Tävling...

Nu har jag precis kommit hem från tävlingen och är helt slut! Jag gick upp kl 06.45 imorse och fixade hår och smink. Bussen gick från eurostop kl 09.00 och en timme senare va vi i Kungsör! Tävlingen började kl 11.00 men vi fick vänta ganska länga på vår tur. Vi hade direktfinal i paren för det var inte så många par anmälda så vi fick bara köra en gång och sen vänta på prisutdelningen! Det gick väl sådär, vi kom 3:a, pallplats + medalj iallafall men det kunde gått bättre! Sen dröjde det typ 2 timmar innan jag fick köra min singeldans, det började med semifinal och jag lyckas ta mig vidare till final och slutade 4:a! Väldigt nära pallplats men jag är nöjd ändå för i min singel är det mycket svårare motstånd! Trodde knappt jag skulle ta mig till final! Nu har jag precis duschat och väntar på att melodifestivalen ska börja så jag kan ligga och slöa framför det!

   
   
                                  

Stress...

Idag har jag haft ganska mycket att göra så dagen har känns lite stressig! Allt började när jag satt och åt frukost så ringde min bror o frågade vart jag va nånstans? Jag kom direkt på att jag skulle vara i Hallsberg då o hämta honom så jag fick slänga på mig kläder o dra dit på en gång! Skjutsade hem honom, o sen hann jag hem och vilade en liten stund innan jag skulle möta Linette på stan för att kolla kläder att ha på oss på tävlingen! Vi måste ju se likadana ut i paren. Till flera tävlingar förut så har jag köpt jätte färgglada kläder som passar på tävlingen men som aldrig används annars o jag kände att jag inte ville göra fler såna köp så vi bestämde oss för att hitta någonting snyggt och enkelt som vi kan ha användning för efter tävlingen också! Det blev en svart t-shirt med tigertryck, och en blomma som vi ska ha i håret! Till det ska vi ha svarta legging och jeansshorts, jag  har precis provat allting ihop och det blev super snyggt!

Nu har jag precis lockat hela håret och sprayat det som en galning i hopp om att dom flesta lockarna finns kvar imorgon bitti! Men det brukar bli bra, det behövs bara lite fin justeringar! Jag kommer nog gå upp ganska tidigt imorrn för bussen går från eurostop kl 09.00 så jag tänkte vara sminkad och klar då!

Nu ska jag göra Tompa o Nille sällskap framför tvn en stund innan jag bäddar ner mig!

   


5år...


Händelserik kväll...

Kom hem från jobbet och var jätte sugen på att göra någonting roligt så jag övertalade Tompa om att vi skulle dra till Gustavsvik. Nille hängde med o vi kom dit vid sju och va där tills som stängde, helt lagom o as skönt, speciellt bubbelpolen! Men den där jävla forsen va ju fan livsfarlig, man slog ju halft hjäl sig när man skulle försöka ta sig ner o ändå åkte vi flera gånger, haha! Jag har ont o både ben, rumpa och lår efter alla åk! Efter g-vik så åkte vi och hämtade Emelie, käkade på max och drog vidare till Garphyttan för lite pulkaåkning. Jag va helt mör i kroppen efter badet så för min del blev det inte så jätte många åk, jag blev fotograf istället, en misslyckad sådan! haha! Vi åkte väl pulka till 00.00 nån gång o va hemma vid 01.00! Snacka om att vi va helt slut sen när vi kom hem så det blev sängen direkt...

   
  


Torsdag...

Igår efter jobbet så hann jag bara hem o käka lite sen drog jag iväg på dans, det va as kul på jazzen för vi fick hålla på o juvla o greja, haha! Sen kom jag hem, duschade, o kollade på film, somnade mot slutet som vanligt men jag tyckte filmen va sådär? lite förutsägbar!



Lönen kom ju igår, ingen höjdar lön den här månaden men vi hade ju jullediga en vecka in i januari plus att jag va ledig två dagar till så jag kunde inte vänta mig någon bättre lön. Men jag ha fått löneförhöjning med 7kr/tim, o det känns ju inte helt fel =)

Idag är det sista dagen på den här veckan, shit va fort dagarna går! Det tråkiga är att helgen kommer gå lika fort för jag har bara dans på schemat precis hela helgen! Men det ska bli roligt också! Tompa o jag firar ju 5 år imorgon men jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på?

aja nu är det jobbet som gäller sen ska jag bara slappa när jag kommer hem...bye ♥

Onsdag...

Det blev ingen semla för min del igår men jag är inte så förtjust i mandelmassan så det fick vara! Kom hem från jobbet, mös med älsklingen, käkade lite mat, glodde på tv, o sov! Det va väl ungefär vad som hände igår, inte speciellt mycket alltså! Jag hade velat se "den rätta för rosing" men det blev bygglov istället så jag tänkte kolla på datorn nån dag när jag får tid! men idag hinner jag nog inte, jag har dans efter jobbet så jag hinner i princip bara hem o käka lite!

aja, that´s it, bye ♥

Semeldagen...


Slut tränat...

Nu räcker det med tränande för idag, jag rev ner ett glas från bokhyllan men det är väl sånt man får räkna med när man hoppar runt i vardagsrummet! Nu har jag precis duschat och vi tänkte käka lite mat o sen kolla på nån film som Tompa hyrde i macken!

Åhh..shit...

Snacka om att min kondis verkligen inte ligger på topp just nu. Tompa drog med Nille till marieberg en sväng o jag står o dansar för fullt i vardagsrummet! Grannen kanske inte blir så glad men det skiter jag i för det är ju tävling på lördag o dansen måste sitta! Men shit va trött jag blir, jag fattar inte hur jag ska orka på tävlingen! Eller det kanske är lite skillad på o stå hemma o köra fyra miljoner gånger, på tävlingen dansar du ju bara en gång o ger järnet o sen är det ju as lång paus innan du får dansa igen så det ska man väl orka! Men man vill ju kunna känna att man verkligen ger allt man bara kan o inte är as trött efter halva dansen vilket jag antar att jag kommer vara...aja tillbaka till träningen, här vid datorn blir jag inge bättre...haha ♥


Trött...

Har inte så mycket att säga just nu förutom att jag önskar jag fick ligga kvar i sängen istället för att dra till jobbet men vem känner inte så en måndagmorgon!

Läggdax...

Dansen gick ganska bra idag, tävlingsdansen är klar så nu är det bara öva, öva, öva hela veckan som gäller! Speciellt på min singel eftersom det är många frågetecken kring den? Jag har även hunnit slänga i mig lite kvällsmat o nu ska jag väl bädda ner mig i sängen så jag orkar upp till jobbet imorn! suck, alltid lika jobbigt med en ny vecka!

Jo jag måste bara berätta att Robert o Carros bebis kom idag, jätte tidigt i morse o det va väl på tiden eftersom han va några dagar sen! o det va ingen liten pojke kan jag säga, vägde nåt på 4000g! Så vi måste väl åka och hälsa på dom snart!

Oki...natti ♥

Mat dax...

Nu har jag precis kommit hem från pappas jobb, Ewa kom dit o gjorde mig sällskap o så följde hon med hem o nu har vi precis beställt mat från pizzan! Vi ska väl bara slöa lite framför tvn innan jag ska dra iväg och dansa!...

Vincent

Igår drog Tompa till Robert o Carro i Garphyttan när jag åkte till Mija! Han hade självklart med sig sin ny kamera o han hade tagit massa söta bilder på Vincent, va gullig han är =)


Söndag...

Igår drog jag till Mija o kollade på Melodifestivalen men jag måste säga att jag tyckte det va jätte dåliga låtar med, inte ens EMD eller BWO hade skapliga låtar, jag tyckte nog Velvets låt va den bästa av dom sämsta, haha! Sen drack vi lite, lyssnade på musik och dansade! Det blev en jätte rolig kväll!



Nu har jag precis käkat lite frukost o ska väl ge mig iväg för att städa på pappas jobb så jag får det gjort! Sen ska jag åka in tidigare till Linette för att göra klart våran tävlingsdans innan kursdansen börjar! Känns lite segt för jag skulle gärna ligga hemma o bara slöa, men icke!

Partytime...

Nu är jag färdig fixad och väntar på att mamma ska komma o skjutsa mig till Mija! Hon skulle hämta upp pappa o Koffe vid tåget och ta med mig på hemvägen! Ska bli kul o träffa Mija, det är inte allt för ofta! Kolla på melodifestivalen o partaja lite! ♥

God Morning...

Danne och Ewa kom aldrig igår så Tompa o jag spenderade hela kvällen med att kolla på massa Prison Break avsnitt! Vi är på tredje säsongen o det är väldigt spännande!



Nu har jag precis gått upp och jag har träningsverk i precis varenda muskel i hela kroppen efter träningen igår! det känns knappt som jag kan gå så jag får väl ta det lugnt idag, haha! Tänkte käka lite frukost nu, väcka Tompa o se om vi ska kolla klart på Prison Break, sen ikväll ska jag till Mija på lite partaj o Melodifestival! Kanske hinner med en promenad med Ewa också, vem vet!

Hej allihopa...

Nu är jag hemma från dansen, det gick rätt bra idag men vi måste fortfarande göra ett slut på pardansen men jag är inte så orolig över det, det fixar vi på söndag! Jag är mer orolig över min singeldans vilket jag måste träna på i stort sett hela veckan känns det som!

Nu har jag precis käkat lite o kollar på Let´s Dance! vi får väl se om Danne o Ewa dyker upp annars såg jag att "När lammen tystnar" va på tv ikväll så jag tänker nog kolla på den! Grymt bra film!

Jag kollade statistiken på bloggen förut o såg att jag hade haft 24 besökare igår och 14 hittils idag så det är ju jätte roligt! Undra vilka ni är? haha!

Aja hoppas ni får en bra fredagskväll allihop!....bye ♥

Lång promenad...

Efter att ha kört pappa o Koffe till tåget så ringde Ewa o frågade om jag ville gå på en promenad! Så jag tog med mig Raja o nu har vi precis kommit in efter ca en timmes promenad, det va skönt att bara gå o bubbla om lite allt möjligt! Nu ska jag väcka Tompa som fortfarande inte har gått upp o se om vi ska kolla på några Prison Break avsnitt innan jag drar på dans!

Bye...♥

Fredag...

Igår efter jobbet så övertalade jag Tompa att åka in en snabbis till Marieberg! Nille och Emelie följde också med! Jag fick ju 200,- av min mormor och moster när jag hade namnsdag i tisdags så jag ville handla någonting roligt för dom! Egentligen har jag ganska dåligt med pengar nu och jag försöker ju spara ihop för att åka iväg till Ewa men det jag fick utav dom va ju pengar jag egentligen inte hade, haha, aja jag köpte en randig tröja på Gina iallafall! Sen köpte vi med mat från Pacos hem, as gott!! o sen kollade vi på Boog o Elliot 2 men jag somnade i vanlig ordning!

Trodde jag skulle få sovmorgon idag eftersom jag är ledig men jag skulle ju till vårdcentralen och kolla mina knän kl 09.00, jag kom på det igår kväll, det hade jag totalt glömt bort! Kommer dit vid fem i nio ungefär men jag fick väl vänta till 09.20 innan jag fick komma in! Vaför kan man aldrig få komma in i tid på sånna där ställen? aja han trodde iallafall att det var nån belastningsskada i knät, inget allvarligt men jag ska göra några övningar emellan åt!

Nu har jag precis käka frukost och ska snart köra pappa och Koffe till tåget! Dom ska till Stockholm på AC/DC konsert! Jag är faktiskt lite smått avundsjuk, inte för att jag tycker dom är jätte bra men jag tror deras konserter är grymt häftiga! Sen blir det dans i eftermiddag o jag hoppas på att Danne o Ewa kan komma förbi en sväng ikväll!


Tompas Kamera...

Lite bilder tagna med Tompas nya kamera...








Me and Ewa...

  

   

Efter jobbet idag så drog jag direkt till Malin för att umgås med henne och Ewa! Vi snackade massa skit, käkade mackor o kollade på sex and the city! Nu har jag precis kommit hem och lekt lite fotomodell framför Tompas nya kamera, lägger väl upp några imorrn när jag har kollat igenom alla 20miljarder bilder vi har tagit, haha! aja nu ska vi se lite Prison Break innan läggdax ♥

My darling...

                     

Onsdag....

Jahopp, jag är uppe lite tidigare idag för o fixa iordning mig lite! Jag ska dra till Malin direkt efter jobbet o umgås med henne och Ewa! Det va längesen så det ska bli super kul!

Gårdagen var inte speciellt händelserik, jag kom hem, käkade pizza med Tompa, kollade på Bygglov, 2 avsnitt av Prisonbreak! och sen var det sängdax!

Nu har jag precis käkat frukost o ska packa lite andra kläder som jag ska ha till Malin sen, på jobbet blir det mysbyxor som vanligt ♥

Grattis...

Jag måste passa på att gratta mig själv på namnsdagen! Det är ju Sandra idag! Grattis!

Nu sitter jag o käkar mackor, utan smör! Inge vidare gott men jag glömde köpa nytt igår o jag måste ju käka nånting! Idag är det jobb som gäller, som vanligt men det blir nog lugnt när jag kommer hem!

Igår pluggade jag körkortsteori med min bror för han ska båda skriva och köra upp idag så jag håller tummarna för att han ska klara det! Sen va Nille o Emelie här o vi kollade på Saw V men efter en halvtimme ungefär så sov jag som en stock o missade resten av filmen! haha

Aja dax att dra ♥

Fullt upp...

Alla hjärtans dag igår va super, vi fick massor med godis, blommor och så fick jag ett par super snygga örhängen av mamma! Tackar! Nu får jag lite smått panik för jag känner att jag har sovit för läge, men det va så skönt i sängen så jag kunde bara inte pallra mig upp förrens nu! Har precis käkat två rostade mackor så nu måste jag skynda mig iväg till pappas jobb för att städa! Sen ska jag dra in tidigare till stan idag för att träna och förhoppningsvis göra klart tävlingsdansen med Linette innan danskursen börjar!

Oki, that´s it...bye...♥


Happy Valentine!

Igår kväll kom Danne och Ewa hit! Vi spelade Alias, TP och sen Poker och när jag tittade till på klockan så var den 02.29! shit....vi hade suttit och spelat spel precis hela kvällen och jag hade inte haft en tanke på vad klockan va! Men roligt va det för jag vann i alla spel, i Alias va jag och Ewa ett lag o spöade killarna, sen på TP va det jag o Danne o där vann vi rätt överlägset o sen vann jag i poker =) Jag har tur i spel men förhoppningsvis inte otur i kärlek för det!

Idag är det ju alla hjärtans dag men vi ska väl inte göra nåt speciellt? Vi firar ju 5 år om två veckor så vi får fira det ordentligt då istället! Jag har varit ute med mamma och min bror när han har övningskört idag  o nu ska vi snart till mamma o pappa på middag och sen blir det Melodifestivalen!

Hämtade min jacka från HM igår så jag ska lägga upp en bild på den snart, när jag får tid! men nu måste vi dra....bye!

Will you be my valentine ♥



Dancetime...

Nu ska jag dra iväg till dansen och träna lite med Linette! Jag har redan hunnit med att dammat hela lägehtenen, diskat och tvätten är i full gång, jag får fixa det sista med tvätten sen när jag kommer hem! Tompa drog till marieberg med Nille nu men han skulle damsuga senare! Det känns alltid så mycket skönare när det är rent o fräsht hemma!!

Läste på Josefins facebook (hon som skadade foten på dansen i onsdags) att det visade sig att hon hade brutit foten! Så nu ska hon hoppa på kryckor ett tag framöver, stackare =(

Aja nu ska jag till järnis o hämta mitt paket från HM sen vidare in till dansen...♥

Fredag den 13....

Shit jag har inte tänkt på att det är fredag den 13 idag förren jag satte mig framför datorn och fick se att någon annan skrivit det i sin blogg. Det kan väl inte vara annat än dåligt? eller? Jag hade tänkt o tvätta lite idag, hämta mitt paket från HM på posten och sen dansa framåt eftermiddagen och förhoppningsvis träffa Ewa ikväll men om jag ska tro det värsta så krymper jag väl tvätten, eller missfärgar allt rosa? Jacka från HM passar säkert inte, bryter benet på dansen och Ewa kan inte komma? Det måste ju va det som skulle kunna gå snett? Men vem har sagt att alla måste ha otur bara för att det råkar vara fredag den 13? Jag hoppas på det bästa iallafall!

Nu ska jag käka två äggsmörgåsar till frukost o slöa lite framför tvn innan jag tar tag i nåt vettigt!

Äntligen ledig...

Har jobbat hela dan men nu är veckan äntligen över! Jag satt och ringde ut till massa kunder på jobbet idag, det va ganska skönt men också segt att sitta vid datorn precis hela dagen! Sen efter jobbet drog jag hem till mamma o pappa för att hjälpa Koffe med körkortsteorin! Sen hem, käkade lite pizza som jag hade kvar från igår och nu ligger jag framför tvn o kollar på Knutby-Vägen hem, helt sjuk men ganska intressant!

Sovmorgon imorn o det känns underbart!!...Jag ska iväg och dansa en sväng och sen hoppas jag på att få träffa Ewa, hon är ju hemma nu!!

Bye...♥

Torsdag...

Sista dagen på jobbet idag för den här veckan det känns as skönt! Men nu måste jag berätta vad som hände på dansen igår! Josefine, en danskompis trampade snett och stukade foten rejält på discon igår, så hon fick lämna lektionen och lägga sig på en soffa ute i receptionen med en ispåse på foten! Hon hade ringt båda sina föräldrar men ingen kunde hämta henne så jag erbjöd mig att köra hem henne eftersom jag hade bil, så jag går iväg till parkeringen, hämtar bilen o parkerar precis utanför dansen. Emma Lisa hjälpte mig att bära ner Josefin men vi kom inte så långt, hon mådde illa o kände sig yr så vi fick sätte ner henne i snön o vila ett tag! Hon kom fram till att hon absolut inte kunde ta sig vidare på foten för hon kände sig svimfärdig hela tiden. Dansskolan hade nu stängt så jag fick ringa efter en ambulans och förklara vad som hade hänt så dom fick komma med en bår och hämta henne! Stackare!

Nu måste jag borsta gaddarna o sen dra till jobbet! Bye...♥


Party @ Kims place

Här kommer lite bilder från Kims fest i lördags! Jag hade jätte roligt men det slutade lite trist bara!! Älskar er snyggingar, ni är underbara vänner!









      


Måndag...

Måndag igen o jag har inte hunnit berätta om min helg, partade hos Kim i lördags men jag får berätta mer om det när jag kommer hem, nu är det jobb som gäller!...Bye ♥

Mirrors...

Gårdagen blev ganska lugn, vi hyrde en ny film o köpte lite godis! Vi hyrde skräckisen "Mirrors" o den va faktiskt ganska otäck. Tompa småsov hela filmen så jag satt i princip själv vilket inte gjorde saken mycket bättre! hehe!

Nu har jag precis gått upp o ska väl börja dagen med lite frukost! Sen blir det nog ganska lugnt innan jag måste göra mig iordning till Kims party! Jag är fortfarande väldigt förkyld o inte på riktigt partyhumör men det kommer nog bli jätte kul iallafall! Det är ju ingen som säger att man måste dricka gärnet bara för att det är fest så det blir nog ganska lugnt på den fronten! Men det ska bli kul o träffa Arazu o Kim, känns som det va ett tag sen!!

Beställde min efterlängtade skinnjacka idag =) Jag letade ju som en idiot efter den när mamma o jag va i Göteborg men den fanns inte i min storlek nånstans, sen har jag hållt utkik på nätet i flera veckor men den finns i alla storlekar utom min så nu ringde jag o frågade om den överhuvudtaget skulle komma in igen o då hade dom 1st kvar så den fick bli min! Kommer om några veckor ♥

  

Snö...

Va mysigt det kändes att titta ut genom fönstret imorse o se massa snö!! Man vill väl helst av allt att det ska bli vår snart men vi är ju faktiskt bara i februari så hellre lite snö än bara grått o tråkigt!

Jag skulle ju ha bowlat med Mija idag men hon va genom förkyld o kände sig inte alla pigg så vi får ta det en annan dag! Imorn blir det iallafall party hos Kim!

Nu ska jag fixa lite frukost o slöa framför tvn en stund...♥

Peace and Love 2009

Asså snacka om att dom höjer priserna varje år! Första året Ewa o jag va iväg på Peace and Love, 3 somrar sen så betalade vi 700,- för festivalpass o 100,- för campingen, året efter hade dom höjt med typ 200,- på festivalpasset o förra året åkte vi aldrig dit för vi va för sena med att boka biljetter men nu satt jag på deras hemsida o kollade lite o nu kostar det 1295,- för festivalpass och 150,- för campingen!

Det skulle vara as kul att åka dit i sommar eftersom vi aldrig kom iväg förra sommaren? Det va grymt kul sist vi va där!!! Måste snacka med Ewa men jag tror hon e på ♥

  

Sommarkänslor...


Myskväll...

Åhh shit va skönt att det är helg!!!...den här veckan har varit så himla seg o tråkig på jobbet så det känns skönt att veckan är över! Tompa o jag lagad mat ihop när jag kom hem, det blev pasta o skinksås! sen drog jag upp till macken o hyrde film, köpte en tidning o lite godis så nu blir det bara myskväll framför tvn! Först ska jag bläddra igenom min tidning lite!



Måste bara nämna att jag är helt såld på sura bilar! Dom är verkligen as goda ♥

Torsdag...

Jag åkte aldrig på dansen igår efter jobbet för jag va så förkyld o inte alls speciellt pigg så jag åkte hem o mös framför tvn istället! kollade på arga snickaren, efterlyst o sen slocknade jag! Det blev en tidigt kväll! Trots det så känner jag mig inte så mycket bättre idag, lika förkyld o har världens huvudvärk, men det är väl bara att stoppa i sig lite alvedon o dra till jobbet! Det är ju sista dagen för den här veckan så det får gå!

Hoppas jag piggnar till lite tills imorn för då ska jag iväg o bowla med Mija, sen på lördag har Kim fest så det vore roligt om jag mådde lite bättre då!

Kom på att jag har glömt fixa matlåda till idag så jag måste svänga förbi mamma innan jobbet o se om hon har nåt jag kan ta? det finns säkert en pan pizza eller  nåt?

Bye...♥


Onsdag...

Igår efter jobbet åkte jag till Mija, hon bjöd på tacos o vi snackade mest massa skit! Vi ska hitta på nåt kul nu på fredag, antagligen bowling, det ska bli jätte roligt! jag umgås ju inte med henne så ofta men det får bli ändring på det!

Asså min förkylning vill verkligen aldrig försvinna, förut va det halsen jag hade ont i men nu är jag as snorig, det bara rinner o när jag sover måste jag sova med öppen mun för att överhuvudtaget få luft o då när man vaknar är man skapligt torr i munnen, haha!...jag har ju dans idag också vilket jag inte kan hålla mig ifrån, men jag måste nog ta det lugnt iallafall!

Sandra ♥

Seg...

Jag jobbade idag med ont i halsen och huvudvärk men det gick vägen iallafall! Va hade provsmakning på massa tårtor som Anders hade bakat så det va inte helt fel! Efter jobbet spelade jag innebandy med mamma o dom, jag skulle väl egentligen inte ha gjort det eftersom jag inte mådde så bra men det kändes faktiskt bättre efteråt, huvudvärken släppte o jag kände mig mycket piggare!

Nu har jag precis käkat o duschat så nu tänkte jag kolla på dansavslutningen på dvd som jag köpte igår på dansen! spännande...♥


Måndag!

Jaha nu börjar vardagen igen o det är jobbet som gäller! jag känner mig jätte seg idag och jag börjar bli förkyld (igen)! Tänkte nog vara med mamma o dom o spela lite innebandy efter jobbet idag men jag får se hur jag mår, om jag är pigg eller inte! Annars bli det åka hem o ta det lugnt, vilket låter mest lockande just nu iallafall!

oki, tandborstning nästa! // Sandra ♥

Söndag...

Jag gick upp kvart över sju imorse, ingen sovmorgon där inte! Tompa skulle till Linköping o köpa några lysen till akvariet så Nille o Emelie skulle följa med o jag hade ju inget annat för mig så jag följde också med! Vi gjorde inte så mycket förutom att åka bil fram o tillbaka! Vi va hemma vid tolv nån gång så då drog jag till pappas jobb o städade o nu har jag precis käkat o väntar på att få åka iväg på dans!

Sandra...♥

Lördag!

Vaknade rätt skaplig imorse tyckte jag! Jag käkade frukost o låg o slöade framför tvn ganska länge! När klockan va ca 12.30 skulle jag väcka tompa för jag tyckte inte att han behövde sova längre men jag somnade själv istället o vaknade vid 15.00 o fick lite smått panik för jag hade ingen aning om vad klockan var? Jag gick upp, gjorde mig iordning o körde maxi yatzy med tompa en snabbis innan vi skulle till hans föräldrar o käka mat! Vi va bjudna dit till kl 18.00 på plankstek! Jätte gott och efter maten så spelade vi två omgångar Alias!

Vi va hemma skapligt tidigt o kvällen blev lugn, jag låg framför Wallander som gick på tvn o sen somnade jag ganska tidigt trots att jag redan sovit typ halva dagen! haha! Jag har inte gjort nåt speciellt alls den här helgen men det känns ganska skönt för nästa helg har jag planer både fredag o lördag!

 Sandra ♥

RSS 2.0