Christmas...

Ni kan vara lugna, jag lever. Har bara fullt upp med annat. Som alltid när det gäller mig. Julhandel, julafton, mellandagsrea och nyårsplaner. Jag tycker verkligen om den här tiden på året men just nu tycker till och med jag att det är lite för mycket =/
 
Lite bilder för att summera dom senaste dagarna. Puss på er så länge ♥
 
 
 
 
 
 
 

Ja va säger man?


Helgen...

Lite fler dåliga mobilbilder från helgens trevligheter. Snyltat vissa från http://jeehyang.blogg.se/ Helgen har iallafall varit kanon. Nu är det bara en vecka kvar till jul o jag har veckan fullspäckad, som alltid när det gäller mig. Men jag börjar med  julkalendern och frukost i sängen =) Man måste ju unna sig lite när man har sovmorgon =)
 
 
 
 

Trevligheter

Det blir svårt att ta kort med en kamera som är slut på batteri =/ Tur att koreanen fotade mestadels hela kvällen igår så jag får återkomma med fler bilder. Julbord med intersportgänget på Stora Hotellet va det som gällde. Riktigt lyckad kväll faktiskt. Seg som tusan idag bara...ligger fortfarande i sängen o samlar kraft för att ta mig till duschen..Men snart så =) 
 
 


Hemlig beundrare?

Att något så litet kan göra en så glad ♥
 

Nyårsblåsa?


I´ve been better...

Idag är det den 12/12 2012, en rätt unik och speciell dag som för min del består av urinvägsinfektion och näsblod. Måste väl säga att jag haft bättre dagar =/ Så min dag kommer bestå av film, film och lite mer film. Ska nog kolla ikapp julkalenderna också. Alla snackar om hur bra den är så jag verkar ha missat nåt.
 
Fixade iordning julgranen igår förresten =) så mysigt så ♥
 
 
 
 

Frukost...

Sitter o käkar frukost o väntar på att kaffet ska bli klart =) Känns underbart att kunna ha frukost i lugn o ro och inte behöva stressa till jobbet. Börjar kl 14 så jag hinner med lite annan innan. Synd bara att jag va vid crossfitten imorse 07.40 o den va tydligen inställt? Lite trist med tanke på hur jobbigt det va att ta mig upp ur sängen. Men jag kröp ner och sov två timmar till.
 
Kaffet är klart nu så jag ska dricka en kopp och en ska jag faktiskt, lyssna nu: klä julgranen. I fredags på efterfesten fick folk för sig att börja klä våran gran som låg nerpackad i en låda. Den står fortfarande uppe, halvklar och inte alls speciellt snygg så istället för att plocka ner den så kan jag väl lika gärna börja om från början. Gör om, gör rätt eller vad sägen man?
 
Ha en fortsatt trevlig tisdag allihoppa ♥
 

Sovmorgon...

Måndag morgon och ny vecka. Min första sovmorgon på jag vet knappt hur länge. Sen är ju jag en morgonperson som inte alltid sover så länge men bara tanken att jag faktiskt inte behöver gå upp ur sängen är helt underbar.
 
Helgen har bestått av mycket jobb, lite sömn och en väldans massa trevligheter. Först jobb, julbord uppe i Ånnaboda, harrys, efterfest, jobb, julfest hos Anders, strömpis och sist lite mer jobb. Hur mycket kan man hinna med på en helg egentligen? Inte så konstigt att jag stupade i säng vid 17 igår när jag kom hem från jobbet. Men trevligt ve´re iallafall o det är väl huvudsaken.

Ne men en liten tupplur till kanske? =)
 

Torsdag morgon ♥

 
Det händer inte mycket här just nu =/ Jag har fullt upp med annat tyvärr och den där kamerasladden verkar ha gömt sig bra så jag överväger att köpa en ny. Sitter o käkar frukost just nu. Kikar ut genom fönstret och inser att min bil måste skottas ut denna morgon, mindre roligt. Jag älskar snön och vintern men snöoväder o blåst kan jag gärna vara utan. Dagarna rullar på alldeles för fort. Jag har hunnit inhandla mestadels av julklapparna och vår lägenhet och blivit pyntad men en två julstjärnor, en tomte och en röd julduk. Bättre än inget men förhoppningsvis blir det mer pyntat i helgen. Om det hinns med vill säga, har ju både julbord och julfest att se fram emot.
 
Nu på med vinterkläderna, här ska det skottas =) hoppas ni får en mysig torsdag allihopa ♥
 

Lördagkväll...


RSS 2.0