Tisdag!

Det blir att jobba heldag idag, 10-20! Vi har massor att göra på jobbet nu! Mitt hår känns lika fett som ett smörpaket o jag måste åka om 20min så jag hinner inte duscha? dålig planering från min sida =/ Jag satte i en vit blomma o inbillar mig att folk inte kommer se det, haha!


Äntligen ledig!

Det märktes verkligen att jag va trött efter mina 8 dagars jobb, parken, 18 års kalas och morsdag firanden för jag sov som en stock till 10.30 imorse o det va hur skönt som helst! Nu har jag käkat frukost o kikat på Big Brother. Ska iväg o städa på pappas jobb snart o sen tänkte jag faktiskt ligga ute i solen, det ser ganska skönt ut på terassen just nu! Måste fixa med lite tvätt och städning under dagen också men det hinner jag nog med!

Igår tog jag o Tompa fyrhjulingen till Hjortkvarn, jag fick till och med köra lite =)


Söndag!

Efter jobbet igår så åkte jag direkt ut till farmor o farfar! Min kusin & farbror fyllde år i fredags så vi skulle gratta dom! Vi packade fyrhjulingen och åkte ner till sjön där vi grillade hamburgare, korv, fiskade o satt runt elden o hade det mysigt!

Idag är det 8:e dagen jag jobbar och jag kommer vara helt slut ikväll efter alla morsdag firanden! Men jag är ledig imorgon som tur är o då får jag vila upp mig! nu måste jag dra...








Lördag

Gårdagen va över mina förväntningar! Ewa o jag visste inte om vi skulle gå in på parken igår, det va dyrt, vädret va sådär o vi trodde det skulle vara helt dött på folk. Men ikke, det va faktiskt ganska mycket folk, det slutade regna, vi buggade o hade jätte kul! Värt 140,- helt klart!

Kännt lite segt att åka till jobbet nu men det är smällar man får ta!



Fredag

Sitter o väntar på att Ewa ska komma så vi kan gå en sväng till parken! Det blir inget drickande för jag börjar jobba kl 08.00 imorgon men det är ju kul att träffa folk o kanske bugga lite =)


Torsdag!

Jag åkte in lite tidigare igår för att hinna kika runt lite! Jag fyndade ett par shorts för 50,- på Vero Moda och en blommig blus på Gina för 49,- Hur billigt som helst! Jag hade kunna köpt mer grejer men jag orkade inte stå o rota runt bland alla klädhögar! När jag väl kom till jobbet så va det kaos...shit...man kunde tro det va julhandel på gång eller nåt? Folk hade fått lön så alla blev som tokig? Vi ska ju stänga kl 20.00 men vi kunde inte dra ner förren kl 20.20 när kön va slut...haha, helt sjukt! Jag jobbar kväll idag med så vi får väl se hur det blir?

 

Nu blir det en lång och förhoppningsvis varm dusch!


Onsdag!

Äntligen fick jag lite sovmorgon! Gick väl upp strax efter 10! Jag vaknade flera gånger innan men vände bara på mig och somnade om =) Hur skönt som helst! Jag börjar jobba kl 15.00 men ska fixa lite annant innan så jag tänkte åka in lite tidigare!

Jag fick ju köpa en ny tröja igår, ingenting jag gråter över för den är jätte fin =)



Pissdag!

Usch idag har varit en piss dag rent utsagt! Halsen blir bara värre, trots att jag gick till apoteket o köpte Strepsils? Det har varit stressigt på jobbet idag...o inte nog med det utan på lunchen idag så spillde jag ner hela mig med Kina mat så jag va tvungen att köpa en ny tröja! Jag kan ju inte jobba topless...=/ Nu har jag precis käkat mat o är godis sugen som faan...jag ska ju inte äta godis på veckorna...men jag hade lugnt kunnat tryckt i mig en hel chokladkaka utan problem!

Trött, sur o godis sugen...


Tisdag!

Vaknade upp med världens halsont imorse...Jag får hoppa in på apoteket innan jag börjar jobba o köpa nåt för halsen för jag har varken tid eller lust att bli sjuk =/ Jag som tänkte springa ikväll när jag kommer hem men jag får nog hoppa det??

Jag tycker att jag är dålig på att göra reklam för min arbetsplats så här kommer lite inspiration! Solhatten finns även i vitt o dom är super snygga på, testade en igår!


Söndag!

Jag önskar jag vore ledig idag men så är inte fallet! Börjar jobba kl 14.00 o jobbar till stängning! Inte så länge men jag måste ändå göra mig iordning o åka dit, skulle hellre ligga hemma på soffan! Gårdagen va kanon! Jag & Arazu körda rosa för hela slanten...somrigt i fint!




Arazu 25år

Igår va det födelsedagspartaj för Arazu som fyllde 25år förra helgen! GRATTIS igen gumman! Vi grillade, käkade muffins, dansade, drack o hade jätte kul!



  
  
  
  


Lördag!

Lördag o jag är ledig =) kan inte bli bättre! Ikväll är det party hos Arazu o det kommer bli jätte kul! Sitter o funderar på vad jag ska ha på mig? o vad jag ska göra med håret? Jag va hos frisören för bara några veckor sen o nu känns håret skit trist igen...usch! Känns som ett skatbo på huvudet? Jag har nog redan siktat in mig på lockar så det får nog bli det? Nu ska jag kolla på gårdagens Big Brother o sen fixa lite tvätt o annat kul...=/

Igår invigde jag mina nya byxor som jag köpte när vi va i Göteborg!



Club 700

I torsdags va det Mariebergsfesten på Club 700. Gallerian ordnar varje år ett avards där dom delar ut priser för bästa butik o.sv. Det bjöds på god mat, glass och bra underhållning! Kvällen blev inte så sen för jag skulle jobba dagen efter men vi hade jätte kul =)






Torsdag!

Det känns i benen att vi sprang igår! Vi sprang 5,6 km utan att stanna (okej mija skulle sätta om tofsen i ca 3 sekunder) men annars orkade jag hela rundan o jag är grymt stolt. Annars har vi bara sprungit ca 3 km o jag har varit helt slut så jag trodde inte jag skulle orka hela varvet igår men det gick bra!

Måste börja ta tag i allt som ska göras nu....vi hörs!

Hittade en SM bild på facebook igår...


Onsdag!

Jag har en ny favorit låt...as bra, den kommer poppas hos Arazu på lördag =)

Pitbull Ft. Ne-Yo - Give Me Everything (Tonight)


Idag har jag hela dagen fullspäckad! Jag sitter o käkar frukost nu o sen blir det hundpromenad, gymmet, hundpromenad, klippa o slinga Rasses hår o sist löpning med Mija! Det får väl räcka för idag iallafall! Haha, morgondagen ser ungefär likadan ut: Städa på pappas jobb, ducsha o göra min iordning, Cheescake hos Arazu kl 17.00 o sen Club 700 med jobbet kl 20.00! Men jag har hellre massor att göra än ingenting =)

Fick tyvärr ingen prick på tävlingen, vi va bara 16 st...lite surt =/ Men nu är det ju sommaruppehåll så då ska jag träna stenhårt o finslipa min dans! Längtar redan till nästa tävling!


Disco SM Göteborg!

Igår kom vi hem från en jätte rolig helg i Göteborg! Tävlingen gick bra, jag kom 5:a utav 20st tävlande så det måste jag vara nöjd med! Vi får se ifall det blev en prick eller inte, det beror på hur många som va med? Ibland så är det folk som stryker sig men om det va minst 18 tävlande så får jag en prick! Bara vänta o se! Bilderna blev inte så många men här kommer några iallafall:


Sminkad o klar på hotellrummet

Lila glitter och lösögonfransar

Dansar final

Dansar final

Får en medalj för finalplacering utan FRANK ANDERSSON =)

Dansunderhållning av Charlotte Sinclaire och Frank Andersson


Göteborg here we come!

Nu drar jag o mamma till Göteborg! Ha en trevlig helg allihopa!


Torsdag!

Det har varit en väldigt lugn dag idag, en hel del promenader eftersom vi är hundvakt men inte så mycket annat! Jag har börjat packa inför imorgon men nu ska jag slöa framför tvn så jag tar det sista imorgon bitti! Jag och mamma ska ju åka ner till Göteborg över helgen, på lördag är det Disco SM som gäller men imorgon och på söndag blir det lite, shopping o god mat =) Ska bli jätte kul!

Lite nervös för tävligen bara....Så här såg vi ut på SM förra året!


Löpning 08.00

Klockan ringde 07.00 men jag snoozade till 07.20 sen va det dax att gå upp! Jag skulle möta Arazu på gymmet vid 08.00 men jag fick med mig Arazu på lite löpning istället, vi hade ju varit på gymmet två dagar i rad så det va kul att göra nåt annat!

Jag laddade ner "löparappen" till min Iphone för nån dag sen som jag testad idag! Då får man upp en karta vart man har sprungit, hur långt man har sprungit och hur lång tid det tog, ganska kul! Vi sprang spåret i Hallsberg två rundor vilket blev 4.6km! Sen gick vi ett vara efter det så det blir yttligare 2km till! Bra jobbat måste jag säga! Det är jätte skönt att springa sådär tidigt på morgonen, innan värmen hinner komma, det är så friskt o skönt!


Nu har jag precis uppdaterat mig på gårdagens avsnitt av Big Brother så nu ska jag städa lite o sen gå iväg för att hämta Raja o gå en långpromenad! Vi ska vara hundvakt nu i en hel vecka för Tompas föräldrar åker till Turkiet!




Mmmm...

Idag blev det en tripp till Hjortkvarn o glassbaren =)


Måndag

Jag är ledig idag så jag drog iväg till gymmet imorse fast det kändes tungt o jobbigt! Det är alltid lite kämpigt innan jag väl kommer dit men sen efteråt känns det toppen! Nu ska jag småstäda, fixa mat o sen sola lite innan det är SM träning på dansskolan senare i eftermiddag!

Dom pratade om hudcancer på radion på gymmet imorse så se till att smörja in er ordentligt och undvik solen mitt på dagen!




Lite mobil bilder


Innan utgång

Gó Glass

Pålsbodamarken

Åker "twister" på marken

Sol =)

Jag jobbade till 13.15 idag o sen va det raka vägen hem, på med bikinin och ut i solen! Jag älskar att ligga ute, det är super skönt! Men det blir väldigt varmt så jag skulle behöva en pool så jag kan svalka mig emellanåt! Den vi hade förra sommarn har ju gått sönder =/ Senare tog jag o Tompa en promenad till kiosken o köpte varsin glass o sen vidare till hans föräldrar där vi blev kvar ett tag! Nu väntar jag på att Big Brother ska börja, Peter är nominerad o jag hoppas han få vara kvar! Jag har ju tippat honom som vinnare!

Den här veckan verkar det bli lite jobb? Dom ringer väl säkert men det gör mig ingenting att vara lite ledig nu när det ska vara så bra väder =) Sen till helgen blir det Göteborg och Disco SM, ska bli super kul!


Lördag!

Lördag idag och jag va uppe tidigt, jag började jobba redan kl 8 =( Men jag slutade 13.15 så då åkte jag hem o la mig på terassen och njöt av solen! Hur skönt som helst! Sen tog jag och Tompa en långpromenad förbi hans föräldrar, upp till macken för att köpa kol, sen förbi Nille, o sist till  Robert för att låna lite tv spel o sen hem! Nu är jag proppmätt för vi har precis grillat Flinta o majskolvar, super gott!

Jag ska jobba tidigt imorgon också så kvällen blir nog lugn, Jag har blandat en dipp och ställt in i kylen! Nu tänkte jag ta en dusch, ansiktsmask o lite skrubb, lyxa till det lite =)


Väder!

Har ni sett vädret den kommande veckan???....WOHOO!!!!


Äntligen fredag!

Jag tog mig iväg till gymmet imorse iallafall o nu har jag precis kommit hem! Det va segt idag...usch! Nu ska jag duscha, fixa lite käk o göra mig iordning för jag börjar jobba 15.00! Ikväll blir det film, godis o mys på soffan! Jag har vait godissugen HELA veckan men faktiskt inte ätit åt så idag tänkte jag svulla, haha!
mmmm....


Bikini?

Jag brukar alltid hitta massor utav nya bikinisar till sommaren men nu har jag inte hittat nån som jag verkligen vill ha! Jag är lite sugen på en orange nyans? Här är två från HM som jag gillar men den hel oranga får gärna vara ännu skarpare? Tycker den är lite blek? Tänkte nog kika på bikini nästa helg när mamma o jag åker till göteborg =)


Shorts...

Jag köpte ett par shorts med hög midja från Gina Tricot idag! Nu vill jag bara att värmen ska komma så jag kan använda dom!



Har precis käkat äggmackor till kvällsmat o väntar nu på att Big Brother ska börja! Jag skulle ha varit ledig imorgon men det blir jobb en sväng på dan, slutar 15.00 så det är ändå skönt!


Onsdag!

Snart dax att dra iväg till jobbet...


Tisdag!

Ledig idag! As skönt! Jag har precis städat på pappas jobb så nu ska jag fortsätta här hemma! Jag jobbade ju dagarna efter festen så då städade vi bara av lite snabbt men nu tänkte jag städa mer ordentligt! Om jag hinner ska jag även ta tag i min garderob...jag måste verkligen rensa/städa för det ser ut som fan! Ikväll ska jag springa med Mija o det behövs verkligen efter alla chokladbollar jag stoppat i mig under helgen, haha!

Festen i lördags va super kul! Det blev lite mer folk än vi hade räknat med men alla skötte sig utmärkt! Det känns kul för då vet man att vi kan fortsätta ha fler fester i sommar =)

Lördagens frisyr - Nyklippt och lockar!


Pålsbomarken 2011








  


RSS 2.0