Mot jobbet!

Nu drar jag iväg till jobbet! Det blev glasögonen på idag för jag har haft så ont i huvet dom senaste dagarna! Jag måste verkligen skaffa linser! Men det ser väl inte allt för fult ut med glasögon?


Torsdag!

Idag ska jag iväg till gymmet en sväng innan jobbet! Jag har inte varit där på tre veckor eftersom jag har varit sjuk o nu känns det jätte jobbigt att ta sig dit? Jag hade hellre legat kvar i sängen till 12! Usch! Jag som hade fått en super bra runtin på det där innan jag blev sjuk! Det är ju knäppt hur lat man kan bli bara på tre veckor? Aja nu är det "back to buissnes" som gäller, sommaren är snart här!


Tisdag!

Jag är ledig idag men ska snart iväg och besikta bilen! Jag hoppas verkligen att den går igenom för jag orkar inte lägga massa pengar på bilen just nu! Håller tummarna! Sen blir det lite städning o tvätt som gäller när jag kommer hem o ikväll blir det Zumba med mamma! Jag har inte varit där på tre veckor nu eftersom jag har varit sjuk så nu tänkte jag försöka komma igång på riktigt igen!

Jag har blivit jätte sugen på ett par höga shorts till sommaren o Bik Bok har massa snygga shorts! Dom ljusa lockar nog mest?


HÅKAN!!!

Gårdagen va KANON! Vi började kvällen med buffe på Kina muren o sen vidare mot Conventum! Håkan va suverän o det va precis lika bra som jag hade tänkt att det skulle bli! Lokalen han spelade i va ganska liten vilket va jätte bra för vart man än stod så såg man bra och kom väldigt nära! Efter det så drog vi till Strömpis o dansade med Kim o Malin! As bra kväll!












HM

Jag hämtade ut ett paket från HM idag och där i fanns detta fina linne!
Det blir super fint till mina shorts i sommar! 149,-


Fredag!

Äntligen fredag och jag är ledig, det känns jätte skönt! Jag betalade räkningarna nyss o det va inte alls kul? Idag tänkte jag åka på dans o försöka träna lite, vi får se hur det går? Jag är inte helt 100 i halsen på nätterna men jag har varit dålig i tre veckor nu o jag måste verkligen träna på tävlingsdansen, jag får snart panik! Kvällen kommer bli lugn för jag börjar jobba kl 08.00 imorgon så det blir nog lite godis o mys framför tvn bara!

Igår lämnade jag tillbaka ett par byxor som jag köpte på jobbet förra veckan. Byxorna va jätte snygga men jag hade ingenting att ha till o jag kände mig bara tjock o ful i dom så jag bytte mot en vit blus istället! Kan väl vara snygg till ett par ljusa jeans/shorts i sommar? 



 
 


Onsdag!

Jag som trodde det skulle bli dåligt med jobb den här veckan o hade tänkt att jobba lite hos pappa istället, men igår ringde dom för det va en tjej som är hemma med sjukt barn så jag ska jobba idag och imorgon o kanske på fredag! Alltid lika kul att åka till jobbet! Det är inte sommar riktigt än men jag inviger mitt nya linne och mina nya converse! Jag köpte ju ett par "billiga" conversekopior på skopunkten för ett tag sen men dom är så himla hårda o jag får as ont i fötterna!! Mina nya riktigt converse är däremot helt underbara, vilken skillnad! Kängorna hittade jag på skopunkten för 99,-

 


 


Måndag!

Idag har jag varit ledig men haft fullt upp med städning hela dagen! Först på pappas jobb och sen lägenheten! Det känns som att vi städar jämt, jag fattar inte hur vi lyckas stöka till så hela tiden! Usch, hade jag råd så skulle jag lugnt ha städhjälp för jag avskyr att städa! Nu sitter jag o väntar på att Big Brother ska börja så jag kan kolla på den o sen gå o lägga mig! Skulle gärna krypa ner i sängen nu...jag ska jobba hos pappa imorgon så jag måste gå upp tidigt =/

Det känns iallafall som jag börjar bli bättre i halsen! Jag har fortfarande lite hosta på kvällarna men annars känns det bättre! Jag ska försöka hålla mig lugn en vecka till så kan jag förhoppningsvis börja träna ordentligt igen nästa vecka! Har inte tränat på snart 3 veckor så jag börjar bli rastlös nu!


Sommar klänning 99,-


Fredag!

Gårdagen va helt kanon! Först va jag och mamma på Loka Brunn över dagen o hade det jätte skönt! Vi blev inpackade i lera, fick massage och sen ett bubbelbad med nån olja i, hur skönt som helst! Det blev även en hel del bubbelpool, bastu o massa annat skönt! Vi kom hem vid sex o då va det dax att göra mig iordning för att gå ut med två jobbarkompisar! Vi käkade jätte god mat på Hellas och sen blev det Harrys! Tanken va att vi skulle till Strömpis men när vi kom dit va det as lång kö o det va fullt så dom släppte bara in folk när andra gick ut o vi insåg då att vi aldrig skulle komma in där så vi drog till Harrys istället! Jag har aldrig varit på Harrys o jag förstod nästan varför, haha! Men musiken o sällskapet va bra iallafall!




Torsdag!

Jag blir så himla irriterad över att jag inte kan bli frisk snart? Nu har jag varit förkyld, haft ont i halsen o hostat i två veckor! Imorse när jag vaknade va jag jätte yr o kände mig alldeles "groggy" så jag fick ringa vårdcentralen! Kom dit, fick hosta lite o sen åka därifrån..."det går över med tiden" sa dom?  jag orkar inte vänta längre!! ahh!! Jag fick sjukanmäla mig o vara hemma från jobbet o sen dess har jag legat framför tvn o kollat på film!

Väntar på att Tompa ska komma hem så vi kan fixa nån god mat =)


Onsdag!

Nu ska jag snart åka iväg till jobbet, vi ska ha möte idag så det blir inte så många timmars jobb men jag tänkte åka in snart o gå på marieberg lite innan, jag skulle behöva ha nya skor!

Igår fick jag hem lite smycken på posten o dom va lika snygga som på bild!

 


Mot jobbet!




Kusin vitamin

Idag skulle vi försöka få till en snygg bild på alla "barnbarn" som vi ska ge till mormor nästa helg när hon fyller! Det gick väl hyfsat, haha! eller va tycker ni?




1:a plats!

Tävlingen igår gick as bra! Trots att jag va sjuk o dansen gick sämst (enligt mig) så lyckades jag vinna? ibland ska man väl tur! eller så va dom andra as dåliga? haha hur som helst så känns det skit kul! Nu går jag upp till en svårare klass med snabbare tempo så det kommer bli lite nervöst inför nästa tävling! Nu vill jag bara bli frisk så jag kan börja träna ordentligt!



Största pokalen i hyllan just nu!


Tävling!

Nu är jag klar för att dra iväg på tävling! Jag önskar bara att va frisk men halsen är fortfarande inte bra och jag hostar massor, det finns lixom ingen kraft i kroppen så jag har inga förväntningar på den här tävlingen! Jag blir glad om jag överhuvudtaget orkar dansa hela tiden? Vi får väl se hur det går! Hur som helst så tycker jag att det ska bli jätte det, det va längesen det va tävling! Jag kommer göra mitt bästa, som alltid!



SM förra året där det blev en 3:e plats =)


Torsdag!

Jag är fortfarande inte bättre i halsen men jag måste åka till jobbet idag! Jag vill inte sjukanmäla mig mer! Köper med lite halstabletter så klarar jag nog kvällen!


Måndag!

Jag va hos mamma en sväng på eftermiddagen och sydde danskläder! Dom måste ju vara klara tills på lördag för då är det tävlingsdax! Det ska bli jätte kul förutom att det suger o vara sjuk just nu, jag skulle behöva träna stenhårt på min dans istället för att ligga på soffan! Jag vill inte riskera att jag blir sämre till helgen så det är nog bara att ta det lugnt som gäller, men eftersom dansen är ganska ny så känns det inte riktigt helt hundra? aja jag tänkter iallafall göra mitt bästa, som alltid!

Jag lånade hem lite filmer av pappa förut så jag har nåt att kolla på imorgon! Jag har ju sett våra filmer snart hundra gånger så jag behövde lite nytt! För jag antar att morgondagen kommer se ungefär likadan ut =(


HÅKAN! HÅKAN! HÅKAN!

Har jag sagt att jag och Ewa ska på Håkan Hellström om två veckor? Han spelar på Conventum i Örebro o jag är så jävla taggad! Det kommer bli as kul! Jag kollade på "festival" förut också och blev ännu mer sugen! Grymt bra film! Sist vi såg håkan va på Peace & Love 2006 så det va ett tag sen sist...längtar som fan!


Sjuk...

Jag är sjuk idag o tänker ligga framför tvn hela dagen! Det blir film, film o lite mer film!


Grattis snygging!


Black & White


Nyfiken?

Nu ger jag mig med städandet för idag! Jag måste börja göra mig iordning till jobbet! Men jag fick iallafall ordning på all tvätt o det ser ganska fint ut i lägenheten! Det är bara damsugning som behövs men det lämnar jag till Tompa, det är ju trots allt hans kalas! Jag slog in hans present förut också....gissar att han är ganska nyfiken?


Fredag!

Fredag idag o helgen är snart här! Jag jobbar hela helgen så det blir väl inte så mycket annat gjort förutom att Tompa ska ha kalas imorgon! Han fyller 27! Idag börjar jag jobba kl 15 så jag ska försöka hinna med lite tvätt o annat städande så det är fint till imorgon när vi får gäster! Det är väl lika bra att sätta igång direkt!


Skitdag...

Usch idag är en sån där tråkig dag när ingenting känns bra! Jag får ingen ordning på håret, det behöver både klippas i färgas! Jag känner inte för att ta på mig någonting som finns i garderoben, allt känns fult! Jag köpte en ny foundation igår för jag tyckte min förra va lite för mörk o den här nya blev jag inte alls nöjd med, det blev en "gulare" ton i ansiktet som jag inte alls gillar! allt känns bara skit...jag har ingen som helst lust att åka till jobbet =/ ahhh....


Kalas time...

Jobbade hos pappa hela dagen o nu har jag precis gjort mig klar för att åka till farmor o farfar på kalas! Farfar fyller år! Ska bli kul att åka dit o träffa kusinerna, sen händer tyvärr alldeles för sällan!



Shorts...


RSS 2.0