Friday night <3


Forma firar 1 år =)

Ni har väl inte missat att gymmet firar ett år imorrn =) Jag kan inte tänka mig att ni har så mycket annat för er en söndag så ni är mer än välkomna. Ni kan boka pass via gym-cardio.se eller på tele: 0582-52552. Hoppas vi ses!
 
 

Matkoma...

Ligger i soffan och har lite siesta efter min, Arazu & Rasmus lunch på Enellys. Grymt goda hamburgare! Vi va iväg till Marieberg en snabbis och fixade lite ärenden. Nu blir det soffläge en stund innan vi ska börja snygga till oss inför kvällen. Lite vin och utgång står på schemat.
 
 
 
 

Fredag...

Dag tre o jag håller i rätt bra måste jag säga. Har väl inte haft världens mest händelserika dag men jag jobbade till 17 och sen bjöds det på grillat hemma hos Patriks föräldrar. Nu är det dax att säga godnatt och krypa ner under täcket! Morgondagen har många trevligheter att bjuda på serrni :) Bjussar på en härlig ölandsbild <3 natti!


Torsdagslyx <3

Min man han kan :) Inte nog med att maten va framdukad och klar när jag kom hem från jobbet. Patrik hade spenderat eftermiddagen med att göra hemmagjord "nyttig" vaniljglass som han serverade med jordgubbar, hallon och hackad mörk choklad till efterrätt. Jag kan nog inte bli mer bortskämd än så! Kvällen består nu av film och popcorn. Helt okej torsdag om ni frågar mig :)

Bild från Satin i fredags <3


Kvalitetstid <3

Spenderade gårdagen ute hos min kära farmor. Skönt att komma bort från storstan ett tag. Lugnet och tystnaden som infinner sig ute på landet är obeskrivlig :)


Ni e ju för goa :)

Det verkar vara många som tycker det är tråkigt att jag inte uppdaterar här nu för tiden. Det går i perioder o just nu har jag haft massa annat att pyssla med. Samtidigt som det inte finns så mycket kul o skriva om en vanlig vardag lixom :/ Men jag får väl göra ett tappert försök igen! Va gör man inte? Just nu ligger jag på spikmattan och försöker bota min onda rygg. Går sådär kan jag tycka? Fick ställa in zumban i måndags pga ryggont, vilket känns jätte tråkigt. På söndag har vi öppet hus på gymmet inför höststarten o då måste ryggen va på topp, mer eller mindre? Wish me luck :)


Finally friday <3

Började morgonen med mamma på gymmet. Det är alltid segt att ta sig dit så tidigt men fy bubblan va nöjd man är efteråt :) Bytte jobbkvällen med Arvid också så jag får gå hem vid 18! Har en godispåse som står hemma i skåpet o väntar :) Va gör man inte när det är fredag?!


Trevlig torsdag <3

Trots vädret har jag haft en kanon bra ledig dag. Började förmiddagen med att städa hela lägenheten, mindre kul men hur skönt som helst att ha det gjort. Sen kom mamma och det blev en sväng på stan innan jag, mamma och Koffe käkade middag på Grekiska kolgrillen :) Vi avslutade sedan kvällen med Fashion Pack på Strömpis! Grymt kul!


Bra jobbat hörrni :)

Känner redan att träningsvärken smyger sig på i rumpan efter 8 varv i Kvarntorpstrappen. Mitt mål va att klara 5 varv så jag känner mig mer än nöjd med kvällens insats. Edwin lyckades dock få till 10 varv på tre minuter bättre tid än mig så jag vet ju vad jag måste sträva efter. Grymt kul va det iallafall :) Lägger mig äntligen i sängen utan att behöva ställa klockan o det känns helt underbart! Ledig morgondag o den ska spenderas med mamma o bror <3 Godnatt på er!


Kul hörrni :)

Verkade visst va poppis med nya inlägg så jag fortsätter väl :) Ligger nu nerbäddad (som vanligt när jag har tid att skriva här) efter en lång jobbdag och en nästan ännu längre promenad med Martin. Tanken va från början en löprunda men en promenad är inte fy skam det heller. Imorrn ska jag o mamma utmana den så omtalade "trappan" vid kvarntorpshögen så jag får nog träning iallafall så det räcker. Imorrn väntar yttligare en lång dag på jobbet så nu tackar jag för mig. Godnatt på er :)


Då va det dax igen...

Fick höra härromdan att jag bloggat dåligt på sistone så jag kan väl lika gärna slänga in några rader innan jag somnar :) Ni anar inte hur otroligt effektiv jag har lyckats vara idag. Började morgonen med att stoppa i en tvätt under tiden jag tog mig en löprunda ute vid oset. Otroligt vackert på morgonen måste jag säga. Jobbade 10-16 o sen drog jag till pappas jobb och städade. Hann precis komma hem så smsade Kim att hon ville bjuda på mat. Sen tog vi en promenad på stan (glass på gottis måste tilläggas också) Sist men inte minst så har jag styrt en ny zumbalåt till morgondagens pass! Fy fan va bra jag e :) Nu kan jag somna med gott samvete. Bjuder på två läskande bilder också. Örebro är bra vackert på somnarn! Drinkarna är från middag på East West i fredags! Titta o njut vettja! Godnatt på er!


RSS 2.0