Helgen!

I helgen har jag haft fullt upp, i lördags jobbade jag till ett, sen kl tre va det kalas hos Tompas mamma med fika och tårta och sen vid sju va det julbord med jobbet på stora hotellet med super god mat, julklappsbyte och trevliga människor. Det blev även utgång till Ritz med Jasmina och Sigrid!





På söndag började jag jobba redan kl nio så det va bara att häva sig upp vid sju när klockan ringde, kändes väl sådär? Jag jobbade till två sen hem o iväg till Robban o Carro för att träffa lilla bebisen, o dom andra också självklart, hehe!

   

Idag fick jag iallafall lite sovmorgon o det behövdes, jag va helt slut efter helgen! Men nu börjar jag få lite smått panik för om en vecka åker vi till Tenneriffa o jag är bara ledig en ända dag innan vi åker o det är på torsdag! Jag måste börja tvätta kläder som jag vill ha med mig och börja packa...shit va fort allt går! aja nu ska jag snart till jobbet så jag måste göra mig klar! En sak i taget!


Nyårsblåsa?


Fredag

Idag har jag varit ledig så jag mötte upp mamma på stan för lite julshopping, eller så lite blev det väl inte? Det blev Marieberg efter en stund på stan o vi va hemma vid halv sju, det tog verkligen hela dagen. Men jag har fått lite julklappar fixade iallafall, men långt ifrån alla. Sen blev det lite julpynt till lägenheten och en svart plastgran, super snygg! Nu har jag precis käkat lite mat o nu tänkte jag ta o duscha o sen bara slöa på soffan och sova tidigt, jag börjar kl 08.00 imorgon. Inte nog med det för kl 15.00 imorgon blir det kalas och kl 19.00 är det julbord med jobbet, kanske utgång o sen jobb igen på söndag morgon o sen till Robban o Carro på kvällen så jag har fullt upp hela helgen! shit...


Like a Prayer

Jag har inte kollat på Idol alls den här säsongen men den här låten va grymt bra!


Tisdag!

Igår drog jag o Linda iväg till marieberg en sväng för att kika på lite julklappar. Jag köpte mina två första så det är väl en bra start iallafall. O så har jag lite bättre kolla på vad jag ska handla framöver. Både jag och mamma är ledig på fredag så då ska vi in o fortsätta handlingen. Jag vill gärna ha så många julklappar som möjligt fixade innan vi åker till Tenneriffa och idag är det bara två veckor kvar =) woho, vad jag längtar! Jag har även spanat in en svart plastgran på Clas Ohlsson som jag ska köpa, plus lite ljusrosa kulor, kommer bli så fint. Jag orkar inte med en riktig gran iår, dom bara barrar en massa!

Nu ska jag hoppa in i dushen o göra mig klar en en jobbdag. Jag jobbar kväll idag så det blir sent! Men förhoppningsvis ganska lugnt på jobbet!


One Last Dance

Nu blir det sängen, jag orkar inte hålla mig vaken längre. Jag va hemma från jobbet vid 6 (värsta jobbdan på länge) kom hem o satte in en Grandiosa pizza i ugnen o käkade framför filmen "One Last Dance" Det va ungefär vad jag orkade med, filmen va helt okej, inte super bra men dom är så sjukt bra på att dansa så dansen gör ju hela filmen!


Lördag = Trött

Usch, idag är jag som en zombie! Hur trött som helst, jag hade klockan på 11.30 o det va kämpigt att ta sig upp ur sängen, fy fan! Men så är det väl när man festar fast man ska till jobbet? Tur bara att jag börjar sent annars hade det aldrig gått! Man kunde ju önska att det blir lungt på jobbet idag men Idol kommer ju till gallerian så inte en chans att det blir lugnt, det kommer bli fullt upp! Jag vill bara åka dit så jag kan få åka hem igen o lägga mig på soffan med en påse chips! Kvällen blir lugn idag, helt klart, Tompa är ju på kryssning  med jobbet över helgen så jag tänkte mysa på soffan framför en dansfilm jag köpte på Ica Maxi för nån dag sen!

Nu jobbet....jag vill inte...


Fredag = Strömpis!












Fredag...

Nu har jag precis kommit hem från jobbet + 2 timmars gym, det gick as bra idag! Träffade Arazu där också så då blev det ju genast mycket roligare, haha! Nu ska jag duscha o sen börja fixa mig iordning för kvällen!

Slänger in en bild på håret efter att jag va hos frissan igår. Ingen störra skillnad förutom att jag ville kunna få till en snygg frisyr med mittbena o jag tycker det blev helt okej, lite ovant bara för jag har haft snebena sen högstadiet! Haha, o sen blev jag av med den fula utväxten!


Pälsmössa

Glömde visa er mössan jag köpte på jobbet förra veckan!
Nu behöver jag verkligen inte frysa om öronen! haha!



Torsdag!

Oh idag ska jag äntligen få håret fixat hos frissan! Som jag har längtat, det kan inte bli sämre än va det är nu så vad som än händer så kan det bara bli bättre. Jag ska väl inte göra några drastiska förändringar, färga och klippa igenom det bara!

Trött har jag varit hela morgonen idag, jag fick gå upp as tidigt för att vara på jobbet 08.00 på personalmöte! Det slutade vid 11 och sen gick jag en snabbis på marieberg. Daniella hade ju skrivit på facebook att dom hade 50% på allt på BikBok o så va jag ju tvungen att gå dit, jag skulle inte ha någonting (som vanligt) men kom ut med en ljus klänning, super fin, o kanon till tenneriffa resan! Det blev också ett halsband från glitter som jag har kikat på ett flertal gånger när jag gått hem från jobbet! Men nu får det snart vara nog för det julklappar som ska prioriteras framöver!

Nu ska jag nog bara slappa framför tvn en stund, jag ska ju ut o springa med Mija ikväll så då måste jag spara på den energi som finns kvar, haha!


Gym - Check!

Jag har precis kommit hem från gymmet o det gick väl bra! Jag brukar inte träna på gym så jag känner mig lite som en klumpig padda men det blir väl bättre sen, haha! Plus att jag va lite seg på att fatta hur maskinerna skulle ställas in men det löser sig! Det är inte så speciellt rolig miljö där nere i källaren men jag tänkte ladda mp3n med massa bra musik till nästa gång! Jag fick ju två fribiljetter nu efter introduktionen så jag tänkte åka dit redan på fredag efter jobbet, jag slutar 12 då så det blir kanon! Däremot är jag redan mör i benen så vi får se hur det går på dansen ikväll? Nu ska jag duscha, fixa lite käk o kanske kolla på Avatar medans jag håller på med tvätt, jag fick den filmen och solsidan boxen utav Rasmus jultidningar förra veckan!


Onsdag!

Ett inlägg kanske är på tiden? Måndag o tisdag har jag jobbat från 10.00 till 20.30 så jag har varit ganska trött på kvällarna. Jag skulle ha slutat 15.00 båda dagarna men i måndags va tjejen som skulle jobba kväll sjuk och igår så va det nån miss i schemat så det fanns för lite folk kvar vid stängning så jag fick hoppa in båda dagarna o jobba dubbelt. Men det är ju pengar, o det är aldrig fel!

Idag är jag iallafall ledig och klockan 12 ska jag vara på gymmet för lite intro, det ska bli spännande. Jag är så himla dålig på att ge mig ut o springa nu när det är kallt, o snart slutar dansen för säsongen så jag tänkte jag skulle köra lite gym så länge? vi får väl se hur det går! Jag MÅSTE också ringa till frisören, mitt hår är som ett jävla skatbo o jag får aldrig någon ordning på det! Hoppas hon har någon tid innan helgen? tveksamt men jag hoppas på det bästa!


Ny tröja från Kappahl!


Söndag!

Usch idag är jag helt slut efter gårdagen på Ladies Night, det va kanon bra verkligen! Mamma o jag käkade jätte god mat på Efesos och sen blev det en drink på O´learys innan vi gick till Conventum. Nu känner jag mig lite som en Zombie som måste åka till jobbet =/ Jobbar till två o sen blir det väl farsdag firande för hela slanten! Vi får se hur långt jag orkar idag...


Onsdag!

Sitter o äter lite glass framför "I form med Anna Anka" inte den bästa kombinationen kanske men ikväll är det ju dans så då tränar jag förhoppningsvis bort glassen! Annars har det varit rätt lungt idag, jag har städat, tvättat o bara fixat iordning här hemma. Jag va ute en sväng o skottade, kors i taket, haha! Lagade lite mat och nu sitter jag här!

Bokade introduktion på gymmet idag, ska dit nästa onsdag =)


Nu får det bli ett avsnitt till!


Written In The Stars

En bra låt innan vi lägger oss är aldrig fel, hörde den på p3 idag på jobbet!


Måndag!

Usch jag är helt slut idag efter att ha jobbat på pappas jobb. Ont i både rygg, axlar o fötter, ingen höjdare men det blir ju lite extra pengar i kassan o det kan verkligen behövas nu till jul! Inte nog med det utan jag har ont i rumpan också efter ridningen hos Ewa igår. Vi red i typ 1 1/2 timme så det känns i baken idag kan jag säga! Men det va jätte kul, jag har fan inte ridit på flera år. Det måste vi snart göra om!

Asså det här med att vi har stallt om klockan blir helt knäppt för mig, jag blir as trött redan vid typ 8-9 på kvällen o kämpar för att hålla mig vaken längre, jag brukar ju vara uppe till 11 iallafall? Jag har ingen ork till nåt...nu måste jag snart gå o lägga mig innan jag däckar vid datorn! vi hörs! hej så länge...


Lördag!

I lördags skjutsade jag in Tompa till några arbetskamrater och under tiden han va där så umgick jag med världens bästa Kim =) Vi va på fest hos Anders, käkade på Burger King och sen låg jag o halvsov på hennes soffa tills Tompa ringde, Kim sov som en stock, haha!


Scream 2

Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet, det kändes som den längsta dan på länge, jag ville hem redan när klockan va runt fem! Hur som helst så är jag hemma nu iallfall. Jag har blandat iordning en dipp och ställt i kylen så den blir lite extra god sen tänkte jag sätta mig i soffan o kolla på scream 2 på 5an. Jag och Emma kollade ju på 1an förra helgen så det får bli 2an idag! Jag har ju sett dom filmerna typ 100 gånger o vet vem som är mördaren man va fan, nu va det längesen jag såg dom!  dom är ju faktiskt ganska bra, eller va förr iallafall =)


Fredag!

Fredag idag och jag ska snart iväg till jobbet. Jag jobbar till kvart över åtta innnan det blir helg för min del. Men det gör mig inget, det är kul på jobbet! Ikväll blir det nog ganska lugnt men imorgon ska jag förhoppningsvis iväg till Kim på lite partaj i hennes nya lägenhet!

Usch den här veckan har jag fan inte rört mig ett dugg, ingen zumba, ingen dans och ingen löpning. Jag har så himla svårt att passa in träningen när jag jobbar? Ofta jobbar jag kvällar så när jag kommer hem vid nio då är jag redan jätte trött! Jag skulle behöva ta mig ut o springa på morgonen men jag har svårt att ta mig ur sängen tidigare än jag måste? aja undanflykter, haha! skärpning!


Sex and the city 2

Jag va nyss ute o hämtade posten och fick se att Sex and the city 2 hade kommit från cdon. Det blir förhoppningsvis att se den ikväll, jag måste bara övertala Tompa! Jag har ju sett den två gånger redan men jag är Sex and the city förälskad ♥

Nu ska jag käka lite pizza som blev kvar från igår innan jag drar iväg till jobbet!


Footloose!

Jag började dagen men frukost framför filmen "Footloose" en gammal men jätte bra film. Kevin Bacon är bara 19 år i den här filmen men grym på att dansa, haha! Klippet kan ta lite tid att ladda, jag hittade tyvärr inget annat. O har du inte sett filmen så se den =)


RSS 2.0