Kappahl!

Jo jag pratade med Tommy från Kappahl i veckan angående när jag ska börja jobba och hur schemat kommer se ut i sommar. Jag ska börja nästa måndag, den 10 maj =) jag längtar redan! Men jag kommer börja jobba på riktigt efter midsommar, när alla ska ha sina semestrar och som schemat såg ut i juli nu så kommer jag jobba as mycket, minst 4-5 dagar i veckan, vissa veckor mer. Det va inga 30% det inte, haha! Men jag längtar som fan! Det ska bli jätte kul. Jag ska in till stan med mamma imorgon så då måste jag försöka hitta några kläder från Kappahl, inte det lättaste eftersom dom inte har så mycket kläder för mig men nåt ska jag väl hitta iallafall. Kollade lite på internet o hittade dessa plagg.

  

Nåt kanske kan funka?


Skitdag!

Gårdagen va nog den sämsta dagen på länge. Tompa o jag drog in till Marieberg igår kväll, dom skulle ju ha öppet till 22.00. Tompa ville in på elgiganten först så vi åkte dit, parkerade, gick in i affären o när vi kom ut igen så startade inte bilen. Vi åkte min bil. Vi fick sitta på parkeringen ett bra tag o vänta på att Pelle skulle komma. Han fick bogsera oss runt lite på parkeringen medans Tompa försökta starta bilen i farten, inte alls pinsamt, men det gick iallafall. Vi åkte hem, stannade på macken i Pålsboda för att tanka, sen startade inte bilen igen? Bogsering ännu en liten bit till bilen startade igen. Åkte hem till Tompas föräldrar där vi satte batteriet på laddning och jag hoppas det funkar idag. Jag måste nämligen ta mig iväg till besiktningen i eftermiddag annars har jag körförbud på bilen =( så snälla gud gör så min bil både startar och går igenom besiktningen! Jag vill inte står där i Hallsberg med en bil som inte startar!


Pålsbomarken!

En bild säger men än 1000 ord så jag antar att dessa bilder säger en hel del =)

   
  
   
  
  
  
  
  
  
  


Städning!

Nu har jag precis städat hela lägenheten, sorterat tvätt och sist men inte minst gått igenom min garderob! Jag slängde inte så mycket kläder, får man bara ordning så finns det lite plats trots allt! Men lite fick ryka! Tompa har fixat på terassen så nu börjar det bli riktigt fint här hemma. Hoppas bara vädret är bra på lördag så vi kan sitta ute o grilla på terassen =) vore trist annars.

Nu ska jag dusha, plocka ögonbryn, måla naglar o lite annat ♥


Pålsbodamarken förra året, kanon varmt =)


Mätt!

Min mage är spräng mätt nu efter två tacosar o snart ska jag iväg på dans, jag lär ju få håll direkt. Men jag måste ändå ta det lugnt för jag är inte riktigt bra i min hals än o jag vill inte bli sämre.

Va fan händer med vädret? vart tog solen vägen? Vi ska ju ha fest på terassen på lördag så nu får solen snart ta o titta fram!


Måndag!

Va hos mamma nu efter jobbet och fixade med deklarationen o trots avdragen så måste jag betala ca 800 spänn! Suck...men så är det när man har två jobb, o snart ska jag börja på Kappahl vilket blir 3 jobb, inte så bra kanske! Men jag måste säga till att dom drar mer i skatt på jobbet så jag slipper betala nästa år! Det är ju tur att jag inte behöver betala mer iallafall!

Garderoben hann jag inte ta tag i igår så jag är sugen på att fixa det idag? rensa ur lite skit så det finns plats för nya sommarkläder? funderar faktiskt på att sälja ut lite på tradera eller nåt? bloggshoppen kanske så kanske man kan få 50,- för varje plagg istället för att slänga dom i soporna? tåls att fundera på?


Söndag!

Klockan ringde 09.00 imorse, ingen sovmorgon här inte! Jag va hemma från tävlingen vid halv ett igår natt, som dessvärre inte alls gick bra! Hur som helst så skulle vi vara på kalas hos Jocke idag kl 14.00 och jag va tvungen att städa på pappas jobb innan det. Det blev Smörgåstårta och kladdkaka =) .Nu har jag fixat med lite tvätt och disk, Tompa o Nille håller på o städar på terassen, inför Pålsbomarken, haha, årets händelse! Sen blir det lite film o godis, bara slappa!



Trött!

Kom hem för knappt en timma sen, jag jobbde på Hallsbergsmässan idag med att sälja massa glass. Vi hade verkligen kö HELA dagen, jätte kul men samtidigt jätte jobbigt. Nu är jag helt slut o med tanke på att det är tävling imorgon så ska jag packa och sen bara slöa lite framför tvn, sen blir det att sova tidigt så jag orkar upp vid 5 imorgon! Ska bli as kul...


Wohoooo!!!!!!!!

Tommy från Kappahl ringde nu och sa att jag har fått jobbet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ahh, va roligt! Nu är det ju bara över semestern till o börja med men det känns iallafall toppen! Yes yes yes!!!


Den bjuder jag på! Wohooo!!!!!!!!!


Snygga?

Såna här baseball jackor tycker jag man ser överallt på nätet  o i tidningar men är dom verkligen snygga? Dom här kommer från Gina tricot och jag måste nog ända in o prova dom nån dag? eller?


Skor!

Förhoppningsvis blir de här mina nya skor, löning nästa vecka =)

Onsdag!

Jag är ganska dålig på att skriva här för tillfället men det känns som jag har tusen andra saker som är viktigare! Jag väntar på svar från Kappahl, tyckte själv att intervjun gick väldigt bra. I helgen är det tävling så jag måste träna till det, mina skor har gått sönder så jag måste köpa nya, jag måste fixa med deklarationen, göra klart både dans och kläder till SM, sy kläder till dansavslutningen m.m. Listan bara fortsätter!

Nu har jag precis kommit hem från dansen, det är bara två gånger kvar o det känns inte bra. Jag har fokuserat helt på tävlingsdanserna den senaste tiden så jag kan inte kursdansen alls. Jag måste verkligen lära mig den bra med tanke på att det är ett antal kickar, splitthopp andra hopp m.m. som skulle vara bra o kunna innan vi ska ha uppvisning =/ typiskt mig....

Nu tänkte jag iallafall gå o lägga mig ♥


Söndag!

Är snorig och har ont i halsen idag =/ Jag skulle ha sprungit med Mija nu på dan men det kändes inte som nån bra ide! Nu har jag precis kommit hem från pappas jobb och ska slänga mig i dushen. Sen måste jag fixa nåt käk och sen kanske man ska sitta ute o njuta av solen en stund? vi får se!


Kim 22!

Vi firade Kim igår med lite partaj hos henne först och sen blev det Strömpis! Jag hade faktiskt aldrig varit där förut men det va jätte kul! Sen blev det en snabbis på McDonalde och sen sängen ca 03.00!

Födelsedagsbarnet!

Puddingar!

Jag, Mårten och Anders!

Arazu och Anton!


Sorry!

Har inte hunnit med att skriva här på hela veckan, jag har haft fullt upp med annat! Nu ska jag snart dra iväg o träna med gruppen, äntligen får man väl säga! Vi måste bestämma ett bra namn idag också, några förslag?

Imorgen är det den stora dagen, nästan, eller jag har iallafall två jobb intervjuer på Marieberg! Den första på Kappahl och sen på Eurosko. Jag börjar bli lite nervös för jag har ju faktiskt aldrig vart på en arbetsintervju tidigare? Plus att jag har funderat hela veckan över vad jag ska ha på mig o har fortfarande inte lyckats komma på nåt bra? aja önska mig lycka till iallafall! Sen på kvällen blir det partaj för Kim som fyllde för att tag sen så då blir det väl drag kan jag tänka mig!

Vi hörs ♥


Stöten!






Hemma!

Kom precis hem från sälen så nu ska jag hoppa in i duschen, skriver mer sen!


RSS 2.0