Tisdag

06.00 ringde min klocka imorse o det är inte allt för vanligt. Jag skulle börja jobba kl 08.00 vilket jag inte brukar göra eftersom jag mest jobbar kväll. Väl där fick jag jobba en timma längre än bestämt för vi hade så mycket att göra o det tackar man ju inte nej till. Efter jobbet tog jag en sväng på marieberg för att lämna CV:n på massa olika butiken. Jag trivs super bra på Kappahl men det är bara extra jobb och ganska få timmar nu i höst så jag måste försöka hitta nåt annat? O det lät faktiskt lovande från flera butiker så jag håller tummarna o hoppas på det bästa!

Nu har jag precis käkat mat o tänkte bara slöa en stund. Ikväll kommer Arazu o Kim hit för tidigt imorrn bitti drar vi till Ullared =) ska bli sjukt kul!


Dagens runda : 4,3 km


True blood

Jag stod precis o knöt löparskorna när jag kollade ut och fick se att det ösregnade ute =/ kollade på ett True Blood avsnitt så länge men regnet håller fortfarande i sig. Jag väntar väl ett tag till får vi se, det känns inge roligt att springa i spöregn.


God morgon

Jag har precis käkat frukost som blev en smootihe och en knäckamacka med keso. Raja har sovit hos oss inatt så nu måste jag ta med henne ut på en promenad. Sen idag ska jag ska försöka hinna med en löprunda, ett nytt avsnitt av True Blood, fixa det sista med mina cv:n och sist städa på pappas jobb ikväll. Det är väl ungefär vad jag hinner med...


Kubben

Karina hade lagt upp en bild på facebook från kubben!


Kräftskiva

Igår jobbade jag till stängning o sen drog jag snabbt hem, böt kläder o sen iväg till svennevad på Kräftskiva. Jag äter inte kräftor men Mija o Stefan bjöd på smörgåstårta =) Tack för en super trevlig kväll!






Lördag...

Sitter och dricker min morgon smootie med lockigt o fint hår =) Jag ska iväg o jobba några timmar o efter det blir det direkt iväg på kräftskiva med Mija o gänget så jag får göra mig snygg nu helt enkelt! Men den stora frågan kvarstår alltid, va fan ska jag ha på mig? Jag har en stor garderob full med kläder men ingenting är fint? jag fattar inte varför jag har köpt vissa saker? Aja jag har hela dagen på mig att fundera på kläder? Det kan behövas.


Dagens...

Gjorde naglarna idag innan jobbet...

Nytt fodral till mobilen, köpte av en jobbarkompis...


Spöregn

Usch jag hade stallt klockan på 08.00 och ändå vaknar jag tidigare, vaknade redan ca 07.30 o få se att det spö regnar ute, jag som skulle ut o springa? Det är väl ingen ursäkt för man får bara klä sig ordentligt men jag blev så miss pepp =( Så jag skiter faktiskt i löpning idag!! Jag tänkte käka frukost, duscha, fixa iordning mig och sen åka till Marieberg lite tidigare för att fixa naglarna innan jag börjar jobba! Jag har varit sugen på snygga naglar as länge o nu när jag fick bra lön ska jag fan unna mig det =) Sen blir det att jobba några timmar o sen skulle vi tydligen på kalas ikväll.

Vi va på Willys o handlade mat igår och jag försökte verkligen handla massa nyttiga saker. Det är jätte svårt för av gammal vana så tar jag det jag brukar äta. Men en del saker som följde med hem va:

* Lax
* Knäckebröd
* Keso
* Linfrön
* Lättyoghurt (till smootie)
* Banan
* Bär
* Bulgur
* Morötter
* Ägg
* Spenat
* Avokado

Nu ska jag göra mig en god smoothie till frukost o sen bege mig mot duschen!


Instagram



Ny favoritlåt =)

Träningsblogg?

Löpningen gick inge vidare idag, träningsvärken sitter fortfarande kvar i lår o vader så jag fick nöja mig med en rask promenad istället. Bättre än inget. Nu letar jag runt på internet efter nån bra träningsblogg för att få lite tips om kost o träning men jag hittar ingen bra? Dom flesta är redan värsta "biffarna" som bara vill skryta o visa upp sina muskler? inte riktigt vad jag letar efter? kanske skulle skriva lite om träning här i bloggen istället? vad tro ni, kan det vara nåt?


Ont

Jag dansade ju för första gången på tre månader i söndags o jag har inte kunnat gå normalt nu på två dagar, haha! nu sitter jag med en kopp te o tänkte faktiskt försöka ge mig ut på en löprunda, om mina ben vill, vi får väl se.

Kom o tänka på att det är mindre än 1 månad kvar tills jag fyller...=) Jag är sugen på att ordna nått partaj? förra året såg det ut så här!


Transformers 3

Igår blev det bio med Arazu o Robin. Vi såg Transformers 3 som vi har tänkt att gå på jätte länge men det har aldrig blivit av. Den va iallafall jätte bra. Ganska lik dom andra filmerna. Jag tycker huvudpersonen "Sam" (Shia labeouf) är jätte duktig skådis. Tjejen däremot störde jag mig lite på, världen håller på att gå under o hon ser perfekt ut hela tiden, hon va lite för snygg för filmen. Jag måste nog säga att Megan Fox hade passat in mycket bättre.


Transformers

Arazu o Robin bjuder på bio ikväll =)


Sandras Änglar

Igår va det kubbturnering i Hjortkvarn. Jag, Tompa, Arazu o Robin hade ett lag. Vi vann tre matcher och förlorade tre matcher så vi va inte helt värdelösa, haha! Sen drog vi hem till oss där vi grillade, drack vin, spelade kort, käkade godis, o hade jätte mysigt.






Höst



Jag köpte en höst jacka när Sanna o jag va i Göteborg. Jag älskar den! Nu måste jag bara hitta några skor också? Jag vet ungefär vad jag vill ha? O det blir nog snyggast att ha ett par i samma färg som jackan? typ mörkbruna? Eller svart som funkar till allt? tåls att fundera på....


Torsdag

Usch idag va jag inte alls på humör för att springa så jag tog mig en morgonpromenad istället. Det är ju bättre än inget. Nu har jag duschat o käkat frukost. Jag börjar kl 15 dag så jag hinner fixa med lite annat innan, jag har lovat att gå en promenad med Raja också.

Sanna o jag kollade på twilight när hon va här o jag kan inte sluta längta efter nästa film....sjukt spännande.


Jobbigt...

Fy va jobbigt det va att springa idag. Men jag gav mig fan på att jag skulle orka ett långt och ett kort varv så totalt blev det 4.2 km =) Nu är jag helt slut....jag måste vila lite innan jag hoppar in i duschen!


Liseberg

Det blev en spontansväng till Liseberg med Sanna i måndags, super kul!








Mobilbilder


Jag & Linda innan Rolandz

Innan jobbet

Stockholm

Stockholm

Middag

Jag jobbade några timmar igår o sen va vi bjudna till Tompas föräldrar på mat. Oxfilé och potatis rosor fick vi, hur gott som helst. Vi käkade, drack vin o spelade plump.



Jag hade stallt klockan på 9 imorse men jag vaknade vid 8 o kunde inte somna om. Så nu ska jag göra mig klar, käka frukost o sen är det dax att dra iväg till jobbet.



Trött...

Nu har jag varit duktig o sprungit spåret. Det va varmt o jobbigt men jag kämpade på! Jag tycker faktiskt jag har kommit igång bra med träningen nu, lite dåligt med gym men det är skönare att springa ute nu på sommaren, gym blir det mer av i vinter. Om två veckor börjar dansen o har jag tid i höst så vill jag börja på TRX också? det blir mycket? men vi får se vad som händer. Nu ska jag duscha o sen åka iväg o köpte lite godis =)

Lite nya träningsprylar skulle inte vara helt fel, synd att det alltid ska vara så dyrt bara...


Onsdag

Jag har haft en heldag med Arazu idag! Först va vi på gymmet o tränade sten hårt, sen badade vi, bastade, käkade god mat, fixa naglarna o bara hade almänt mysigt! Vet inte hur jag ska klara mig utan henne när hon flyttar till Stockholm =(

Nu håller jag på o fixar lite käk till Tompa, inget avancerat, det blir bara snabb makaroner o köttbullar. Sen hyrde vi nya Iren Huss filmen så vi ska väl kolla på den. Imorrn är det jobb som gäller o sen är jag faktiskt ledig på fredag igen, känns skönt!


Ledig

Jag är ledig idag så jag drar till hallsberg o umgås lite med Arazu. Vi tänkte träna, bada, basta o bara ha en mysig dag!


Jag är lite sugen på lugg till hösten?? tåls att fundera på...


Söt klänning


Stockholm

Stockholm över helgen va kanon! här kommer lite bilder!


Gröna Lund

Gröna lund

Gröna Lund

Pride paraden

No time

Jag hinner inte skriva så mycket här just nu, det händer så mycket annat....ska åka med Arazu till Stockholm över helgen, det kommer bli kanon kul, vi hörs =)


RSS 2.0