Torsdag...

Oj oj oj nu måste jag snart gå o lägga mig! Jag fastnade vid bilddagboken (tro det eller ej) där jag inte har varit inne på ca 100 år o bara kollade på massa gamla bilder...konstaterade att jag har haft lugg i mer än 2 år nu så det kanske inte är så konstigt att jag börjar tröttna? Tänkte nog låta den växa ut? kan ju alltid klippa av den igen om jag ångrar mig!

Imorgon är det jobb som gäller, eller hela helgen rättare sagt. Va ute o sprang en runda med Mija efter jobbet idag så nu känner jag mig nöjd! Fick en springtröja av henne för att jag fyllde förra veckan, tusen tack gumman! Den ska bli välanvänd, jag lovar =)


Sommaren 2008


Onsdag!

Gick upp vid 10 imorse och tog mig runt eljusspåret =) hel nöjd! Sen har jag fixat med lite tvätt o nu ska jag snart åka iväg till jobbet! Va mad mamma på zumba igår o det va lika jobbigt som vanligt, svetten bara rinner om mig! Vi va på skopunkten innan dansen och jag fyndade två par skor, jag visar er nån dag! Ska till affären nu och köpa lite frukt innan jag drar...vi hörs ♥

Det blev mittbena o rött läppstift idag?...


Tisdag!

Ledig idag....Ska käka frukost framför SATC filmen innan jag tar tag i dagen o gör någonting vettigt! Behöver tvätta, diska m.m. Som vanligt, känns inte som jag gör nåt annat! Får se om jag ska åka på Zumban ikväll? känner inte för det just nu men vi får väl se framåt kvällen!


Hungrig!

Ska dra till jobbet om ca en och en halv timma. Jag behöver käka nåt först men det är ganska tomt både i kylen och frysen så jag vet inte riktigt vad det blir? Får se om jag får med mig Tompa till Maxi ikväll o handla lite mat! Skulle behövas.


Scarf jag fyndade på jobbet för ca 30 spänn =)


Love it

Kollade på deras hemsida o dom verkar vara slut i nästan varenda butik =(


Söndag...

Igår va det tävlingsdax o jag kunde väl inte ha haft en sämre start på dagen. Tog fram min dansdräkt och skulle precis packa ner den när jag fick se massa fula svarta fläckar över hela dräkten, det såg förjävligt ut! Jag fick panik, ringde till mamma o ville först inte åka, för vad skulle jag ha på mig? Ringde till Linette o hon va som tur hemma så vi åkte förbi o hämtade hennes dräkt så jag lånade den.

Hur som helst så kom vi till tävlingen o då va det rond 20 typ och jag skulle dansa i rond 62 så det va bara att ta det lugnt en stund o kolla på alla andra! Fortfarande sur över min förstörda dräkt gick jag iallafall ut o gjorde mitt bästa på dansgolvet. Det va en liten tävling och i min klass va det bara 5 deltagande så vi fick köra direktfinal. Men jag lyckades iallafall komma på en 2:a plats o det måste jag väl vara nöjd med =)

Nu måste jag bara försöka fixa en ny dräkt till nästa tävling?...fan...aja...



Vi va hemma ganska tidigt från tävlingen, redan vid fem vilket va as skönt! Duschade och sen kom Nero hit så vi va hundvakt åt honom ända tills nu vid nio kom Jocke o hamtade honom. Åkte till mamma o dom o käkade god mat en sväng igår kväll också! Nu ska jag käka lite frukost o göra min iordning, börjar jobba sen kl två!


Mot jobbet...


Torsdag!

Jag har haft två lediga dagar och inte skrivit en enda rad här? har helt enkelt inte orkat, jag har inte orkat gjort någonting utan bara slöat i två hela dagar, lite lat måste man få vara ibland =) Jag som trodde jag skulle bli ledig hela veckan o ha all tid i världen över till annat men så ringde dom från jobbet så idag och imorgon ska jag jobba. Jag jobbar kväll så jag hinner med lite nu på förmiddagen iallafall. Dansträning står högst upp på schemat eftersom det är tävling på lördag? shit va tiden går fort helt plötsligt!

Jag fyllde ju år i förrgår men eftersom vi firade mig i söndags så blev det rätt lungt! Jag och Tompa drog till Ikea o handlade upp i princip alla mina födelsedagspengar. Vi köpte nya gardiner, lampor, växter o tre ljusstakar, allt till vardagsrummet o det blev jätte bra! Tar en bild nån dag så ni får se!

Nu måste jag träna dans....se ya ♥


22år går gansk fort måste jag säga...


Mot Kappahl...

Nu drar jag till jobbet...se ya ♥


Teneriffa!

Pappa bokade Teneriffa i helgen! Så det 7-14 dec drar vi dit! Jag, mamma, pappa, daniella, tomas o dennis! Kommer bli kanon =) Vill åka redan nu!


Söndag!

Va hemma från Satin vid tre på morgonen så då va bara direkt ner i säng, sov fyra timmar sen ringde klockan vid sju o då va det bara att gå upp och göra sig iordning till jobbet! Mamma skjutsade mig som tur va! Jobbade till kvart över två då kom mamma o hämtade mig. Sen drog vi o hämtade smörgåstårtor o sen hem för att förbereda kalas. Vid fyra kom hela slätken hit så det va fullt hus! Tusen tack för alla bra presenter. Jag vill ju köpa lite nytt till lägenheten så jag fick presentkort på Ikea, Chilli, Entré, massa pengar, en mindre resväska, en vinkaraff, jätte stora blommor utav mamma som jag ska ha i vardagsrummsfönstret, en diskmaskin, tvättmaskin m.m. så jag kan absolut inte klaga! Jag har helt enkelt världens bästa pojkvänn, familj o släkt =) Kan inte bli så mycket bättre!


Lördag = Satin

I lördags förfestade vi lite hos Kim o sen blev det en kväll på Satin =)
Kanon kul kväll med dom allra bästa! Love you ♥










Leopard...

I love this dress =)


Torsdag!

Gick upp tidigt imorse för att åka med pappa till Marieberg o kolla på diskmaskiner. Vi hittade en på elgiganten som verkade bra så det fick bli den, nu står den i köket o väntar på att bli inkopplad bara. Får väl se om det fixas i nästa veckan någon gång? Det känns iallafall as skönt o slippa diska för hand, kan inte fatta att vi bott här i 5 år utan diskmaskin? helt sjukt!

Kom hem, fixade lite disk o plockade iordning lite sen drog jag till Järnhandeln o röstade, de ni =) Så nu behöver jag inte tänka på det längre! Gick in på ica o handlade en sväng o när jag kommer ut ur affären står bilen självklart as långt bort på stora parkeringen och det bara vräker ner regn, jag va helt dyngsur när jag väl kom till bilen så när jag kom hem va det bara att byta kläder! Att det kan regna så mycket på en o samma gång? jag såg ut som en blöt katt i skallen =/

Köpte med mig fyra filmer hem från Ica så nu ska jag nog fixa lite käk o sen sätta mig framför en film! Ikväll ska jag på friskis med linette så då är det okej att slappa lite innan =)

Dom ringde från jobbet idag o ville att jag skulle komma in o jobba imorgon o det säger jag inte nej till!

Här ser ni våran fina diskmaskin! Även en halvdålig bild på klänningen jag köpte igår!

 


Rastlös o förvirrad...

Jag blir knäpp på allt som har det valet att göra...Jag kommer jobba på söndag och på eftermiddagen är det kalas för hela slanten så jag måste alltså rösta innan helgen? om jag nu ska rösta? men det ska man väl? fan va svårt! Jag är totalt ointresserad av allt som har med politik att göra, jag vet knappt vad nåt parti står och har ingen som helst lust att sätta mig in i det nu heller? Alla partier har nåt bra o nåt dåligt? Orka...

Just nu är jag så rastlös att jag snart hoppar ut genom fönstret....Kollade på Die Har 4 till frukost o nu väntar jag bara på att Beverly Hills ska börja! Ikväll är det dans som gäller men innan det ska jag till marieberg o fixa naglarna och köpa en klänning till helgen. Mamma jobbar till fyra så vi åker efter det nån gång! Frågan är bara vad jag ska göra nu?.....

Tror aldrig jag visade er min nya leopardtopp...



Hiss eller diss?

Fick se dom här dressarna på Bik Bok men jag vet inte riktigt vad jag tycker? Dom ser grymt mysiga o skön ut men inte speciellt snygga?


Dans...

Va på pappas jobb o städade förut så började jag tänka på dansen och att det är tävling om mindre än två veckor så jag fick lite smått panik. Nu har jag kört lite styrka o dans så det känns lite bättre iallafall, måste öva betydligt mer men det va en bra början. Jag har ju samma dans som jag hade på SM så det är bara att nöta o nöta... Ville inte ta ut mig för mycket för jag måste ju orka med zumba passet ikväll också! Men jag måste nog öva lite varje dag om det ska gå vägen på tävlingen....vore ju så himla kul om jag kunde få min sista j*vla prick nån gång!



Nu ska jag duscha, laga mat o bara ta det lite lugnt!


Bio

Vi va på Grown ups igår o den va as bra!


Bio!

Ska snart dra iväg på bio med Tompa...


Färgade håret igår förresten =)


Måndag!

Såg världens finaste klännig på HM igår, en svart! Jag ska in o fixa naglarna på onsdag så då ska jag köpa den, tänkte ha den i helgen =)

Idag är jag ledig, eller jag kommer nog vara ledig hela veckan om dom inte ringer från jobbet, vilket är as skönt! Då hinner jag fixa lite innan helgen. På söndag är det kalas för hela slanten så då kommer stora släkten! Idag vet jag inte om jag ska ta mig för o göra nåt eller bara slöa? vi får väl se vart det bär...Nu blir det frukost framför tvn iallafall!


Parfym

Måsta bara säga att jag älskar min nya parfym...
Köpte den på finlandsfärjan o den är värd varenda krona!



Today i´m wearing this...




Fredag!

Vaknade redan vid nio imorse o kunde inte sova mer! Har käkat lite frukost o nu sitter jag här! Jag börjar jobba kl 15.00 så är ett tag kvar tills jag måste åka. Tänkte åka lite innan så jag hinner köpa hårfårg, mitt hår börjar se hemskt ut! Det är både bra o dåligt med att börja kl tre, jag får sovmorgon vilket är ett stort plus men sen går jag  bara o väntar på att få åka, jag gör ingenting vettigt under dagen vilket kanske är lite dumt?

Aja vi hörs...


Yes Please...


Onsdag!

Jag är verkligen helt slut efter en dag med hundvakt o städning. Nero kom vid åtta imorsen o jag lyckades faktiskt få honom o sova nån timme till, desvärre snarkade han så högt att jag själv hade svårt att sova =/ Men vi gick upp vid halv tio iallafall o käkade lite frukost o sen blev det en promenad! Jag har jag hållt på med städning och tvätt hela dagen o det tar verkligen tid...shit, nu är jag äntligen klar så det har tagit hela dagen, o då är inte disken gjord, den lämnar jag till Tompa! Men det är skönt när det är klart iallafall!

Nu ska jag bara slöa o ta de lugnt så jag orkar med dansen ikväll, jag har grym träningsvärk efter mina två pass igår så vi får väl se hur det går ikväll? Men jag har saknat discon så det ska bli jätte kul! Måste träna lite på dansen till tävlingen också som är om tre veckor =/ hur ska det gå?


Tisdag!

Oj va hurtig jag har varit idag! Kl 10,00 mötte jag upp Mija vid klubbstugan o sprang en sväng, jag va helt slut o det va sjukt jobbigt men väldigt välbehövligt! Kom hem då smsade mamma o ville ha sällskap till Ikea så det blev en snabbdusch o sen iväg till Ikea, chilli m.m. Va helt slut när jag kom hem så jag la mig på sängen o sov i typ 2 timmar innan det va dax att dra till Friskis med Linette på ett danspass. Helt okej pass, ganska lätt men lagom. Nu blir det duschen o sen tänkte jag göra mig en god smootie!

Imorgon ska jag vara hundvakt åt Nero, han kommer vid halv åtta imorgon så det kommer nog bli full fart hela dagen!


Helgen!

I helgen har jag hunnit med massor känns det som! Lördag: sov länge o mös med Tompa framför en film innan det va dax att göra sig iordning för middag och utgång med Mija! Vi käkade gott o tro det eller ej så delade vi på en vinare? jag som inte ens dricker vin? tills i förrgår tydligen, men det va faktiskt gott o tur va väl det eftersom bara vinet kostade 300 spänn, haha! Sen drog vi vidare till Ritz, vi hade inte varit där nån utav oss o kände att vi ville spana in va det va för ställe. Det va super fint, jätte fina lokaler o allting! Däremot va det väl inte riktigt våran ålder? typ 25, 30+ nånting, fråga oss inte hur vi kom in? Men vi dansade där tills klockan va ca halv ett då följde jag Mija hem o ringde efter Ewa för att se vart dom höll hus. Fick inte tag i henne (självklart) så då ringde jag Cromen och till slut fick jag patriks nummer. Jag ringde partik o dom va på Satin så jag drog dit, ringde när jag va där för att se om dom va på övervåningen eller nedervåningen, Parik: men Sandra det finns bara ett plan här? då inser jag att jag står på strömpis? haha vilken jävla miss....det va bara att hämta jackan igen och gå vidare, 100 spänn till ingen nytta! Hur som helst så kom jag till Satin o dansade vidare med Ewa o dom till ca halv tre när dom stängde. Innan vi drog hem så blev det pizza från grillcorner hemma hos Patrik. Vi va väl hemma halv 5 så det blev en sen kväll. Men fan va kul vi hade!
   
  
Söndag: Mådde över förväntan mycket bättre än vad jag trodde. Tur va väl det för kl tre mötte jag upp Kusin Kalle för att gå på bio, Toy story 3 fick det bli o den va faktiskt bra. Jag satt nästan o tjöt i slutet för det va så sorligt. (Kom igen Sandra det är för fan en barnfilm, skärp dig!) Kom hem strax före sex och kl sex skulle vi vara på middag hos Danne & Ewa s det va bara att vända i dörren...Där käkade vi tacos, hälsade på hästen, kollade på film o bara snackade massa skit! Åkte hem vid tio så det blev inte så jätte sent.

Måndag: Tompa ringde o väckte mig vid tio för han hade tappat en lins på jobbet så jag fick häva mig upp och åka dit med en ny, kändes lite segt måste jag säga men det va väl tur att jag kom upp ur sängen annars hade jag väl legat kvar allt för länge! Kom hem, käkade frukost o drog iväg till pappas jobb o städade. Nu har jag precis kommit hem därifrån så nu ska jag dushca, käka lite mat o sen iväg till Hjortkvarn för att klippa Rasse o hälsa på Koffe som kom hem från Turkiet igår, se om han är någe brun?

Hej så länge...


Fredag...

Mot jobbet, sen kalas hos farmor...


Torsdag...

Jag har sjukt mycket träningsvärk i låren efter Zumbapasset med mamma i tisdags. Det va as jobbigt, men roligt! Är jag ledig på tisdagar så kommer jag iallafall gå flera gånger! Men just nu är jag jätte sugen på att börja på discon igen, jag har ju missat dom två första gångerna för att jag har jobbat men nu på onsdag ska jag äntligen komma dit =) Och min chef ska försöka se till att jag slipper stänga på onsdagar så jag ska hinna på dansen, det är ju schyst! Såg att första tävlingen är redan den 25sep, i Degerfors, vill jätte gärna vara med men jag måste se om jag jobbar först! Känns som jobbet måste gå i första hand eftersom jag inte riktigt vet hur mycket jobb det blir nu till hösten? Får ta allt jag får! Tyvärr verkar det inte bli nåt mer tävlande för mig o Linette, vi kan typ aldrig träna ihop o det finns ingen kurs som vi båda kan gå på, lite synd =(

 

Igår köpte jag med mig en kofta och lite örhängen hem från jobbet! Nu vill jag bara att det ska bli kallt så jag kan använda koftan, super fin!

 

Jag jobbar idag och imorgon sen har jag hela 5 lediga dagar framför mig, känns väldigt skönt måste jag säga! Imorgon efter jobbet ska vi åka och fira farmor och min kusin. Så då blir det lite kalasande. På lördag blir det antagligen utgång med Mija, o det va väl på tiden för vi ses ju knappt aldrig! Sen vet jag inte vad jag ska göra på mina lediga dagar? Städa är väl alltid sånt som måste göras men hur kul är det? jaja det återstår o se, nu ska jag slänga mig i soffan o glo på en film innan jobbet, tänkte först gå ut o gå eller springa men den tanken har jag gett upp för längesen, haha, Mija hjälp mig =)


Resa...

Koffe är i turkiet nu o har ca 40 grader varmt i solen o jag kan inte låta bli att bli avundsjuk! Jag vill också till värmen! Jag sparar iallafall till vår Malaysia resa =) men jag vill åk nu....Aja det kommer bli kanon när vi väl kommer iväg, nästa år säkert? om det inte blir nån sista minuten innan?


Thailand förra året!


RSS 2.0