Måndag!

Vaknar tidigt när jag är ledig, som vanligt! Sitter o käkar frukost nu o tänkte snart dra iväg till gymmet! Jag måste även åka till Marieberg en snabbis sen vilket jag inte alls känner för! Jag måste handla smink! Jag skulle göra det igår efter jobbet men då hade jag inget bankkort med mig för det va i Tompas plånbok =/ Jag har tre stycken rabattkuponger på kicks som går ut imorgon o eftersom jag behöver ny foundation så känns det ju dumt att inte använda rabatten?

Annars har jag inte så mycket planer för dagen, hem o fixa med lite tvätt sen!


Helgen

Helgen har varit kanon! I fredags åkte vi till sötvaruhuset o köpte godis, sen lånade vi Wii utav Jocke & Linda o spelade det hela kvällen! I går jobbade jag en sväng på förmiddagen o framåt kvällen blev det middag på Hellas: Plankstek och Pepparstek =) o senare bio, Sanctum 3D, första gången jag såg en 3D film, lite ovant men den va ganska bra! Idag jobbade jag en sväng på förmiddagen igen o sen köpte vi käk på Picasso o körde en till omgång Wii! Snart är det dax för Solsidan följt av Big Brother....Ledig imorgon, wohoo!

Va snygga vi va i 3D glasögonen, haha!




Lördag!

Middag o bio ikväll med älsklingen för att fira 7 år!


Torsdag!

Torsdag idag o jag ska iväg o jobba eftermiddag! Nu har jag precis käkat frukost o ska snart börja göra mig i ordning! Jag jobbar till 18.15 o sen tänkte jag svänga förbi gymmet innan jag åker hem, så det blir en ganska sen ikväll iallafall!

Jag kom o tänka på en grej imorse: Trots att jag har sovmorgon så vaknar jag alltid mellan 8-9 varje dag nu mera! Jag sover betydligt bättre sen jag började träna o ändrade kosten lite! Jag vaknar sällan på nätterna utan jag sover som en stock till klockan är ca halv nio! Vilket är jätte skönt för förr gick jag alltid upp varje natt för att gå på toa eller dricka vatten! Eller så kunde jag ligga vaken jätte länge o det kändes som jag aldrig somnade! Nu är jag utvilad nästan varje morgon när jag vaknar =)

Igår kväll kollade vi på en jätte mysig film, eller jag kollade för Tompa somnade efter halva filmen! Haha!


Måndag

Idag va det jobb som gällde, det kommer vara det hela veckan! Jag fick med mig Rasse som ville gå på Marieberg under tiden jag jobbade så jag åkte till Hjortkvarn o hämtade honom innan vi drog mot marieberg! På min rast gick vi till Bellini o käkade Hjortkvarns glass i väntan på att glassbaren ska öppna! Hur gott som helst...

Nu har jag precis kommit hem o ska koka lite ägg till kvällsmat o sen se nåt bra på tvn! Tompa sover redan på soffan, som alltid, haha! Jag får nog ta o väcka honom...




Måndag = jobb


Vintern när den är som bäst!




Söndag!

Usch söndagar är alltid så långtråkiga! Jag har precis kommit hem från dansen, vilket ändå va ganska kul! Jag hade ju privatlektion med Sandra i förra veckan o då gjorde vi en helt ny dans till mig och idag har jag finslipat o ändrat lite som jag inte va helt 100 på sist! Så nu känns dansen kanon bra, jag behöver bara öva, öva, öva!

Igår drog jag, Tompa o Micke iväg till Kina Muren o käkade buffe =) lika gott som alltid! Sen köpte vi med lite godis på vägen hem o åkte till Jocke o såg på film! Vi kollade på Due Date, roligaste filmen på jätte länge! Har ni inte sett den? så se den!!!

Nu ska jag duscha o sen är det Solsidan o Big Brother som gäller! Jag älskade Big Brother förr när det gick så jag måste kolla nu också! haha!


Buried

Dansen gick sådär men nu har jag precis duschat o ska krypa ner under filten på soffan! Jag har blandat en dipp som står på kylning, mmm... jag älskar verkligen chips o dipp, det är mitt favorit godis till helgen, helt klart! Jag hyrde en film på macken också, jag har hört att den ska vara bra o läskig!


Fredag!

Klockan ringde 05.45 imorse o det va inte lätt att ta sig ur sängen kan jag säga! Jag skulle börja jobba 06.30 hos pappa! Det har varit ganska lite jobb på Kappahl dom senaste veckorna så lite extra pengar är aldrig fel! Jag ska jobba två dagar nästa vecka också!

Nu sitter jag o käkar lite "mellis" Jag måste få nåt i magen innan jag drar iväg på dans! Ett glas smootie och en knäckemacka med keso fick det bli! Emma tipsade mig om att man kunde ha lite citronpeppar på keson för att få godare smak o det va ett super bra tips! Tack Emma! Det smakar mycket godare!

Annars blir det nog en lugn fredagkväll framför tv med lite gott godis (jag som har väntat hela veckan på att det ska bli fredag så jag får äta godis, haha)

Jag fick ett jätte fint halsband på posten igår förresten, 98kr med frakt!


Inte riktigt som jag tänkt mig?

Idag hade jag klockan på 8 för kl 9 ska jag möta Arazu för lite gym innan det är dax att dra till jobbet! Men självklart vaknar jag innan klokan ringer, jag gör det jämt! Det spelar ingen roll vilken tid jag ställer klockan på? Jag vaknade kvart över 7 o kunde inte sova längre? Nu sitter jag o käkar lite frukost men jag insåg att det är slut på nyttigheterna i kylen så jag måste handla lite ikväll! Det blev en knäckemacka med skinka, grönt te o så lite risgrynsgröt (inte för att det är nyttigt utan för att det är väldigt gott) haha!

Igår skulle jag ju shoppa jeans på Gina Tricot men dom va inte alls lika fina i verkligheten som dom va på nätet, jag vill ju att dom ska vara sådär jätte mörk blåa o det va dom väl men inte riktigt som jag hade tänkt mig? Så det blev ett par svarta byxor från bikbok istället, inte heller vad jag hade tänkt mig, haha =)

Ne nu måste jag fixa det sista o sen dra mot hallsberg....


Jobb =)

Idag är det jobb som gäller, äntligen! Nu har jag varit ledig för många dagar så det ska bli jätte kul att få jobba lite! Jag tänkte åka in tidigare o spana efter Gina Tricot byxorna, hoppas dom finns =) Sen ska jag nog köpa en skjorta på jobbet? Jag vann ju ett presentkort som lottades ut av alla som va med på inventeringen så jag måste ju utnyttja det! (Jag som aldrig brukar vinna nåt) Men ibland ska man ha tur =)


Kan dee shop

Super snygga linnen, eller hur?


Tisdag!

Aj aj aj....min träningsvärk är 20 gånger värre idag så nåt gym blir det nog inte! Jag får ta det lugnt så jag kan gå på Zumban ikväll! Nu sitter jag o käkar lite frukost, testade keso på mackan men jag vet inte om det va så gott? det smakade ju typ ingenting, det va bara ganska salt? Men det ska ju vara nyttigt o rikt på protein så jag kanske får ge det nån mer chans! Till det lite smootie och grönt te!

Nu blir det snart att åka till pappas jobb o städa så jag har det gjort! Sen fick jag se att tvätthögen på toan hade växt så jag måste nog ta tag i den?


Gina Tricot


Rosa bling

Jag har hittat ett skal till min mobil som jag så gärna vill ha....


Alla Hjärtans Dag

Jag började dagen med en timmas danspass med Sandra o det gick väl helt okej! Nu har jag en ny dans som jag måste öva massor på för att den ska sitta! Jag kanske ska ändra lite småsaker i den för att få den precis som jag vill, men det känns jätte skönt att ha nåt nytt att jobba med!

Sen tog jag en sväng förbi gymmet innan jag drog hemåt! Jag körde bara kondition idag för träningsvärken i armarna är hemsk efter igår så jag kände att styrkan får vänta nån dag! Det kanske blir ett pass imorgon, vi får se?

Nu väntar jag på att Tompa ska komma hem så vi kan käka Tacos! mmm...


Trött...

Jag va grymt opeppad att åka på ett 3 timmars danspass idag men jag är glad att jag åkte för det va den roligaste danslektionen på jätte länge! Vi fick lära oss en dans som va inspirerad av "norsk" disco, super kul, haha! Imorgon ska jag ha privatlektion med Sandra för att fixa lite nya steg till min tävlingsdans. Jag är så trött på min gamla dans o jag har noll fantasi så jag hoppas hon kommer med lite nytt o fräsht!

Nu har vi precis kollat på solsidan =) lika bra som alltid! haha! Det blir väl lite mer tv nu innan det är dax att bädda ner sig i sängen!


Söndag!

Jag vaknade för en liten stund sen men Tompa sover fortfarande! Trots att jag har varit ledig rätt mycket den senaste tiden så vaknar jag alltid runt 9, jag kan inte sova längre? Förr kunde jag sova som en stock ända till 11-12 utan problem? Nu ska jag göra mig lite frukost o sen blir det bara att slöa på dan idag för kl 3 ska jag iväg på dans!

För ett tag sen så köpte jag ju ett par jeans med hög midja på Gina Tricot o jag älskar dom verkligen! Nu såg jag på deras hemsida att dom har fått in (eller ska få in) ett par mörkblåa jeans också med hög midja, as snygga! Dom ska jag ha, så är det bara! haha!


Lördag!

Lördag idag och jag ska snart iväg o jobba lite! Jag jobbar till stängning! Sen blir det nog bara en lugn kväll med mys och godis framför tv:n! Vi kanske får hyra nån film för jag antar att det inte är så mycket att se på tv? Brukar alltid vara skit på helgerna!


Läppstiftet åkte på idag också!


Lumene natural code!

Jag köpte ett nytt läppstift från Lindex igår för endast 69,- o det är super bra! Det är nån ny serie från Lumene! Jag har aldrig testat deras produkter förut men läppstiften är kanon! Jag har det på mig på bilderna i inlägget innan, bara svagt rosa o ganska neutralt! Billigt o bra så jag ska definitivt köpa fler färger!


Dagens...




Fredag!

Igår blev det gymmet i två timmar med Arazu! Vi körde inte så mycket styrka utan vi sprang på löpbandet i 30 min, sen crosstrainern i 20 min o sen tränade vi massa mage! Grymt bra gjort! Sen tog vi på oss varsin ansiktsmask och satte oss i bastun, så himla skönt! O vi va nästan helt själva! Efter en riktigt bra insats gick vi till Ica och köpte med oss lite mat, vi gjorde en super god sallad o sen blev det slö på soffan framför sällskapsresan!

 

Idag ska jag jobba kväll så jag börjar kl 16.00 och jobbar till stängning! Känns väl sådär en fredagkväll men jag har jobbat dåligt den här veckan så jag måste ju passa på när jag väl får tider! Jag skulle ha dansat innan jobbet också men det blev inställt så jag funderar på om jag ska baka en kladdkaka ellet nåt och ta med mig till jobbet? För att fördriva tiden lite? hehe, vi får väl se?


Torsdag!

Ledig idag, igen =/ det har varit dåligt med jobb den här veckan o det känns lite trist? Jag ska jobba imorgon och på lördag bara! Sen får vi se vad som händer nästa vecka? Jag har försöka hållt mig sysselsatt med gym, bakning, promenader m.m. Imorse tänkte jag ta mig en springtur men det känndes inte så kul i snövädret? Så nu sitter jag här o funderar på vad jag ska göra? Jag ska nog kolla igenom min garderob? jag har några byxor som jag funderar på att klippa till shorts?

Mamma drog iväg en beställning från ellos idag så jag tog med en body!


Kors

Jag vill ha dessa örhängen....men dom kostar 598,-
Vet inte om jag har råd att skämma bort mig så mycket?


Cupcakes!

Jag hade klockan på åtta imorse för vid kvart i nio skulle jag möta upp Arazu på gymmet! Efter två timmar av styrketräning och kondition va vi helt slut! När jag kom hem så fick jag för mig att jag skulle baka, o jag bakar ALDRIG annars men dom blev faktiskt ganska bra måste jag säga? o snygga! Jag tänkte ta o smaka på en o se om det går att äta överhuvudtaget? Tänkte svänga ner på pappas jobb o bjuda dom o sen kanske Pelle o Gerd vill ha varsin? Jag ska ju vara nyttig så jag tänkte bara käka 1, jag måste ju få smaka! Dom passar ju ganska bra till alla hjärtans dag som är snart!




Måndag!

Jag vaknade vid halv nio imorse när Tompa insåg att han hade försovit sig! Mobilen hade lagt av under natten, antagligen dåligt batteri så klockan hade inte ringt! Jag gick upp, käkade frukost o drog iväg till pappas jobb o städade lite! Kom hem, böt om o sen blev det gymmet med Arazu! Jag tycker faktiskt vi är grymt duktigt som kommer iväg till gymmet så ofta! Det trodde jag aldrig för nån månad sen...Men det ger resultat också o det känns skit kul!

Nu har jag käkat, städat upp lite och slängt i en tvätt i maskinen! Jag tänkte bara slöa en stund framför tvn innan jag drar till mamma en sväng! Tompa skulle jobba över ganska sent lät det som o då blir jag rastlös direkt så jag tänkte dra till mamma o födriva tiden!

Jag gick en snabb sväng på stan igår innan dansen o provade lite jumpsuits på HM, Bok Bok och Gina men alla tre va sådär? På HM hade dom bara fått in en modell i butik som va linne upptill o jag vill nog helst ha med lite ärmar? Den på Bik Bok va super super snygg, men också som ett linne med bara band över en axel! Men hittar jag ingen bättre så kanske det får bli Bik Bok modellen iallafall? Jag har beställt en från HM som ska komma nästa vecka så vi får se hur den sitter först? Jag hoppas den är lika fin på som den är i mitt huvud?



Jumpsuit!

Jag ser fler o fler som använder Jumpsuits o jag tycker faktiskt att det är jätte snyggt! Jag måste ta o prova o se om jag själv kan passa i en sån? Vad tror ni?


Party hos Petra

Partaj hos Petra igår o sen Strömpis! Det va jätte kul förutom att jag fick världens huvudvärk/mirgän så fort vi kom till Strömpis så kvällen blev tyvärr inte så sen för mig! Eller jag va hemma halv två så sent blev det väl ändå! Jag hade haft lite smått huvudvärk hela dagen o när vi kom till Strömpis bland allt folk o all hög musik så blev det bara värre! Man annars va det en trevlig kväll!






Partaj


Super nöjd!

Jag är helt slut o jätte nöjd med dagens insats den här förmiddagen! Vi gymmade i två timmar o sen smetade vi på oss varsin ansiktsmask o satte oss i bastun! Fan va skönt det va! Nu har jag precis käkat lite mat så det blir soffan en stund innan jag måste börja göra mig iordning inför kvällen!

Hittade ett gammalt kort på mig och Mija, tror att det va sommaren 2003!
Det va tider det, haha!


Trött...

Åh jag skulle igentligen vilja sova längre idag, men jag ska möta upp Arazu på gymmet kl 10.00 så det är bara att pallra sig ur sängen! Vi tänkte gymma o sen basta lite! Ikväll blir det partaj med Mija och Petra o sen utgång skulle jag tro,det kommer nog bli jätte kul! Men vad ska jag ha på mig? o hur ska jag göra med håret? Jag orkar inte bry mig just nu känner jag, är alldeles för trött! Inspirationen kommer väl till eftermiddagen får vi hoppas! Men jag tycker inte jag har så mycket "fest" snygga kläder? Lite mer party klänningar skulle inte vara helt fel i min garderob!

Aja gymmet va det...vi hörs!


Party systrarna (Stockholm i sommras)


Mot jobbet!


Kcal

Sist när vi va på gymmet så funderade jag på det här med kalorier? Vi körde 30 min ganska hårt på Crosstrainern o brännde bara ca 250 kalorier! (löpbandet brukar vara ungefär samma) En stor Marabou chokladkaka innehåller 1060 kalorier (en ruta ca 38 kcal) så för att springa bort en hel chokladkaka måste du springa i över 2 timmar?! Det är ju helt sjukt! Inte konsigt att man lägger på sig några extra kilon för att man äter mycket godis, du har ju omöjligt tiden att träna bort allt onyttigt du äter?

Aja nog om det, jag blir snart knäpp i huvudet om jag ska tänka så om allt jag äter! Nu ska jag snart iväg till jobbet, det blir en lång dag men jag är ledig i helgen så jag får se fram emot det!


Sugen?


Torsdag!

Igår hade jag en super bra dag med Kim o Arazu! Det började med att jag va tvungen att åka o jobba på dan, vilket inte va planerat? Jag jobbade till tre o brudarna gick runt på Marieberg under tiden! När jag hade slutat så drog vi till Ikea o käkade kötbullar, 16,- det är ju sjukt billigt! Sen drog va hem till Arazu o vilade maten innan vi drog till Allehallen för att gymma, bada o basta! Så skönt så skönt....Efter det gick vi till Ica o köpte käk! Kim gjorde nån pasta/pesta sallad som va grymt god! Sen va vi båda mätta o trötta så då blev det bara lite slö framför tvn innan det va dax att dra sig hemåt! Det måste vi snart göra om tjejer, gym, bad o bastu va helt kanon =)

Nu är det jobb som gäller hela dagen, jag jobbar 11-20.15! Inviger min nya skjorta från gina idag, ihop med mina nya höga byxor!


Coola...

 


Tisdag!

Jag vaknade vid nio imorse men låg o drog mig till tio, kan inte gå upp för tidigt när jag är ledig, hehe! Käkade lite frukost o sen vid tolv drog jag och Arazu till gymmet i 2 timmar o vi va grymt duktiga, vi körde järnet på crosstrainern i 30 min sen låg vi som två sillar på mattorna o bara pustade, haha! Folk trodde nog vi va knäppa? men vem bryr sig! Kom hem, duschade, gjorde en ansiktsmask o nu har jag precis käkat! Nero kom nyss hit så jag ska vara hundvakt några timmar så det blir väl full fart, hehe! Men det är alltid kul med lite sällskap!


RSS 2.0