Tisdag!

Nu har jag gjort mig klar för att åka med Malin till marieberg och strosa lite. Hon vill kika på lite rea! Sen ikväll ska vi till sf på Twilight movie night o det kommer jätte kul. Dom visar alla tre twilight filmerna. Den tjedje filmen ska börja vid midnatt eftersom premiären är på onsdagen. Spännande!

Malin kommer kl ett men ni som känner mig vet att jag brukar vara klar hundra år innan, så jag får väl fördriva tiden en timma innan hon kommer!


Brevens!

Här kommer lite bilder ifrån lördagen när vi va till brevens. Kameran funkade hur bra som helst innan vi kom på traktorn o då blev bilderna väldigt små av någon konstig anledning? hur som helst så hade jag as kul!


Mia och Johan

Stefan

Tomas, jag och Erik

Jag och Gabriella
  
 
 


Hjälp?

Jag har precis fått hem två klänningar från nelly. Tanken va att ha en utav dom på Isaks bröllop men självklart passar båda as bra och är hur snygga som helst! Men dom är dyra så jag kan inte köpa båda två? Hjälp!! vilken är finast?

 


Midsommarafton!


My girls!

Ibbe och Robin



Poolbadande

Grillmästarna

Världens bästa ♥







Midsommar förberedelser!


Midsommarfint på terassen!

Bordet

Självklart en midsommarstång!

Lockat håret!

Nu kan gästerna få komma!


Torsdag!

Sista dagen på glassbaren är äntligen avklarad. Det känns jätte skönt men samtidigt lite konstigt att aldrig åka dit o jobba mer. Men Kappahl känns betydligt bättre!! Wohoo!!

Efter jobbet följde mamma med mig och sågade ner två björkar som jag ska ha ute på terassen imorgon. Jag plockade även lite blommor så jag tänkte göra en fin bukett på bordet! När vi va i skogen smsade rasse och ville att jag skulle komma förbi en sväng o bada i poolen  så jag drog dit och tog ett snabbdopp innan jag åkte hem.

Nu ska jag käka lite kvällsmat och sen sova. Har mycket att förberada imorgon. Jag måste göra rent poolen, fylla den, städa lite ute på terassen, fixa med björkarna och blommorna, duka fint, koka potatis fixa mig m.m. Det kommer iallafall bli en jäte kul kväll, det känner jag på mig. Bara vädret är med oss!


Nytt!

Gick på marieberg en sväng idag för att hitta en klänning till midsommar. Det gick väl sådär? Det fick bli en blommig skjorta/tunika istället och en svart topp med puffärmar, syns inte så bra på bilden. När jag kom hem hade jag fått post från nelly o det va den svarta kjolen jag beställde för ett tag sen. Det passade super bra till min nya svarta topp! Hel nöjd!


Kjol

Beställde en kjol från Nelly idag förresten,
kanske kan vara nåt till midsommar?


Bröllop!

Jobbade på glassbaren idag men vi hade jätte lugnt hela dagen så vi gick mellan kunderna och datorn där vi med spänning följde kungabröllopet. Jag är väl inte så jätte intresserad egentligen men vi va tvugna. O fint va det! Runt halv sex började det spöregna så jag fick sluta lite tidigare, det va lite onödigt att ha två som jobbade då. Åkte direkt mot stan för att hämta Tompa som hade jobbat hela dagen. Vi stannade vid maxim och hyrde nya Wallander, helt okej, som alla andra, hehe! Nu blir det sängen iallafall. Jag ska skjutsa in Tompa till jobbet imorgon vid halv sju så jag måste nog lägga mig nu. Natti ♥


Torsdag!

Jag är ganska dålig på att skriva här, hinner nästan aldrig för jag kommer jämt hem så sent o då har jag massa annat som ska göras. Hur som helst så ska jag till Askersund o jobba idag. Robin kunde inte så jag får åka dit istället. Vore ju kul om vi kunde ha några kunder bara så dagen går hyfsat fort iallafall. Men vi får väl se.

Nu har jag bara 5 jobbdagar kvar på glassbaren, jag räknar mina dagar ska ni veta, haha! Sen blir det Kappahl för hela slanten och det ska bli super kul! Jag vill bara få ett schema snart så jag kan börja planera lite på mina lediga dagar. Sanna, frida o jag tänkte väl försöka klämma in en tripp till Ullared nån dag. Vi ses ju alldeles för sällan!


Söndag...

Igår kväll blev det middag och bio med Ewa. Det blev kina muren där vi käkade god buffe och på bion blev det Iron Man 2, mycket bättre än förväntat, förutom att vi höll på att bli döva, så jävla högt ljud! Sen hamnade vi på Polisfest i Lillån, haha! Vi hade skjutsat in Danne och nån poliskompis på fest i Örebro och dom skulle åka med hem när våran bio va klar. Men vi blev kvar där ett tag innan vi fick med oss dom hem. Jag försökte hela tiden föreställa mig alla i polisuniform? haha, hur som helst så va det en jätte rolig kväll. Jag träffar Ewa alldeles för sällan nu mer. Måste bli ändring på det.



Söndag! Jag städade på pappas jobb imorse, sen drog vi en snabbis till Ikea för att köpa skarvdosor till Tompas akvarium, sen fick vi grillat hos Tompas föräldrar och när vi kom hem la jag mig ute på terassen och sov en stund, hur skönt som helst! Rensade garderoben lite också så nu måste jag åka till Sanna o Frida o lämna lite kläder nån dag! Nu käkar jag chips med "Holiday" dipp och tänkte kolla om det är nån bra film på tv? Annars börjar True Blood säsong 3 ikväll, måste ju bara ses! Vi får se vad som händer! Jag är iallafall ledig imorgon och det känns as skönt!


Koffes student!


Rasse

Mamma & Annso

Karin hänger på koffe blommor

Koffe

Koffe & syrran

Kärran

Koffes studentpresent

Klänning!

Jag vill ha en ljusrosa sommarklänning!! Den första och tredje klänningen på bilden ligger högt upp på listan över kommande inköp? vad tycker ni?


Bröllop...

Jag fick Isaks och Ruts bröllopsinbjudan igår! Nu måste jag bara få ledigt från jobbet. Jag måste ju gå. Bröllopet är i Finland så det ska bli spännande =) 21 augisti! Det känns inte så bra att be om ledigt på Kappahl men jag hoppas dom förstår. jag kan ju inte missa Isaks bröllop!


Stockholm!

Vårat internet har strulat lite dom senaste dagarna men nu tänkte jag iallafall passa på att berätta lite om stockholmsresan! Vi åkte buss ifrån Hallsberg tio över sju på morgonen, va upp runt halv elva nån gång. Käkade frukost och sen blev det en heldag på stan. Jag shoppade för mycket som vanligt. Två par skor, en väska, en kavaj och ett skärp. Jag får visa er nån annan dag!  Sen drog vi till Petra och fixade iordning oss och började dricka lite smått innan vi drog ut och käkade mat. Efter maten va det dax att börja leta på en bra krog och vi gick genast mot stureplan, haha. Där hamnade vi iallafall på Laroy/Spybar och hade skit kul. Lite skum musik men annars va det jätte bra. Inga kändisar dock? haha! Däremot va vi lite väl tidiga när vi kom dit. I Stockholm börjar man tydligen inte festa förren kl ett, två nån gång och då är vi ju vana med att gå hem från krogen i örebro. Vi gick allafall hem vid halv fyra och det va lika mycket folk på stan nattetid som det va på dagtid. Tog tunnelbana hem till petra och där slocknade vi på stuts.

Vaknade halv tio på söndagen och ingen va väl sådär jätte pigg. Käkade frukost och sen blev det en runda på stan igen. En kort sådan för varken jag eller Mija va speciellt sugna på mer shoppig? konstigt nog? Det blev en glass vid slussen/hamnen och en tur genom gamla stan o runt slottet innan vi tog tågen hem vid fyra.

Super kul helg, o här kommer dom få bilder vi tog.










Fredag!

Shit vad jag har fått mycket gjort idag! Jag hade klockan på halv åtta imorse. Det första jag gjorde va att slänga i en tvätt innan jag drog till pappas jobb och städade. Kom hem, och satt ute i solen en stund, jag han bara sitta en halvtimma sen va det dax att duscha o göra mig iordning för att dra till Kappahl o jobba. Mötte upp Tompa nån timme innan och gick igenom både Media Markt och Elgiganten, hade inte varit där än. Sen jobbade jag till stängning och va hemma vid nio. Käkade, lockade håret och nu har jag äntligen packat klart allt inför stockholm.

Jag skulle egentligen behöva sova nu så jag orkar upp imorgon men jag måste varva ner lite framför tvn först känner jag. Tompa drog iväg till Eskilstuna med Nille på nån bilgrej så jag får ha tvn alldeles för mig själv =)

Jag fick lite bilder från tävlingen på posten idag också!


Torsdag!

Igår efter jobbet blev det inte så mycket gjort. Jag diskade lite och plockade i ordning på mina kläder som låg slängda över hela köksbordet och sovrummet. Tompa hade hyrt en film så sen blev det bara slöa framför den.

Nu har jag precis gräddat baguetter i ugnen till frukost =) mmm! Snart blir det jobb igen. Jag vill fan också va ledig när det är så här fint väder, kunna ligga o sola lite vore ju inte helt fel. Jag är ju ledig i helgen o det ser jag verkligen fram emot. Jag och Mija ska ju till Stockholm!!! Fan va kul!

Fick ellos med posten här om dagen o dom har ju alltid massa erbjudanden o grejer. Nu va det 40% rabatt på en vara och sen 30% rabatt på resten av beställningen. Det lät lite lockande så nu har jag sutit o kikat runt på deras hemsida o hittat en ur söt kjol. Jag är egentligen ingen kjol människa men man kanske kan bli?



Super fin eller hur?


Hello...

Måndag!
Jobbade på kappahl till kvart över sex och sen blev det bio med Malin och Ewa! Vi kollade på Sex and the city. Jag tyckte den va jätte bra men det blir lite överdrivet med alla snygga kläder mitt ute i öknen! Annars va den as kul!

Tisdag!
Jobbade på glassbaren igår till åtta, sen blev det en springrunda i glottra med Mija. Kom hem o då ville Tompa gå ut o gå så vi mötte upp Linda, Anders o Emma och gick ett vara runt sammhället!

Onsdag!
Idag är det glassbaren som gäller men nu ska jag iväg och gå en promenad med Raja!

Vi hörs!!!

Ps) Mija har bokat bussbiljett till Stockholm nu så på lördag drar vi dit =) wiie!!!

RSS 2.0