Askersunds marknad!

Igår hade jag stora förhoppningar när jag åkte till jobbet, trodde på en dag med mycket folk eftersom det var Askersunds marken och dom senase dagarna har jag suttit på jobbet helt ensam så det skulle bli kul med lite folk! Men för det första så kunde jag knappt komma fram till båten på grund av alla marknads stånd och inte nog med det utan dom hade parkerar bilar bakom stånden så vi hade väl typ en meter max utanför våran båt, och vem f*n ska hitta dit? Aja redan lite små irriterad började jag förbereda för öppning, o precis när jag ska öppna så får vi strömmavbrott,  det första jag tänker på är glassen, den smälter ju????....Anders kom precis lagom för att hjälpa mig flytta över glassen till en annan frys som inte drabbats av strömavbrottet! o precis när det va gjort så kom strömmen tillbaka...ehh...bara att flytta tebax all glass! så vi blev väl ungeför en halvtimma sena med öppningen! Men jag kan inte säga att det spelade någon roll, för det blev inte alls mycket folk, det blev en lika tråkig dag som vanligt!!

Hade rast en stund och då passade jag på att gå runt på marknaden lite, shoppade två väskor för 100.- styck! Har alltid velat haft en rosa väska och 100,- kändes alldels lagom att betala =)

 

Fyrhjuling!

I måndags drog tompa med mig och åkte lite fyrhjuling, vi va nog ute i minst två timmar skulle jag tro! haha, men det var jätte roligt...o mysigt! Älskar dig snygging =) Mina skor va däremot inte speciellt snygga när vi kom hem...



Dom åker i tvätten...haha!


Vad har hänt?

Jaha då tänkte jag försöka sumera lite kort vad som har hänt dom senaste veckorna! det har väl inte hänt så mycket egentligen förutom att jag har jobbat precis som vanligt!  men lite finns alltid att berätta...

Drog till Ullared med mamma Daniella och Anna för någon vecka sen o det är alltid lika kul att åka dit! Jag hade planerat att inhandla en hel del till lägenheten och inte alls så mycket kläder, men det blev precis tvärtom! Hittade förvånansvärt mycket kläder, en hel del långärmade tröjor nu till hösten, en skidjacka + termobyxor, en morgonrock, lite smycken, en väska, några handdukar och bara lite småfix till lägenheten! Men jag var väldigt nöjd med mina köp iallafall =)



Sen började Daniella skolan och jag fick jobba veckorna helt själv, vilket var as tråkigt och ensamt med tanke på hur lite folk vi hade! Jag sitter och spelar yatzy och lägger patiens för mig själv....o mosar i mig glass självklart, haha! det är tur att vi är inne på sista jobb veckan nu för jag har definitivt ätit för mycket glass den här sommaren! Dansen har iallafall dragit igång nu igen vilket känns as bra, jag behöver verkligen komma i form igen!

Sen va det kubbturnering på Hjortvallen och jag hade ett lag ihop med min kusin och hans kompis, men det gick inte alls bra  för oss, eller vi vann inte en enda match rättare sagt, haha! Men roligt va det o snygga tröjor hade vi =) (bild kanske kommer någon dag)

Nu har vi äntligen boken en utlandsresa, Jag , Arazu och Kim drar till Cypern den 5 sep =) om exakt en vecka imorn! Arazu som är expert på att leta resor hittade resan för 2800 ,- as billigt ju!! Fan va roligt det ska bli! Eftersom jag bara hade en veckas semester på hela sommaren så ska det bli jätte skönt att komma bort till lite sol och bad!! Måste börja planera lite vad jag ska ha med mig bara, tvätta lite kläder o så! och om jag känner mig själv rätt så kommer jag i stort sett ta med mig hela garderoben!



Stranden på cypern och jag måste erkänna att det ser j*vligt skönt ut =)

Det var lite kort om vad jag har pysslat med dom senaste veckorna!

Äntligen!!!

Äntligen fungerar våran dator igen!!!!!!! Jag är överlycklig, haha! har inte suttit vid datorn på ungefär 3 veckor eller nåt men nu är jag tebax igen! Hinner inte skriva så mycket mer nu, ska snart iväg till jobbet!...

RSS 2.0