Marieberg!

Kom precis hem från en eftermiddag på Marieberg. Det blev inte så mycket shopping för min del för gjorde av med en hel del igår innan jobbet! Men jag fick ett svart linne utav mamma o sen köpte jag en mascara, örhängen, håracceoar och hårspännen. Igår shoppade jag tre toppar på gina och ett par leggings på vila så det va väl tur att jag inte hittade allt för mycket idag! det kan ju vara bra att spara lite pengar? eller va tror ni?

   


Söndag!

Sitter o käkar lite tacopaj som jag fick med mig hem från mamma igår. Jag va där o klippte o slingde koffe så han skulle vara snygg till turiket. Skickade nyss ett sms o dom hade kommit fram, det va 43 grader i solen, fan va avundsjuk jag blir! Trots min lediga dag så ska jag åka med mamma o Annso till marieberg, Tompa är på jobbet o jag kände inte för att sitta hemma!


Kappahl

De senaste från Kappahl...
(spegeln börjar bli lite smutsig så det är nog dax att göra rent den)


Klänning
  
Skinnjacka                                           Smycken + klocka


Klänning!

Vägrar inse att sommaren är slut!


Finland!

Här kommer ett bildregn från finlandsresan...

   
   
   
   
   
   
   
   
    


Mot finland!

Nu bär det snart av till finland! Pappa ska hämta mig halv tov o skjutsa in mig till Kim, sen drar vi mot stockholm =) Ska bli jätte roligt! Gjorde ju naglarna igår, det blev as snyggt men ovant. Jag får knappt på mig kläder, haha!

 


Torsdag!

Igår blev det ingenting hos Arazu så efter jag hade städat på pappas jobb låg jag o Tompa framför tvn o slö kollade på YesMan. Filmerna jag beställde från cdon kom igår så det blev chips, dipp o massa skratt till Jim Carrey, han är ju sjukt rolig! Nu ska jag snart dra iväg till jobbet, sista dagen innan 4 dagars ledighet =) Sen ska jag fixa naglarna på den nyöppnade butiken precis brevid Kappahl, hoppas det blir bra. Sen ska jag antagligen träffa Kim o Arazu idag, vi får väl se hur det blir! hej så länge ♥


Onsdag!

Det blev väldigt segt igår att bara fördriva massa tid på stan. Jag va klar på vaccinationen halv elva ungefär o jag började inte jobba förren kl tre. Självklart kunde jag inte hålla mig från att köpa nåt. Det blev en blus som jag tänkte ha på fredag när vi åker båten. Ett döskalle halsband, och två nya blommor till håret, tänkte nog ha den vita på bröllopet. Sen köpte jag smycken på jobbet, också till bröllopet. Det känns som det mesta är klart inför helgen nu, förutom naglarna som jag ska fixa imorgon, ska bli kul =) Sen måste jag fundera ut vad som ska packas man jag tror inte det blir så mycket, det är ju bara en helg?

Nu ska jag snart iväg till jobbet. Jobbar till halv sex sen ska jag hem o städa på pappas jobb, jag måste få det gjort innan helgen. Sen runt åtta ska jag till Arazu för vi ska fixa lite till helgen, känns sent men kim jobbar på Marieberg till stängning o Arazu kan inte förren kl åtta? Det kommer bli en sen kväll!


Bröllops outfit?

Jag va tvungen att prova det jag har tänkt ha på bröllopet i helgen. Jag har bara haft en bild i huvet om hur det skulle se ut så jag tänkte att jag skulle prova ifall jag har tänkt helt fel? jag hade först tänkt ha bara en sjal eller nåt till klänningen men sen kom jag på att min kavaj faktiskt passar ganska bra? Jag hade egentligen beställt en klänning från nelly som jag skulle ha men jag tyckte att den här blev bättre? Vad tycker ni, funkar det?


Onsdag!

Jag trodde jag skulle vara ledig idag så jag bokade vaccinationstid 10.30 men nu ska jag in o jobba iallafall kl 15.00 så då tänkte jag avboka vaccinatonstiden men det går inte? Så jag får väl dras på stan några timmar sen, nåt som jag inte alls har råd med för känner jag mig rätt så kommer det handlas nåt!

Aja nu ska jag fixa iordning mig...


Cdon

Skulle egentligen bara beställa New Moon men det blev tre till, bara för att det va billigt!
     


Gitarr...

När jag hör den här låten blir jag grymt sugen på att spela gitarr...jag har ju min står hemma hos mamma men jag måste fixa nya strängar. Ska ta o fixa det snart...


Söndag...

Gårdagen spenderades med världens bästa brudar efter jobbet. Vi käkade mat, o bara umgicks. Kollade på massa gamla kort från skoltiden, alltid lika kul! Vi måste träffas någon dag i veckan igen o planera inför Isaks bröllop, det är ju redan nästa helg, shit! Hur ska vi ta oss fram med bil i Finland undrar jag? vi lär ju inte kunna läsa skyltarna, haha...Det kommer bli ett äventyr, helt klart!


Arazu fick vara kock...

Nu blir det lite godis o mys framför hulkenfilmen kl 9....


Fredag...

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och är helt slut. Det är sjukt mycket att göra på jobbet nu när vi har halva rean, folk är som tokiga, jag skämtar inte! Köpte med mig en bikini hem som jag har velat ha jätte länge, nu va den på rean och halva priset blev 89,- inte illa!


Det blev glajerna på idag, hehe!

Tompa har åkt till en jobbarkompis i stan så jag hyrde en film i macken så jag ska snart lägga mig framför den o mumsa chips o dipp! Det blev en tjejfilm faktiskt, inte likt mig, hehe!

 


Malaysia

Destinationen är i stort sett klar, nu är det bara att börja spara för det är inte gratis...

Kota Kinabalu, Borneo


Torsdag...

Jag hade sovmorgon ända till kl tio imorse men jag kunde inte sova så länge, vaknade vid åtta o va ganska pigg men jag låg kvar till nio innan jag gick upp! Har varit klar sen kl va typ tio fast jag börjar halv ett så nu blir det väl tvn en stund eller nåt? Jobbar till stängning idag och jag antar att det kommer vara helt kaos på jobbet. Vi har halva reapriset nu hela helgen så det kommer nog vara massa folk! Det blev samma frilla idag tillsammans med min nya sjal!


Onsdag!

Testade en lite annan frisyr idag mot vad jag brukar ha. Jag drog över massa hår till en sida och lämnade lite grann som jag sedan satte upp med en blomma. Blev ganska fint måsta jag säga! Sen körde jag på rött läppstift till det, syns dock inte på bilden.



Dom har dom ju precis öppnat en nagelvårdsbutik precis brevid oss så idag gick dom runt och delade ut rabatt kuponger på 40% nu första månaden så jag funderar starkt på att gå dit nästa vecka o fixa naglarna till bröllopet? Nu är jag iallafall hemma och tänkte nog börja med lite mat, jag är jätte hungrig o vi behöver matlådor tills imorgon, sen blir det väl nån film eller tv innan läggdax. Jag börjar halv ett imorgon så jag får lite sovmorgon =)

Vi fick in lite nya assesoarer på jobbet idag så jag fick med mig två saker hem, en sjal och ett halsband.

  


Tisdag!

Idag var jag, mamma och mina kusiner på badhuset i Finspång. Ett litet gustavsvik kan man säga. Det va riktigt kul och inte alls speciellt mycket folk. Dom hade en gul jätte bred rutschbana som kan kunde åka flera stycken i bredd samtidigt, as kul va det! Sen blev det glass i stora lass, jag o Rasse tog varsin "Jumbostrut" och Edwin tog en "Max Mix" det gick på 165,- men ska det va så ska det va, haha!

Nu sitter jag o lyssnar på bra musik under tiden jag plockar ihop en beställning hos HM....Detta blev resultatet! Tyvärr finns inte allt samtidigt så dom droppar väl in en efter en! Skjortor o jag trivs bra ihop just nu, plus att ringen ser grymt fin ut! Nu blir det lite tv, sen sängen för imorgon är det jobb som gäller!



B.o.B - Airplanes ft. Hayley Williams of Paramore


Tisdag!

Igår gick hela dagen åt att städa, tvätta o fixa iordning! Jag städade hela lägenheten, rensade lite skåp, tvättade all tvätt o när jag va klar va klockan 5 på eftermiddagen o då drog jag iväg till pappas jobb o fortsatte städa där, så det blev verkligen en hel dag. Men det är så skönt när det är färdigt, allt känns så rent o fräsht! På kvällen blev det Prison Break filmen. Vi åkte till Ica Maxi o köpte den för vi har ju alla boxar o jag såg klart det sista avsnittet i förrgår så då ville vi se filmen också! Har ni inte sett Prison break så ha ni verkligen missat nåt, as bra serie!

Nu ska jag snart dra iväg till mamma för att följa med henne o kusinerna till Finspång o bada! Tänkte bara visa vad jag köpte på marieberg i söndags. Ett par brun/beiga leggings och ett svart linne...Ha det bra så länge!



Randigt...

Det verkar som att ränderna börjar gå åt andra håller numera?

 


Lördag...

Det känns inte som att jag har så mycket att skriva om när jag bara jobbar hela dagarna?...Jag går upp, käkar frukost, jobbar, kommer hem, (lagar mat), kollar på Prison Break, sover. Det är ungefär så mina senaste dagar har sett ut. Men den här dagen har nog varit den jobbigaste på länge, jag har verkligen bara fått alla krångliga kunder hela dagen, folk som ska byta, reklamera o hålla på o krångla o inte nog med det utan kassan skulle hålla på o krångla med kortköp o grejer så ingenting har gått bra på jobbet idag! Suck...Plus att jag haft huvudvärk i snart tre dagar o det går inte över?? men jag tror det beror på att jag behöver linser? Jag skaffade ju glasögon för ett tag sen för men jag har dom bara ibland (nästan aldrig) När jag va på synundersökningen så sa hon att jag kunde ha dom jämt? Tänkte jag skulle ringa o fixa det där nån dag, tänker inte gå runt med glasögon på jobbet!

Nu har jag precis gjort ett fotbad och skrubbat mina fötter så nu är dom lena som aldrig förr =) Ska snart se en film med Tompa o Nille, sen blir det sängen för imorgon är det jobb som gäller igen!

Jo jag va o köpte kamera förresten, den billiga varianten =)


Ny favvo - Te Amo med Rihanna!


Tisdag!

Mina fyra lediga dagar har gått fort o jag kan inte säga att jag har gjort speciellt mycket vettigt! Imorgon är det jobb som gäller igen! Igår blev det en sväng till Kina Muren med Danne & Ewa o sen bio  "Kommisarie Späck", ur dålig film men annars va det en rolig kväll!

Idag har jag legat på soffan hela dagen och kollat på Prison Break avsnitt. Vi såg ju dom tre första boxarna för typ ett år sedan men sen har jag inte sett fyran så jag tyckte det va på tiden att göra det nu! Bättre sent än aldrig! Sen blev det 5års kalas inne i stan hos min kusin o nu blir det snart sängen!


Sjukt bra serie!


Kamera?

Jag måste skaffa mig en ny kamera, jag sabbade ju mammas kamera på brevens så jag måste köpa en ny. Jag måste ha en ny till bröllopet i finland den 21 augusti så det är hög tid att börja leta nu. Vi va inne på mediamarkt en snabbis igår och jag hittade två stycken som jag gillade, den ena för 1300,- och den andra för 4000,- lite skillnad? haha, det blir nog den billiga varianten?

   


Måndag

Igår va en lugn dag, vi sov ganska länge sen drog vi en snabbis till Marieberg o coop där vi köpte grejer för att göra tacos. På vägen hem stannade vi till vid Danne & Ewas nya hus för att kika på det men det slutade med att vi gjorde tacos där. Tompa o Danne fixade iordning tv o hemmabio medans jag och Ewa gick igenom hennes kläder, haha!

Vaknade tidigt imorse av att jag hade så jävla as ont i magen, slutade med att jag fick springa till toan o spy, inte så mysigt men jävligt skönt i magen efteråt, kanske va nåt vi käkade? ingen aning?

Sov ganska länge imorse också o nu har jag precis kollat på dom 3 senaste avsnitten av True Blood. Ikväll ska vi på bio med Danne & Ewa så jag ska nog bara ta de lugnt tills dess, är lite seg i skallen idag? Ska slänga i en tvätt nu sen får vi se!


Peace and love 2007...


RSS 2.0