


Sälenresan va kanon by the way. Bilder kommer inom kort. Ha en underbar vårdag sålänge och se till att ta er ut i solen hörrni =)

 


Sälen here we come!!


Hungriga Intersportare...

Jennie är o shoppar mat tills imorrn =) Jag tror vi slipper gå hungriga iallafall, haha!
 

Färdigpackad...

Jag hade en väldigt lång "to do" lista idag, som alltid när det gäller mig. Men just nu känns det som jag börjar bli klar med det mesta. I stort sett allt är fixat och packat inför morgondagens Sälenresa. Det ska bli så sjukt skönt att åka bort. Även om det bara är för en helg. Slippa alla måsten. Bara slappna av o njuta några dagar. Vädret ser dock lite halvbra ut ? Men jag håller tummarna för att solen kommer visa sig så jag kan sitta mot husknuten och sola lite =) Nya skiddressen ska invigas också. Vi kommer bli som "Pink Ladies" i backen för jag tror 4 av 5 tjejer kommer ha rosa termobrallor =) Men va gör det, då håller vi ju koll på varann iallafall!
 

Tisdagsträning...

Hade planerat en löprunda nu på morgonen, men precis som sist så försvinner suget när jag ser att det är -6 och småsnöar ute =/ Så jag somnade faktiskt om och tog en välförtjänt sovmorgon. När jag sen vaknade fick jag dåligt samvete o jag tog fram hantlarna jag fick av Kim i julklapp (tidigare inte använda) och körde ett styrke/crossfitt pass. Måste faktiskt ge mig själv en klapp på axeln. Jag brukar vara sämt på att träna styrka själv. Jag behöver oftast nån som puschar mig lite men idag va jag faktiskt duktig =) Bra jobbat Sandra. Samvetet mår lite bättre så nu kan jag fortsätta min lediga tisdag. Det är lite småfix inför torsdagens sälenresa och sen kalas hos mormor som gäller. Ha en fortsatt bra dag allihopa ♥

 

 


Missed me?

Sitter med min kaffekopp och funderar över dagen? Jag tänkte försöka göra så lite som möjligt idag.  Inte alls likt mig så just därför. Jag funderade igår kväll på att starta dagens morgon med en löprunda men när jag såg all snö på backen så försvann den tanken lika snabbt som den ploppade upp i mitt lilla huvud. Så jag bestämde mig faktiskt för att skriva ett inlägg här. Mest för att jag har fått frågor från lite olika håll om jag slutat helt o hållet med bloggandet? Jag vet inte riktigt om jag har nåt bra svar på det? Både ja o nej kanske? Jag har väl inte känt att jag haft så mycket inspiration till att skriva den senaste tiden. Jätte kul att ni saknar mig så jag kanske måste försöka ta tag i det här igen? Jag lovar inget, vi får helt enkelt vänta o se.
 
Bloggandet har väl inte varit nån prio den senaste tiden. Det har hänt mycket det senaste halvåret, både bra och dåligt men just nu känns det som att jag är på banan igen. Mycket oklarheter kring framtiden men det känns på nåt sätt som att allt kommer ordna sig. Massa kärlek till min underbara sambo som står vid mig i vått och torrt. Utan dig hade allt varit så mycket svårare. Jag är nog världens lyckligaste som har en vän som du ♥
 
Massa kärlek till er andra också. Ta hand om era nära o kära så hörs vi när vi hörs, ok?
 
Bjuder på en vimmelbild från helgens bravader på Ritz =)
 

RSS 2.0