Intersport

Smygstartar nyårsfirandet på jobbet :-)






Kanon kväll

Det är två riktigt starka filmer på tv ikväll, kl 21.00 är det Braveheart på 4:an med Mel Gibson, min absoluta favoritfilm. Sen kl 22 på 5:an är det Con Air med Nicholas Cage, Tompa vill se Con Air så jag får njuta av Braveheart i en hel timma iallafall =)

Har ni inte sett dom så är det dax att göra det nu!

 


Nyårsnaglar


Jul nr 2

Bytte julklappar med Kim o Arazu igår, Bättre sent än aldrig. Jag fick super bra saker, brudarna vet vad jag gillar! Av Arazu fick jag ett par svarta skinnhandskar, mycket finare att ha när man går ut istället för fula vantar, o så fick jag ett par pyjamas shorts med små hjärtan på, sitter i dom just nu =) Av Kim fick jag en ny volumaster, min gamla håller på att paja, o se fick jag ett rosa fodral att ha mobilen i när man springer, så nu är det bara ut o löpa, haha! Tusen tack tjejer, ni är bäst!


Nyårs blåsa

Jag som har funderat hela veckan på nyårsklänning? Jag beställde först en klänning från nelly som va för stor och inte fanns i mindra storlek =/ jag har gått runt på Gina, Hm, Vero Moda m.m. och verkligen försöka hitta nån fin klänning. Sen bestämde jag mig för att kolla vad jag har i garderoben, o där hänger den =) En svart klänning med rosett som jag bara använt en gång förut, den är super fin så nu slipper jag tänka på det mer. Jag kunde ju ha kollat i garderoben först =/


HM








Ledig

Jag va uppe med Tuppen imorse för att städa på pappas jobb men dom jobbade tydligen inte idag o jag hade ingen nyckel så det blev inte mycket städat där? får se om jag tar det ikväll istället. Eftersom jag redan va uppe tidigt så jag har passat på att fixa lite disk, plockat iordning, betalat räkningar m.m. fått ganska mycket gjort nu på morgonen. Snart ska jag dra iväg till Arazu för att sen dra vidare mot Kim där vi ska byta julklappar =) Sen blir det lite nyårsfix på marieberg innan jag drar hemåt.


Hm

Ligger i sängen o läser hms sommar katalog som kom i brevlådan igår. Har hunnit bläddra igenom den tre gånger redan o hittar massa fint, visar er imorrn för nu ska jag sova, godnatt <3


Rea...

Asså igår va det kaos o massa folk på jobbet. Många skulle lämna tillbaka/byta grejer o resten skulle fynda på rean. Det är mer folk nu efter jul än innan. Helt sjukt. Idag börjar jag jobba kl 11.00 men ska åka in till kl 10.00. Jag behöver köpa lite smink, en sen julklapp och kanske spana i Gina rean =) Sen jobbar jag ända till 20.00 o jag gissar att det blir lika mycket folk som igår =/


26 Dec

Ska snart iväg o jobba =/ Hade gärna haft några lediga dar till men det är bara att kämpa på. Det kommer väl vara en blandning av återköp o rea kunder skulle jag gissa på. Jag jobbar ända till sex så nåt mer hinner jag knappast med idag. får kika på rean själv en annan dag.

Hej så länge...


Julafton

Julafton va lika mysig som alltid. Först va vi hos mormor o morfar där vi käkade julmat, bytte julklappar o kollade på Kalle Anka. Sen drog jag o Koffe vidare till Farmor o Farfar där vi bytte lite mer julklappar, käkade lite mer mat och spelade TP hela kvällen lång. Vi va hemma ca 01.00 så det blev en sen men riktigt rolig kväll.


Koffe & Edwin

Rasse fick vara tomte hos mormor o morfar
 
Jag o Ella

TP Spelande
  
Här är en del av mina julklappar: En bärbar dator, en plattång, en zumbabox, två parfymer, lite träningskläder, en stor ljuslykta, vantar o lite presentkort. Fick även lite fler saker som inte är med på bild: två silveringar, ett armband, en berlock, lite strumpor, godis o annat smått o gott. Tackar min pojkvänn, familj och underbara släkt för alla fina saker =)


Trött tjej

Dagen har varit kanon, uppdaterar imorrn =) Natti ♥


God Jul

Nu är jag redo för lite jullunch hos mormor, julklappsbyte, Kalle Anka o sen vidare mot farmor för att spendera kvällen där, det kommer bli en lång dag! God Jul på er allihopa!

image description


Dan före dopparedan

Idag är det sista jobbdagen innan lite ledighet, eller två dagar men det blir det längsta jag har varit ledig på länge =) Jag jobbar till 19 o sen ska vi hem till mamma o pappa för lite middag o julklappsbyte, längtar redan!

Kusinbild från förra julen


Natti

Första inlägget med nya datorn =) lite ovant med nytt tangentbord men det lär jag mig snart. Idag jobbade jag till 17 o sen blev det snabbt hem  för att fixa iordning kvällsmat till Tompas föräldrar som skulle komma kl 18. Det blev gröt, skinksmörgås och lite glögg. Jag fick en fin stor ljuslykta och en berlock till mitt armband utav dom i julklapp, jätte fint.

Trodde jag började 12 imorrn och hade ställt in mig på sovmorgon men så va icke fallet =/ jobbar 10-19. Är helt slut efter denna veckas intensiva jobbdagar så nu kryper jag ner under täcket o hoppas på mycket sömn så jag är pigg imorrn. Godnatt med er.


22 Dec

Uppe tidigt denna morgon för jag börjar kl 09.00. Sitter o käkar skinksmörgås till frukost o det är ljuvligt gott. Är på väldigt bra humör idag, Tompa o jag bytte julklappar igår o gissa vad jag fick? En bärbar dator =) Kan ju inte vara annat än glad. Från början skulle vi bara köpa billiga julklappar, typ 500 spänn, sen blev det en tusenlapp o sen hade vi ingen gräns längre...? Lite dyrt med en dator kan jag tycka men fan va glad jag blev, haha! Tusen tack älskling. O inte nog med det, jag fick även en silverring, en burk nutella och en stor polkagrisklubba, haha, knas....Jag får visa bilder imorrn för nu måste jag snart dra. Ikväll kommer svärföräldrarna hit på lite gröt o skinksmörgås, blir nog jätte mysigt.

Hej så länge....


21 dec

Igår va nog den längsta dagen på länge. 08.15 hade alla Interportare julfrukost på Bellini där det bjöds på gröt och skinkmackor, hur mysigt som helst. Sen började jag jobba kl 10.00 och slutade 22.00, snacka om att jag va trött när jag kom hem. Det va julklappskväll så hela gallerian va öppen till 22. Mamma hade varit här med julskinka så jag käkade det innan jag stupade i säng...

Nu sitter jag o käkar frukost. Ska försöka åka in lite tidigare o handla mat innan jag börjar, orkar nog inte med det efter jobbet. Sen kanske det blir julklappsmys med Tompa ikväll =)

Dom sägar att snön inte kommer vara kvar på julafton o det gillas inte så jag håller tummarna för att det blir en vit och fin jul! Bilden är från Trysil 08 o då va det ingen brist på snö minsann...


19 Dec

Kul att så många kikar in på bloggen =) Idag jobbade jag kväll på Kappahl, kom hem, gjorde mat o nu har jag precis slagit in lite julklappar. Tompa har somnat på soffan så jag ska väl försöka få med mig honom in till sängen snart. Imorrn bitti är det Julfrukost med jobbet innan butiken öppnar, det ska bjudas på gröt och skinkmackor så det ser jag verkligen fram emot. Trivs så bra med alla härliga Intersportare =)


Julgran

Igår när jag kom hem från jobbet så hade Tompa städat, tvättat, plockat ur disk, julpyntat och ställt fram julgranen. Allt jag behövde göra va att klä granen o det satte jag igång med ganska direkt. När jag bodde hemma så klädde vi alltid granen dagen före julafton men Tompa tycker att paketen ska få ligga under granen mer än en natt så nu är det redan fixat. Dock bara med en julklapp under än så länge. Jag måste köpa julpapper idag så jag kan slå in paket ikväll. Jag är iallafall super nöjd med granen =)


Gym & Cardio

Jag har precis träffat Christofer och Oscar o kikat på lokalen till deras nya företag. Jag ska börja hålla Zumba pass där efter jul, det kommer bli grymt kul så nu ska jag börja spåna på koreografi! Christoffer kommer köra bl.a. TRX, Kettlebell o lite cirkelträning så är ni sugna på att komma igång efter jul så är ni varmt välkommna! Kika in o gilla oss gärna på facebook =)


Amanda Jenssen - Amanda Fondell

Heter man Amanda och är med i Idol så verkar man fastna i min hjärna, dessa låtar ligger överst på min spotify just nu... O dom låter ju faktiskt ganska lika?




Strömpis

I Lördags va det partaj med Intersport som gällde. Jag började min kväll hos Jennie med lite vin, drinkar, spel och pizza. Hur mysigt som helst. Sen mötte vi upp Intersport gänget på Strömpis o där blev det drag, haha! Vi väl va ca 10-15 pers o stod på dansgolvet i en stor ring o bara hoppade runt som tokar, haha! Super kul att träffa alla utanför jobbet =) Tog däremot alldeles för lite kort, men vi hade väl så kul att jag helt enkelt glömde bort det...haha!


Jag o Jennie

Okänd? Sara, Martin, Jennie och Johan

Therese o Martin rockar loss ordentligt =)


Fredag

Jag håller på o färgar håret på mig själv, har typ aldrig gjort det så vi får väl se hur det blir, haha. Tompa brukar alltid göra det åt mig men nu är han inte hemma så vad ska man göra? aja det kan väl inte bli så konstigt. Idag drog jag en sväng på Marieberg innan jag började jobba. Jag shoppade julklappar, en topp som jag tänkte ha på mig imorgon o lite annat smått o gott. Tompa är iväg på julbord med jobbet så jag ska snart tvätta ur färgen o sen blir det chips framför tvn =)


15 dec

Hur länge ska man behöva vara sjuk egentligen. Har varit dålig nu i 1 1/2 vecka o jag börjar tröttna.....Det är betydligt bättre på dagarna och jag kan nu prata ordentligt men hostan på nätterna blir jag galen på, sover skit dåligt =/ Aja nu har jag fullt upp fram till jul, jag är inte ledig en enda dag. Men som tur va så fixade jag o mamma nästan alla julklappar i tisdags, bara lite smågrejer kvar som jag får fixa nån dag. På lördag är det utgång med jobbet o det ska bli jätte skoj, vore kul om jag kunde må prima tills dess men det tvivlar jag på. Håller tummarna iallafall, nu måste jag göra mig klar o dra iväg till jobbet, det blir en lång dag idag....puss på er ♥


Nyårsblåsa?


Julhandla med mamma




Lucia

Äntligen fick jag lite sovmorgon idag. Men jag kan inte sova så mycket längre iallafall men det är skönt att vakna av sig själv. Halsen är väl ingen förbättring, jag kan prata lite mer men jag hostar som en idiot, natten har inte varit allt för skoj kan jag ju säga...Men nu sitter jag o käkar lite yoghurt o dricker te, det ska tydligen vara bra båda delar för halsen. Det är väl vila som gäller hela dan fram till ca 3-4 då tänkte jag hänga med mamma o julhandla lite.


Danny

Dilnya tyckte synd om mig eftersom jag är så dålig i halsen så hon skickade ett uppiggande mms till mig :-) haha!

image description


12 dec

Hatar att mina blogginlägg ser helt cp ut, men det är nåt fel på sidan, som alltid =/ Sitter med lite yoghurt och en kopp te. Halsen är precis som igår, ingen större skillnad tyvärr. Plus att jag har ont vid revbena och bak i ryggen när jag hostar så mamma skulle ringa vårdcentralen o se om jag kan komma dit imorrn o bara kolla så det inte är lunginflammation eller nåt skit? Hatar att vara sjuk....


Helgen...

Vaknade upp imorse o hade ingen röst kvar. Skit läskigt, jag har aldrig varit så hes i hela mitt liv. Ed va snäll o gjorde citron te och pannkakor till frukost o sen bar det iväg till jobbet. Det blev ingen kassa för min del idag utan det va så lite pratande som möjligt som gällde. Håller tummarna på att det är bättre imorrn. Hur som helst så va det en super kul på Anders "Julfest" igår. Vi kom väl i säng runt tre nån gång tror jag? Glömde kameran men det blev lite dåliga mobilbilder.

image description

image description

image description


Lördag

Om hostan ger sig så är det partaj som gäller ikväll =)


Fredag

Drar mot jobbet idag. Halsen o hostan är inte riktigt bra än en jag vägrar sitta hemma mer....


God morgon

Fick ett mysigt morgonsamtal imorse utav mina brudar =) Dom gjorde mig genast på bättre humör trots att halsen är sämre idag. Jag hostar bara massa slem o äckel hela tiden =/ Nu ska jag käka lite frukost o sen blir det väl en film...Imorgon har jag ju tänkt att åka till jobbet så nu måste jag se till att bli frisk!


Ni är dom bästa - Love you ♥


En resa tack...

Drömde om att jag va utomlands inatt o det va helt underbart! En resa till solen skulle vara toppen just nu, men det får vänta.....inte allt för länge hoppas jag =/


Thailand...


Love you guys

Tur att jag har en super snäll pappa som kommer med alvedon och halstabletter och en super snäll bror som kommer med film och choklad =) Ni är dom bästa!


Sjuk

Idag mår jag piss rent ut sagt. Jag kände redan i söndags kväll att halsen började ge sig men jag jobbade ändå igår och halsen blev bara värre o värre. Inatt har jag bokstavligen legat o badat i mitt eget svett, har haft världens jävla feber. Jag som varken har tid eller lust att vara sjuk =/ Vi har även julklappsdag på intersport idag så det känns så typiskt! Jag vill inte vara sjuk, nån som kan nån mirakelkur???

Kanske Rihannas nya låt kan pigga upp? as bra =)


Söndagsmys

I söndags drog alla Intersporttjejer till Therese och käkade varma mackor, pepparkakor, skumtomtar, drack glögg och hade julklappsbyte. Det va super mysigt och det måste vi snart göra om igen!










Söndag...

Kör på lockigt hår idag, det va längesen. Ikväll efter jobbet blir det tjejmys hos Theres med alla Intersport tjejer =) Kommer bli hur kul som helst.


3 dec

Jag har nu öppnat 3:e luckan på min chokladkalender. Dagarna går sjukt fort, jag hinner inte med nåt annat än jobb. Jag värmde gröt till frukost o satte mig vid datorn för att se julkalendern när jag tippar ut halv skålen gröt rätt ner i knät...Typiskt mig! Men jag tycker julkalendern verkar helt okej hittills, ska nog fortsätta kolla iallafall. Ikväll blir det kalas för svärmor o sen kanske lite partaj =) Får se vad vi känner för.


Lång dag...

Oj oj oj vad vi har handlat till Koffes lägenhet idag. Det blev en byrå, sängbord, matta, tvmöbel, köksbord, stolar, spegel, gardiner, tavla o massa annat smått o gott. Det är fortfarande saker som fattas men Koffe och Tompa tar en till sväng imorgon. Det blir jätte fint =) jag blir nästan lite avundsjuk. Nu har vi precis kommit hem så det blir lite kvällsmat o en stund framför tv:n. Sen imorrn är det jobb som gäller...


Torsdag.

Jag hade klockan på 07.00 imorse, tog med mig täcket till soffan o kollade på julkalendern. Orkade varken värma gröt eller tända ljus =/ Sen somnade jag på soffan o sov en timme till, haha! Men jag kom upp iallafall. Nu käkar jag gröt o snart kommer brorsan o ska ha massa hjälp...


RSS 2.0