Love You Gais!

Satt och kollade igenom min mapp med bilder, och det är lugnt flera tusen, jag skojar inte! jag är sämst på att framkalla! Hur som helst så kom jag in på massa bilder från skolan o shit vad jag saknar den tiden! helt klart den roligaste tiden i mitt liv!


Fredag!

Igår gick Sanna och jag på bio och jag måste säga att jag blev lite besviken! Filmen va helt okej inte inte alls så mycket dans som jag hade hoppats på! Sen åkte vi till Marieberg och shoppade lite, Sanna skulle ha en party outfit vilket inte va helt enkelt att hitta! Jag skulle inte handla nåt egentligen men det blev en t-shirt och ett par paljettshorts! inget dyrt! sen drog vi hem till mig, käkade godis och kollade på Smala Sussie! sjuk men rolig film!

Nu har vi precis skjutst hem Sanna o ska väl fixa nåt att käka! Danne o Ewa kanske skulle komma sen? Vi får se!



Jag har en ny favoritlåt just nu!


Fame

Nu ska jag göra mig iordning för att dra in till stan och träffa Sanna! Vi ska gå på bio o sen dra runt på stan och Marieberg lite! Vi ska se Fame o jag hoppas verkligen den är bra, jag har hört att den inte skule vara så bra men jag har höga förväntningar ändå!


Torsdag!

Igår hade vi ju workshop på dansskolan med Emma Hedlund o det va verkligen as kul! Först va det disco avancerad och det gick ganska fort, mycket hopp o kickar men hon är ju as duktig så det va jätte kul att ha henne som lärare! Sen hade vi lyrisk jazz och då ska man göra ganska mjuka rörelser till musiken o den dansen va faktiskt roligare en discon! Vi skulle göra bakåtkullibytta? så idag är min nacke grymt stel, men det får man ta! Jag tycker det är jätte synd att vi inte har fler duktiga danslärare på våran skola, man skulle lära sig mycket mer, och på rätt sätt!



Sen drog vi iväg till Robban och Carro som hade gjort jätte god mat! Kött och potatisgratäng med bearnaissås och vitlöksbröd! Jag blev proppmätt! Sen kollade vi på Änglar och Demoner, as bra film!! Vi pratade lite om Halloween dräkter och då ville Vincent klä ut sig, så han klädde ut sig till tjej, haha klockren bild!




Workshop!

Idag jobbar jag bara till lunch o det känns jätte skönt! Det är workshop på dansskolan hela dagen idag så jag ska vara med på eftermiddagen! Det är Emma hedlund från "so you think you can dance skandinavia" där hon kom på fjärde plats som ska vara där och hålla i massa lektioner! Jag ska gå på disco avanserad och lyrisk jazz! Det ska bli skit kul! Sen blir att åka hem, duscha o fixa iordning mig för middag hos Robban o Carro!


Namnsmycke!

Mamma fick ett jätte fint namnsmycke när hon fyllde för några veckor sen o jag har kikat runt lite på internet o hittat en ganska bra sida med olika typer av namnsmycken! http://butikstil.se/shop/  Själv skulle jag vilja ha armbandet!



Trött!

Idag är jag trött! Nu ska jag duscha, se äntligen hemma o sova!


Sämst!

Efter att ha hyrt en superbra rysare i lördags så hyrde jag en till rysare i söndags o jag tror inte att jag någonsin har sett nån sämre film? Det va det sämsta jag sett på länge! Vi såg bara 20 minuter av filmen! Jag ville nästan kräva mina pengar tillbaka, haha! "My bloody Valentine" hette filmen så hyr aldrig den!!!!!!

Den här veckan är det höstlov så jag har ingen dans! Det känns faktiskt ganska skönt att få vila en vecka! Det är bara workshopen på torsdag men det kommer bli super kul! Och det blir antagligen ingen boxning idag heller för mamma hde ont i ryggen! Men det gör mig ingenting!

Nu ska jag borsta gaddarna o sen dra till jobbet!


Segt!

Varför ska söndagarna alltid kännas så tråkiga, det är en nödvändig men ändå önödig dag! Man gör absolut ingenting vettigt men samtidigt är det ganska skönt innan veckan börjar om igen! Jag va ute med Flora på promenad förut och gick förbi Karin och fick en påse nybakta bullar med mig hem! Sen följde jag med mamma till Ica Maxi och handlade lite mat o nu har jag precis käkat! Jag väntar på att "Ensam mamma söker" ska börja! Det är faktiskt bra, haha! Sen hyrde jag nån rysare idag igen som vi ska senare!


Söndag!

Jag har varit på pappas jobb och städat, gått en promenad med Flora, duschat och fixat iordning mig för nu ska vi snart dra iväg på Kalas! Tomas mormor fyller år så vi ska dit och fika lite! Sen blir det nog en lung kväll, kanske nån film, en till skräckis? Skräckisen vi såg igår förresten va as bra, och väldigt läskig! "The Haunting in Conneticut" hette den! Aja kalastime, hörs sen!


BikBok

I fredags innan Kina muren så kikade vi in på Bik Bok en snabbis och jag vart väldigt förvånad för dom hade fått in så jävla mycket snyggt! Jag brukar faktiskt inte handla så mycket där i vanliga fall men nu hade dom tagit ett stort steg upp för trappan! Shit va sugen jag blev på att shoppa med mig lite hem!


Filmkväll!

Tompa har varit med pappa till Västerås hela dagen och kommer snart hem! Jag har varit med Ewa och gått långpromenad med Flora, snackat massa strunt! Sen va jag på min kusins innebandy match en snabbis och nu har jag precis käkat! Ewa skulle komma snart igen så tänkte vi dra upp till macken och hyra en skräckis, det va länge sen! så det blir nog bara film/slapp kväll, känns helt okej för min del för jag orkar inte göra nåt speciellt heller!


Ångest!

Kom precis hem från en jätte trevlig middag med Arazu och Robin! As god mat, så nu är midjemåttet några centimeter större! haha! Det blev inte så sent eftersom vi är hundvakt men det va kul så det måste vi absolut göra om!



Innan vi käkade va vi inne en sväng på HM o jag provade en pälsväst som jag har suktat efter jätte länge men aldrig provat! O det kanske jag inte skulle ha gjort heller för jag blev bara mer kär i den! As snygg verkligen! Jag funderar på att beställa den genom internet för just nu har jag ju 25% rabatt på en vara o det gör ju ganska mycket? aja jag måste fundera! Jag håller på att bli tokig av allt sparande till Thailand! Självklart vill jag kunna handla massor när jag väl är där men jag får nästan lite ångest när jag går in i en butik och inte får handla nåt, det kliar i fingrarna på mig hela tiden! Det känns som att jag missar att köpa massa kläder som hänger i butikerna? helt sjukt jag vet...haha!




Fredag!

Vi är hundvakt åt flora den här helgen, o hon hårar som fan! det är vita tussar på mattorna, soffan, sängen, you name it! överallt verkligen! Aja, nu har jag precis duschat och gjort mig klar, Tompa är i duschen! Vi ska till Kina Muren och käka med Arazu och Robin! Men först blir det en snabbis på stan, det va länge sen!


Godmorgon!

Äntligen torsdag! sista jobbdagen för den här veckan sen är jag ledig!! Älskar lång helg! Jag började räkna ner till Thailand igår och idag är det 44 dagar kvar, jag längtar som fan! Nu ska jag fixa matlåda, borsta tänderna o sen dra iväg!


Party hos Kim!










Sorry!

Förlåt att jag inte skrivit på några dagar men Tompa har hållt på att installera nya Windows i våran dator så den har inte funkar innan! Nu ska jag dra iväg till jobbet men jag skriver mer ikväll sen, o lägger upp lite bilder från helgen!
Hej så länge ♥


Bio

Nu kommer snart pappa o då ska vi dra in till stan o gå på bio! Jag ska till träningen en snabbis först så pappa o Tompa får gå på stan en sväng! Sen blir det "Flickan som lekte med elden" hoppas den är bra!

Gjorde ett tappert försök att få till en inbakad fläta, vilket gick sådär, den blev lite sne o konstig men rätt hyfsad ändå för att vara första gången!


 


Fredag!

Jag älskar att vakna tidigt en fredagsmorgon o känna "fan snart ska jag till jobbet" men efter en stund kommer jag på ett jag är ledig o bara kan njuta av att få ligga kvar i sängen hur länge jag vill! Trots det gick jag upp hyfsat tidigt och nu har jag precis kollat klart på filmen "Dumpa honom" som vi såg igår kväll men jag somnade! Jag fattar inte att jag alltid ska somna, haha! Den va rätt bra iallafall!

Idag tänkte jag försöka få lite gjort innan jag ska dra iväg på träning! Jag ska försöka tvätta lite och även fixa disken! Sånt tråkigt som ändå måste göras! Ska nog köpa hårfärg idag också för nu börjar håret se förjävligt ut! Kanske ska kolla med pappa om han är sugen på bio ikväll? vi får se!




Flygande Besiktning!

På väg hem från jobbet idag så fick jag stanna vid polisen strax innan Glottra! Jag fick blåsa o visa körkort + att dom gjorde en flygande besiktning! Som tur va så klagade dom bara på att min ena hslvljus inte funkade så jag måse bara fixa till det så fort som möjligt! Tur att det inte blev mer grejer!

Nu har jag precis käkat två äggmackor och ska snart dra iväg på dans! Jag är inte alls så sugen på det idag för jag har haft ont i huvudet hela dagen o känner mig inte så pigg! Funderade ett tag på att vara hemma man jag tror jag åker!

Ikväll blir det True Blood =) yees!


Jason Derulo - Whatcha Say



Har hört den här låten as mycket på P3 den senaste veckan! Orginal låten är med i OC serien och nu är det nån kille som har tagit samma refräng i en RnB inspirerad låt, as bra! Men jag kan inte riktigt bestämma mig om den är bättre än orginalet? Orginalet heter "Hide and seek" men här har ni den nya låten =)


Tävling!

Dom hade lagt upp lite bilder från tävingen på danskolans hemsida nu men jag såg fan helt mupp ut på alla bilder, haha! as ful, men jag bjuder på två! Jag är jävligt nöjd med mina kläder iallafall! och dom är inte klara än så dom kommer bli ännu snyggare! Monas förtjänst =) Jag är redan grymt taggad till Kalmar tävlingen!







Nu har jag precis duschat, jag va ju på boxercise med mamma förut, sen en snabbis med Tompa in till stan, han skulle köpa nån akvariegrej på annons! Nu ska jag bara gosa ner mig under täcket framför tvn! Godnatt!


Helgen!

Fredag! Sov länge, gick upp, kollade på true blood, gick på promenad, drog till Mona och fixade tävlingskläderna, iväg och grattade mamma på hennes 40 års dag! Lockade håret, gick och la mig!

Lördag! Gick upp 05.30, fortsatte att locka håret, sminkade mig, va i stan 07.15 när bussen mot Eskulstuna gick! Tävlade semifinal, gick till final, kom trea, fick stå på pallen och ta emot pokal, hem, duschade, sminkade om mig, iväg till mammas 40 års fest, käkade god mat, åkte hem, somnade på soffan!

Söndag! Vaknade ca 07.00 på soffan och gick in till sängen! Vaknade i sängen ca 11.00, käkade frukost, städade på pappas jobb, hem och städade, duschade, gjorde mig i ordning, Kim och Arazu kom, vi käkade ägg mackor, godis, kollade facebook, skrattade, mer godis, stefan o krister, skrattade, dom drog hem, Tompa lagade mat, jag gick och la mig!

Thats it!




Ledig!

Igår efter jobbet åkte jag iväg till stan o tog spruta, gick hur bra som helst! Sen när jag kom hem satt Gerd och Mona redan o sydde på tävlingskläderna! Tanken va ju att allt skulle bli klart igår men mot slutet så gav min symaskin upp o ville helt enkelt inte mer så Mona fick ta med sig kläderna hem så hon skulle fixa det sista idag! Super snällt! Sen blev det film innan jag gick och la mig men jag kan inte minnas slutet på filmen vilket betyder att jag måste ha somnat?

Aja nu ska jag käka frukost o kolla på True blood som jag missade i onsdags!


Torsdag!

Nu är det äntligen torsdag och snart helg! Jag jobbar ju aldrig fredagar så jag får lång helg! Men jag har fullt upp iallafall! Idag ska jag till läkargruppen och ta spruta till Thailand sen kommer Mona och hjälper mig o sy tävlingsdressen, imorgon blir det träning och sen gratta mamma som fyller 40, lördag är det tävling och söndag kommer nog Kim och Arazu! det blir inte mycket vila i helgen inte! Men jag ser fram emot tävlingen =)

Nu ska jag klä på mig vantar o halsduk så jag kan skrapa bilen och ta mig till jobbet!



Svettig....

Kom precis hem från träningen o det gick as bra idag! Jag fick massa inspiration till min dans så jag har ändrat lite små grejer o nu har jag bara slutet kvar som måste bli bra? Vi körde paren några gånger också men den ska vi inte ändra nåt utan bara öva öva öva o göra den as bra till Kalmar! Jag längtar redan tills på lördag o jag hoppas det går bra, men det gör man väl alltid!

Nu måste jag duscha av mig svetten och sen blir det film! Våran tv funkar inte för det är nåt fel på antennen på taket så det ska komma några snubbar imorgon och fixa det så vi får nöja oss med film så länge! Men det duger alldeles utmärkt för min del! Duschen först, bye ♥


Måndag!



Jobbet nu sen träning ikväll! Bye


Nyår?

Kom precis hem från Malin o Mikko! Vi åkte dit till tre o käkade tacos (igen) o sen satt vi bara o pratade om allt mellan himmel o jord! Barn, hus, nyårsfest m.m. Vi är lite sugna på att fixa nån rolig nyårsfest i år för det känns som dom senaste åren har varit helt misslyckade! Det skulle vara kul om man kunde dra ihop massa folk och göra nåt riktigt roligt av det istället! Saken är ju den att folk aldrig kan sköta sig så det finns ju aldrig nån som vill ha/ordna fest! Det vore ju kul om folk kunde växa upp nån gång och bete sig normalt o inte dricka så jävla mycket så kanske man skulle kunna få till en riktigt rolig nyår? eller va tror ni? hyra en lokan nånstans kanske? men som sagt då måste ju folk kunna bete sig! Vi får väl se hur det blir med den saken men det är en rolig ide!

Imorgon börjar vardagen igen, det är helt sjukt hur fort helgen går, o jag har ändå lång helg till skillnad från vissa andra eftersom jag aldrig jobbar fredagar! Den här veckan blir det iallafall massa dansträning! Jag har ju tävling på lördag så nu är det stenhård träning som gäller!

Tog en söt liten bild på Tindra idag när vi va där =)


Godmorgon!

Igår drog jag, Tompa, Alex, Daniella och Nille till marieberg! Killarna skulle köpa tv-spel och Daniella hjälpte mig hitta present till Malin! Jag tycker det är så svårt att köpa till någon annan men jag hoppas det blev bra! Vi köpte med oss massa mat hem så vi kunde göra tacos! Sen spelade vi lite TP o kollade på film!

 

Nu har jag precis käkat frukost och ska iväg till pappas jobb o städa lite! Sen blir det hem, duscha, göra mig iordning o dra till Malin! Jag och Ewa ska dit och gratta henne för hon fyllde ju i måndags! Sen blir det nog en ganska lugn kväll skulle jag tro!


Fredag!

Äntligen fredag får man väl säga! Jag vaknade tidigt imorse och va förbi Ica och pratade lite med chefen där! Dom behöver antagligen någon som jobbar lite extra så jag va där med mitt cv idag och pratade lite snabbt med honom! Han skulle höra av sig när jag skulle komma på intervju så det lät ju bra!

Sen har jag kikat på massa dans dvd:er för att försöka få lite inspiration till min dans! Jag vill ändra om den lite till tävlingen nästa helg, lite sent påtänkt men det blir nog bara små förändringar isåfall! Jag ska iväg till dansskolan idag och öva lite!

Innan dansen ska pappa o jag iväg till stan o handla 40års present till mamma, hon fyller ju på fredag! Jag tänkte också försöka hinna köpa lite tyg så vi kan börja sy min tävlingsdress i helgen!

Nu ska jag väcka Tompa o Raja så vi kan gå på en promenad innan jag ska iväg med pappa!
Hej så länge =)


RSS 2.0