Time to work...

Jaha då var det dax att börja jobba igen! En vecka går fortare än man tror! Men jag ska sova med Daniella i husvagnen imorn så det blir nog ganska roligt iallafall! men det gjorde ju inget om det kunde vara sämre väder? vill inte jobba i hettan!

Igår var jag till Harge (igen) och badade o det va lika skönt som vanligt! Efter det så drog jag och Tompa snabbt in till ikea ock köpte nattduksbord! dom blev jätte snygga till sängen! Sen idag beställde jag nya gardiner och ett överkast till sovrummet! Det kommer bli kanon, hoppas jag =)

Sen på eftermiddagen var det kalas hos mina kusiner! min morbror fyllde år så vi va där och fikade o badade i poolen =)



Marieberg...

Glömde ju säga att jag va på marieberg igår o shoppade dessa två...

     

T-shirten är från Cubus och tunikan från Gina tricot =)

Sol o bad...

Asså shit vad fort en vecka kan gå...nu är det bara helgen plus måndagen kvar som jag är ledig sen börjar jobbet igen o allt blir som vanligt! o vad har jag gjort på min lediga vecka då?...inte mycket alls känns det som? fast det har varit väldigt skönt också, har ju hunnit med några dagar vi sjön iallafall o bara slappat! det har ju varit kanon väder som tur är, trist bara att det ska hålla i sig ett tag....det är ju jobbigt att jobba på båten i värmer för det blir som en bastu där inne!

Idag har tompa och jag spendear i stort sett hela dagen vid Hargebadet, det har varit jätte skönt! och den här gången var det faktiskt riktigt skönt i vattnet också!

Nu ska jag väl ta tag i disken...orka i den här värmen men det diskar sig väl inte självt =/

Hot hot hot...

Shit asså vilken värme det är...man ska inte klaga men när det är lika vamt i lägenheten som det är ute så vet jag inte vart jag ska ta vägen....Ska snart med mamma till marieberg men jag känner mig som världens svettlök och har inte lust att visa mig bland folk! haha, men förhoppningsvis så hittar jag någonting roligt att handla med mig hem!

Är det sånt här väder imorrn också vilket det ska vara så spenderar jag hela dagen vid sjön kan jag säga...

Marieberg nästa...bye ♥

Semester...



Nu har jag äntligen en veckas semester =) I går grillade vi hos mamma och idag har jag spenderat hela dagen vid stranden! Jag drog med mig Arazu till Harge badet imorse och har precis kommit hem! Det var kanon varmt ute, men det var is kallt i vattnet! Haha...vi tvingade oss i några gånger! Efter att ha legat där och pressat hela dagen så har jag garanterat fått lite färg och slipper gå runt som en blekfis! känns skönt! o jag har ju några dagar kvar på veckan så jag hinner med fler dagar i solen! I LOVE THE SUN ♥

Innan vi åkte hem så gick vi in på en skoaffär i Askersund som jag velat gjort länge men aldrig hunnit med! Där shoppade jag ett par "kassler skor" som jag kallar det, haha! skit snygga o dom kostade bara 99,-

Nu ska jag ta en dusch och vänta på att Tompa ska komma hem, vi köpte hela säsong 1 och 2 av Prison break i måndags eftersom vi aldrig har följt serien på tv så nu kollar vi några avsnitt varje kväll!

Se yaa...Sandra ♥



Sorry...

Oj nu känns det längesen jag uppdaterade nåt här...vad har jag missat?...jo i helgen sov jag med Daniella i husvagnen! Det var Car & Bike meet i Askersund så det va grymt mycket folk o vi hade bästa dagen på hela sommaren när det gäller jobbet! o det känns ju roligt...vi hade fullt upp hela dagen kan jag lova! Efter jobbet gick jag och Daniella runt o kikade på både bilar och folk, vi käkade en pizza också innan va drog till husvagnen där vi kollade på film!

Söndagen var däremot inte alls lika rolig...det spöregnade i stort sett hela dagen och det va ju inte dirket kö på folk, shit asså det var nog den absolut segaste dagen någonsin på jobbet...boooring..=/

                  

   

Pink...



Gillar den här väskan grymt mycket, den känns väldigt somrig och fin! Jag får väl åka in till stan någon dag nästa vecka när jag är ledig och se om jag kan hitta den? Den kostar bara 130;- o det är den absolut värd!

Ledig...

Igår va jag ledig och vi fick väldigt mycket gjort! Vi städade hela lägenheten, diskade, tvättade och åkte till Ica Maxi och storhandlade massa mat, så nu har vi mat i några veckor framöver, haha! Det känns så bra när allt sånt där tråkigt är gjort! Sen grillade vi lite med Jocke, Filip och Natalei o senare blev det en film....

Idag är det jobb som gäller igen, jobbar med Theres idag o sen med Daniella hela helgen! Det kommer nog vara ganska mycket folk i helgen för det är Car & Bike meet i Askersund! Får se om jag ska sova med Danielle i husvagnen eller inte?

Aja...måste dra nu...bye ♥

Snälla jag....

Idag har jag jobbat med Daniella och som alltid går dom dagarna hyfsat fort, vi har haft en del o göra nästan hela dagen, men efter kl 18.0 var det typ hela dött på folk så vi fick sysselsätta oss med lite uno spelande dom sista två timmarna! Vi va också nere o kikade i snäckbåten där dom alltid har så mycket fina saker! Jag kände min lite snäll idag så jag köpte faktiskt en liten present till min mamma, hoppas hon gillar den =)

Nu ska jag mysa lite med min pojke...Bye ♥

Bad...

Idag har jag varit med Arazu och Viktoria, vi åkte till Harge för att bada och  sola lite! Men nåt badande blev det väl inte riktigt! När vi kom dit så var det ganska blåsigt och kallt men efter en stund så tittade solen fram och det stekte på ganska bra! det sköna vädret varade inte så länge för sen kom det stora as mörka moln och det började åska! Eftersom alla andra på hela strandet hade gått så packade vi också ihop våra saker och precis när vi satt oss i bilen så började det spö regna, snacka om bra timing =) sen drog vi till mitt jobb och käkade varsin glass o senare drog vi in en snabbis till Marieberg, dom hade rea på Ur&Penn så jag köpte tre par armband och ett par örhängen för 75,- sen blev det ett linne från gina som fick följa med hem också!

Trots att vädret vid Harge inte va super så lyckade jag på nåt vänstar bränna mig, eller jag är ganska röd på magen men jag hoppas att det går över i brunhet!

Nu ska jag käka lite o sen är det läggdax...jobb imorrn!

   

No more OC

Jahopp då hade man kollat klart på sista säsongen av OC, jag måste säga att jag är lite besviken över slutet, allting gick så himla fort i sista avsnittet o jag önskar att man hade sett mer detaljerat om vad som hände med allt o alla...Sista säsongen var ju den kortaste...lite synd men serien är för j*vla bra, ursäka mig men så är det!

Helt okej dag på jobbet idag, jag jobbade med Daniella och på nåt vis lyckas vi alltid göra dagen hyfsat rolig! Idag kollade jag igenom nya Halens och Ellos katalogerna som jag lånat av tompas mamma, har massa roligt idér om hur jag vill göra om i sovrummet, allt som fattas nu är väl bara pengarna till det kanske...men nån gång ska det nog se ut som jag vill! lugn, bara lugn...Jag, mamma, Daniella och Anna har också bestämt att vi åker till Ullared den 18 augusti, ska bli as roligt! där kan man alltid hitta massa onödigt men roliga saker!

Bed time ♥

Skara Sommarland...

Blev inte så mycket sova innan Skara, va ute med Kim och Arazu kvällen innan så jag va hemma ungefär vid 2 sen upp kl 07.30...fick ju sova lite grann men jag hade verkligen behövt några timmar till! Hur som helst så skulle vi till Skara Sommarland med mina kusiner, det skulle bli en överraskning men jag råkade ju försäga mig innan vi en kommit ur Pålsboda! typiskt mig...men vi hade as roligt där iallafall! Dit måste jag åka flera gånger, vattenlandet är ju as roligt =)

Onsdag...

Utgång med brudarna...här har ni lite sköna bilder ♥

   

            

   


Örhängen...



Här är alla snygga örhängen jag fick från snäckbåten i måndags! Jag tycker alla är as snygga!! Det är bara ett par som är vanliga örhängen, dom andra fyra paren är "clips" men jag funderar kanske på att gå till Idé o Hobby och köpa så att jag kan göra dom till riktigt för dom större clipsen såg bara konstigt ut, men dom mindre funkar nog som dom är =) Aja nöjd iallafall!

Tillbaka till arbetet efter två super roliga lediga dagar, onsdagen blev det utgång med brudarna och igår var jag på Skara Sommarland med mina kusiner! jag berättar mer om det ikväll när jag kommer hem...Bye ♥

Segaste dan...

Den här dagen har känns helt meningslös...Jobbade med Daniella idag, vilket var roligt men det har spöregnat HELA dagen o vi har typ haft 10 kunder på hela dan, helt otroligt egentligen! Så vi har suttit o käkat massa glass och spelat uno! Vi fick massa grattis örhängen från snäckbåten också, 5 st as snygga! (kanske lägger upp en bild nån dag)

Nu har jag iallafall kommit hem och duschat så nu blir det OC resten av kvällen!


Bya kampen...

I lördags åkte vi ut till farmor! det var den årliga bya kampen som vi var riktigt inställda på att vinna! Va hade nya tröjor också, mycket snyggare än förra året! Vi tävlade i bla. Golf, Skytte, Krocket, Labyrint, Straffar m.m. men vi kom bara tvåa! as trist för vi är alltid så jävla nära jämt, det va samma sak förra året! Vi har ju vunnit en gång men det va typ 3 år sen tror jag! vore kul o vinna igen...men tvåa är inte så dåligt iallafall!

Igår när jag hade kommit hem städade jag lite men sen blev det bara en slö dag, Tompa hade varit hos Pierre och fixat sista OC boxen åt mig så jag låg framför den i stort sett hela kvällen!

Idag är det jobb som gäller , men bara måndag o tisdag sen är jag ledig igen, as skönt! Men jag tror det blir en lugn dag på jobbet idag, det spö regnar ju ute så det blir nog inte många glass kunder?


Fredag...

Har inte sådär väldigt mycket skoj att berätta! Jobbade igår och vårat kyl aggregat hade pajat så det va väl runt 30-40 grader inne och ungefär lika varmt ute, så vi höll fan på att smälta bort! Efter att vi hade stängt så drog jag och Theres till en liten badplats i närheten och svalkade oss, as skönt, det behövdes verkligen efter den varma dagen! Känner på mig att den här dagen inte kommer bli mycket bättre?

Kollade klart på OC igår, lika sorligt som vanligt!! o jag kan inte sluta grina hela tiden!


Arazu my darling....



Sov hos Arazu efter jobbet i tisdags! det va roligt att träffas o bara umgås, vi gjorde inte nåt speciellt! Arazu hade lagat mat och bakat kladdkaka =) vi kollade iallafall igenom våra scheman lite och bestämde några dagar som vi kunde ses, så nu ska vi bara kolla med Kim också!

Jobb jobb jobb...fan va jag önskar att jag gick i skolan igen och bara hade sommarlov hela sommaren! Jag har ju bara en vecka semester på hela sommaren! men jag får väl se till att göra så mycket roligt som bara går på mina lediga dagar! Jag är iallafall ledig den här helgen vilket känns as skönt! Jag och pappa ska åka ut till farmor hela helgen, o det ska bli kanon bra väder, ännu bättre =)

Ikväll efter jobbet har jag paxat tvn för att kolla klart på OC säsong 3, jag har bara 3 avsnitt kvar! Så snart måste jag till Pierre och låna den sista säsongen vilken egentligen är den jag har velat sett hela tiden efter som jag inte har sett hur hela serien slutar! Dom första tre säsongerna har bara varit för att friska upp minnet lite!

Nu ska jag dra iväg till jobbet....se yaa...♥

RSS 2.0