Trött...

Nu sitter jag nyduschad framför Idol och käkar en kötbullebaguett =) mmm! Träningen va as jobbig, precis som jag trodde innan jag åkte dit! Hoppas att jag inte har allt för mycket träningsverk imorgon för jag måste ju orka med dansen också! Jag skulle vilja skaffa mig ett gymkort där på Allehallen så jag kan träna lite mer men det känns inte som jag har tid med det? Jag har fullt upp med annat när jag är ledig! Vi få väl se hur det blir med det!

Jag måste visa mitt fina halsband som jag fick utav Tompa i lite försenad födelsedagspresent! Det va super fint o det kommer bli väl använt! Tack älskling, du är bäst ♥



Frost?

Kollade ut genom fönstret och såg att min bil var ganska frusen? undra om det har varit frost inatt? Termometern står på 5 grader bara så idag är det ingen värme ute än så länge iallafall, kanske blir om solen kikar fram! Det värsta är att det tar så tid att få värme i min bil så jag hinner ju nästan till jobbet innan det blir varmt =(

Idag är det boxercise med mamma som gäller efter jobbet, o jag tror vi har den jobbiga killen idag! Det finns två lärare nämligen och den ena har väldigt roliga pass medans den andra killen har as jobbiga! Det är i princip bara styrka som gäller o man är helt slut efter ca en kvart o hela passet håller på en timme? Lite väl mycket för dom som inte är så tränade innan tycker jag! Men jag behöver träna så det är bara att stå ut, man känner så nöjd efteråt iallafall!


Gina Tricot!

Mina shoppingfynd från Gina som jag köpte igår! Det blev en vit stor t-shirt, en transparant leopard tunika och en tunn cardigan! super snygga allihop =)

   
Nu har jag precis kommit hem från jobbet! Jag hade tänkt att tvätta idag men tvättstugan va upptagen så det får bli en annan dag! Snart för annars har jag inget att ta på mig! Det blir nog en ganska lugn kväll idag, jag känner inte för att göra nåt speciellt! Har sökt ett jobb föresten, nån klädbutik som ska öppna på Marieberg, hoppas på det bästa!


Morning

Igår blev det först en lång sovmorgon o sen drog Tompa o jag till Marieberg! Jag kollade på tyger till min tävlingsdress så jag vet nog hur jag vill att den ska se ut nu? Sen shoppade jag också lite för mina presentkort på gina som jag fick när jag fyllde! Visar er ikväll! Sen på kvällen kom Daniella och Alex förbi en sväng o glodde på lite film!

Nu ska jag snart iväg till jobbet, sen måste jag nog ta tag i tvätten när jag kommer hem!


Sorry!

Jag glömde helt bort att skriva att jag skulle åka med jobbet till Malmö! Vi åkte i torsdags och kom hem igår natt! Det va en bagerimässa i Malmö som vi ställde ut på, men nu är jag hemma igen!

Bara en dags helg känns inge vidare måste jag säga, jag skulle gärna vara ledig lite mer för det känns som jag har miljoner saker att göra! Idag skulle jag behöva åka till Marieberg o kika på lite tyger till min tävlingsdress om jag vill ha den klar till tävlingen? Det skulle vara riktigt kul att få den klar men jag vet inte riktigt hur jag vill att den ska se ut än? Samtidigt skulle det vara skönt o bara dra iväg o hyra några filmer o ligga framför tvn hela dagen o bara slappa, inte göra ett skit! Men det känns inte riktigt som jag har tid med det?

aja nu måste jag iallafall ta en duch, jag känner mig som en zombie och håret står åt alla håll, haha! hej så länge!


Kalas!

I lördags hade jag kalas med hela släkten! Jag hade önskat mig pengar till Thailand o det va precis vad jag fick! Tack allihopa! Jag fick ju också stövlar och halsduk av mamma, pappa o koffe!



Party @ my place



   
   
   
     
   
   

Snart helg!

Sista jobbdagen idag för den här veckan! asså veckorna går så himla fort, dom bara flyger förbi, vilket känns roligt också för jag längtar grymt mycket till Thailand! Men nu i helgen har vi fullspeckat med grejer att göra! Imorgon ska vi ha lite fest här sen på lördag ska jag ha kalas med hela släkten eftersom jag fyller på måndag och sen på söndag så fyller min kusin år! Men nu måste jag iallafall dra till jobbet....vi hörs =)


True Blood

Nu har jag precis kollat klart på True Blood, vampyrserien på svt, med Alexander skarsgård o den är fan as bra! Jag måste kolla efter nån sida på internet som har alla avsnitt för jag kan inte vänta en vecka hela tiden på nästa avsnitt! Introlåten till serien är också grymt bra!




HM Vinter 2009


Frozen!

Det är svinkallt i våran lägenhet! Jag kollade temperaturen och det är 17 grader! Inte konstigt att jag va frusen inatt! Vi har ett fönster som är trasigt i vardagsrummet så det går inte att stänga, o jag tror inte heller att värmen är på i huset än? får hoppas att hyresvärden har tänkt att komma o fixa det snart för jag vill fan inte frysa mer!

Nu är det snart jobbet som gäller och efter det så är det boxercise med mamma i Hallsberg!


Frimis!

Igår kväll va det utgång med Arazu som gällde! Vi började på mm-baren (eller Liquid som det nu heter) o sen drog vi vidare mot Frimis! Vi kom till Frimis ca 23.20 o då va det helt dött? Fyra tjejer stod på dansgolvet o dansade o resten stod vid baren? Vi va inte sämre vi än att vi också drog oss mot dansgolvet i hopp om att det skulle komma fler folk, haha! Efter ca en timme började det droppa in folk och vid ett, när vi kände för att dra därifrån va dansgolvet smockfullt! Vi avslutade kvällen med varsin hamburgare på McDonalds!

  


Bloggshoppen!

Om ni inte redan har spanat in den så måste ni göra det! Bloggshoppen, där folk säljer ut både begagnade och nya kläder och man kan verkligen hitta massa snyggt! Synd bara att min plånbok inte är det fetaste just nu, annars skulle jag lugnt fynda lite =)


Utgång!

Ikväll blir det krogen med Arazu o jag hoppas att den här låten spelas på dansgolvet så vi kan få skaka loss ordentligt! Haha det kommer bli en super rolig kväll det känner jag på mig!




Lång promenad

Nu kom Tompa, jag o Raja precis hem från en riktig lång promenad! Först gick vi ner till pappas jobb där vi skrev ut mitt cv, ca 40 st så nu ä det bara att börja söka jobb på riktigt! Sen gick vi upp till macken o köpte varsin glass som vi smaskade på när vi gick hem! Vi köpte också med lite läsk och godis till kvällen! Robban o Carro kanske skulle kika förbi ikväll o se nån film!

Nu väntar jag på att mamma ska sluta jobbet för då ska vi dra en sväng in till Marieberg o prova stövlar! Jag kanske lämnar några cv:n någonstans när jag åndå är där? Men va ska man säga egentligen? haha! aja det löser sig! hej så länge!


Snart helg!

Funderar på att dra med mig mamma till marieberg en sväng imorgon? jag fyller ju om ca en vecka o jag hade tänkt att önska mig ett par höga stövlar, men jag behöver åka in o prova lite olika! Sen skulle jag behöva svänga förbi och anmäla mig till tävlingen om jag nu ska åka på den? själv? Det vore nog kul ändå!

Nu ska jag snart dra till jobbet o det känns ingen höjdare men det är ju sista dan innan helgen så det är väl bara att stå ut! Sen när jag kommer hem har jag bara massa tråkigt som måste göras, disk, tvätt m.m. aja nu ska jag borsta tänderna o sen dra, bye ♥


Måndag morgon...

Nu är det måndag igen och det är alltid lika segt att ta sig upp ur sängen! Igår va jag hos mamma o fixade i ordning det sista till mitt CV så nu är det bara att börja söka jobb! Sen käkade vi lite kvällsmat hos mamma o senare på kvällen kom Daniella och Alex förbi o spelade spel! Det va riktigt kul, haha!


Bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin

Lördag...

Har inte så mycket roligt att säga förutom att jag har fastnat för den här låten! Lyssna o njut!



THAILAND!!!


Nu är Thailandsresan äntligen bokad o jag längtar redan! 5 dec åker vi! Här är en bild på vårat hotell, det ligger i Karon! Det kommer bli toppen hoppas jag, fan va kul!!!!!!!!


Back to Black

Eller mörkbrunt ska det vara men så här i början brukar det alltid se lite svart ut! Jag trivs mycket bättre i den här färgen så det är nog bara att konstatera att blont inte va nåt för mig!



Grattis Arazu - 3 månader för sent?



I Tisdags efter jobbet så va jag på boxercise med mamma o jag har aldrig varit med om nåt värre, fy f*n va jobbigt det va! Men det behövdes! Sen träffade jag Kim och Arazu, o vi gav Arazu en några månader för sen födelsedag/inflyttnings present! Vi köpte presenten för typ två månader sen för Arazu skulle ha fest men det blev aldrig så o sen har vi inte haft nåt bra tillfälle för alla har varit borta på semester o grejer men nu har hon äntligen fått den! Bättre sent än aldrig eller hur! Sen drog vi till Östansjö o käkade pizza för Arazus bror jobbar där! I bilen på vägen dit poppade vi en gamal goding, haha



Hår trassel...

Jo igår va jag ledig och bestämde mig för att göra nåt med mitt hår! Jag fick en klippning kl 12 o sen köpte jag ljusa slingor! Tompa höll på i över en timme med att få håret igenom alla dessa små hål på mössan! Sen skulle färgen sitta i 45 min o sen va det bara att duscha ur! Som jag redan anat innan så såg jag hemsk ut, det blev blont vid hårbotten och sen oranget ute i topparna så det va bara att åka till affären o köpa en brun färg istället, men det vart inte heller riktigt bra, lite för ljus men det få duga så länge! Jag ska köpa en ny färg nån dag för just nu orkar jag inte bry mig mer!

Nu är det jobbet som gäller, jag går tillbaka till mina vanliga tider vilket innebär att jag måste gå upp vid sju varje morgon? inge vidare eftersom jag har haft sovmorgon till nio hela sommaren! Efter jobbet blir det boxning med mamma o sen middag med tjejerna! Jag har fullt upp idag!


RSS 2.0