Trött...

Jag spenderade hela dagen hos mamma o vi sydde danskläder i princip hela tiden! Det gick väl hyfsat bra, allt är inte klart än men vi är på god väg iallafall! Sen fick jag jätte god mat innan jag drog hemåt!

Nu har jag suttit i över en timme på tradera o lagt ut massa nya kläder!
http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1255066&listtype=BuyNow

Lite kvällsmat framför tvn nu =)


Måndag!

Jag har träningsvärk i varenda muskel idag, jag känner mig lite halft handikappad! Det börjar nere i vaderna, sen låren, rumpan, ryggen, magen, axlarna o nacken! Tur att jag är ledig idag iallafall! Nu ska jag snart iväg o städa lite på pappas jobb o sen ska jag till Hjortkvarn o vara där hela dagen!



Det har kommit en ny variant på Volumaster som jag väldigt gärna vill ha...Synd bara att dom är ganska dyra o den jag har nu fungarar ju fortfarande...


Helt slut...

Jag har precis kommit hem från ett 3 timmars danspass, duschat o nu sitter jag med en ansiktsmask! En chokladmask från kicks som luktar ljuvligt gott! Dansen va sjukt jobbig idag men det va skönt att komma igång igen! Jag trodde jag skulle spy efter bara en timme men jag tog mig igenom tre timmar! Första timmen hade vi bara massa styrka o kondition, typ grodhopp, plankan, situps, idioten m.m. sen va det typ en och en halv timma dans o sen en halvtimme egen träning! Jag känner redan nu i kroppen vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon!



Imorgon är jag ledig och ska nog spendera dagen hos mamma i Hjortkvarn!


Fredag!

Jag lyckades hitta lite på Gina igår iallafall! Ett par nya jeans med hög midja (o då menar jag verkligen hög midja, dom går upp till naveln) En svart topp och en vit kort skjorta!


Kanske kan vara nåt?


Fredag!

Jag va grymt nöjd igår när jag åkte till gymmet efter jobbet, hade det varit för några veckor sen så hade jag åkt hem o slöat på soffan med en choklad bit eller nåt annat godis! Men jag tog mig dit o va där mellan 18-20! Det va ganska mycket folk så jag föredrar att vara där mitt på dan när jag är ledig för då är det så lugnt o skönt, nu va det folk hej vilt överallt så det va inte så jätte kul! Stinker svett vart man än går...hehe! Jag är van vid att det brukar vara jag o max 5st till? aja bra gjort iallafall och ikväll ska jag belöna mig med lite godis =) jag har inte ätit godis på hela förra veckan o hela danne vecka, på helgerna är det tillåtet (jag räknar fredag o lördag som helg!) så idag ska jag köpa en påse chips o dipp, längtar redan till kvällen!

Först ska jag iväg o jobba mellan 13-18 men jag ska nog åka in lite tidigare o gå igenom Gina en sväng? jag fick ju massa presentkort där i julklapp o jag skulle vilja ha ett par nya jeans? Vi får väl se vad jag hittar! Efter jobbet blir det en sväng förbi willys o köpa lite mat o sen blir det godis o mys på soffan!

Så ser min dag ut...Vi hörs...


Onsdag!

Igår kväll va det inventering på jobbet så jag jobbade till 23.45 o va helt slut när jag kom hem! Tur att jag fick lite sovmorgon imorse, jag börjar kl 13.00 idag! Jag kanske åker in lite tidigare o kikar runt lite, får se? Det verkar iallafall ordna sig med dansen så jag kommer kunna gå söndagar, min chef skulle försöka fixa det =) Super snällt! Nu ska jag fixa lite innan det är dax att dra...hej så länge! 


Tisdag!

Usch jag hinner bara få min lön, betala alla räkningar o sen är den borta? Nej då men jag ska betala ca 2500,- till dansen den här månaden o det känns sjukt dyrt. Min kurs brukar gå på 950,- o nu går den på 1850,- det är ju dubbla priset! Plus att vi få nya tävlingsoveraller som kostar 400,- sen ska det in träningsavgift o licens m.m. Det är dyrt att ha en hobby ibland! Jag som ville sätta alla dom pengarna på mitt sparkonto =/ Aja det är inget att göra åt nu ska jag käka lite frukost o sen dra iväg till gymmet! Jag ska jobba kväll idag för vi har inventering så jag börjar 19.30 o jobbar till midnatt? känns väl inte så super kul...


Fredag!

Idag va jag ledig o hade tänkte åka till gymmet ganska tidigt men jag sov till 10.30 så det blev lite sovmorgon först! Jag drog mig iväg till gymmet iallafall men idag va det jobbigt, det fanns ingen kraft alls i mina muskler o 30min löpning höll på att ta dö på mig!?! men jag tog mig igenom passet iallafall o det är väl huvudsaken! Sen kom jag hem, käkade lite mat, vilade på soffan en stund o sen drog jag iväg på dans! Känns jätte kul att komma igång med det igen men det är tråkigt att det blir så mycket strul med jobb o allt, jag hinner inte alls med så mycket dans som jag egentligen skulle vilja? o jag antar väl att det snart är dax att ge upp tävlandet men det är ju så grymt kul bara!! Jag ska iallafall köra järnet den här terminen o hoppas på att gå upp en klass, ska ha privatlektion med Sandra också o se om hon kan hjälpa mig med lite nya steg =) Jag är trött på att bara komma 2:a o 3:a nu är det fan en 1:a placering som gäller innan jag ger upp...


Onsdag!

Igår va jag o mamma på Zumba o jag kände mig jätte illamående efteråt, det va jätte kul men sjukt jobbigt! O nu inatt så jag har legat o haft ont i magen o mått illa så jag hoppas jag pallar jobbet idag! Jag får knapra lite ipren så ska det nog gå bra! Mitt senaste Kappahl inköp är en jeanskjorta från barnavdelningen o den får åka på idag!


Träningskläder!

Jag skulle behöva köpa lite nya träningskläder, men jag blir alltid snål när det gäller just det, dom kostar massor på sportaffärerna o dom ska man bara ha o svettas i? Det känns som lite onödiga pengar? Men vi har faktiskt fått in lite träningskläder på Kappahl (tro det eller ej) till helt okej pris, så jag ska nog satsa på någonting där?


Dagens lunch!

Dagens lunch: Fläskotlett, potatis, spenat, morötter o broccoli!




Nya livet?

Igår började min start på det så kallade nyttigare livet? Jag ska försöka äta mindre godis o andra sötsaker o mer av det nyttiga? låter väl inte så svårt? usch, jag kommer vara sämst på det här, men jag ska ge det ett försök iallafall! Haha! Nu sitter jag o käkar frukost o det fick bli en smootie och en grov rostad macka med leverpastej! Tror inte leverpastej är det bästa pålägget men jag älskar det! Skinka, kalkon eller ägg är väl bättre? Smootien är iallafall hur lätt som helst att göra plus att det är jätte gott! Jag gör lite på känn med naturell youghurt (ibland med vanlijsmak), en banan, frysta bär (kan vara jordbubbar, hallon, blåbär m.m.) o lite avokado! Både gott, mättande och nyttigt!

Önska mig lycka till =)


Helgen!

I lördags jobbade jag till 5 o sen drog jag direkt till Kim för att träffa henne o Arazu! Vi beställde pizza, spelade massa roliga tvspel, spelade kort o hade jätte trevligt innan vi drog mot Strömpis! Vi mötte Calle på stan o lyckades övertala honom att hänga med! Det va lugnt en av dom roligaste utgångarna nånsin o jag drack inte en droppe? Vi bildade vår egen lilla ring o bara dansade/hoppade som tokar o sjöng med till låtarna! Vi svettedes som grisar måste jag också poängtera! Jag älskar verkligen musiken uppe på strömpis, klockren musik, bara massa kända låter som Magnus uggla, Håkan, Gyllene tider, Grease m.m. As kul hade vi!

Efter Strömpis skulle jag köra hem Calle o hans kompis men det blev en sväng till Max först o sen va vi tvugna att inspektera Calles nya lägenhet så blev kvar där en stund också! Calle ville att vi skulle sova kvar där men eftersom jag skulle jobba så ville jag hem, så det slutade med att Arazu o Calle hängde med hit istället o vi kom väl i säng vid fem snåret? Det tog lång tid innan jag somnade o inte sov jag speciellt bra heller för vi låg som packade sillar alla tre i sängen o Calle snarkade som fan! Jag va helt slut hela dagen sen o as trött på jobbet, men det kanske inte är så konstigt! Somnade som en stock igår och sov ända till 11.30 imorse! 

Tack för en super kväll, Love you <3










Coola smycken!



 

Fredag!

Idag har jag spenderat hela dagen i Hjortkvarn! Jag spelade spel med mina kusiner, käkade pizza och åkte spark! Spark va sjukt jobbigt måste jag säga för vi va väl ute o åkte i minst en timme! Nu har jag kommit hem o ska lägga mig på soffan med en påse chips (det är ju faktiskt fredag)

Imorgon börjar jag jobba kl 08.00 o på kvällen blir det utgång med Kim o Arazu så jag ska kika igenom garderoben o se vad jag ska ha på mig? Alltid ett problem, jag förstår inte!


Torsdag = städning

Idag har jag fått en del saker gjorda trots att jag spenderade hela förmiddagen framför tvn! Jag har städat lägenheten men framför allt har jag rensat min garderob! Det såg ut som ett bombnedslag! Jag som tänkte att jag skulle göra en rejäl rensning men det är lättare sagt än gjort, det blev en papperskasse med kläder som fick gå men det syns knappt, det är fortfarande fullt, men välsorterat o snyggt o det är väl huvudsaken!

Däremot har jag hittat en del byxor o annat som inte passar längre? vad har hänt där? kläderna måste ha krymt? hur som helst så tänkte jag ge mig fan på att jag ska komma i dom till sommaren igen? tror ni jag klarar det? Jag har ju iallafall ganska lång tid på mig? annars brukar jag komma på i maj nån gång att det kanske är dax att börja träna till bikinisäsongen o då är det redan för sent? så vi gör väl ett försök! Funderar på ifall jag ska skriva mer i bloggen om min träning o mat....typ nån dagbok av nåt slag? vi får se?

såg även att jag har ca 1 miljon sjalar om det är nån som är utan?

    


Torsdag = förkyld

Usch idag är jag värre i halsen =/ jag som tänkte spendera morgonen på gymmet men det kan jag ju glömma! Nu har jag värmt upp en kopp te o tänkte krypa upp i soffan en stund! Jag vill bli bra nu, jag orkar inte vara förkyld! Om jag orkar så tänkte jag nog rensa min garderob lite idag? lägenheten skulle behöva städas också men jag tar en sak i taget! Tompa åker till Trysil idag med jobbet så jag blir själv hemma ända tills på söndag så jag hinner nog fixa med lite allt möjligt!

Igår va jag hos Ewa o red =) jätte kul va det, vi va väl ute o typ 3 timmar eller nåt! Sen käkade vi lite mat o sen frisörade vi lite! Hon färgade mitt hår och jag klippte henne! Mitt hår behövdes verkligen färgas så nu känns det fint igen, lite mörk i början men det brukar bli bättre efter nån dusch!


ne nu lite mys i soffan under min sköna pälsfilt =)


HM

Jag fick lite prylar från HM på posten idag, allt passade inte men det blev iallafall en klänning, en tshirt och en väska! Sen köpte jag en spetsbody på jobbet idag, vi har halva reapriset så den kostade bara 60 spänn =)

  

 Tompa köpte med mat hem från Saigon idag så nu har vi precis käkat o jag tror snart jag sprängs! Men gott va det! Nu ska vi nog se film! Imorgon ska jag till Ewa o rida, ska bli jätte roligt!
  


Söndag!

Lyckades sova ganska länge idag o det va super skönt! Nu ska jag käka frukost o så får vi väl se vad som händer idag! Jag funderar på om jag kanske skulle rensa min garderob eller städa bort julen? eller bara slöa o kolla på nån bra film? vi får väl se, ikväll blir det nog löpning eller innebandy med Mija iallafall!


Lördag

Usch, idag har jag inte gjort mycket vettigt, förutom att åka med mamma till gymmet kl 10.00 imorse, det va välbehövligt! Sen lagade jag lite god mat, nån wockad gryta med kyckling o grönsaker! Sen har jag bara legat framför tvn hela dan o kollat på vänner marathon, Tompa köpte nån box igår som innehöll dom 50 bästa avsnitten!

Nu har jag precis lagt ut massa kläder på tradera, tänkte försöka sälja så mycket som möjligt istället för att bara slänga/skänka dom! 20,- per plagg är väl bättre än inget? Jag har redan sålt 4 klädesplagg så förhoppningsvis blir jag av med fler! kika in om du vill:
http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1255066

Nu blir det lite mer tvn...


Lördag

Mot gymmet...känns sådär måste jag säga....=/


Torsdag!

Mot Marieberg!


Grattis!

Jag måste säga grattis till Koffe som blir 20år idag!


Onsdag!

Begravning idag på förmiddagen, inte det roligaste precis men det gick bra! Kom hem, böt kläder o drog genast till Hallsberg för att träffa Kim o Arazu! Vi käkade tacos o snackade massa skit, som vi alltid gör. Imorgon blir det en sväng på marieberg med brudarna innan jag börjar jobba, o sen kalas för Koffe på kvällen så det är fullt upp!

Hej så länge...


Vårnytt - HM


Tisdag!

Idag har jag varit ledig men jag har knappt hunnit varit hemma alls? Dagen började med att jag städade på pappas jobb (som alltid när jag är ledig) Sen iväg till Kumla för att fixa Koffes present, han fyller ju 20år på torsdag, helt sjuk va tiden går fort, nyss va han 10? Vidare mot Hallsberg ringde jag Arazu o tvingade med henne till gymmet där vi spenderade ca 2 timmar, grymt nöjda vi va efter det! Sen kom jag äntligen hem o fick dusha av mig o käka lite god mat o nu sitter jag här? Väntar på att klockan ska bli 21.00 så jag kan se livvakterna!

Imorgon blir det att gå upp tidigt för då ska jag iväg på begravning, ska vara hos mamma redan kl 09.00! På kvällen blir det middag med tjejerna, det va alldeles för länge sen!



Cypern 2008


Måndag!

Nyår blev lugnt, vi va hundvakt åt både Raja o Nero så vi va bara hemma! Vi lagade pepparstek till middag o sen blev det glass, maränger och chokladsås till efterätt, vi spelade Wii, kollade på film, o vid tolvslaget tog vi en promenad med hundarna o kollade på alla fyrverkerier! Det blev helt enkelt en myskväll! Nyår blir alltid så överskattat för det är typ aldrig nån som vill ha en ordentlig fest? men vi bestämde att vi tar på oss nästa nyårsfest så slipper ni fundera på det, haha!



Nu har jag precis käkat lite mat, det blev korvstroganoff o ris, mums =) Jag jobbade till halv fem idag o sen mötte jag Mija vid kiosken halv sex för att springa ett varv runt samhället, helt slut blev jag! Nu är jag ledig i två dar, imorgon ska jag på gymmet o på onsdag är det begravning! Jag är även ledig i helgen så det blir en skön vecka!



Jag köpte en ny tröja på jobbet idag...det börjar komma in massa fina sommarkläder! Tröjan finns i svart, vit och beige!


RSS 2.0