Glasögon!


Helgen!

Helgen har gått fort, som alltid. I fredags va Edwin och Rasmus här och sov över. Vi kollade på Bröllopsfotografen, spelade tv spel och käkade massvis med godis. Lördag morgon blev det frukost samtidigt som sunes sommar, sunes jul och lite TP spelande. Sen när dom drog hem va det dax att börja göra sig iordning för kalas, farfar fyllde 70år. Där käkade vi jätte god mat och kollade på melodifestivalen. Sen kollade vi på en super 8 film som vi gav farfar i present. Vi hade lämnat in en gammal rulle och fått det överspelat till dvd o shit va roligt det va. Alla fick sig många goda skratt till den filmen, det blev en jätte lyckad present. Det blev ganska sent och strax efter 1 åkte vi hemåt.

Nu ska jag slänga i en tvätt och sen iväg till pappas jobb o städa lite sen blir det nog bara en lugn dag.


Invigde min klännig från HM, äntligen.

Farfar

Farmor & Sanna

Ella va snövit hela kvällen.


Torsdag!

Inatt sov jag jätte dåligt. Jag drömde massa knäppa saker hela tiden, te.x. att Rickard Sjöberg från postkodmiljonären sköt mig i magen? Drömmar kan vara konstiga, men undra o dom betyder någonting? Aja idag är det iallafall sista jobbdagen för den här veckan o sen är det äntligen helg. Imorgon kommer Edwin o Rasse hit och sover över, jag tänkte nog hyra Bröllopsfotografen så kan vi kolla på den för jag antar att dom inte är så sugna på Let´s Dance, haha! Sen på lördag är det 70 års kalas för farfar så vi har fullt upp.

Borsta gaddarna lite sen åka, bye ♥


Sjuk!

Idag är jag hemma från jobbet, halsen är inge vidare. Jag kan prata lite bättre idag men hostan håller i sig. Jag hoppas jag kan åka till jobbet imorgon för jag har fan inte råd att vara sjuk. Tompa skjutsade Gerd till jobbet imorse för hennes bil funkade inte så han köpte med sig varsin baguette i kiosken. Jag har redan mulat i mig min och nu ska jag väl lägga mig framför nån film? Jag hyrde två på macken igår men båda va as dåliga så idag blir det nån bra från bokhyllan. Kanske sex and the city boxen? vi får se?

I fredags va jag och mamma till stan o jag har alltid haft lite fördommar om både Lindex och Kappahl. Jag har alltid tyckt att dom bara har "tantkläder" men jag måste nog ta tillbaka det för i fredags när vi där så hade dom faktiskt helt okej kläder på båda butikerna. Lindex hade jätte mycket snyggt så nu finns det inget som säger att man inte kan handla där.



Helgen!

Igår va det snöstorm och självklart va vi tvungna att ge oss ut med bilen. Vi skulle på Eltons 1:års kalas. Tompa va på fest i fredags kväll så jag va tvungen att köra, ni kan ju tänka er själva! Plus att vi glömde presenterna så vi fick vända efter att tag och åka tillbaka! suck! Vi kom dit iallfall men det va knappt, haha!

På kvällen va det melodifestivalen som gällde och jag är ganska glad över att jag skippade Kims fest igår för min hals är mycket sämre idag, jag kan fan knappt prata! Det är tur att det är sportlov den här veckan vilken innebär ingen dans och det är ju perfekt nu när jag är sjuk.

Idag blev det bara en snabbstädning på pappas jobb sen va jag till macken och hyrde två filmer så jag ska börja kika på dom nu! orkar fan inte göra nåt annat, speciellt inte prata med folk, haha!


snöstorm

Födelsedagsbarnet


Sjuk?

Min hals blir bara sämre o sämre, ju mer jag pratar desto mer hostar jag. Jag låg hemma hos mamma o dom framför Let´s Dance och huttrade under ett täcke så jag tror nästan jag har lite feber också! Tompa drog iväg på nån fest med Nille nu så jag tänker bara gå o lägga mig, det blir nog dubbla täcken och kanske till och med överkastet, vi får se! Jag hoppas jag är bättre imorgon för vi har både ett års kalas och fest hos Kim som står på schemat men vi får se hur det blir med det!

Jag vill bara ha dom där byxorna!!!!!! Gudomligt snygga! Godnatt allesammans ♥


Shopping!

Jag hade klockan på 09.00 imorse för mamma och jag skulle in till stan. Jag skulle köpa träningsskor och jag hittade samma som Linette hade köpt på stadium o det är ju snyggast om vi har likadana när vi dansar paren. Sen beställde jag glasögon, ett par ganska enkla svarta. Dom skulle komma om ca två veckor! Sen blev det en jeansjacka (as snygg till sommaren) en ny foundation och ett halsband! Jag hittade ett par jeans också från Lindex som jag bara VILL HA men det får bli nästa gång, hoppas jag!

Ikväll ska vi till mamma o dom o käka lite gott, kanske se på Let´s Dance och Solsidan!

   


Torsdag!

Torsdagar är alltid sega för jag vet att jag är ledig imorgon så på jobbet går jag hela tiden och kollar på klockan o hoppas på att dan snart ska vara slut men istället går den bara otroligt sakta.  Efter jobbet åkte Tompa o jag till hans föräldrar o käkade pannkaka, sen hem, duschade nu ska jag bara slöa framför tv:n, Tompa har redan somnat o jag känner att jag också gör det snart, är skit seg idag!

Imorgon ska jag iväg med mamma till stan. Jag ska prova glasögon och köpa träningsskor hade jag tänkt. jag skulle vilja få med mig en collage tröja från gina också men jag tror inte min plånbok är så generös? Min foundation är slut så jag måste nog satsa på det istället. Jag hatar fan o köpa smink, så jävla dyrt, ursäkta mina svordommar men det är ju sant!


Långt hår igen kanske?


Thailand


Namnsdag!

Idag har jag namnsdag, Grattis till mig! Jag fick hem lite kläder från Nelly idag men det va väl ingenting som kändes sådär jätte bra. Det va ett par leggings och två toppar, leggingsen va as låga i midjan, så dom åker ner på halva rumpan så fort man böjer eller sätter sig ner, synd för som va grymt snygga! Topparna va sådär båda två o då vet jag inte om jag ska behålla dom? jag ska nog skicka tillbaks dom och sen köpa nåt annat för pengarna som känns jätte snyggt istället! Alltid tråkigt att bli besviken när man väntar på saker men that´s life!

Nu ska jag dra iväg på träning, sen kursdans!


Cocoo.se


Vallentuma!

Här kommer lite bilder från tävlingen! I paren gick det ganska bra, vi kom på 4:e plats av 14 par men vi va missnöjda iallafall för hade det varit samanlagt 15 par så hade vi fått en prick och gått upp till en högre klass, men icke, o det suger verkligen! Vi ramlar ALLTID på målsnöret, va fan ska vi göra, haha! I singeln gick det så dåligt så det behöver vi knappt nämna, haha. Hur som helst så ska jag göra om dansen, köpa ett par ordentliga skor och verkligen träna gärnet inför Åmål. Jag vill inte åka dit och känna att singeln känns sådär, vilket va precis va den gjorde i nu i Vallentuna, jag hade inte tränat ett skit utan bara fokuserat på paren. I Åmål får vi inte tävla i paren så då ska det bli sten hård fokus på singeln istället. Jag har en månad på mig =)








Alla hjärtans dag!

Önskar alla nära och kära en bra alla hjärtans dag! Puss på er allihopa. Jag skriver om tävlingen senare, orkar inte just nu. Bye så länge ♥


Laddar!

Nu har jag precis kommit hem från träningen och laddar inför tävlingen imorgon! Vi har blivit ihopslagna med ungdomsklassen för att vi vuxna bara va två par anmälda så det blir lite mer konkurrens men jag hoppas på det bästa. Nu blir det film och lite godis, sen sova!



As bra pepp låt inför tävlingen!

Fredag!

Igår blev jag äntligen klar med tävlingskläderna, efter många om och men. Jag började vid sju och va väl klar vid elva fast jag bara skulle sy typ tre sömmar =/ Men nu är det klart iallafall och det kommer dröja innan jag syr nåt igen det kan jag säga. Men man lär väl sig kanske nåt på vägen förhoppningsvis? Linette ska prov kläderna ikväll på träningen så jag hoppas hon kan ha dom, haha!

Nu tänkte jag slänga i sista tvätten, duscha och sen bara slöa framför tv:n hela dagen tills jag ska iväg på träning. Sen ikväll blir det packning och sova tidigt, det är ju tävling imorgon, jag längtar!!

Igår när jag kom hem från jobbet så fastnade jag framför Dirty Dancing som va på Tv4+. Jag har sett den minst 100 gången men den blir nästan bättre för varje gång. Fan vilken bra film. Jag tjöt fan ihjäl mig i slutet, det är så lyckligt! Kan inte fatta att patrick swayze är död. Han va iallafall i sina bästa år och väldigt snygg i den här filmen, haha!




Min favorit låt i filmen ♥


Nelly.com


Två Favoriter från Nelly.com! Nu ska jag snart åka iväg på 2 timmars dans. Jag känner mig inte så jätte taggad för jag har lite ont i ryggen men det går nog bra. Sen ikväll blir det nya Beck, Tompa hade hyrt den!


Åhhh

Jag fick nyss ett stort utbrott på min jävla symaskin som inte vill funka! Jag har bara lite grann kvar på byxorna och sen är kläderna klara men symaskinen höll på o jävlades med mig så jag kom inte nån vart! Jag provade till slut att byta tråd och nu verker det funka hyfsat bra igen, men tråden är ljusbrun och byxorna är svarta så jag kan iallafall inte göra klart. Jag skulle få lite olika svarta trådar av mamma imorgon så får jag testa o se om det funkar bättre då. As irriterande när jag egentligen ville bli klar idag!

Tävlingen närmar sig o Linette va här igår så vi tränade på pardansen. Det börjar kännas helt okej nu men vi behöver fortfarande lite mer träning. Speciellt kondition och armar. Vi ska träna onsdag o fredag så det får räcka, sen är tävlingen på lördag. Jag hoppas verkligen det går bra!

Nu ska jag duscha och sen blir det film, bye ♥


Söndag!

Usch jag hatar att vakna på morgonen och känna att det är söndag! Jag gör aldrig någonting vettigt på söndagar utan bara degar framför tvn plus att jag vet att jag snart ska börja jobba igen. Usch o fy!

Igår drog jag, Tompa och Linda en sväng till Marieberg. Jag köpte mer tyg som jag behöver för att bli klar med tävlingskläderna men min symaskin håller på och krånglar hela tiden så det är inge roligt längre. Nu vill jag bara bli klar. Sen kom Linda över på kvällen och kollade på Melodifestivalen. Vi tyckte väl inte att det fanns nån speciellt bra låt? Ola va godkänd men jag hoppas på mycket bättre låtar nästa vecka. Sen kollade vi på film "Surrogates" med Bruce Willis men det va nog en av dom sämsta filmer han har gjort? skit dålig!

Idag är det städning på pappas jobb som gäller o det hurrar jag inte för precis, men Tompa skulle följa med och träna under tiden så då blir det inte lika ensamt. Sen måste jag tvätta för vi har snart inga underkläder att ta på oss o förhoppningsvis hinner jag sy lite idag också, om det kan sluta krångla!!

Måste visa en bild som dök på våran digitala fotoram igår och det blev många skratt kan jag säga, Haha!


Sorry!

Nu va det ett tag sen jag skrev, jag ber om ursäkt för det men jag har fan haft fullt upp den här veckan. I Tisdags hade vi träning för första gången med gruppen och det verkar bli jätte bra. Det ska bli kul att lära känna tjejerna bättre, få en bra dans och lite ny energi till tävlingarna, det behövs!

Idag känns det som jag har fått massor gjort. Jag va på stan kl 10.00 för en synundersökning, så nu ska jag skaffa glasögon, det ni! Det blir nog några svarta snygga bågar, jag ska åka in och prova lite olika nån dag. Men jag kommer inte ha dom jämt utan mest till jobbet där jag sitter mycket framför datorn. Sen drog Tompa o jag en snabbis på HM där jag förälskade mig i en klänning, vi får se hur det blir med den! Sen nu på eftermiddagen har jag sytt lite på tävlingskläderna som vi ska ha nästa helg. Plus att en tjej från Köping kom hit och köpte min balklänning, skönt att bli av den!

Nu är Danne och Ewa på väg hit så det blir nog lite Cluedo och skräckfilm, Bye ♥


Smink!

Jag fick en kommentar av Mary igår som ville veta vad jag använder för smink så jag tänkte passa på att berätta det för er som är intresserade. "Basen" till sminkningen kommer från Make Up Store allting. Allra först börjar jag med "eazy cover red" (ett täckstift) för att dämpa alla mina röda partier i ansiktet och även dölja finnar m.m. Sen använder jag en matt foundation som heter "tender" (med en bra foundation pensel) sen ett puder som heter "milky" och ett rouge som heter "sugarpink". Jag gillar att använda ögonskuggor men där blandar jag lite olika märken. Jag använder ofta bruna toner, ibland även lila eller bara lite skimmer. Jag har en del ögonskuggor från Make up store men även en trippelögonskugga från Rimmel som jag tycker jätte mycket om. Läpparna är jag väldigt dålig på för jag har en vana att alltid använda Lypsyl. Men när jag väl använder någonting annat så brukar det bli ett rosa läppglans från Lancome, rött läppstift från Make Up Store eller ett rosa läppstift från Viva La Diva. Jag är inte speciellt rädd för färg på läpparna. Men man ska tänka på att välja antingen ögonen eller läpparna med färg, inte båda för då blir det för mycket. När det gäller Mascara så använder jag Loreals "Double Extension"

Man jag rekomenderar er alla att gå på en Sminkkurs någonstans och få lite tips och hjälp för att ta reda på vad som passar just dig! Jag har varit på Make Up Store några gånger och kan verkligen rekomendera deras smink, jag tycker det är jätte bra och sminket håller en hel dag utan problem!

PS: HM:s solpuder för 50,- är super till sommaren!



RSS 2.0