Sport bh

Jag fick med mig en ny sportbh hem från jobbet idag. Vi hade en "Clinic" som det så fint kallas på sportbhar för nån vecka sen (typ ett möte om dom nya modellerna som kommer in till butik) Då fick vi som va där prova ut en modell som vi nu har fått. Jag tänkte testa min på torsdag för imorrn hinner jag inte med nån träning. Vi fick även massa info om hur en sportbh fungerar och hur den ska sitta. Man ska tydligen byta ut sin sportbh 2 gånger per år eftersom den tappar formen, så jag ligger typ 4 sportbhar efter så det va ju tur att jag fick en ny =) 

Det finns sportbhar som är gjorda för medelintensiv träning, så som yoga, gym och promenader o sen finns det sportbhar till högintevsiv träning som löpning, zumba m.m. Så välj sportbh efter vilken typ av träning du håller på med. En sportbh ska sitta så tight som möjligt utan att skära in någonstans. Den ska vara svår att komma i och ur. En annan sak som nämdes på mötet är att brösten rör sig 10-20 cm när du tränar aktivt så se till att ha en riktigt bra sportbh för formen kommer inte tillbaka.

Den svarta högst upp i mitten är den jag fick, o nu gick jag helt o hållet på funktion och ingenting på utseende så jag hoppas den är lika super som dom säger. Återkommer med info när det är testad! Men jag lovar att det är värt att lägga en extra slant på en riktigt bra sportbh.




En bra start på dagen!

Sitter o käkar frukost just nu och vill bara påminna er alla yttligare en gång om hur viktigt det är att få i sig en ordentlig och bra frukost. Frukosten ska se till att ge kroppen den energi den behöver för att få en bra start på dagen och att blodsockret hamnar på en jämn nivå. Undvik för mycket socker och satsa på fibrer, frukt, mjölkprodukter, magert pålägg osv. Du kan tex käka havregrynsgröt, yoghurt med musli, smoothie, ägg, grovt bröd, keso, bär m.m. Undvik Juice, ljust bröd, marmelad, fruktyoghurt, socker i ditt te eller kaffe, fet ost m.m. Får vi i oss för mycket socker direkt på morgonen kommer vi få en hög blodsockernivå och senare framåt förmiddagen när blodsockret sjunker igen kommer du bli lätt irriterad, trött och  ha svårt att koncentrera dig. Så glöm inte bort frukosten!!



Slutkörd.

Hemma efter två riktigt svettiga zumbapass, det är sjukt jobbigt att köra två pass på rad ska ni veta. Men tack vare all beröm så är det helt klart värt det =) Super kul. Jag har precis duschat o käkat kvällsmat, det blev lite Special K och en kesomacka. Mina muskler orkar knappt ta sig till tvn så jag tror det är lika bra att satsa på sängen direk, haha...

Ni vet väl att ni kan maila mig på [email protected] om ni har några frågor kring zumban. Annars ses vi nästa vecka.

Godnatt ♥


Lunchdax...

Så här ser dagens lunch ut för min del. Fullkornsris med kycklingryta, gurka, bönor, fetaost och lite nötter. Jag måste erkänna att alla grönsaker inte är uppätna än. Jag börjar ju självklart med riset o kycklingen o sen sitter jag mot slutet o försöker tvinga i mig alla dessa nyttigheter. Det är ett stort steg att dom överhuvudtaget finns på min tallrik ska ni veta.

Jag kan omöjligt gå från att äta onyttigt till att helt o hållet ändra kost. Jag tror inte på massa dieter o snabba bantningsmetoder. Visst det funkar för stunden men sen då? när man ska börja äta "vanlig" mat igen. Då går du upp alla kilo du nyss tappat. Nej, det gäller att försöka ändra lite i taget för att det ska funka. Du måste hitta ett sätt som funkar för just dig och som du kommer kunna fortsätta med. Börja med att byta ut pastan mot fullkorn, byt vitt bröd mot hårt bröd osv. Det kommer inte hålla annars.


Smoothie

Denna morgon blev det en smoohtie till frukost. Jag har varit alldeles för onyttig denna helg med först bröllop och sen kalas. Smootie funkar både till frukost eller som mellanmål. Min smoothie brukar ungefär se ut såhär:

Mild lättyoghurt (Naturell)
Banan
Avokado
Frysta bär
Linfrön

Inga konstigheter. Du kan blanda lite som du själv vill. Du kan tex ha i: Äpple, apelsin, morotsjuice, ingefära, mandlar, alla typer av bär m.m. Ta det du gillar helt enkelt. En hård macka med ägg eller keso funkar perfekt till smoothien.


Beröm dig själv!

Oj oj oj vad många läsare jag har helt plötsligt? Super kul! Komentera gärna lite också så jag vet vad ni tycker o tänker. Lite träningsvärk denna morgon efter ett så kallat "Hitler pass" på dansen. Våran danslärare kunde inte komma så vi hade en annan tjej som hoppade in och körde fys med oss i 1 1/2 timme. Jag va helt slut ska jag påpeka. Yr o spyfärdig. Så skulle jag behöva träna flera dagar i veckan. När jag tränar själv så pushar jag mig aldrig så långt. Det finns mer krafter än vad man tror. Därför är det lättare om man tränar flera stycken, då kan man pusha varandra lite extra o inte ge upp lika lätt.

Ett tips om du tränar hemma, träna tills du bokstavligen stupar (våran danslärare nämnde att om du spyr så finns det ca 30% av krafterna kvar, så inga ursäkter) När du tränat klart ta på dig en tjock mys tröja,  släck lampan, sätt på en lugn låt och lägg dig på golvet o bara blunda. Slappna av i varenda muskel och beröm dig själv över hur duktig du nyss  har varit. Funkar att ligga ner på mattan på gymmet också. Det viktiga är att slappna av och att ge dig själv en stor elogé för att du kämpat så bra.

Här han ni en super bra avslappningslåt: Ane Brun - True Colors


Bra träningsmusik!

För att bli lite extra taggad när du tränar så är det viktigt att du proppar din mobil, ipod, mp3 spelare eller va du nu har med massa bra musik. Gärna en lång lista för det blir tråkigt att höra samma låtar om och om igen. Ta musik som du gillar och blir glad av. Om du har spotify så kan du koppla ihop det med facebook och på så sätt leta låtar bland dina vänners listor. Annars kan du gå in på http://www.hitlistan.se/ där hittar du både album och singellistan på sveriges mest spelade låtar.

Här har ni en liten sneak på min träningslista...



Robban o Carros bröllop

Igår va det bröllop som gällde. Inte varje dag man åker på sånt med det va kul. Dom hade lite 50-tals tema så framåt kvällen drog ett rockabilly band igång o spelade o det va klockrent =) super kul, haha! här har ni lite bilder...



   
  
  


På väg...

Nu drar vi på bröllop, jag visar er massa bilder sen! Ha en trevlig lördagkväll :-)


Pink

Träningen blir alltid lite roligare om du känner dig snygg när du tränar.


Frukost...

Jag fick nästan rekordmånga läsare på mina tidigare inlägg vilket är super kul. Nu sitter jag o käkar frukost, det blir Kellogs Special K med mjölk, kanske inte den bästa frukosten men jag försöker komma ifrån mina mackor lite. Jag kan typ käka fyra mackor med ost och oboy på morgonen vilket inte är det bästa. Vitt bröd är en riktig bov. Så jag har gått ett steg i rätt riktning iallafall. Man måste försöka hitta sin egen väg.

Vill ni satsa på en bra o nyttig frukost så tycker jag ni kan käka, grovt eller hårt bröd, keso, ägg, havregrynsgröt, yoghurt med musli (undvik dom med mycket socker) eller varför inte blanda till en smootie. Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska handla när man väl står i affären men jag kan faktiskt rekomendera "Pauluns" det är ett kanon bra märke som har bl.a. müsli, flingor, bröd, juice, smooties m.m. Allt för en bra o nyttig frukost!


Fredagsmys

Det är fredagkväll o jag har laddat upp med godis o film. Va inte för hård mot dig själv va det gäller godis eller andra onyttigheter. Bestäm en dag i veckan som du unnar dig precis vad du vill =) Hoppas ni får en trevlig kväll...

image description


Komma igång!

Här har jag listat lite tips för hur du enkelt ska komma igång med din träning:

Mät dig: För många som vill komma igång med träningen så handlar det ofta om att gå ner i vikt. Jag tycker inte att du ska lägga ner för mycket energi åt vad vågen visar. Du måste tänka på att du börjar bygga muskler när du tränar och att muskler faktiskt väger mer än fett. Så mitt tips är att du tar fram måttbandet och mäter dig helt enkelt. Mät dig på flera olika ställen så att du vid ett senare tillfälle ska kunna jämföra och förhoppningsvis se skillnad =) Skissa upp en egen liten måttabell som du fyller i varannan månad.


Ha ett mål: Det är jätte viktigt att du har ett mål med din träning så att du är medveten om varför du kämpar. Sätt inte upp ett stort mål som känns för svårt att uppnå utan börja med små enkla mål. Det kan tex vara att orka springa 3 km, eller att minska nån cm eller två runt midjan, eller varför inte orka göra 10 armhävningar. Skriv upp ditt mål på en lapp och sätt på kylskåpet. När du uppnåt målet kan du stolt plocka ner lappen och sedan skriva ett nytt mål.

Ta det lugnt i början: Gå inte ut för hårt med din träning i början för då finns det risk att du tröttnar. Börja med att försöka få in två dagar i veckan, en styrkedag och en konditionsdag. Det gäller att försöka göra träningen till en del av din vardag.

Skaffa en förebild: Det kan vara ett foto på någon eller en någon livsstil som har inspirerat dig. Det kan vara ett foto på dig själv som du är stolt över. Sätt upp det på kylskåpet som du kommer se flera gånger om dagen. Det gör dig medveten om vad du strävar efter och det gör det svårare att strunta i träningen, eller att nalla någonting onytting ur kylskåpet som du egentligen inte behöver.

Kom ihåg att alla kan och allt är bättre än inget =) Lycka till!


Träning o hälsa?

Jag har tänkt att ändra "temat" lite på min blogg. Eller jag har väl inte inte haft nåt direkt tema utan bara skrivit om allt o inget. Nu tänkte jag satsa lite mer på träning o hälsa. Har ni några speciella funderingar kring nåt som ni vill att jag ska ta upp så komentera gärna. Hoppas ni kommer tycka det är kul o intressant.


Fredag

Äntligen fredag o snart får jag ta helg, måste iväg o jobba några timmar först sen har jag tre lediga dagar att se fram emot. Inga fel =) Arazu o jag va grymt duktiga på gymmet igår, en eloge till oss! Det känns så skönt att komma iväg på morgonen o få det gjort. Även fast jag har svårt att ta mig upp ur sängen så är det helt klart värt det.

Ett tips till er alla som vill komma igång med träningen är att testa morgonträning. Det minskar stressen o gör att du känner dig pigg och glad resten av dagen. Det är lättare att skippa bullen/fikat under dagen, annars blir det ofta att "en bulle spelar ingen roll jag ska ju ändå träna sen" Morgonträning är även bra för sömnen. Tränar du på kvällen kan kroppen ha svårt att varva ner och det kan påverka din kropp negetivt. Så ställ klockan lite tidigare imorrn =) Din kropp kommer tacka dig!


God Morgon

Försöker mig på en nyttigare frukost denna morgon. Det blev te, en hårdmacka med ägg och lite yoghurt med musli o frukt i. Lite annan än mina fyra rostade mackor med oboy. Men gott är det. Frågade ut Martin på jobbet igår, han kan allt som har med träning o kost att göra o jag vill lära mig. Men det onyttiga är av nån anledning alltid godare, och det nyttiga är dyrare att handla? Jag storhandlade mat på Willys igår o förhoppningsvis fick jag med mig lite bra saker hem. Vi får se hur jag lyckas, haha! Ska snart iväg till gymmet med Arazu innan jobbet så det blir en bra start på dagen!

Hej så länge ♥

image description


Gina Tricot

Tre busenkla outfits, Jeans o tshirt funkar alltid. Less is more som man brukar säga!


Back on track

Spenderade min lunch ihop med mamma idag. Först käkade vi på kinabuffén o sen blev det lite butiker. Vi va inne en snabbis på Gina tricot o dom börjar få in massa snygga vårnyheter. Gina har varit min favoritbutik länge men under höst/vintern tycker jag dom har blivit lite sämre, tills jag tog mig en tur idag. Nu är dom tillbaka på banan igen med massa snyggt! O snäll som min kära mamma alltid är fick jag denna scarfen utav henne, kommer bli grymt snygg till både skinnjackan o jeansjackan i sommar =)


Mot jobbet


Måndag morgon...

Det va tur att jag fick lite sovmorgon idag. Det behövdes efter gårdagens Zumba pass. Det känns i kroppen idag kan jag säga, jag är helt slut efter mina två pass. Men det är så gymt kul, för jag får massa beröm, frågor och skratt på mina lektioner. 

Jag ska snart iväg o jobba 12-20, tror jag gör det hela veckan så det blir sena kvällar. Är ledig helgen dock men då ska vi på bröllop, har knappt hunnit tänka på det. Jag måste köpa bröllopspresent nu i veckan. Och kolla kläder, men jag tror redan jag har bestämt mig, jag måste bara prova o se så att det ser lika fint ut på riktigt som det gör i mitt huvud. Klänningen är ju aldrig använd så det ska bli spännande, haha. Sjukt att det finns kläder i garderoben som inte är använda? Fy skäms!

Vad tror ni?


Gym & Cardio

Så här se Gym & Cardion gruppträningschema ut. Första gången ni vill prova på någonting så är det alltid gratis, vilket jag tycker ni ska utnyttja! Super kul o jätte jobbigt, jag lovar =) http://www.gym-cardio.se/


Mardröm

Usch jag drömde att dagens Zumba pass blev helt misslyckade, på första passet kom det 4 pers och på sista passen ingen alls =/ o inte nog med det utan datorn pajade typ så jag hade ingen musik o det blev världens fiasko...Fy va hemskt! Jag hoppas verkligen inte det händer ikväll, haha! Båda passen är fullbokade ikväll vilket känns jätte kul. Jag har fått massa beröm =) Blir jätte glad att folk gillar det jag gör!!

Nu ska jag iväg till pappas jobb en sväng o sen hem o förbereda en ny zumba låt, eller skriva ihop den jag vet nästan hur den ska se ut o den kommer bli grymt kul! Vi ses ikväll!!




Förändring...

Bästa Frida håller på att fixa en ny bloggdesign åt mig, tills dess får ni nöja er med vitt. Jag kräktes på min leopard mönstrade bakgrund...


She knows how to dress...


Mys söndag...

Jobbade till 17 idag o sen drog Tompa o jag till Jocke & Linda för lite pizza o film mys. Vi kollade på Horrible Bosses o den va faktiskt riktigt rolig, haha! Se den när ni får tid över!



Imorrn är jag ledig men har fullt upp ändå, som vanligt. Ska fixa med lite städning, tvätt o zumbaförberedelser inför kvällen. Båda passen är fullbokade =) känns kanon kul. Nu är det nog snart läggdax, Tompa har redan somnat på soffan så jag vet inte om jag ska lämna honom där eller försöka få med honom in till sängen...återstår att se, godnatt hörrni ♥


High Heels

Ur söta skor från HM. Tompa o jag ska ju på bröllop nästa lördag och det som saknas är ett par skor? Jag går nästan aldrig i högklackat men det kanske är på tiden att jag börjar?

 


Skräckfilm...

Hemma från jobbet o det flöt på bra idag, det va ganska mycket folk. Nu har jag käkat lite kvällsmat o funderar på vad jag ska hitta på här näst? Såg att "The Grudge" va på tv kl 21.00 o den vill jag gärna se men jag vet inte om jag pallar det själv? Smsade Ewa nyss o frågade ifall hon ville kika förbi. Den är ju skapligt läskig...Hur som helst så blir det en lugn lördagkväll!


Lördag

Dax att snart dra iväg till jobbet. Vissa måste ju jobba fast det är helg. Jag hoppas på mycket folk o rörelse så brukar dagarna gå ganska fort. Ikväll har jag inga planer utan det blir nog bara hem o mysa lite i min onepeace o fortsätta äta ur min godispåse, blev inte så mycket igår faktiskt men då har jag nåt att se fram emot till kvällen =)

Är ni lediga och funderar på vad ni ska hitta på i helgen så kan jag tipsa om att det är Öppet hus i Kumlahallen idag. Gym & Cardio kommer givetvis att finnas på plats. Christofer hittar ni i lilla salen mellan 14.00-15.00 för ett Cirkelpass. På söndag kör dom TRX mellan 11.00-12.00 och Kettlebells mellan 14.00-15.00. Passen kostar 20 kr.

Hoppas ni får en trevlig helg!


Shysst vårjacka?


Träning + godis = noll

Jobbade kort dag idag vilken va super skönt, det är sällan jag slutar tidigt. Sen drog jag till Gym & Cardio för ett cirkelpass. Grymt kul o jätte jobbigt. Det är kul att testa lite nytt o jag kommer definitivt köra det fler gånger. Nu ska jag hoppa in i duschen o sen käka lite kvällsmat, kanske nalla lite i den stora godispåsen jag råkade få med mig hem (oops) Tyckte jag förtjänade det, det är ju faktiskt fredag! Men jag fattar inte varför jag alltid plockar godisar som jag egentligen inte vill ha när jag väl kommer hem? Det blir alltid vissa sorter kvar som jag inte äter? Jag lär mig visst aldrig...


Gina Tricot

Gina Tricot har fått in massa snygga vår o sommar nyheter. Bla massa snygga shorts, jag älskar shorts, det kan man aldrig få för många av!


Dax att ta kväll...

Middag hos mamma och sen blev det faktiskt en långpromenad med svärmor. Kände att jag har leget inne o degat hela dan eftersom jag inte varit riktigt bra så jag va tvungen att gå ut o få lite frisk luft. Hur skönt som helst. Nu har jag duschat o tänkte gosa ner mig framför tv:n. Imorrn är det jobb som gäller o jag jobbar faktiskt bara till 16 =) Det är sällan jag slutar före 19 så det känns jätte skönt. Behöver nog vila upp mig lite, känns som jag har tusen saker i luften hela tiden? Tompa åkte till Trysil med jobbet idag så jag blir själv ända till söndag, liten ensamt men det ska nog gå.


Jag, Kim o Arazu ska antagligen boka resa snart =) men vi ska nog inte åka förrens i maj men då han jag nåt att se fram emot. Bilden är från vår cypern resa 2008.


Tur att jag har mamma =)

Huvudet känns lite bättre, men det är fortfarande inte helt hundra. Om jag börjar pyssla med nåt så orkar jag bara en stund innan jag blir lite småyr igen så det känns bäst att bara ligga still o inte göra ett dugg. Men det är inte riktigt min grej, jag blir så sjukt rastlös!? Ska iallafall åka till jobbet imorrn om det inte blir värre. Koffe o jag är bjudna till mamma på mat så vi ska snart åka dit o käka lite (eller vi bjöd in oss själva), skönt för då slipper jag själv hitta på nåt att laga, hatar att laga mat om ni inte redan visste det.

Tror jag har fått "zumbasjukan" om det nu finns nåt som heter det? Iallafall så fort jag hör en låt så börjar mitt huvud fundera på vilka zumbasteg som skulle passa just den låten, ifall det är nåt jag ska ha med på mina pass? Knäppt jag vet, men jag har så sjukt mycket ideér. Längtar redan tills på måndag =) Hoppas ni har sett att vi även kommer dra igång yoga på onsdagar, mer info kommer inom kort. Nu måste jag göra mig klar för åka till mamma, hej så länge!


Not my day...

Idag mår jag inge vidare dag. Fick mirgän på jobbet igår men lyckades ta mig igenom dagen iallafall. Imorse när jag vaknade så va jag helt yr o konstig, det känns typ som om jag är bakfull eller nåt? Jag tror det kommer i samband med mirgän men det är skit skumt? Så idag fick jag bli hemma från jobbet. Jag kan ju knappt ta mig upp ur sängen så köra bil är nog ingen ide? usch o fy. Ska försöka få i mig lite frokost o sen lägga mig på soffan....


Nöjd =)

Sa jag nåt om att gårdagen började dåligt? Den slutade iallafall kanon bra =) Jag va lite nervös inför Zumbapassen men det gick hur bra som helst, jag fick massor av beröm o det är nästan fullbokat till nästa vecka också, super kul! Det finns några platser kvar om ni inte har testat på det än, anmäl er isåfall till 070-5469209. Glöm inte bort att vi har öppet hus imorrn mellan 17-20 ifall ni vill prova på lite kettlebells, Bulgarianbag, Equalizer, TRX, Clubbell m.m. ingen anmälan behövs!
http://www.gym-cardio.se/

Nu gosar jag ner mig på soffan =)

image description


Det kan bara bli bättre

Morgonen började inge vidare, jag vaknade upp livrädd över min mardröm där jag tappat alla tänder, jag kunde knappt ta mig ur sängen för träningsvärken efter gårdagens dans va hemsk o så börjar jag känna mig halvkrasslig i halsen igen =/ ingen vidare start. 

Nu har jag precis tagit ett långt varmt bad för att mjuka upp kroppen lite, käkade mat o nu tänkte jag kolla igenom kvällens Zumbapass, det börjar bli lite nervigt måste jag erkänna. Men det kommer förhoppningsvis bli super kul =)

Här har ni ett litet smakprov inför kvällen....


Lite sommar skulle ju inte skada?






Hur gör djur?

Trots att jag är ledig och kan sova i princip hur länge som helst så kan jag inte sova längre =/ det är massor som snurrar runt i mitt huvud just nu. Idag börjar dansen, om jag nu ska fortsätta gå? Grejen är den att jag jobbar varannan helg så jag kommer bara kunna gå varannan gång, och att nu är det så j*vla svår så jag måste träna arslet av mig om jag över huvudtaget ska lyckas någorlunda bra på tävlingarna. Jag är ju uppe i "starklassen" som det så fint kallas vilket betyder att jag kommer gå i samma kurs som dom bästa på dansskolan o jag känner mig långt ifrån deras nivå. Antingen måste jag ge järnet den här sista terminen, alltså träna varje dag, eller sluta? Så enkelt är det =/ eller det är skit svårt o jag vet inte hur jag ska göra? Det känns trist att bara slut också för att det börjar bli svårt, känns som jag ger upp. Men det är mest tiden jag är orolig över, har jag verkligen tid att träna varje dag? Jag missade ju dom två sista tävlingarna förra terminen eftersom jag fick jobb på intersport så det känns inte riktigt som jag har fått ett ordentligt avslut? Om jag nu satsar denna termin så är det SM som kommer bli en perfekt sista tävling. Aja idag är det grats att gå på dansen så jag måste ju dit o testa iallafall, sen får jag fundera mer efter det. Men det är inte lätt när det är svårt.


Rihanna

Rihannas nya album är sjukt bra, mina fyra favoritlåtar just nu =)

 








Lördag morgon

Godmorgon. Idag är det lördag och min första av tre lediga dagar =) det känns toppen! Jag ska träffa Kim o Arazu lite senare på dagen för träning o käk men ikväll har jag ingenting planerat. Jag lånade Band of Brothers boxen utav Johan på jobbet så jag tänkte nog bädda ner mig på soffan framåt kvällen o kolla på den. Men först lite zumba planering, jag måste bli klar idag känner jag, eller jag är nog redan klar men det är så svårt att veta hur mycket vi kommer hinna på en timme så jag har hellre lite extra material ifall det behövs.

Jag har nog inte berättat att vi inte längre har nån fågel kvar. Det känns både lite trist men mest skönt faktiskt. Vi är aldrig hemma och hinner inte lägga ner nån tid med henne så det är bättre nån annan sköter om henne. Vi får åka dit o hälsa på nån dag för att se om hon trivs.


Suck

Har planerat mitt Zumbapass nu i tre mornar och det har gått super bra, tänkte göra det absolut sista idag men inspirationen är lika med noll =/ på en timme har jag inte gjort med än valt låt (om jag nu har bestämt mig?) så det blir inte så mycket mer gjort idag är jag rädd för. Ska snart hoppa i i duschen o sen käka en god frukost. Får fixa det sista imorrn.


Bowling

Bowlade med jobbet på strike igår, super kul, trots att jag kom näst sist =)



  
  
   


Zumba

Första zumbapasset är fullbokat vilket är super kul =) Därför kommer vi köra en grupp till kl 20.00 så har ni inte anmält er än så finns det nu en hel grupp till att fylla! Anmäl er genom att skicka ert namn till 070-5469209. Ni kan även anmäla er till TRX mån 16/1 kl 18.00 o Cirkelträning fre 20/1 kl 18.00. Vi kommer också att ha öppet hus på ons 18/1 för er som vill testa Kettlebells mellan 17-20. Ni är varmt välkomna.


Gina Tricot

Jag fick ett presentkort utav farmor i julklapp o för det köpte jag denna underbara träningströja. Den gråa hoodtröjan utan armar, super skön o perfekt till både dans o träning =)

  


Zumba dag

Äntligen en ledig dag, minns knappt när jag hade det sist! Har sovit till nu o sitter o käkar frukost. Idag är det Zumba som gäller hela dagen lång, vill gärna få mitt pass klart idag men det ska nog inte vara några problem, jag har massor av ideér! Jag ska till Kumla senare i eftermiddag o testa lite musik o dans i lokalen =) Sen ikväll blir det bowling med jobbet o det ser jag verkligen fram emot, ska bli super kul!

Ni har väl inte glömt att anmäla er till Zumban som drar igång på måndag kl 19.00, Anmäl er genam att sms:a ert namn till 070-5469209. Vi ses där =)


http://www.gym-cardio.se


Måndag morgon =/

Igår blev det en spontan biokväll med Danne & Ewa. Super kul eftersom vi träffar dom alldeles för sällan. Vi kollade på Sherlock Holmes men jag måste erkänna att jag va så trött att jag satt o nickade till flera gånger under filmen så jag hängde inte riktigt med i handlingen. Men den va säkert bra, haha!

Trodde jag skulle börja kl 12 idag o få lite sovmorgon men Petra är tydligen sjuk så jag ska börja kl 08.00 istället så nu måste jag börja dra mig, hej så länge...



Jag o Ewa på Peace and Love 2007 =)


Usch...

Jag har varit lite trött o hängig på jobbet dom senaste dagarna så jag tog Chi San nu på morgonen, det ska ju tydligen pigga upp lite. ALDRIG mer säger jag bara, fyy f*n va det smakade illa, sjukt äckligt. Trodde nästan jag skulle spy ner hela köket. Fick springa till toan o borsta tänderna för att bli av med det otäcka smaken, Usch....


Linnen

Dessa två skulle jag gärna glida runt i tillsammans med ett par snygga jeansshorts. Så fort sommaren kommer så =)



Kalasat...

Jobbade till sex idag o sen va det kalas som gällde. Koffe fyllde 21 så vi käkade pizza, muffins, godis o cola så nu känner jag mig som en fet ko....usch! Men gott va´re. Nu ska jag snart hoppa in i duschen o så tänkte jag kolla på Deer Hunter, fiilmen börjar nu såg ja så det får bli en snabbdusch i pausen. Tvivlar på att jag orkar se hela men jag ger den ett försök.


Grattis Koffe =)


The Girl with The Dragon Tattoo

Ikväll blir det bio =)


Torsdag...

Sitter o käkar frukost, det blev äggmacka o yoghurt med musli. Ska snart åka iväg till jobbet. Om vi orkar så tänkte nog Tompa o jag dra iväg på bio ikväll, vi får se hur vi känner efter jobbet, vi brukar kunna vara helt slut men jag är sjukt sugen på att se "The girl with the dragon tatoo" Vi får se hur det blir...hej så länge =)


God morgon

Börjar inte jobba förrens kl tolv idag men jag är uppe tidigt för jag tänkte köra lite Zumba, o förbereda lite inför zumbapassen som drar igång måndag 16 Jan kl 19.00. Ni kommer väl hoppas jag =)


Gym o Cardio

Måndag den 16:e Januari kl 19.00 drar mina Zumbapass igång o det vore superkul om ni vill komma dit o testa. Första passet är gratis! Anmäl er genom att sms:a ert namn till 070-54 69 209. Det kommer även finnas TRX, Kettlebells och Cirkelträning under veckan så kika in på vår facebooksida för mer tider o info =)

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Gym-Cardio/104597096324487


Ledig...

Det känns som jag har fått en bra start på det nya året. Igår tränade jag o Arazu på gymmet innan jag drog iväg o jobbade. Sen körde vi ett spinningpass efter jobbet, sjukt jobbigt men skönt att få svettas ordentligt =) Imorse blev det gymmet igen, lite lugnare men vi va där iallafall, vi passade också på att basta, as skönt. Nu har jag precis gjort mig iordning för när mamma slutar jobbet ska vi dra iväg o handla present till Koffe som fyller på fredag.

Bye så länge ♥

image description


Trött...

Käkar lite lätt frukost för nu bär det av mot gymmet, det känns tungt måste jag säga =/ men önska mig lycka till!


Victoria Secret

Tur att jag ska till gymmet imorrn för det blir inte bättre av att sitta o kolla på Victoria Secret Fashion Show. Dom är ju sjukt vackra allihopa. Miranda Kerr fick barn för ett år sen o hennes kropp är i topp form? Så ingenting är omöjligt.


Nyårsdagen

Ligger i soffan som en stor fet potatis, lyssnar på Takida o surfar på min alldeles egna dator =) Tompa o jag va ute o åkte fyrhjuling i över två timmar så jag va helt stelfrusen när vi kom in. Vi köpte med pizza så nu är jag proppmätt. Tänkte ta mig till duschen men jag fastnade framför datorn o orkar inte röra mig!

Nu är jul o nyår över och allt återgår till det vanliga. Jag måste verkligen komma igång med träningen ordentligt nu. Imorrn 08.00 är det jag o Arazu som träffas på gymmet, haha. Jag har så sjukt dåligt samvete över att jag bara har proppat i mig massa mat, choklad o lite mer choklad den senaste månaden, helt sjukt. (ni ser väl tomatfejset i förra inlägget, hemskt) O jag gav ingen nyårslöfte heller för jag kan ändå inte hålla nåt...haha... Nytt år nya tag eller vad är det man brukar säga?

Nu ska jag duscha o sen kommer jag ligga framför tvn hela kvällen, det är ju massa bra på tv idag. Bl.a Victoria Secret vid sex o sen Sällskapsresan kl nio =)


Nyår 2011

Nyår hos Arazu va jätte mysigt. Vi lagade tre rätters, spelade spel o drack vin =)














RSS 2.0