Brunt eller ljust?


Jag kan verkligen inte bestämma vad jag ska göra med mitt hår? Jag är super sugen på att färga till brunt igen för det trivdes jag bäst i! Men samtidigt är jag ju väldigt ljus nu o jag har alltid velat testa att vara blond, eller relativt blond så nu kanske det är smart att göra det? Och ifall det ser förjävligt ut så kan jag ju alltid färga brunt sen! eller testa ljusare och löshår? eller brunt igen o löshår? eller bara brunt? jag kan inte tänkt klokt just nu så hjälp mig snälla!


Ålder?

Jo jag jag har tänkt på en grej när det gäller Sex and the city! Dom är ju fyra snygga singeltjejer mellan 35-45 år men dom lever ju fortfarande som om dom vore 20? Det är inget fel på att gå ut o festa o ha kul när man blir äldre, absolut inte men när det komer till barn o framtiden så verkar dom så otrolig oförberedda? Precis som att det är för tidigt för dom att skaffa barn o bilda familj? hallå? om jag närmade mig 40 skulle jag snarare tycka att det är lite väl sent att skaffa barn? jag dömer ingen som gör det men är man inte lite sent ute? Jag tycker redan att folk i min omgivning fyller 30, skaffar barn eller flyttar till hus? är dom då tidigt ute? eller har folk i New York bara en helt annan livsstil? det är ju bara en tv-serie jag vet men det va en tanke som dök upp i mitt huvud? Kan man egentligen sätta en ålder på saker o ting?

Hur som helst så är dom otroligt snygga o jag skulle göra allt för att se ut som dom när jag är 40!


Ledig Ledig Ledig!!!

Ledig i tre dagar, började igår o det känns as skönt! Gårdagen började med att jag, Kim och Arazu träffades vid Marieberg kl 11.00 o köade i en timme innan dom öppnade bara för att vara bland dom 100 första som fick en goodiebag med presenter från massa butiker! Tyvärr va det bara skitsaker i den påsen (som jag anat), pennor, choklad, nåt presentkort på "klarsynt" haha, nåt armband o lite små erbjudanden men inget som va värt att köa i en timme för att få! Folk va helt galna när dom öppnade dörrarna, alla bara rusade in o man stod där i folkmassan helt mosad, haha! Snacka om att folk blir helt galna för lite gratis prylar?

Hur som helst som helst så shoppade jag en kjol, två linne och en lila vinterjacka som jag är grymt nöjd med! Jag ska ta lite bilder sen så ni får se! Sen efter att ha spenderat hela dagen på Marieberg så mötte jag mamma i Hallsberg för att "prova på" boxercice på Allehallen, som vi tänkte fortsätta gå på! Jag har dessvärre världes träningsverk idag men det är sånt man får ta!

Nu har jag precis tagit mig igenom hela Sex and the city boxen för andra gången o det är alltid lika bra! Men vad ska jag nu kolla på varje dag när jag kommer hem från jobbet? aja nu ska jag försöka städa lite för det behövs verkligen! kanske ta tag i disken också, vi får se?

Godmorgon!

Jag har inte haft så mycket att skriva om dom senaste dagarna, jag har jobbat som vanligt! Idag jobbar jag min sista dag med Pierre och på söndag är det sista dagen som glassbaren har öppet! Sen är det kontorsarbete som gäller, inte alls lika kul! Men mitt cv är klart nu iallafall så jag kan börja söka lite annat o det känns skönt!
 
Igår började dansen men den här terminen kommer jag bara gå två kurser! Förra terminen gick jag fyra kursen plus tävlingarna o det pallar jag bara inte igen! Så nu blir det bara dans onsdagar o sen träning till tävlingar på fredagar! Det räcker för min del! Men jag ska till Allehallen med mamma imorgon o testa boxercice? va nu det kan vara för nåt?

Imorgon kl 11.00 vet jag några som köar utanför Marieberg, haha!


Tindra!

Igår drog jag till Ewa för att göra henne sällskap! Hon har precis opererat knät o ligger hemma framför tvn o kan typ inte röra sig! Jag köpte med lite godis, bananer med choklad o film så vi hade nåt att pyssla med! Lite senare så dök Malin upp med lilla Tindra! Det va jätte länge sen vi såg henne men hon va super gullig =)



Nu ska jag snart dra iväg till jobbet! Sen har jag bokat tvättid hela kvällen så det blir en ganska trist fredagkväll skulle jag vilja säga!

Ledig!

Igår va jag ledig som tur va eftersom mitt huvud fortfarande inte va som det skulle! Jag städade på pappas jobb på förmiddagen o sen till kvällen va vi bjudna till Robert o Carro på mat! Tompa tog massa svartvita bilder på Elton och Vincent, jätte söta =) Sen blev det två filmen innan vi drog hem, bl.a. nya Wallander, lika bra som alltid!



Nu har jag precis gått upp ur sängen och tänkte försöka få iordning på massa tvätt! Jag har inte ens packat upp mina väskor från Gotland så det vore hög tid att göra det nu! Sen på eftermiddagen ska jag åka o hälsa på Ewa som ligger hemma mad ny opererat knä, stackarn! Det är mina planer hittills, vi hörs ♥

Gotland!

Här kommer lite bilder från Gotland!



  
  
  
  

Migrän!

Dagen började piss (ursäkta språket) Jag gick upp kl 08.00, sminkade mig, käkade frukost o skulle sätta mig framför datorn en stund när jag plötsligt börjar se dåligt? Det blev helt suddigt o jag visste direkt att det va migrän som kom smygandes o självklart hade jag inte tabletter hemma =/  Apoteket öppnade inte förren om ca två timmar så det va bara att stå ut med smärtan o vänta, det kändes som att huvudet va en stor jävla pumpa eller nåt som skulle sprängas vilken sekund som helst! Så det blev inget jobbade för min del utan jag sov / slöade framför tvn hela dagen! Trots huvudvärken så ville jag inte ställa in middagen med Kim och Arazu på eftermiddagen så jag proppade i mig lite tabletter o drog till stan! Arazu åker till Turkiet imorgon så jag ville träffa henne innan hon drog! Det va en trevlig kväll, som alltid med mina brudar! Nu blir det lite fler tabletter o sex and the city innan läggdax, natti ♥




Parken...

Jag skulle lägga upp lite bilder ifrån Gotland hade jag tänkt men mamma hade sladden till kameran så istället får det bli lite bilder innan parken förra helgen som jag inte hann visa er innan jag åkte! Ewa har dom flesta bilderna från kubben och i parken men här är lite iallafall!






Äntligen hemma!

Nu är jag hemma från gotland! Helt slut så nu blir det bara slöa framför "en shoppaholics bekännelse" o ladda inför en jobbdag imorgon! Bilder från Gotland kommer förhoppningsvis imorgon!

Gotland

Glömde visst säga att jag drog till Gotland i måndags! Jag är här nu =) Vädret har inte varit helt på våran sida men vi har badat lite, hälsat på släktingar (halva befolkningen på Gotland är tydligen släkt till oss på ett eller annat vis) varit på trav, shoppat o käkat massa glass! Imorgon ska vi åka till Fårö och på fredag blir det sommarland! Ha det så bra så hörs vi till helgen!

Sjön!

Igår va en extremt jobbig dag på jobbet med tanke på att det va ca 30 grader varmt utomhus o jag stod inne o skopade glass åt folk som fick sitta o njuta av värmen! Jag gick i min fula gula keps hela dagen o svettades sönder! Men efter jobbet drog jag till pappas båtplats där Tompa o Nille va ute på sjön o gjorde dom sällskap ett tag o det va riktigt skönt! Dom hade fått massa fisk innan jag kom men när jag va med så vågade sig inga fiskar fram? undra vad det kan bero på?




Idag är jag ledig men jag har tusen saker att göra eftersom jag ska till Gotland på måndag! Jag har bokat tvättstugan idag så jag ska tvätta kläder som jag ska ha med mig o så tänkte jag börja packa lite smått också! Jag skulle mycket hellre åka till sjön o bada lite men vi får väl se om det hinns med!

Utgång!

Igår efter jobbet så åkte jag in till stan för att träffa Linette! Först tog vi en drink på hennes balkong o sen gick vi Pitchers! Vi drack lite drinkar, käkade glass o bara pratade om allt möjligt! Det blir lätt så när man inte har träffats på ett tag för då känns det som att man har tusen saker att prata om! Det va en trevlig kväll o jag tycker vi borde ses oftare! Jag fick inte med mig kameran så det blev två dåliga mobilbilder =)



 

Stockholm!

I lördags åkte jag, mamma och mina kusiner till Stockholm! Första dagen spenderade vi på Gröna lund och på söndagen strosade vi bara runt på stan o shoppade massa onödigt! Här kommer iallafall lite bilder!




 



Min jacka!

Jag har hittat min vinterjacka!



Nu har jag kollat igenom tre skivar av Sex and the city o har man väl börjat så går det inte att sluta, det är så jävla bra!!  Ursäkta språket! Men nu ska jag fortsätta kolla några skivor till, i love them!

Anki ringde förut och hon har bokat allt till Gotland åt mig o Sanna! Först buss till Stockholm, sen buss till Nynäshamn o sist färja över till Gotland! Det ska bli jätte skönt med lite mer semester o nu hoppas jag verkligen på sol för det känns inte som att jag har hunnit känna av sommaren alls för så fort jag är ledig så regnar det! Jag håller tumarna för bra väder!

Sjuk!

Jag har varit i Stockholm hela helgen men jag berättar om det ikväll när jag har fått bilderna från mammas kamera! Idag skulle jag jobba igentligen men jag är sjuk så det blir nog bara att slöa framför mamma mia filmen och sex and the city boxen! Nu ska jag försöka få i mig lite frukost!

RSS 2.0