Marieberg...

image134

Va på Marieberg med Kim o Arazu idag, shoppade varsin sån här topp/klänning i olika färger som vi ska ha på Kims 20års fest nästa helg! Jag köpte rosa, Arazu lila o Kim röd...=)

Yees...

image133

Fick denna på posten idag =) nu blir det kolla hela helgen, förhoppningsvis med Ewa!!!

Aj...

Aj aj aj...min rygg, jag kan knappt gå, stå, sitta eller ligga, inte alls roligt eftersom jag har dans imorrn o jag kan inte missa den, i värsta fall får jag väl sitta o kolla på, inte lika roligt men...?

Kollade på "So you think you can dance" idag, I Love It =) Kommer definitivt följas!!

♥ Sandra ♥

Peace and Love

image132

Amanda kommer till Peace and Love, ahh!!!!!!!!!!!....Jag dör, haha nerå men nästan!

http://www.myspace.com/amandajenssen

Suck...

Jag är rastlös, trött o har väldigt ont i ryggen!...den här dagen känns som den längsta på länge, har inte gjort mycket vettigt alls, städat på pappas jobb, diskat, lagat mat o annat tråkigt som måste göras? spenderat en hel del tid vid datorn o bloggen, vill komma på hur fan man får in Youtube klipp, är jag helt jävla cp eller?...hjälp mig? haha!

Väldigt sugen på att shoppa lite men jag ska försöka hålla mig till den 5 april, då åker mamma o jag bussresa till Stockholm, vi ska kolla på Footloose, men vi har några timmar på stan innan föreställningen börjar så det är ju roligare att ha lite pengar tills dess, men det kliar i fingrarna kan jag säga, o det börjar ju komma in så mycket vårnytt nu!

♥ Sandra ♥

Hairspray...


Nu har jag precis kollat klart på Hairspray, va man inte på bra humör innan så blir man garanterat det av den här filmen!

♥ Sandra ♥


Äntligen...

Nu är den beställd!!!...Första OC boxen, dom hade rea på Cdon så den kostade 199,- istället för 499,- så om 3-7 dagar är den min =)

♥ Sandra ♥

Påsk...

Åkte till Elmia igår med Tompa, Koffe, Nille och Emelie, en heldag bland både gamla och nya bilar. Det va kul men väldigt jobbigt att gå en hel dag, va helt slut i benen igår när vi kom hem, somnade på soffan fast vi hade gäster!! men jag lyckades se vem som åkte ut i Let´s Dance iallafall, stackars Carl Petter men dom andra va faktiskt bättre, jag håller på Mat Tina, hon e grym!!!

Påskafton idag o ingen påskmat...=/ men det gör inget, det är ju äggen som är det godaste o det kan jag ju koka själv! Mamma kom hit med lite påskgodis, eller lite det va as mycket, Tack mamma! Förövrigt har det varit en lugn dag, gjorde en ansiktsmask o lite grejer förut, sen har jag spenderat  ganska lång tid med att göra om bloggen lite, det tar sin lilla tid, o jag blev väl inte helt nöjd men det  duger!...Nu ska jag snart kika på "Hairspray" Tompa va uppe o hyrde den till mig förut!!

♥ Sandra ♥

Kalas...

image116

Kalas hos mormor idag, det är väl i stort sett allt...? pratade med Arazu oxå som kom hem från mexico igår, ska förhoppningsvis träffa henne i helgen!...jobba imorrn o så elmia på fredag!...

♥ Sandra ♥

Bilddagboken...

Jaha nu har dom gjort om bilddagboken, men jag vet inte om jag tyckte det blev så bra?

Jobbet nu, sen dans ikväll!.....♥ Sandra ♥

Skor...

image109     image110

Typ såna här skor vill jag ha...men jag hittar inga?....dom har ju massa tygskor på dinsko men inga som jag verkligen gillade, dessa kostar bara 179,- men dom måste beställas o då vet man ju inte riktigt om det passar? men dom är ju biliga så det kanske är värt o chansa? Ska ta en sväng på stan nån dag o se om jag hittar nåt, annars ska jag nog beställa ett par!

♥ Sandra ♥

Shopping

image108

Va med mamma på marieberg idag, skulle köpa skor, men det hittade jag inga så det blev lite annat istället, en klänning, en skjorta, en skarf, ett par knästrumpor och Paris Hiltons parfym...Men problemet kvarstår ju...skor?

♥ Sandra ♥

Melodifestivalen...

image106   image107

Jaha....Charlotte Perrelli vann, inte helt fel men jag hejade på Linda Bengtsing, Sanna Nielsen är oxå värd att nämna, vilken röst människan har!! Men vem vet, Charlotte vann ju Eurovision sist så hon kanske kan göra det igen?

Trysil...

Trysil har vart kanon bra förutom vädret, självklart hade vi bäst väder sista dan! men vi åkte skidor varje dag iallafall, as roligt, jag vill redan tillbaka!!!

image124

Snöstorm!

Sitter i stugan i Trysil nu o kollar ut på det dåliga vädret...dimma o typ snöstorm, nä men det är piss väder iallafall, inte alls roligt o jag har gjort något galet med knäna så jag kan fan  knappt åka, men det är bara o bita ihop, har åkt några åk varje dag iallafall, trots det trista vädret...vill snart ut igen, vi får se om knäna pallar med några åk till...

Bye...♥ Sandra ♥

Packning...

image105

Packningen är i full gång, jag började redan lite igår! ska bara vara borta en vecka men jag är såndär som packar kläder för typ 4 veckor, vill ha med mig i princip allt!?! Men nu är jag iallafall klar, tror jag?

ska snart göra mig iordning till Linetts fest ikväll, det ska bli jätte roligt men antagligen inte lika kul imorrn bitti när vi ska åka 5/6 timmars bilresa? men det är väl bara o stå ut, va med pappa på marieberg idag förresten, vi köpte skidor till hela familjen, haha lite sista minuten...=)

hopp eftersom jag är borta en vecka nu så blir det nog väldigt lugnt på bloggfronten!
Se yaa...

♥ Sandra ♥

Jacka?

image104

Köpte en ny jacka för ett tag sen men nu när lappen är borttagen och kastad o det inte går att lämna tillbaka den längre så börjar jag självklart tvivla? Tycker inte den är sådär super snygg som den var i affären? jag ser ju tjock ut med dom där stora fickorna plus rosetten på magen? men aja...nu är den köpt så det är väl bara o använda =/

Disken är fixad så nu är det film time....♥ Sandra ♥

Ledig =)

Äntligen är jag ledig från jobbet en vecka, åker ju till Trysil på söndag o det ska bli as kul!!! Det ska tydligen vara snörekord där så jag hoppas på kanon väder och bra backar! så det är nog dax att börja packa snart, eller imorrn iallafall, för på lördag ska jag ju på Linetts fest o på söndag morgon åker vi...

Just nu känner jag mig väldigt rastlös, hyrde en film på macken förut men jag vet inte ens om jag vill se den? verkar inte så jätte bra..? men innan jag ens kan tänka på att sätta igång någon film så måste jag ta hand om det stora diskberget i köket, Jag hatar att diska!!!...snälla någon köp mig en diskmaskin!!!!!!!!!!

♥ Sandra ♥


Ne nuu....

JAG MÅSTE BLI BÄTTRE PÅ MITT BLOGGANDE...DET HÄR GÅR  INTE..?

Ma boy

image101

Helgen...

Jahopp nu har en helg till passerat o det är dax för jobbvecka igen, men nästa vecka är jag ledig =) wiie...ska på skidsemester till Trysil (Norge) det ska bli as kul...inviga mina nya pjäxor som jag fick i julklapp!!

helgen då..?? fredagen var ganska lugn, va på Ikea o köpte lite små kraft för att snygga till i lägenheten, köpte sånna där blommor (klistermärken) som man klistrar på väggen o satta dom i hallen, det blev as snyggt!!! Sen va det kalas hos farmor o farfar hela lördagen, farfar fyllde år o självklart blev det melodifestivalen på kvällen, jag gillade Linda Bengtsings låt, haha as skön!!! Söndagen, kalas igen, Tompa fyller 24 på onsdag men vi hade kalas i går istället...sen blev det dans på kvällen...Thats the whole story....

Efter jobbet idag drog jag till mamma o körde på hennes nya träningsmaskin, hon har skaffat en sån där orbitreck?? o det tänkte jag nog försöka fortsätta med, minst två/tre gånger i veckan iallafall, vi får väl se hur det går? haha!! Ne nu MÅSTE jag iväg o handla lite mat, har verkligen ingenting o käka...

♥ Sandra ♥


RSS 2.0