Ikväll gäller det!!


HM

Fick hem lite kläder från HM i fredags. Det mesta passade jätte bra, det brukar det alltid göra med HM:s kläder! Men jag ska skicka tillbaka ett par skor som inte va bra, o så är jag lite fundersam på den svarta toppen? resten blev iallafall kanon bra. Jag tycker den vita västen är urgullig. Funderar på att ha den till jobbet imorgon. Är sugen på lite fina sommarklänningar också? kanske blir nästa gång! Imorgon ska jag jobbar på Kappahl och efter det blir det bio med malin och förhoppningsvis ewa också, SEX AND THE CITY!!!!!! Wiiieee...jag längtar!

  

 


Lördag!

Trött efter att ha jobbat en dag ensam på båten med väldigt få kunder. Det va ganska skönt att det blev en lugn dag med tanke på att det va parken igår men det blev samtidigt väldigt rastlöst. Jag jobbade igår också men sen blev det lite grillning hos oss och sen parken. Gick dit med Mija o drack lite vin o cider. Vi va inte där speciellt länge utan vi drog själva till Boo o lyssnade på bra musik o dansade, haha vi är fan cp! nerå det va kul!

Dansade till den här låt typ hela kvällen!


Disco SM

Här kommer lite bilder från Disco SM. Det har varit en super kul men jobbig helg. På lördagen tävlade jag i singeldisco och kom på tredje plats o det måste man väl vara nöjd med! På söndagen tävlade vi i pardisco men det gick inte alls bra, vi kom inte ens till final utan slutade nia eller nåt sånt? Lite tråkigt men det va första gången i den klassen så man kan väl inte begära för mycket? Här ser ni våra nya tävlingskläder också som Eva har sytt åt oss. Skit snygga enligt mig =)










Torsdag!

Kom hem från jobbet igår o va helt slut både i fötter, rygg och huvud. Fixade disken under tiden Tompa gjorde mat och fyllde poolen. Vi käkade och sen blev det bad i bubbelpoolen ute på terassen, riktigt skönt. Sen kollade vi på film o jag orkade faktiskt se klart hela.

Sov hela natten mdr terassdörren öppen så det vart svalt o skönt. Så fort det är varmt ute så stiger temperaturen i lägenheten enormt, skit jobbigt för man gå runt o svettas hela tiden.

Idag efter jobbet ska jag till Eva för sista gången. Kläderna blir klara idag =) wiie...o dom blir as snygga! Sen jobbar jag imorgon och på lördag är det SM. Jag önskar jag hade vart ledig imorgon så jag kunde ha sovit länge, tränat o taggat men så är inte fallet. Det känns som jag kommer vara helt slut när jag väl kommer dit?

Aja, borta tänderna sen dra!


Tisdag!

Åkte tidigare till jobbet igår. Jag skulle in på Panduro o fixa lila glitter till SM. Sen hade jag inget kul att ta på mig så jag köpte en vit tröja med puffärmar på Kappahl innan jag började jobba. Plus att jag hade min vita blomma i håret o chefen tyckte jag va så fin =) hehe! Det går bättre o bättre på jobbet nu. Jag börjar lära mig kassan mer o mer så nu vågar dom till o med lämna mig själv ibland. Det finns ju alltid nån i butiken o fråga om det skulle va nåt! Men det är verkligen jätte kul, förutom att jag känner mig så jäkla trött nu. Jag jobbar på glassbaren, jobbar på kappahl när jag är ledig därifrån och sen tränar vi typ hela tiden nu inför SM så det känns som jag aldrig är ledig. Kommer hem, äter, sover, jobbar igen! Men SM är ju nu i helgen så efter det blir det nog lite lugnare med träningen. Vi tänkte träna nu på torsdag sista gången, sen får det räcka.

Idag efter jobbet ska jag till Eva och prova kläder, spännande. Dom blir verkligen skit snygga!


Arazu 24 år!

Här kommer lite bilder från Arazus grillpartaj igår.


Arazu ska börja öppna paket!

Kim o Arazu!

Arazu o jag råkade ha likadana klänningar på oss!

Grillning

Snyggt kim!

Snyggingar!


Fredag!

Nu är jag helt slut efter en vecka med jobb, dans, tävlingskläder, jobb, dans tävlingskläder osv. Så har hela min vecka sett ut. Jag har haft saker att göra efter jobbet varje dag. Men det är bara en vecka kvar till SM så jag får stå ut en vecka till. Veckan som kommer nu måste vi träna typ 3-4 dagar, har vi tänkt? jobbigt men nödvändigt!

Imorgon är jag äntligen ledig men hela dagen är fullspäckad. Kl 13.00 ska vi vara hos morfar som fyller 70 år. Sen på kvällen ska vi till Arazu som fyller 24. Det blir grillning och lite partaj.


Tagga till SM!!!!!!!!!!!!!


Snurrig?

Gårdagen gick väl helt okej. Men jag har fullt med information i huvet nu så jag känner mig lite snurrig. Mesta delen igår stod jag vid kassan o det va inte helt lätt kan jag säga. Kappahl han nämligen erbjudanden hela tiden, överallt, på olika produkter. Te.x. Ta 3 betala för 2, 25% rabatt på det dyraste plagget, 2 för 199.- osv. o allt det där ska man ha i huvudet så när en kund lägger fram klädena dom vill köpa. Inte helt lätt. Jag råkade också glömma ta bort larmet hos en kund så det pep om dom när dom skulle gå ut =/ hehe...sånt som händer antar jag. Nu ska jag snart dra dit igen och se om saker kanske klarnar lite mer idag! Hope so!

Efter jobbet blir det träning med Linette, vi MÅSTE göra klart dansen idag!


Kappahl here i come!

Då va det äntligen dax för första dagen på Kappahl. Som jag har längtat, haha! Sitter här klar för att åka men det är typ en timme kvar! Så är det när man är uppe tidigt. Trodde jag skulle ha problem med både hår och kläder men det gick hur bra som helst. Det fick självklart bli kavajen jag köpte där för nån vecka sen, sen ett vitt linne med nitar under det och svarta tight till. ganska enkelt.



Efter jobbet ska jag träffa Eva för att prova tävlingskläderna, dom är inte klara än men jag måste testa hur dom sitter. Ska bli lite spännande o se hur dom ser ut!


Söndag!

Håret och sminket är fixat så nu väntar jag bara på att få åka. Jag har en tvätt i som är klar om en timma så efter det åker jag mot Dansavslutningen. Jag får väl träna på dansen lite nu då...den kan jag väl sådär? Det är massa splitthopp o grejer som jag inte känner mig helt hundra på? Men det ska nog gå bra! Jag skulle behöva käka nåt så jag slipper ta med mig massa mat men jag är inte så hungrig än?

Sen ikväll måste jag sova tidigt o ladda inför morondagen på Kappahl =) ahhh....det ska bli skit kul!

Det här är låten vi kommer dansa till idag, en riktig klassiker, hehe!


Lördag!

Va o jobbade i Askersund idag. Det spöregnade, va kallt och inga kunder. Eller jo typ 7 kunder på hela dagen kanske? Skit segt, men som tur va så slutade jag vid 17.00 istället för 20.00 så det va väl bra. Jag hade lite tidningar att roa mig med, plus 4 koppar te för att hålla värmen uppe =)



Kom hem och började sy med en gång. Kläderna till avslutningen va tvugna att bli klara eftersom dom ska användas imorgon. Byxorna sydde jag i onsdags o dom vart inte alls bra, helt snea o skeva åt alla håll men det lär ju inte publiken se. Nu har jag iallafall fixat linnet också så nu är allt klart, äntligen! Linnet blev ganska coolt, ska nog köpa svart paljettyg och sy en klänning av? kan bli snyggt, men det får bli en annan gång! Synd bara att man inte är lite brunare också? ser ut som en blekfis...hehe




Trött...

Jag gör typ ingenting nu på dagarna, jag jobbar till sex, är hemma vid sju, lägger mig på soffan o somnar. sen efter några timmar förflyttar jag mig till sängen. så har typ hela min vecka sett ut? Idag måste jag iallafall sy klart kläderna till dansavslutningen. Jag och symaskinen är ju inte direkt bästa vänner så vi får väl se hur det går. Antar att det kommer strula en hel del.

Helgen närmar sig men det blir inte mycket ledigt för min del. Imorgon ska jag jobba på Båten i Askersund helt själv ända till kl åtta på kvällen =( ingen höjdare. Söndag är jag ledig men då är det dansavslutning så jag har fullt upp. Sen börjar det om med en ny vecka igen och då är det Kappahl som gäller =) Jag ser fram emot det!

Nu måste jag dra, bye ♥


Måndag!

Är ledig idag =) Men jag har fortfarande massor som ska fixas. Jag ska in till stan senare o träffa Linette, vi ska kolla tyger till våra pardräkter och sen träffa Ewa förhoppningsvis. Jag måste också hitta tyg till dansavslutningen, dom hade ju inget på Calletex ute vid marieberg så jag hoppas verkligen som har i stan, annars vet jag inte riktigt hur jag ska göra? aja nu ska jag väl fixa nåt käk innan jag drar.

färgade håret igår förresten så nu känns det lite fräschare, jag skulle behöva klippa det också men det får bli en annan gång!


Lördag!

Vaknade vid 08.00 och kunde inte sova längre. Låg till halv nio innan jag gick upp och dushade. Drog till mamma vid halv elva för vi skulle ta en glass i glassbaren, dom öppnar ju idag! Sen drog vi vidare till Marieberg. Jag skulle ju försöka hitta lite kläder på Kappahl hade jag tänkt men det gick sådär. Jag hade ju kikat lite på internet o så men i affären fanns det nästan bara stora storlekar på allt. Men jag fastnade för en kort kavaj med puffärmar, super snygg på! Dom hade också en hel del snygga toppar med puffärmar men det får bli nästa gång.



Efter Marieberg färgade jag mammas hår. Det blev mörkbrunt med röda slingor i. Slingorna tog inte så jätte bra eftersom håret va ganska mörkt innan men man såg dom verkligen där utväxten hade varit, det blev super snyggt! Jag blev också lite sugen på röda slingor? Kanske kan va nåt? Eller blonda? eller långt hår igen? aja funderingarna kring mitt hår är många! Nåt måste snart göras iallafall.

Nu vet jag inte vad det blir av resten av kvällen. Tompa o Nille ska spela tvspel så jag vet inte vad jag ska hitta på?


RSS 2.0