Godnatt...

Kom precis hem från parken så nu är jag är jätte trött! jag måste bara få i mig lite vatten innan jag lägger mig annars kommer inte mitt huvud att må så bra imorn! Det blev en lyckad kväll måste jag väl säga! bilder kommer...

Godnatt...♥ Sandra ♥

Sol...

Nu har jag legat ute i solen en stund, det är ju fan as varmt!!..shit...får nog ta det lite lugnt i början så jag inte bränner mig! Men skönt va´re kan jag säga! Nu håller jag på o fixar lite mat, sen ska vi ju ha lite förfest innan parken så jag behöver göra mig iordning innan det kommer folk! Sen har jag ju alltid samma problem, vad ska jag ha på mig??...det blir nog mitt nya linne, hade det förra helgen också men jag gillar det as mycket!

Hoppas på en rolig kväll....♥ Sandra ♥

Äntligen...

Nu har jag äntligen lärt mig hur man får upp youtube klipp i bloggen, tack till Steffy =) haha vet inte hur länge jag har försökt med det! så nu kanske det kommer upp lite skojiga klipp framöver!!

Sista jobb dan idag innan ledighet, är ledig fredag, lördag, söndag o det känns jätte skönt! Blir väl antagligen parken på fredag och fiska med mina kusiner på söndan annars tänkte jag bara försöka ligga ute i solen, har knappt hunnit med det!

Det va väl allt för nu...bye...♥ Sandra ♥

Rensning...

image207

Nu har jag tagit mig igenom garderoben och det blev en liten hög med kläder som ska slängas! eller vissa ska nog till danslådan o sen ska mina kusiner och Ewa få prova och se om dom hittar någonting skoj! det mesta är snygga saker men för smått för mig, typ att jag visar magen vilken jag inte alls gillar, haha! skönt att det blev gjort iallafall! Nu kan jag fylla upp med lite nytt =)

Nu ska jag snart åka till jobbet, o sen ska jag till mamma o ge henne en morsdag present, lite sent jag vet men jag har inte hunnit med det än! mamma har köpt en sån där magtränare "Abtronic" haha!! så jag måste testa den lite också, hon fick ju en till på köpet så jag tänkte försöka få med mig den ena hem!! =)

Se yaa...♥ Sandra ♥

Rastlös...

Åhh...sitter och är lite rastlös just nu, kollade precis klart på filmen som jag hyrde igår, jag va för trött så jag orkade inte se slutet så jag såg det nu istället! helt okej film!...jag har också ringt och fyllt på min HM beställning med yttligare en bikini, jag kan verkligen inte bestämma mig, hittade dessutom en till men nu får jag fan ge mig, haha!! nu har jag två som ska komma i mitten på juni o då kan jag ju testa dom i verkligheten också, dom ser ju as snygga ut på bild men dom kanske inte alls är lika snygga, vem vet! annars skickar jag tillbaka det som inte blir bra!

Nu har jag stora funderingar på att ta tag i min garderob, den behöver verkligen rensas, känns inte som att det var så längesen jag gjorde det men jag är så dålig på att slänga saker, har massor med kläder jag inte använder o det finns ingen anledning till att dom ska hänga där o ta massa plats, eftersom det är väldigt fullt just nu! så jag ska nog ta att kolla igenom den...funderar på att klippa sänder ett par byxor oxå...? vi får se!

♥ Sandra ♥


Pose baby!

     


What happens in vegas

(SÖNDAG)

Jobb jobb jobb, känns som att jag inte gör annat än jobbar! men det gör inte så mycket, jag behöver pengarna o det är faktiskt mycket roligare nu när det är glassen som gäller! Idag hade jag tänkt att sluta lite tidigare eftersom jag jobbade över igår men det va minst lika mycket folk idag, om inte mer så det va typ bara o glömma att gå tidigare!


Efter jobbet så snabbade jag mig hem, böt om, o snygga till mig lite sen åkte jag till Kim! vi skulle gratta Arazu så vi skulle slå in lite paket o greja innan vi skulle träffa henne! Vi tog även lite posebilder med Kims webbcam, haha som alltid!!...sen mötte vi Arazu på järntorget och gick till MMs uteservering o satt där o snackade lite innan vi gick vidare till Sf bio, vi kollade på "What happens in VEGAS"...haha as bra film måste jag säga! har du inte sett den så se den!! den va mycket bättre än vad jag hade trott!


Det var en jätte roligt kväll tjejer, det måste vi göra oftare!...Love You bitches ♥

        


Lördag...

Lördag idag men för min del är det jobb som gäller! Det var as bra väder hela dagen och självklart var det smockfullt med folk! Jag skulle sluta jobba kl 5 men strax innan vi skulle stänga så kom det ett mc gäng med typ 60 pers så jag fick jobba en timma extra! Gjorde inte så mycket, o jag kunde ju inte lämna Marianne ensam med alla knuttar, haha!

Sen på kvällen drog jag, Tompa, Robert, Nille och Emelie iväg till Eskilstuna på nån bil grej, ganska roligt faktiskt, jag brukar ju inte vara med så ofta så det va kul!! invigde mina nya kläder också som jag köpte i fredags o jag är hel nöjd måste jag säga =)

   ♥ Sandra ♥


Shopping =)

image186

                     

Åkte till stan idag o shoppade massor med roligt! det blev ett par jeans, ett par jeans shorts, 3 par linnen, en bolero, en skaft, en bh och ett hårband! och så köpte jag självklart en present till mamma eftersom det är morsdag på söndag! Jag har nog aldrig varit så nöjd med mina köp som jag va idag, men favoriterna är nog ändå jeansen och "Love & Peace" linnet =) Jag va ju också ute efter ett par jeans tights men dom hade inte kommit in än och dom visste inte när dom skulle få in sånna heller! så jag får väl kika efter dom nästa gång jag åker in!!

Får ju inte glömma bort att jag köpte Amanda Jenssens nya skiva också, vet inte hur länge sen det va jag köpte en skiva, men bra är den iallafall!!



Nu blir det nog film tittade hela kvällen sen ska jag jobba imorrn!...♥ Sandra ♥

Lön =)

Va uppe tidigt idag för att städa hos pappa så det är redan fixat! känns skönt för jag har fortfarande hela dagen framför mig! Jag ska hämta min bror i skolan om en stund o sen blir det en tripp till båda stan och marieberg! ja ska antagligen träffa mamma senare vid marieberg men hon jobbar till fyra så det blir en stund själv på stan först, lite ensamt men ändå ganska skönt, för då kan jag ta den tid jag behöver =) tänkte nog hoppa in en sväng på Raw 157 också, det va ett tag sen jag va där!

Nu ska jag snygga till mig lite....♥ Sandra ♥

Suck..

Fortsatte att läsa vidare på Peace and Loves hemsida och biljetterna med camping är helt utsålt och det kommer inte att släppas fler! *snyft* jag gråter! men då får det väl bli biljett till torsdagen bara för då spelar Amanda?..Måste diskutera det hela med Ewa!!

Ne måste iväg till jobbet så jag inte blir sen...♥ Sandra ♥

Trist...

Hmm...verkar inte som att det blir nån Peace and Love för mig och Ewa det här året, vi har ju varit där två år i rad o nu ville vi dit igen, men vi har väntat för länge med att beställa biljetter så nu är det utsålt om man vill bo på campingen, o det är ju det som är hela grejen, vart ska vi annars sova? Känns jätte tråkigt men samtidigt bra för min ekonomi! men blir det inte alla tre dagarna så ska jag iallafall dit när Amanda Jenssen spelar! Måste se henne live, hon as ju as bra! men man vet aldrig, dom släpper ju biljetter i omgångar så det kan ju komma mer? Jag håller tummarna!!!

♥ Sandra ♥

Ikea

Har suttit o kikat lite på Ikeas hemsida för jag är så sugen på att fixa till lite här hemma, nu är jag inne på att snygga till sovrummet lite! Jag vill ha nattduksbord, lampor, nya gardiner m.m. men det är ju inte gratis o jag har lite svårt att bestämma mig för vad jag ska lägga pengar på just nu! har ju så dåligt med kläder eftersom min resväska blev stulen i stockholm så jag vill ju ha lite nytt i garderoben också! Jag ska åka in till stan på fredag o kika lite på det mesta, så får vi väl se om jag kommer hem med någonting roligt? Några klädesplagg kan jag nästan garantera att det blir!

Nu kl 21.00 börjar pussycat dolls på 3an tror jag att det va, så jag ska nog hämta mitt täcke o en kudde och lägga mig framför tvn o kolla på det!...

image185

♥ Sandra ♥

Fiska...

image184

Efter jobbet idag åkte jag och mina kusiner till Morfar för att gratta honom, han fyllde i förra veckan men jag kunde inte komma då, så vi tog med en rabarberpaj och åkte upp en sväng! När vi ändå va där så passade vi på att fiska lite men det nappade väldigt dåligt! Rasmus var den enda som fick fisk, en liten mört!

Nu har jag precis kommit hem o lagat lite mat!..så nu blir det nog en stund framför tvn...
Ska hoppa in i duschen först!...♥ Sandra ♥

God Morgon!

Ny dag, nya tag...haha! jag har inga planer idag förutom jobb! Men det är en dag närmare fredag, då får jag lön o ska in o shoppa som en galning, haha, nerå men det ska inhandlas en del nytt iallafall! Längtar!

Tompa o jag va iväg en jätte snabbis till Marieberg igår, typ i en halvtimma eller nåt, jag sprang bara in på Bik Bok för att kolla om dom hade fått några jeans tights men det skulle tydligen bara komma in till stan! o på fredag när jag ska in o handla är dom väl säkert redan slut, min otur =/ sen käkade vi på subway, dom har as goda mackor men det är lite väl dyrt, typ 80.- för en macka..aja gott va det iallafall!

Time to work...♥ Sandra ♥

Huvudvärk...

Kom precis hem från jobbet o har en sprängande huvudvärk!...as jobbigt...så jag får nog lägga mig o vila en stund sen! har varit lugnt på jobbet idag, som vanligt, folk går i skolan o jobbar på dagarna så det är ingen som har tid att köpa glass, det blir helt annat sen när det blir sommarlov och semestertider!
 
Tompa fixade till min bil lite igår, han bytte däck o fälgar o fixade en ny sterio så att jag kan spela cd skivor! så nu har jag poppat på högsta volym både till o från jobbet, haha!! känner mig väldigt nöjd med bilen =)

Ne nu ska jag fixa lite käk o sen vila en stund framför tvn...♥ Sandra ♥

kallt...

Sitter här på jobbet o väntar på att nån stackars kund ska komma o köpa glass i det här kalla värdet! har bara haft några enstaka kunder men det är inte alls många! Jag får väl ta mig en glass själv så länge då...haha! det är svårt att hålla sig ifrån det goda!...

♥ Sandra ♥

Jobb...

Jaha då var det dax att åka till jobbet igen! har varit ledig både fredag o lördag så nu är det bara på´t igen! har iallafall fått mycket gjort på mina lediga dagar! köpt bil, haha...ska åka den till jobbet idag, sen ska tompa fixa lite småsaker med den när jag kommer hem! Det är inte alls något vidare glass väder idag så det kommer nog bli ganska lugnt på jobbet! men man vet aldrig?

Arazu vill ha med mig till stan imorrn men vi får se hur det blir...har inte så mycket pengar plus att min bensin måste räcka tills på fredag då jag får lön! men dom skulle ju få in sånna där jeanstights på Bik Bok imorrn o det är ju precis det vi är ute efter!! men men...nu när jag har skaffat bil måste jag tänka på att ha råd med bensin o grejer också, det är inte bara att åka runt som man kanske skulle vilja?

men aja...lite tv innan jag drar till jobbet!....♥ Sandra ♥

Min Bil =)

image183

Idag har vi varit i Växjö och köpt bil =) haha...den passar mig perfekt! Nu blir det film o lite godis!...Puss...♥ Sandra ♥

Bra gjort...

Jaha nu har i stort sett hela fredagen gått också...men det känns som att jag hann med mycket på min lediga dag! jag städade hos pappa, städade hela lägenheten, diskade massa disk, städade fågelburen och så jag har börjat på tvätten som inte riktigt är klar än! men det är så skönt att få bort sånt där tråkigt som måste göras!

Nu är det bestämt att vi åker o kollar på bil imorn, det blir en lång resa ända ner till Växjö för att se bilen, men jag hoppas att den är så fräsh o bra som det låter så att vi kan köpa den, annars blir det en lång resa i onödan? Hoppas på det bästa!

Har målat naglarna rosa nu, det blev sommrigt o snyggt! har också spanat in en tröja/jacka som jag vill ha! Kim har en sån fast i rosa o den är skit snygg men jag tror att den bruna skulle passa mig mycket bättre! jag får ju inte lön förren den 25 så jag får väl hoppas att den finns kvar då! då blir det lite nytt i garderoben kan jag lova =)



Tjusig, eller hur?....♥ Sandra ♥

Bil?

Nu har jag precis kommit hem från pappas jobb, jag va där o städade! så passade vi på att kolla på lite bil innan jag gick hem! Vi har kollat på Nissan Micra, typ en väldigt liten o billig bil, skulle passa mig perfekt! den som vi har kollat mest på är dessutom lila, haha skönaste färgen! Vi får väl se om vi ska åka o kolla på den imorgon? så jag kanske kommer hem med en ny bil i helgen, vem vet?

Fredag

Fredag idag o jag är äntligen ledig från jobbet...fast jag har tusen tråkiga saker som ska hinnas med iallafall! Städning hos pappa, diska, tvätta o städning här hemma, shit vilken rolig dag jag har framför mig, haha!! sen blir det nog en lugnt kväll eftersom jag ska jobba hela helgen, lite jobbigt men jag behöver pengarna! o helgerna går alltid fortare för då är det så mycket folk hela tiden!!

Har nyss ringt HM o lagt till två små saker på min beställning, ett par örhängen och en super snygg leopardscarf! men mina grejer kommer fortfarande inte förren i juni nån gång! Jag har ju beställt en bikini o så satt jag o kollade runt lite mer på HMs shop online o hittar självklart en till bikini som jag har svårt att ta ögonen ifrån..vill ha vill ha...tänker min lilla hjärna! visst den är inte heller så jätte dyr men jag har ju spanat in en annan på stadium också som jag ska prova nästa gång jag är inne i stan, så jag kan inte riktigt bestämma mig! plus att jag vet inte hur jag ska hinna använda alla bikinisar eftersom jag jobbar ju typ hela sommaren?...vilken problem, haha! men jag hinner ju fundera ett tag till...=)

Måste hinna måla naglarna idag också, jag köpte ju ett rosa nagelack i tisdags som jag inte har hunnit testa än!

Nu ska jag ta en promenad till pappas jobb...bye...♥ Sandra ♥

Stan...

image180  image181

Jobbade igår hela dagen, sen drog jag in till stan o träffade Kim, vi handlade present till Arazu som fyller imorrn! själv shoppade jag lite onödigt som inte alls är så kul att köpa men väldigt behövligt! Hittade även en tröja som jag har köpt förut men den blev ju stulen i stockholm så jag köpte den nu igen för halva priset, hade inte hunnit använda den så mycket förut! Kändes extra roligt att den va på rean! Slog också till på ett par super snygga trä örhängen och ett rosa nagelack, så ikväll blir det att måla naglarna!

♥ Sandra ♥

Söndag...

Idag va vi på min kusins konfirmation! Men jag fattar inte varför det ska ta så lång tid i kyrkan, i 1 tim o 30 min satt vi i den där kyrkan o lyssnade på böner o sånger! fast bara 20 minuter va med själva konfirmanderna! varför göra det så långdraget när det är massa små barn i kyrkan som skriker o inte kan sitta still!! låt dom som konfirmeras göra sin grej sen räcker det!...efter kyrkan så åkte vi hem till kusinerna o käkade gott! hoppade lite studsmatta gjorde vi också!

     

Jobb...

Har jobbat i glassbaren hela dagen idag, det va ganska mycket folk hela tiden så dagen gick väldigt fort, men shit va trött jag va när jag kom hem!!...helt slut i hela kroppen!! Tompa o Nille skulle åka till kungens kurva på nån bilgrej men jag orkade inte följa med, ska ju upp tidigt imorrn också för jag ska på min kusins konfirmation så jag drog till macken o hyrde mig en film istället, ska snart kolla på den men första blir det en kalldusch i den här värme =) svettas ihjäl!.

Jag har börjat kolla lite på bil nu oxå, jag måste ju ha en så snart som möjligt, pappa ska hjälpa till lite så just nu håller vi på o kollar runt lite på blocket o så, det blir nog antagligen en liten golf eller en escort (tompas favorit) haha! nån billig men som ändå går bra, o jag som är sämst på bilar, haha men någon vettig ska vi väl kunna hitta!

Nee...duschen!...bye....♥ Sandra ♥

Gó Glass!

Jaha upp tidigt idag fast det är lördag, vi har premiär för glassbaren idag 11-17! det är ju kanonfint väder så det kommer nog bli väldigt mycket folk! roligt =)

Jag, Tompa o Nille grillade lite igår, så himla gott!!...älskar att grilla en varm sommarkväll, haha lät nästan lite poetisk där! men men sen kollade vi på nån ny film med Jody Foster, väldigt anorlunda o bra måste jag säga!

Nepp nu måste jag göra mig iordning...plikten kallar!! ♥ Sandra ♥

Lugg...

image176

Ute i solen!

image170

Igår hämtade vi den här söta tjejen, hon ska vara hos oss en hel vecka nu! igår va vi på en riktig långpromenad vilket vi måste gå iväg på snart igen, det är en bra att komma ut o röra lite på sig! Idag latade vi oss en stund ute på terassen i det sköna vädret, här ligger vi o läser Sofis mode =)

Nu är det slut på det vanliga jobbet o glass säsongen drar igång på lördag! känns kul med lite variation! Lite sämre arbetstider bara men det får man leva med! Det ska ju vara kanon väder på lördag så jag tror på massor med folk!..Kom o köp glass vettja!!!

♥ Sandra ♥

Styling...

Håller på att styla om min blogg lite, det är inte alls klart men det tar sin lilla tid, eller det tar en jävla tid rättare sagt! haha, orkar inte mer just nu, har suttit i typ två timmar eller nåt! men det går ju åt rätt håll iallafall! det kanske finns någon duktig som vill hjälpa mig lite?.....♥ Sandra ♥

Vill ha!!!

image167     image168 

Min nya favorit som jag såg igår när jag gick på stan med Arazu o Kim!! byxorna är jag lite osäker på men överdelen är ju helt underbar, det går ju kanske att ha svarta byxor till?  jag måste inn o prova den någon dag =)

Biltur

        

Kim och Arazu kom och hämtade mig idag när jag hade kommit hem från jobbet! Vi drog först till Ikea o käkade lite, sen gick vi en sväng på stan och sist marieberg tills dom stängde! Köpte faktiskt ingenting, rätt duktigt gjort! men jag hittade en hel del snyggt som jag antagligen kommer kika på igen sen när jag får lön!

Det var en rolig dag tjejer, måste göras om snart...♥ Sandra ♥

Söndag!

Jag va med Mamma och Annsofie till marieberg idag, mamma va så snäll att hon köpte lite smått o gott åt mig, tre par linnen i olika färger och en randig tröja från Gina! Jag fick också hennes presentkort på en parfym affär så jag köpte en ny Paris Hilton, hann ju inte använda den andra speciellt mycket, jag ville egentligen ha en annan som jag fick ett litet prov på i Cosmopolitan, men den hade dom inte, o dom skulle inte så in den heller!...typiskt!

Men tack mamma =) vi ska dra in igen sen när vi båda har fått lön, för jag måste ha nya byxor och lite sommriga toppar....♥ Sandra ♥

Dansavslutning!

image163

Dansavslutningen va as kul, som alltid =) men det känns lite trist att inte ha nån dans på hela sommaren!  jag får väl hitta på nåt annat skoj under tiden, träningsmässigt alltså! annars kommer jag verkligen inte vara i form till hösten sen! men jag vet ju hur det brukar bli, det är så lätt att bli lat på sommaren...inte bra!!

Dans...

Igår va Emelie, Nille o Pierre här, vi kollade på film "American Gangster" väldigt lång film, 2tim o 30 min men den va faktiskt ganska bra!

Nu har jag precis gjort min iordning inför dansavslutningen, lockat håret o fixat sminket, gjorde en ganska snygg ögonmake enligt mig själv, det kanske man skulle ta o göra lite oftare! ska hämta upp Linette kl 14.00 så jag ska snart dra! det kommer nog bli väldigt kul idag, känner det på mig plus att det känns som alla tre danser sitter väldigt bra, så det blir nog toppen =)

Se yaa...♥ Sandra ♥


Valborg...

Inget festande o ingen brasa, haha...jag spenderade valborgen med Ewa o hennes kompis Annie! Vi skulle se brasan vid Kumlasjön men det blev inte av, o vi skulle gå ut på nåt ställe i Kumla men det blev inte heller av eftersom ingen utav oss drack! så det blev sing star hemma hos Ewa och sen drog vi in till stan o käkade på Max!

     


RSS 2.0