Flamingo :)

Vi va tvugna att testa mer än ett hotell här i Vegas så dom sista två nätterna bor vi på Flamingo (Det finns alltså riktiga flamingos ute vid poolen) Poolpartyt på Caesars Palace va tydligen ingenting jämfört med här :) helt sjukt!! Nu e det vår sista kväll här i Vegas så vi går vi "all in" och förhoppningsvis är turen på vår sida så vi kan vinna lite pengar :)


Grand canyon <3

Ingen dålig utsikt här inte :)


Grand Canyon

Nu är vi äntligen lite utvilad efter gårdagens bussresa till Grand Canyon. Jag skojar inte om jag säger att vi åkte buss i minst 12 timmar? :/ Rätt segt men det va en riktigt häftig upplevelse. Vi gjorde vår utflykt till lite utöver det vanliga. Vi flög faktiskt helikopter över Grand Canyon. Det är utan tvekan en av dom häftigaste grejer jag gjort i mitt liv.


Här kan man va :)

Poolparty på Ceasars, jag tror inte jag behöver säga så mycket mer :)


Caesars Palace

Nu har vi äntligen kommit fram till ett 40gradigt Las Vegas o jag finner knappt ord att beskriva hur häftigt det är!! Vi bor just nu på Ceasars Palace (Ni har väl alla sett baksmällan) haha, helt sjukt! Vegas är verkligen en nattstad, allting lyser och hotellen ska överträffa varandra med allt. På dagarna är det poolen som gäller, man klarar inte av så mycket annat i denna värme. Men vi ska nog överleva här resten av veckan, utan problem :)


On the way to vegas...


Vegas here we come!!

Nu är våra väskor färdigpackade och vi är grymt taggade inför morgondagens resa till Las Vegas!! Vi har tackat av familjen vi bott hos och gett dom en present som tack. Dom har verkligen varit hur goa som helst så det känns lite tråkigt att lämna dom. Dom ställer även upp med att skjutsa oss till bussen imorrn så vi slipper ta buss/taxi. Nu blir det en dusch o sen sängen. Bussen går tidigt imorrn bitti!

Förutom det så har vår dag bestått av shopping, precis som alla andra dagar, haha! Arazu letade nya jeans o hittade ett par som kunde passat oss båda! Vem har sagt att amerikanare är smala? Haha! Ne ha det bra så länge hörrni så hör vi snart, i Vegas baby!! Tjohoo!!


Till Sandra <3

Äntligen är vi två är här tillsammans. Jag vet inte hur länge vi har prata om att åka till USA och nu är vi här! Att uppleva en resa som denna med dig finns ingen ord att beskriva med! Det går inte en minut utan vi gravar ihop och vi ser på varandra och man ser hur våra ögon lyser av glädje! Du är inte bara min sambo utan du är min syster och mkt mer. Älskar dig lilla syster mer än du anar! Vad skulle mitt liv vara utan dig? Du och jag för alltid!


Sunday walk...

Efter en riktigt lång promenad, lite shopping och god mat gick vi längs stranden hem och såg solnedgången vid Venice Beach. Hur vackert som helst!


Midsommarafton

Ingenting slår svensk midsommar men vi fick till en väldigt trevlig kväll ändå.


Sunset in San Diego...

Vi tog färjan över till Coronado Island, en jätte mysig ö med små fina restauranger, butiker, stränder och en helt fantastisk utsikt över San Diego. Vi tog sen färjan tillbaka vid skymning och fick se på en helt underbar solnedgång!


San Diego beach...

Underbar dag på stranden med sol, bad, god mat, karuseller och glass :)


San Diego...

Efter en lång resdag är vi nu äntligen framme i San Diego. Trötta och hungriga gick vi iväg en "snabbis" för att käka lite mat. En snabbis resulterade i ca 6 timmars shopping :/ hur lyckas vi e ju frågan? Haha! Nu blir det en dusch o sen är det sängen som gäller.


Universial Studios

Idag har vi spenderat dagen på Universial Studios och fått följa med bakom scenerna på mängder av kända hollywoodfilmer. Plus massa häftiga 3D attraktioner, glass o självklart lite shopping. Nu ligger vi nerbäddade och ska sova tidigt för imorrn bär det söder ut mot San Diego :) Godnatt hörrni!


Morgontrötta...

Vi försöker piggna till med lite kaffe denna morgon för snart bär det av mot universial studios! Frun i huset gjorde världens matsäck åt oss. Mackor med jordnörssmör (typiskt amerikanskt) banan, äpple och varsin proteinbar. Hon e som vår andra mamma här :)


Just another day...

Poolhäng, tacos, mjukglass och bio. Kan inte klaga :) Imorrn bär det av mot Universial Studios :) godnatt på er!


Ibland ska man ha tur :)

Jag har glömt att berätta för er om vårt boende. Vi bodde på ett rätt sunkigt motell men familjen som äger det är jätte trevliga 😃 Härromdan frågade vi ifall vi kunde stanna några nätter till och frun erbjöd oss ett bättre ställe för samma peng. Dom hyr tydligen ut rum i sitt eget hus till olika studenter så just nu bor vi en lyxvilla i det fina området av santa monica 😳 eget badrum med musik i duschen... Haha, helt sjukt!!


Där palmerna bor...

Hängt i parken hela eftemiddagen o bara degat. Helt underbart :)


Beverly Hills


Rodeo Drive

Idag har vi gjort en "Pretty Woman" och promenerat längs Rodeo Drive i Beverly Hills. Alla tänkbara märkesbutiker du kan hitta. Lyx på högsta nivå :)


Santa Monica by night...

Vi tyckte det va dax att utforska stadens nattliv. Det blev en lugn kväll med lite käk o varsin margareta. Nu har vi lite koll på läget, o vem vet, vi kanske hamnar på "The Bungalow" på lördag? Nu bäddar vi ner oss och ser fram emot en morgondag i Beverly Hills :)


Santa Monica Beach


Venice Beach...

Strandpromenaden blev inte riktigt som vi tänkt oss. Det har precis slutar regna o nu sitter vi under varsin filt och äter världens godaste pasta :) vädret ser ut att bli bättre så vi håller tummarna för en fin kväll!


Walk of fame

Det jag drömt om sen barnsben har nu äntligen blivit verklighet. Vi har tillbringat dagen i Hollywood och promenerat längs Walk of fame. Helt sjukt glad :)


Här va det skor :)


Morning at Starbucks

Morgonkaffe på Starbucks verkar ha blivit lite av en rutin :) Idag efter en morgonjogg i parken. Sömnen har tyvärr inte varit den bästa då sex poliser stormade in på vårt motell inatt och tog hand om vårt kriminella granngäng. Det låter lite värre än va det e så ni behöver inte oroa er. Dagens planer är att ta oss till Venice Beach och därefter får vi helt enkelt se vad dagen har att erbjuda.


Santa Monica Beach

Vi började förmiddagen med en tripp längst Santa Monica beach. Därefter spenderade vi ca 7-8 timmar på Santa Monica Boulevard, vilket betyder shopping :) jag vill då tillägga att vi hann med ca 8 butiker så ni kan ju tänka er hur lång tid det tar i varje butik, haha :) Promenaden hem blev liiite längre än vi tänkt oss men så blir det när man går vilse? Nu har vi iallafall hittat hem och med värkande fötter kryper vi ner under täcket <3


Äntligen framme :)

Efter en lång resdag och en fet hamburgare på "Tiki Bar" har vi nu äntligen hittat fram till vårt motel. Jag e inte den som e petig men det här är utan tvekan det sunkigaste jag någonsin bott på. Jag visar inte ens nån bild, haha! :) Ligger nu nerbäddade i sängen och asgarvar åt allt, övertrött, ja visst. Är hur som helst sjukt glad över att faktiskt vara här, på riktigt :) Godnatt hörrni <3


När drömmen blir verklighet :)

Nu e det dax hörrni!!!! Jag fattar ingenting. För några månader sen kändes denna dag otroligt långt borta. Jag drar verkligen till Usa!!! Fy fan va galet kul. O inte med vem som helst utan med den bästa människan på denna jord, min andra hälft. Kan inte bli bättre!

Jag ska försöka hålla er uppdaterade om vår resa så kika in här emellanåt vettja <3

Shoppingen börjar redan på Arlanda :) pengar är väl till för att spenderas? Eller? Haha!! Vi hörs!


Finmiddag <3

Underbart avslut på sjökrogen denna fredagkväll. Nu blir det att krypa ner under täcket o sova några timmar innan vi styr kosan mot arlanda och Usa. Helt sjukt!!!! Godnatt på er <3


Underbar fredag...

Spenderar sista dagen före resan på absolut bästa sätt! Det är nåt visst med svensk sommar :)



50års partaj...

Trevligt torsdagsfirande med grillning, tipspromenad, öl, vin, popcorn, nakenbad och allt som hör en 50års fest till.


Onsdag i sooolen...

Eftermiddagen spenderades vid Satins uteservering och därefter kalasfirande av Patrik. Nu efter lite smörgåstårta, sju sorters kakor, kaffe och marängtårta ska jag spöa bröderna larsson i lite sällskapsspel :) Håll tummarna!


Det börjar dra ihop sig...

Ehh ja...plats 83 i kön på telias kundtjänst. Känns ju sådär =/ haha. Tvätt, packning och kalas står på dagens schema. Känns sjukt att vi åker om bara tre dagar. Jag fattar ingenting. Mycket småsaker som ska fixas innan vi åker så det är väl bara att sätta igång. Jag har redan lyckats bocka av en det grejer på min "Att göra" lista så jag e på god väg. Wish me luck ♥
 
 
 

Ingen vanlig måndag...

Nyfrissad denna måndag eftermiddag. Lite uppfräshning av slingor bara, inga dramatiska förändringar här inte, haha! Nu ska jag försöka få i mig lite käk o sen ladda inför kvällens sista zumbapass. Bio med födelsedagsbarnet (numera lika gammal som mig själv) senare ikväll blir pricken över i:t :) hat bra så länge hörrni <3


Baka en liten kaka :)

Morgondagens födelsedagspöjk rullar chokladbollar, här ska det kalasas :)


Söndagstrött...

Trots att jag gick hem först av alla igår så är jag sjuukt trött. Men det e smällar man får ta när man ska ut o ha trevligt :) Nu är det jobb som gäller några timmar, sen iväg på finmiddag med mamma & bror! Vi hörs hörrni...


Va säger man...?

Det kan inte bli annat än en lyckad kväll när intersportgänget gör stan :) mer bilder kommer imorrn. Nu kryper jag till kojs. Godnatt hörrni <3


Fredagsmys...

Har man ingen cykel får man åka på pakethållarn (eller?) Jobb, biomys och pizza med min andra hälft får avrunda denna fredagkväll. godnatt gott folk ♥
 

RSS 2.0