Tävling!

Nu har jag kommit hem från dansen, käkat o duschat! Linette o jag har iallafall anmält oss och betalat till tävlingen så nu kan vi inte backa ur längre! haha nu gäller det! Det va jätte skönt att träna på dansskolan istället för i mitt eller Linettes vardagsrum, lite mer utrymme om man säger så! Det känns jätte roligt men samtidigt lite nervöst med tanke på att det va så längesen vi tävlade! Jag anmälde mig till singel också vilket jag känner mig as ösäker på, då tävlar jag i en annan klass vilket betyder att jag inte kan ha samma dans som i paren? Min singeldans måste vara lite mer avancerad? så det är väl bara sätta igång o spåna på den?

Hittade två klipp från falun om jag inte mins helt fel? När vi tävlade med formationen...saknar den tiden as mycket för det va grymt kul!




You make my life!


I´m happy...

Tvätten är i full gång, disken är fixad och lägenheten är damsugen så nu känns det mycket fräscare o jag är helt plötsligt på bättre humör! Tompa har åkt iväg med pappa till Linköping så nu ska jag väl bara slappa en stund framför tvn innan jag ska iväg på dans! det känns lite segt att åka iväg på en fredageftermiddag men det blir ju inte så sent! Plus att vi måste träna om vi ska kunna tävla i slutat av februari! det känns båda kul o lite jobbigt för vi har ju inte tävlat på typ 2 år så man känner sig väl inte riktigt i form för det men samtidigt ska det bli jätte roligt!


Fredag...

Det va ju tänkt att jag skulle ha åkt till Mija efter jobbet igår men det blev inte så! Hon va tvungen att jobba så vi sköt upp det till tisdag istället! så Tompa o jag åkte till Marieberg när jag kom hem! Jag köpte ett par jeanstights, två guldramar o lite smink! Jag hatar verkligen o köpa smink, det är ju as dyrt! Sen käkade vi buffe på Kina muren innan vi drog hemåt!

Idag har jag bokat tvättstugan så det är väl bara att börja ta tag i det på en gång! Ska iväg till dansen sen o träffa Linette, vi ska anmäla oss till tävlingen o träna lite när vi ändå är där! Sen till kvällen vet jag inte alls vad som händer? Det blir nog ganska lugnt skulle jag tro!


Trött...

Har precis kommit hem från dansen o känner mig helt slut i hela kroppen! Först hade vi ett ganska lugnt jazzpass o sen ett så in i helvet as jobbigt discopass! Snacka om att ens kondition kommer fram o den är verkligen inte den bästa! Men det är riktigt roligt!

Ska nog krypa till sängs nu o gosa ner mig i mitt täcke! Imorgon efter jobbet ska jag träffa Mija! Hon skulla bjuda på tacos, låter konon!

Natti...♥


Seg dag...

Seg är väl ungefär hur jag kan beskriva den här dan? Jag skulle ha diskat idag men det har jag inte gjort, vi skulle ha åkt o handlat mat men det har vi inte heller gjort o jag skulle behöva tvätta men det orkar jag vekligen inte! Tompa har redan somnat så jag vet inte riktigt vad jag ska göra? Kanske kolla lite på bygglov som började nu o sen kolla klart på beck filmen som vi inte såg klart igår! Det blir inte så mycket vettigt gjort idag...

Fick en jätte fin liten spegel av mamma idag som hon köpte på att smyckesparty förra veckan! 
Super fin, tack mamma ♥

  


Ford Fiesta...

Någon dag kommer den här bilen att tillhöra mig =)


Tisdag...

Igår kom hem helt slut efter jobbet, inte för att jobbet va speciellt ansträngande men jag hade sovigt dåligt natten innan! Jag kom hem till Tompa som hade varit o köpt mat, pepparstek med stekt potatis! as gott o jätte gulligt av honom! Jag hade dessutom tagit med mig glass hem från jobbet så det fick vi ha till efterätt! Vi mös, slöade o skulle kika på en beck film men vi halvsomnade på soffan båda två så det va bara att gå o lägga sig!

Trots att vi la oss tidigt igår så känner jag mig fortfarande trött, men nu måste jag borsta tänderna o sen bär det av till jobbet!...bye ♥

Orka...

Jag känner mig fan som en zombie! Jag är as trött o har snosat så länge det bara går....jag orkar verkligen inte åka till jobbet!!!!


Söndag....

Emelie o Nille va här igår! Vi käkade tacos, spelade Alias, poker och kollade på film! Det va riktigt roligt det måste vi göra fler gånger! jag styrde till med en lugg igår också o jag blir alltid lika osäker på om det verkligen är snyggt eller inte?

Aja nu måste jag iväg och städa på pappas jobb och sen ska jag åka in tidigare till Linette innan vi drar på dansen!

Frukost först...bye...♥

  

Lördag...

Igår hade jag tänkt fått massa tråkigt gjort som, städning, disk. tvätt m.m. men det blev ingenting sånt fixat! Först va vi hos Tompas föräldrar och gick ut med deras hund, sen kom jocke o Linda förbi och vi spelade lite Alias och Yatzy, sen undrade Robban o Carro om vi inte kunde komma till dom en sväng så vi åkte dit o kollade på två filmer!

Det får bli lite städning idag istället! Nicklas o Emelie kommer ikväll så jag behöver städa iordning lite till dess! Vi tänkte käka tacos och kolla på film!

Oki, dax att börja fixa....♥


Bilproblem..

Igår åkte jag till Arazu en sväng och umgicks med henne och Kim! Vi har inte träffats på jätte länge så det va på tiden! Vi gjorde inte så mycket utan bara snackade massa skit! Jag satt o kollade i Arazus fotoalbum vilket va jätte många o blev lite smått avundsjuk på hur mycket kort hon har insatta i album! Själv ligger i stort sett alla mina kort på datorn men det ska nog bli ändring på det för det va grymt kul att sitta i kolla på massa gamla kort i albumen, det gör man ju inte på datorn! Jag måste köpa några album och styra upp mina kort lite!

Sen på vägen hem började min bil o krångla, den dog med jämna mellamrum så jag fick stanna en gång i hallsberg, två gången på 90 vägen och en gång i pålsboda för att starta om bilen! åhh vad jag hatar när bilar ska hålla på o krångla för jag har varken råd eller lust att lägga massa pengar på o fixa den! Tompa skulle ut o köra lite med den idag så vi får väl se om den går lika illa då?



Sandra...

     
                  Jag ska snart dra iväg till Arazu o träffa henne och Kim ♥


Pistolrån...

Pistolrån mot matbutik Pålsboda


 ALLMÄNT/PÅLSBODA Publicerad: 2009-01-21 19:32

"Ica Nära i Pålsboda utsattes vid 19.20-tiden på onsdagskvällen för ett rån. En ensam gärningsman gick in i butiken och hotade kassörskan med ett svart pistolliknande föremål. Han fick med sig en okänd summa pengar"




Shit va läskigt, jag skulle inte ha velat sitta i kassan då kan jag säga! Jag tycker synd om dom iallafall, det drabbar ju butiken mycket hårdare i en sån här liten ort!  o jag blir så förbannad på folk som gör sånt!

I´m back!

Nu är jag hemma från Göteborg, jag åkte dit i måndags med mamma och min bror som skulle mönstra till lumpen! Mamma o jag gled runt bland nordstans alla butiker och det va en hel del kan jag säga! Jag va helt slut i benen och hade as ont i fötterna när vi hade avklarat våran första shoppingdag! På kvällen käkade vi en god middag och tog oss en drink i baren på hotellet. Jag va bara tvungen att testa den berömda Sex and the city drinken: Cosmopolitan! Inte dum alls! den kommer drickas flera gånger, helt klart! Dag två kunde inte ha börjat bättre än med en stor frukostbuffe på hotellet! Färskt bröd, nypressad apelsinjuice, ägg, och en kopp te! En bra start på dagen innan det va dax för den sista shoppingrundan! Vi va ganska trött efter gårdagen så det blev en kortis på stan sen satte vi oss och fikade lite innan det va dax att åka hemåt!

Jag shoppade självklart lite, inget dyrt däremot utan det gick på ca 500! När jag kollade igenom allt jag hade handlat så insåg jag att allting va grått, haha! det hade jag inte haft en tanke på innan! Lite trist färg men jag trivs i den färgen! svart, vitt och grått funkar ju alltid! Dom två sakerna jag verkligen ville köpa fanns inte i min storlek så jag får leta efter dom här hemma, men trots det så kom jag inte hem tomhänt!

Det blev en kofta, en skjorta, en t-shirt, ett par byxor, en nessisär och ett halsband! Skjortan och nessisären fick jag av min gulliga mamma, tack!

    

Aj...

Ahh, det värker i hela min kropp efter dagens danspass. Första passet va helt okej men på det andra höll jag fan på att slå ihjäl mig, haha! Det va på streetshowen då har vi en golvserie som är as jobbig, typ, ramla till golvet, stå som en planka, bena upp i luften, snurra runt, snurra runt, aja jag fattar knappt själv vad jag skriver men jobbigt va det och jag lär nog hitta några blåmärken imorn! men det är alltid kul med lite utmaningar!

Nu ska jag "fluffa" mitt hår så det går snabbt att fixa till det imorn när mamma o dom hämtar mig kl 06.00! Jag har ingen lust att gå upp allt för tidigt! Sen blir det sängen....

Natti ♥


SATC is over...

Nu har jag kollat klart på hela sex and the city boxen! Önskar det fanns flera säsonger för jag skulle aldrig tröttna på den serien, kan inte fatta att jag aldrig följde den när den gick på tv. Jag trodde väl inte jag skulle gilla den, jag brukar ju inte vara så mycket för tjejfilmen eller romantik annars men jag fastnade verkligen för den här serien! Helt kanon! Känns lite tomt nu när jag inte har något att följa? Får väl hitta nån ny serie att börja kika på!

Nu har jag packat lite inför Göteborgsresan imorn! Jag, mamma och min bror ska åka dit! Min bror ska på mönstring så då ska jag och mamma passa på att shoppa lite. Vi sover på hotell en natt och åker hem på tisdag igen! Det ska bli jätte roligt för det är inte så ofta man shoppar i Göteborg!

Snart ska jag dra iväg till dansen! Jag måste åka in tidigare idag för att betala kursen annars kommer jag inte in! Jag har iallafall bestämt att jag ska gå fyra kurser: Avancerad show, streetshow, jazz och disco! Det kommer bli grymt kul!


Lördag...

Igår kom Linett till mig en sväng o vi gjorde väl det vi alltid brukar göra, dansa, haha! Vi kollade på avslutningar, tränade på kursdansen och påbörjade en ny dans för vi har funderingar på att börja tävla igen! Jag saknar tävlandet as mycket så det skulle vara jätte kul att börja lite igen! Förut har jag alltid tänkt att vi är för gamla, o den tiden är förbi osv. men det finns ju faktiskt vuxenklass så varför inte?? vi får se men det vora grymt kul!

När Linette hade åkt hem så fortsatte jag mitt SATC marathon, nu har jag bara tre avsnitt kvar på hela boxen, jag orkade inte se dom igår kväll så jag ska kolla klart på dom idag! Men först ska jag iväg till pappas jobb och städa lite! Sen blir det SATC, sen dans och sen måste jag börja packa till Göteborg!

 

Miss You...

Nu har Ewa åkt tillbaka till England vilket känns as tråkigt! Va ska jag göra nu då? haha! Nerå men det känns tomt, saknar henne redan! Men jag har bestämt att jag ska åka och hälsa på henne framåt vårkanten och det är inte bara snack, jag lovar gumman jag kommer!! Love You!


SATC

Gårdagen var ganska lugn, Tompa o jag åkte till Willys o handlade massa mat och sen låg jag framför SATC hela kvällen! Det va jätte skönt att bara slöa framför tvn med tanke på att jag haft min första hela jobbvecka på jätte länge, så jag va ganska trött!

Många gånger när Ewa o jag har kollat på SATC så komenterar vi alltid hur Carrie (Sarah Jessica Parker) ser ut och vad hon har på sig o jag tycker inte hon är sådär snygg som alla säger? Hon är nog en sån människa som kan se as bra ut vid vissa tillfällen men helt förjävlig ut i andra? Likadant med hennes kläder...men på bilden ser hon väl ganska bra ut ändå? eller?

Nu till frukost har jag kollat på yttligare fyra avsnitt men det får räcka för idag, jag måste börja göra mig iordning för Linett ska komma till mig vid fem så jag skulle behöva diska o städa iordning lite snabbt! Ska bli roligt att umgås med henne, vi ses inte så mycket förutom på dansen!


Fuck...

Åhh, nu blir jag irriterad!! För det första så har jag as dåligt med pengar nu, dom regnar ju inte från himlen direkt! Och för det andra så kom det ett brev från farbror polisen idag, angående trafikolyckan för några månader sen! Eller jag körde in i en annan bil rättare sagt, jävligt klanigt! aja hur som helst så fick ju jag betala självrisken på 2000,- men nu när det här brevet kommer så står det att jag ska ringa polisen och det gör jag på en gång! då förklarar han att jag också får böter på 2000,- för trafikbrott, eftersom det va högerregeln vid korsningen så blir ju det hela mitt fel! fan va sur jag blir! asså det va ju mitt fel så det är väl bara att betala skiten men det känns inte alls kul....jag får väl leva snålt nu helt enkelt!

Typiskt mig...

Ewa 21 år =)

Jobbade till fem igår o va hemma vid tjugo över ungefär! Malin skulle hämta mig kl sex så jag fick stressa som en idiot för att hinna göra mig iordning! Vi tog med Ewa till Efesos för att fira hennes födelsedag! Vi hade bestämt sen innan att alla skulle ha klänning på sig (o ni som känner mig vet att klänning brukar vara ett stort no för mig, jag äger bara två klänningar, en som jag aldrig använt innan men den fick invigas igår) Vi hade bokat bord kl 7 så vi käkade jätte god mat, efterätt och bubblad massor som vanligt! Sen insåg vi att kl va 22.30 och dom stängde kl 23.00 så det va väl bara för oss att traska därifrån och åka hemmåt! 
Tack för en kanon kväll tjejer ♥

   
      

Yes!

Nu har jag äntligen börjat komma igång igen! Hade två timmars dans igår och jag måste erkänna att jag kände mig stel som en kratta på stretchingen men det blir nog bättre! Det känns iallafall bra att jag hag rört lite på mig! Den här terminen har jag tänkt dansa två timmar på både söndagar och onsdagar! Sen blir det lite innebandy med mamma o dom på måndagar! Bra Sandra, bra =)

Nu är jag desvärre as trött, sitter med två rostade mackor och ska snart åka iväg till jobbet! Min förkylning vill aldrig riktigt gå över så jag sover inte speciellt bra på nätterna! Kan det inte bara ge sig nu!!!

Tandborstning nästa // Bye ♥

Australia...

Va på bio med Kim igår och såg Australia och den va faktiskt väldigt bra! Jävligt lång bara, 2 tim o 45 min, men ändå tyckte jag aldrig att den va tråkig eller seg någonstans! Jag gillar Nicole Kidman hon är ju grymt bra skådis!

Sen hann jag bara komma hem innan vi drog iväg igen, Tompa va sugen på att åka en sväng så Nille & Emelie skulle följa med o jag hade inge bättre för mig så jag följde med jag också!

Nu har jag precis städat på pappas jobb, slängt massa skräp och slängt i en tvätt! Jag vill hinna få lite gjort innan jag ska iväg på dans, den börjar ju idag! Det ska faktiskt bli väldigt skönt att komma igång igen för jag har inte tränat nåt alls sen dansen slutade!

   


Time to go...

Nu är jag klar och ska vilken sekund som helst dra iväg till Kim! Har faktiskt fått en del städat idag men jag inte klar, det tar sin tid! Granen och alla julsaker är borta iallafall vilket känns väldigt skönt! Får fortsätta imorn, då är det damsugning som gäller!....

Bye Bye // Sandra ♥

Möblera om...

Gick ju på stan med Malin igår och vi fixade present till Ewa! Sen tog vi en fika på suprem och snackade massa skit! Jag skulle ju köpa gardiner från indiska som jag gått o smådrömt om i en vecka eller nåt men när jag väl va inne i affären så va dom inte sådär super snygga som jag trodde?? Dom va mycket finare förra gången jag såg dom? Och eftersom dom kostar 800,- så blev jag väldigt osäker och gick därifrån utan några gardiner!

Kom hem och tänkta ta en lugn kväll med SATC men tompa hade fått för sig att vi skulle möblera om i vardagsrummet så vi pysslade med det hela kvällen! Jag va väldigt skeptisk i början men det blev faktiskt inte alls så tokigt,  man måste bara vänja sig lite!

Det är fortfarande jätte stökigt efter gårdagen så jag ska städa idag innan det är dax att dra in till Kim! Vi ska på bio ikväll på Australia så jag hoppas den är bra!!!

Love You....

Jag fick den här filmen av Ewa som hon hade gjort om oss...super gulligt!
Du betyder massor för mig, Älskar dig gumman!!!


Fredag...

Är fortfarande väldigt förkyld och lite hängig men jag måste iväg och träffa Malin på stan kl 14.00 vi ska köpa present till Ewa som fyller år på tisdag! Plus att jag ska köpa nya gardiner från indiska, jag fick ju presentkort där i julklapp, så jag hoppas dom blir bra i vardagsrummet!

Ewa va här igår och det blev massa sex and the city...nu är vi på säsong fyra och vi kommer nog längre ikväll =)


SATC...

Började jobba igår efter två och en halv veckas ledighet! Det gick väldigt trögt att gå upp kl 7 när jag inte har gått upp före 12 dom senaste veckorna! Men det gick till slut iallafall! Sen när jag kom hem så kom Ewa förbi o vi kollade på SATC hela kvällen, vi är väl halvägs igenom hela boxen nu!

Idag är jag hemma o är sjuk, det känns inte alls bra första jobbveckan men jag är dunder förkyld o febrig! Så min dag kommer spenderas framför tvn! Ska kolla om Ewa vill komma och fortsätta kolla på SATC!

Nu ska jag ta mig en alvedon och försöka få i mig lite frukost....bye ♥


Grattis...

Måste ju gratta min bror som fyllde 18 i tisdags o så måste erkänna att man själv börjar känna sig lite gammal, haha!


Nyklippt...

Måste ju visa min nya frilla jag skaffade mig i måndags! Det va as skönt att bli av med mitt löshår! bilden är väl inte så jätte bra och håret inte så mycket iordningfixat men jag blev super nöjd, det blev väldigt kort men jag trivs jätte bra i det!


Girls Night...

Igår runt sextiden så åkte jag och Ewa till Malin! Vi kollade på SATC, käkade varm banan med smält choklad (super gott) Kollade in HMs nya katalog och snackade massa skit som vanligt! Malin o jag bestämde oss för att beställa lite kläder från forever21 i slutet av månaden så jag måste kika igenom deras sortiment lite o se vad jag ska ha för nåt? Kvällen blev ganska sen och vi åkte väl därifrån vid 12 nån gång!

Nu har jag precis käkat frukost och ska försöka få undan lite disk innan Ewa kommer, vi ska ha SATC marthon idag så vi måste börja tidigt!


Profilbild...

Nu har jag hållt på i hundra år och försökt fått min profilbild lite större, det gick ju till slut men det tog tid...

Godmorgon...

Gick upp tidigt idag för jag va helt inställd på att dra iväg och städa på pappas jobb o jag ville få det avklarat så fort som möjligt! Men dom hade tydligen inte jobbat sen jag städade sist så då behöver jag inte åka dit! Det känns as skönt men det finns annat tråkigt som jag skulle behöva göra istället! ska springa ner i tvättstugan o kolla om den är ledig idag för jag behöver verkligen tvätta!  Sen tänkte jag kolla med Ewa om vi ska dra till Malin en sväng? men vi får väl se vad som händer!

Hår...

Jag är sjukt trött på mitt löshår nu o känner för att ha lite kortare hår igen! Har pratat med Carro o hon ska fixa det snart, hon ska köpa färg på måndag så det blir väl nån gång nästa vecka förhoppningsvis! Jag skulle nog vilja göra lite guldiga slingor också, typ som på bilden! Det känns lite roligare än bara mörkbrunt?


Dagen efter!

Gårdagen blev en riktig slödag, jag låg på soffa hela dagen o jag skämtar inte! Först sov jag till 12 nån gång och sen var det "Vänner" marathon på 5:an som jag låg framför tills Ewa kom framåt 8 o då blev det massa "Sex and the city" avsnitt! Plus  två hyrfilmen som grabbarna vart iväg och hyrt...snacka om lat...haha!

Så idag känns det som att jag måste ta tag i nåt men jag vet inte vad? Det finns massa tråkigt som verkligen behöver göras så som städning, disk, tvätt m.m. men det känns inte sådär super skoj o börja med? aja vi får se vad som händer, nu ska jag iallafall käka lite frukost!

Sandra ♥

My love...


Gott nytt år!

Nyår spenderades hos Jocke & Linda! Det va rätt mycket folk, lite singstar spelande och självklart massa fina raketer! Kvällen blev lagon lång och vi va hemma efter 2 nån gång! Hade klänningen som jag fick utav mina kusiner i julklapp! Super snygg måste jag bara säga =) haha!

        
     
     


RSS 2.0