Söndag!

Jag vaknade vid 10.00 imorse men kände att jag inte riktigt ville gå upp då så jag somnade om igen och vaknade lite senare! Kollade på klockan och hon va 12.15, shit! Jag fick nästan panik över att jag hade sovit så länge, hela dan försvinner ju! Jag hävde mig upp ur sängen, slängde i mig frukost, slängde i en tvätt och drog iväg till pappas jobb o städade! Sen ringde pappa och ville ha skjuts hem från kävesta så jag hämtade honom där och körde hem honom! Sen kom jag hem, bytte tvätt, och började sy om en klänning som jag ska ha med mig till Thailand! Jag sydde både upp den och in den lite, det blev as bra! Sen klippte jag av ett par gamla leggings till cykelbyxor och fixade ett band till min bikini! Nu har jag precis skrivit klart alla adresser till folk så jag kan skicka vykort när jag är utomlands! Tänkta försöka fixa naglarna också sen blir det film o godis!

Shit vad mycket jag har fått gjort idag, trots att jag sov så länge! Bra Sandra!


Godnatt!

Just nu känner jag mig helt slut o vill bara gå o lägga mig! Vi kom precis hem från kalaset där vi käkade massa god mat, efterätt, spelade spel och kollade på Robinsson! Men jag gick ju upp kl 05.00 så det kanske inte är så konstigt att jag börjar känna mig lite seg! Det blir iallafall läggdax snart, jag kanske ska fortsätta med packningen till thailand som jag började lite smått med igår! Jag har bett mamma komma över nån dag i veckan och gå igenom min resväska så jag inte tar med mig för mycket kläder! Jag vill ju kunna ha med mig massa nytt hem!


Har jag sagt att jag och pappa ska ta dykarcertifikat i Thailand?


Trea?

Idag va det tävling i Esklistuna och jag är grymt missnöjd! Vi kom på tredje plats utav sex st par och det känns dåligt! Vi va tvugna att komma etta för att få en prick, min icke, som alltid! Jämt när vi kör pardans så hamnar vi på en "mittenplacering" inte sist, vilket är bra, men nästan aldrig bäst heller vilket är väldigt störande! Vad gör vi för fel? aja det här va sista tävlingen för terminen så till nästa år tar vi nya tag igen! Vi fick ju med oss varsin stor och fin pokal hem så det gick väl inte helt åt skogen men vi va inte särskilt nöjda! Det är ju pricken vi är ute efter! Vi får fortsätta kämpa!

Nu ska jag tvätta bort allt smink och hoppa i duschen! Sen är det kalasdax!


Städning - chek!

Städandet gick segt idag men det blev klart iallafall! Vilken skillad det blir, allt känns så fräsht! Tompa har varit lekfarbror åt Vincent hela dagen, han ringde vid 2 nån gång o ville komma hit och spela tv-spel med Tompa o så åkte han hem vid halv sju? Så vi hade fullt upp! Sen kom Ewa hit samtidigt som Idol började o jag färgade hennes hår, nu åkte hon o Danne nyss hem och jag ska väl gå o lägga mig! Jag ska upp 05.00 imorgon bitti för 07.15 går bussen från eurostop till tävlingen i Eskilstuna! Jag och Linette ska åka min bil men vi tänkte följa efter bussen så vi hittar rätt! Sen drar vi hem redan vid 12.30 när discotävlingen ska vara slut! Sen på eftermiddagen är det kalas som gäller, Tompas mamma fyller år!

Jag har börjat småpacka lite till Thailand nu, det är ju bara en vecka kvar, shit!!!!


Godmorgon!

Fredag o jag är ledig som vanligt! Jag tänkte göra ett nytt försök när det gäller städningen den här helgen! Vi skulle ju städa förre helgen men det blev inte så, det kom saker imellan hela tiden! Så nu tänkte jag käka lite frukost och sen sätta igång o damma, damsuga o torka golv! Vi får se hur det går!


Thanks babes!

Vill bara säga att Kim och Arazu är dom bästa som finns i hela världen! Jag älskar er tjejer! Igår va vi hos Kim och käkade julskinks smörgåsar och oboy! Jag fick min försenade födelsedagspresent, den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge, helt korrekt! Jag fick ett superfint scrapbook album med massa bilder från gymnasietiden! Hur fint som helst! Jag skulle kunna kolla igenom det jämt! Nu ska jag köpa en tavellist som boken kan stå på som ska sättas upp på väggen! Den måste få en helig plats! haha! Sen fick jag en superfin väska från Gina, jag som älskar väskor! Tack världens bästa Kim & Arazu!


Namnsdag!

Fick se att jag hade namnsdag idag! Det är Katarina, grattis till mig!


Söndag!

Kom precis hem från Kim, vi hyrde filmen "uninvited" o käkade massa godis! Och som vanligt när jag är med Kim så tog vi massa webcam bilder, haha! Nu ska jag snart hoppa i sängen för imorgon är det jobb som gäller, jag orkar inte! Men nu är det bara Thailand, Thailand, Thailand som snurrar runt i mitt huvud o jag kan inte sluta längta, det är bara två veckor kvar!!!! Shit, det går så fort! Jag måste hämta hem min resväska snart så jag kan börja småpacka lite =) haha!

Lady Gaga - Bad romance


Webcam hos Kim







The Best!


Fyrhjuling!

Det där med städning gick inte så bra för Robban, Carro o barnen kom redan vid tolv eller nåt så vi kom inte så långt! Vincent, Robban och Tompa spelade massa tv-spel o jag lekte med Elton! Sen åkte vi till Robbans föräldrar för att kolla på när Vincent körde fyrhjuling!



Efter det följde jag med mamma till Hallsberg för att kolla på Edwin när han spelade innebandy, dom vann! Sen va vi på Ica Maxi o handlade lite mat och nu har Tompa o jag precis käkat! Jag är så mätt så jag tror jag sprängs snart! Snart börjar Robinsson, det måste man ju se!


Städning!

Tompa o jag kom överens om att vi skulle gå upp tidigt idag och börja städa! Jag vaknade precis och tompa är inte så sugan på att stiga upp, trots att jag har tjatat på honom! Hur som helst så måste vi städa idag, det blir damma, damsuga, torka golv, rensa garderober så vi har fullt upp! Men vi måste nog börja nu så vi är klara till kvällen för då kommer antagligen Robban o Carro hit!


Rihannas nya låt - Russian roulette är as bra!


New Moon premiär

Igår va det premiär på New moon och jag va där med Ewa ock Malin! Först fick vi se Twilight och sen New moon! Kl va väl halv tre när vi gick ifrån bion men det va de helt klart värt! Båda filmerna är så grymt bra!


Jag invigde min nya pälsväst som jag har funderat på att skicka tillbaka
men jag gillar den så mycket så jag gav den en chans! helt okej!


Vimmelbild!


Nedräkning!

Jag vill bara säga att det är 16 dagar kvar till Thailand! Shit va tiden går fort!!

Namn ring!

Jag fick Guldfynd på posten här om dagen och nu vet jag en sak jag önskar mig i julklapp! En tjock silver ring med mitt namn på! Super fin!


Vaccination!

Idag jobbade jag bara till lunch o sen åkte jag till vårdcentralen för att ta sprutan mot svininfluensan! Jag va inte ensam där direkt, jag fick nr 99 på min nummerlapp, haha! Dom hade bara ca 130 sprutor så innan dom ens hade öppnat så skickade dom hem folk som inte skulle kunna få nån spruta Jag tyckte jätte synd om en gammal tant med rollator som fick åka hem igen utan spruta, o där stod jag helt frisk! 13.20 kom jag dit och jag va färdig 15.20 så det tog två timmar! Kön gick ända ut på gatan o jag trodde jag skulle frysa ihjäl där ett tag! Nu är det gjort iallafall, en sak mindre att tänka på inför Thailand! Men just nu känns det som min arm väger ton!



Tompa o jag va iväg en sväng till Willys o handlade lite mat så nu har vi precis käkat! Jag gjorde kyckling gryta med curry och ris! As gott! Snart ska vi väl kolla på Äntligen Hemma och sen blir det nog första "Maffia filmen" i expressens serie!





Träning!

Kom precis hem från jobbet! Det va segt att jobba idag för jag är så jävla as förkyld! Dagen gick ändå ganska fort o nu ska jag snart iväg och träna med Linette! Man ska inte träna när man är förkyld, jag vet, men jag har inget val för det är tävling om en vecka, men jag får ta det lugnt! O inte nog med förkylningen utan jag har stukat foten också, eller jag vet egentligen inte vad jag har gjort för jag kan inte minnas att jag stukat foten eller trampat snett men ont gör det iallafall! Så träningen över lag kommer väl bli sämst idag!


Den här låten har jag på hjärnan just nu! as bra!


Söndag!

Imorse sov jag as länge, kl va 11.50 när jag gick upp o käkade frukost! Sen drog jag till pappas jobb och städade! Det tog tid idag för jag städade träningsrummet också så jag höll väl på i tre timmar ungefär och det brukar ta 1,5 - 2 timmar så det va extra segt idag! Sen åkte jag till Tompa som va hos sina föräldrar och höll på med mina vinterdäck o så fick vi mat där! köttgryta och potatis =) Nu väntar jag på att "Heartbreak hotell" ska börja på 4an, Daniella och Alex skulle kanske komma hit o se den!

Igår va det kalas hos Frida, här kommer lite bilder!


Tompa underhåller barnen!

Jag, lika snygg som alltid =)

Kalle & Jag!

Ella!

Sanna visar Ella hur man äter kräftor!


Lördag!

Gårdagen blev väldigt lugn, jag vaknade, käkade frukost framför tre avsnitt av True Blood och sen åkte jag till mamma! Vi va hos min kusin en sväng, jag klippte hans hår och grattade min moster! Sen lagade vi mat och käkade när Tompa o pappa kom hem från stockholm! Det blev kyckling med klyftpotatis och päronhalvor med efter eight till efterätt! Tompa somnade på soffan sen när vi kom hem och jag kollade på 6:e dagen på tv men jag orkade inte se klart, jag blir så jävla trött på all reklam det går ju inte att kolla på film på tv längre! helt värdelöst!

Idag vaknade jag av att mamma smsade och frågade ifall jag skulle med till marieberg, hon skulle köpa en ny mobiltelefon! Jag fick med mig lite små saker hem, det blev ett par svarta tights och lite smink från make up store! Nu ska jag duscha och göra mig iordning för vi ska iväg på kalas/kräftskiva hos min kusin!


Godmorgon!

Jag va hemma från jobbet igår för jag hade feber och min hals är jätte svullen! Det känns som att jag har två stor äpplen sitter i halsen varje gång jag ska svälja! Nu har jag precis vaknat och jag tror inte jag har nån feber just nu men halsen är inte bättre idag! Dessutom känns mitt huvud ungefär lika stort som en vattenmelon så det blir vila som gäller idag också!

Jag har sovit väldigt dåligt inatt för jag har drömt hela tiden, och allt har med Thailand att göra! Bara massa hemska saker som att: glömma passet, missa flyget, flyget störtar, en tsunamin, vi får svininfluensan m.m. Det måste väl vara nervositet? För egentligen är det ju större risk att jag blir påkörd av en bil när jag går över gatan än att planet ska störta! aja jag kan iallafall inte sluta längta!

Trots att jag är hemma och är sjuk så blir jag väldigt rastlös av att bara ligga på soffan o glo på film, så igår rensade jag lite bland mina smycken! Jag blir nästan arg på mig själv när jag kollar igenom allt för jag har super fina smycken som jag inte ens vet att dom finns? Dom ligger längst in i lådan och aldrig blir använda! Nu slängde jag lite gamla smycken som jag vet aldrig kommer användas, och så gjode jag en deal med mig själv att börja använda allt fint jag har och byta smycken ofta! vi får väl se hur det blir med det!

Nu är det frukost som gäller och sen blir det vila på soffan framför några bra filmer!


Drag me to hell?

Tompa och jag hyrde "Drag me to hell" igår och jag va tvungen (enligt Tompa) att såga den totalt här i min blogg! haha! Jag hade höga föväntningar på filmen men den visade sig vara helt kass! Ibland kunde vi inte fatta om dom menade allvar eller om det va nån "scary movie" liknande parodi o hela grejen va att det skulle vara roligt? Men en skräckfilm ska väl inte vara rolig? Filmen kunde ha varit jätte bra om det inte va för massa små saker som va helt sjukt dåliga o det gjorde att man tappade tron på hela filmen? Jag blev väldigt besviken måste jag säga!


Långt hår igen kanske?


Dålig start!

Dagen började med att klockan ringde 07.00! Jag skulle sträcka mig efter mobilen och stänga av alarmet men jag kom emot vattenglaset istället som självklart tippar i golvet! Det va bara att börja torka vatten! Inte direkt den bästa starten på dagen! Sen va det jobbet som gällde och efter det va det träning med Linette! Men det blev inte mycket till träning idag, vi va sjukt trötta i kroppen och hade en hel del träningsverk ifrån tävlingen i lördags så vi körde bara igenom dansen nårga gånger o sen fick det räcka!

Nu ska vi kolla på grannfejden och sen "LA Giggolo" hoppas den är bra!



Farsdag!

Nu ska vi snart tills Tomas föräldrar och käka lite mat!


Tävling Kalmar!

Igår va det tävling i Kalmar och det gick väl sådär? I paren tävlade vi mot 16 par och kom 5:a inte helt tokigt men det va en placering ifrån prick vilket va as irriterande!! Sen fick vi vänta ca 3 timmar innan vi skulle dansa singel! Där va vi bara 4 st tävlande, jag kom på en tredjeplats och Linette på en andra plats! trea av fyra är väl inget att hurra för direkt! Hur som helst så va det en jätte rolig dag! Här kommer lite bilder!








Troll?

Har precis varit på dansskolan och tränat med Linette! Vi tog det ganska lugnt idag för vi vill inte ha nån träningsverk tills imorgon! Nu har jag krusat mitt hår o man ser verkligen ut som ett troll, det är ju skit fult, haha! Men det ska inte riktigt se ut så imorgon utan det blir en stor "raggarlugg" och två tofsar! krusningen ger ju lite volym! Egentligen borde jag väl lägga mig och försöka sova redan nu men jag tror inte det kommer funka, jag får sova på bussen imorgon! Nu ska jag lägga in massa ny musik på min mobil så jag har nåt att lyssa på imorgon!


Jag har syndat!

Jag som inte skulle handla massa kläder innan Thailand la en beställning hos HM precis! Pälsvästen jag har velat ha jätte länge nu va på rea o kostade 299,- så jag kunde inte hålla mig! Sen blev det en paljettväst också som jag hade 25% rabatt på så det blev inte så farligt dyrt! Det skulle komma redan nästa vecka!

 


Godmorgon!

Godmorgon allihopa! Äntligen fredag får man väl säga! Jag har precis klivit upp ur sängen och det är alltid lika skönt att känna att man är ledig! Nu tänkte jag käka lite frukost o sen slänga i en tvätt för det börjar bli dåligt med rena kläder! Kl två ska vi vara hos mamma o käka mat! Sen blir det träning med Linette inför tävlingen imorgon!

Det kommer bli en riktigt jobbig/rolig dag tror jag, bussen går 03.30 imorgon från Eurostop o sen ska resan till Kalmar ta ca sex timmar, tävlingen börjar tio eller elva? Vi discodansare ska tävla först o vi är säkert klara vid fyra på eftermiddagen och sen ska streetdansarna tävla efter oss vilket betyder att vi får vänta tills som är klara! Tävlingen kommer väl sluta vid sju tror jag och sen är det en sex timmars bussresa hemåt, plus ett stop på Mcdonalds så jag kommer nog vara skapligt trött när vi kommer hem! Men jag hoppas det går bra för mig och Linette i tävlingen så det känns värt att ha åkt den långa resan dit!

Tänkte visa vad jag köpte förra helgen när jag va med Sanna på Marieberg, det blev en t-shirt och ett par paljettshorts! Sen va jag tvungen att åka till skopunkten igår och köpa ett par vinterstövlar! Jag har bara haft tennisskor och i snöovädret som har varit nu så blir jag jätte blöt om fötterna! så det fick bli ett par enkla slit o släng skor som jag ska ha till jobbet!

   


Vinter!

Jag ser det snöa, jag ser det snöa, det va väl roligt hurra!


Tisdag!

Idag efter jobbet va jag och mamma på boxercise som men idag kände jag mig väldigt opeppad och inte det minsta träningssugen! Jag tror det va det som gjorde att det va jobbigare än vanligt! massa armhävningar, situps, upphopp, boxning, idioten m.m. Duschade när jag kom hem o nu är jag helt slut! Jag anar träningsverk imorgon!

Den här veckan är det träning till max som gäller för på lördag är det tävling i Kalmar och jag hoppas på det bästa! Det gick bra på förra tävlingen men den här gången får det gärna gå ännu bättre! En prick vore inte helt fel! (prick? tänker ni då men det betyder att jag går upp till en högre/svårare klass)

Nu kan jag inte göra annat än att räkna ner till Thailand! Det är bara 32 dagar kvar och det går sjukt fort! Jag har redan börjat skriva packlista o shoppinglista, lite väl tidigt jag vet men jag längtar som fan!



Sjuk?

Idag har varit en helt värdelös dag! Det började med att jag körde hem pappa till Hjortkvarn! Sen städade jag på han jobb och passade på att träningscykla lite innan jag drog hem! Sen kom jag hem och käkade lite frukost! Låg på soffan för jag hade så ont i magen och det slutade i att jag spydde och satt i duschen ett bra tag för att piggna till lite! Magvärken gick inte över utan jag la mig på soffan och sov en stund! Vaknade upp och klockan va sex helt plötsligt! Jag kände mig mycket bättre efter två ipren och lite sömn! Tompa hade varit till macken och hyrt film så vi kollade på "The Proposal" och den va jätte bra! Sen va det Ensam mamma söker" och nu kollar jag på "Djävulen som bär prada" Det känns som jag har sovit bort hela dagen men magen verkar iallafall bättre nu så jag hoppas det håller sig så!


RSS 2.0