Disk...

Nu har jag precis blivit färdig med disken och det känns super skönt! Jag fattar inte varför jag alltid ska skjuta upp diskningen, den måste ju ändå göras så varför inte göra den på en gång? Jag har alltid ursäkter som: jag orkar inte, jag tar det sen eller hoppas på att Tompa ska vara snäll och göra det åt mig fast det är min tur!  Istället går jag fram o tillbaka varje dag o kollar på hur högen bara växer och växar, sjukt beteende va fan! Haha Nu är det skinande rent iallafall och jag ska bli duktigare på den biten!



Tompa va iväg och besiktigade min bil idag när jag va på jobbet! Han va super gullig som städade rent och damsög hela bilen så nu är den jätte fin! Den blev inte riktigt godkänd men jag slipper åka tillbaka, jag måste bara fixa ett lyse som inte funkade som det skulle!

Tompa ligger på soffan och sover o själv vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på? Ringde till Ewa men hon va inte hemma! Jag får väl väcka Tompa o övertala honom att spela lite Wii med mig! Vi har lånat det av Jocke så vi måste passa på o spela medans vi har det!



Det händer stora saker i lilla Hjortkvarn!

Polisen sprängde ännu en stor cannabisodling

 ALLMÄNT/HJORTKVARN Publicerad: 2009-03-19 15:43

Uppdaterad kl 17.48.Tidigt i tisdags morse påträffade polisen nästan 150 cannabisplantor i en lada strax utanför Hjortkvarn. I samband med upptäckten greps en man och en kvinna, misstänkta för grovt narkotikabrott.


Bakgrund...



När jag kom tillbaka till jobbet från en veckan skidsemester så hade Tim suttit och lekt med min dator och bytt bakrundsbild till den här snygga bilden! Från i somras tror jag? eller sommaren innan, kommer inte ihåg, men brun va jag iallafall! haha!

Let´s Dance



Deras dans va så grymt fin!!

Grattis gumman!

Måste ju säga grattis till Kim som fyllde år igår!! Hoppas du fick en kanon dag biatch!! haha!
På lördag blir det party! Love you!

En halvsvettig bild från cypern, fan va roligt vi hade!!

My day...

När jag kom hem från jobbet så stod maten på bordet =) Tompa hade gjort potatisgratäng och kyckling, jätte gott! tack älskling! Sen ringde vi Ewa och tog med henne på en promenad! Vi gick till Ica där vi hyrde film och köpte bananer o choklad som vi sen gjorde i ugnen, super gott!! efter filmen blev det lite wii spelande men nu är det sängen som gäller! 

    

Seg söndag...

Danne och Ewa kom förbi igår kväll. vi gjorde pizza och kollade på Robinsson! Det va fan as gott att göra egen pizza så det måste bli flera gånger!! Sen kollade vi på film men det va nog inte många av oss som lyckades hålla oss vakna hela filmen, men det va en rolig kväll!

Söndagar känns alltid så himla sega! Det blev en lång sovmorgon o sen iväg till pappas jobb för att städa! Det va skitigar än vanligt eftersom jag inte städade förra veckan, då va vi ju i norge!

Kom hem o nu har vi precis käkat och jag väntar på att få dra iväg på dans!


Blogg...

Snart kommer Danne o Ewa, vi tänkte göra egen pizza o kolla på Robinsson! Har suttit och försökt gjort lite ändringar i bloggen nu men det tar ju 100 år innan det blir bra, o det blev inte ens bra men det får vara så länge, jag orkar inte hålla på mer! Fattar inte dom som har as snygga bloggar, det skulle jag också vilja ha men det är inget jag själv kan fixa direkt! Aja hoppas dom kommer snart, jag är rastlös...

Rastlös...

Nu börjar jag bli rastlös o jag vill att Ewa ska komma så vi kan gör nåt! Jag har städat lite och håller på med tvätten nu! Tompa håller på o färgar håret på Alex! Han ska göra massa slingor så nu sitter han med en fin slingmössa på huvudet! Annars blir det nog en ganska lugn dag idag också, men det känns skönt! Jag behöver vila upp mig efter skidresan för att orka med jobbet på måndag känns det som och idag är det ju Robinsson på tv så det blir väl lite utav kvällens underhållning iallafall!

Försökte ta lite kort med Tompas kamera förut men jag är helt värdelös, eller så har jag fel inställningar men jag gav upp! Fick väl till en hyfsad bild...


Shoppingsugen!


Hungrig...

Hmm...det blev inte en sån händelserik dag idag, jag har varit jätte slö hela dagen så vi va uppe till macken och hyrde två filmer, en har vi redan sett och vi ska väl snart kolla på den andra! Tompa o Nille håller på o lagat mat så det ska bli gott, förhoppningsvis! Jag bokade tvättstugan tills imorn så jag sparar allt uppackande och städning tills dess! Ewa skulle antagligen komma över och göra mig lite sällskap under dagen! skjutsade iväg mamma och Annso på fest förut o shit vad mycket snö det har kommit, jag som trodde våren va på väg men jag hade nog fel!

Min mage kurrar så jag ska nog se efter hur det går för dom i köket =)



Trysil











Lite bilder från Tompas och min promenad i Trysil! Mamma har dom flesta skidbackebilderna så jag ska försöka sno hennes kamera nån dag! Den dagen va det hur som helst kanon väder så vi tog en lång och mysig promenad efter en hel dags skidåkande!

Hemma igen...

Nu är vi hemma från Trysil! Vi åkte hem igår kväll istället för idag o det va riktigt skönt att få sova i sin egen säng inatt! Resan har varit jätte bra och jag längtar redan tillbaka till skidbacken! Vädret va sådär, bra vissa dagar och sämre andra men vi åkte varje dag iallafall! Lite bilder kommer senare när jag har kollat igenom allt, det blev inte lika mycket bilder som förra året men nåt ska jag väl leta fram iallafall!

Tompa drog iväg till stan med Jocke så jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jag skulle behöva packa upp, tvätta, städa och laga mat men det mesta får nog vänta till imorgon, jag orkar verkligen inte! Lite mat däremot skulle inte sitta helt fel!

hörs sen...♥

Bye...

Slutade tidigt igår från jobbet och hämtade upp mina kusiner direkt för att dra iväg till Gustavsvik. Vi skulle ju vara barnvakt hela kvällen så det va roligare att hitta på någonting än att bara glo på film! Så det blev Gustavsvik till halv nio sen köpte vi med mat hem från Pacos o sen blev det slöa framför tvn tills dom åkte hem! Packade i princip klart allt inför skidresan innan jag gick o la mig!

Nu kommer snart mamma o dom och det blir Trysil i en vecka...känns as skönt o jag hoppas på kanon väder!

Bye bye...♥


God morgon...

Veckorna bara flyger förbi känns det som! Jag hinner inte riktigt med allt jag ska! Men idag är det packa packa packa som gäller för sen framåt kvällen kommer mina kusiner hit så vi ska vara barnvakt och då måsta man ju spendera tiden med dom! Jag tänkte att vi skulle hyra nån film o käka pizza eller nåt? spela spel kanske vi får väl se...Förhoppningsvis slutar jag lite tidigare från jobbet idag efter som jag har varit kvar längre både i måndags o tisdags när vi hade alla intervjuerna! 

Måste bara säga att det känns jätte skönt med det fina vädret som har varit nu dom sista dagarna, våren verkar komma smygandes =)

Längtar...

Åhh...jag får lite smått panik för jag har knappt börjat packa nånting till resan! Vi åker ju fredag morgon men idag drar jag på dans direkt efter jobbet o kommer hem ca 21.30 och imorgon ska jag vara barnvakt efter jobbet till sent på kvällen! Jag få väl helt enkelt börja ikväll..? aja det löser sig! Det ska bli as skönt att komma iväg en vecka! Komma ifrån jobbet o bara slöa, jag hoppas det är kanon väder så man kan sitta o sola i skidbacken! För förra året hade vi ju lite otur...dimma och snöstorm dom flesta dagarna, haha! vi överlevde ändå men det känns inte som att det kan bli så mycket sämre iallafall! Längtar....


Kallt...

Jag har nog inte så mycket att säga denna morgon...förutom att jag är trött och fryser arslet av mig snart! Vi är vana med att det är jätte varmt i lägenheten jämt, ca 25 grader, men nu så har våran hyresvärd inte hällt i nån olja i pannan så hela huset är iskallt och nu har vi ungeför 16, 17 grader!!! Snacka om skillnad! Det är hemskt ska ni veta,,,

Aja snart jobbet, lite packning på förmiddagen och sen massa jobbintervjuer!

Måndag!

Idag på jobbet har vi haft massa intervjuer med personer som har sökt sommarjobb hos oss och det har väl gått ganska bra, det är kul att se hur olika människor är i såna situationer! Vissa pratar på ordentligt medans vissa är lite blygare! Vi ska fortsätta med yttligare fyra intervjuer imorn så det blir nog lite senare än vanligt då också!

När jag kom hem från jobbet åkte jag direkt till Tompas föräldrar och käkade lite mat! sen va jag med Tompa ute i garaget en stund, han skulle fixa mitt lyse till bilen men det va inte riktigt så enkelt, hela kontakten hade typ brunnit upp?? aja jag fattar inte mycket av sånt där, jag stack iväg och handlade innan affären stängde och har också fixat tvätten! Nu kollar jag lite på design o väntar på att Tompa ska komma hem...


God morgon...

Jag låg och drog mig lite för länge idag så jag fick skynda mig upp o fixade iordning mig och nu sitter jag här klar o behöver inte åka förren om 20 min! suck...jag kanske skulle sova längre på mornarna framöver! Eller så va jag bara ovanligt snabb idag? aja hur som helst så kommer jag antagligen jobba över lite idag, vi ska ha jobbintervjuer den här veckan med folk som vill sommarjobba o det vill jag ju inte missa! Det ska bli spännande o se vad det är för folk för än så länge har vi ju bara läst deras ansökningar!

Sen blir det tvätt när jag kommer hem och packning inför skidresan! Jag har ju dans på onsdag och så ska vi vara barnvakt på torsdag och på fredag morgon åker vi så det vore skönt om pakningen kunde vara klar imorgon! Eller så gott som klar iallafall! Aja nu har jag bubblat färdigt och måste borsta tänderna o sen dra till jobbet!

Ha en bra dag allesammans ♥

Mätt...

Åhh...varför ska jag alltid äta mig så jävla mätt! Jag har precis käkat mat o min mage känns dubbelt så stor! Jag är alltid en sån som för det första tar för stora portioner, jämt! o för det andra så smäller jag i mig alltihopa också! Sen får jag dåligt samvete över att jag käkade för mycket os.v....en ond cirkel med andra ord som jag måste sluta med genast!!

Efter städningen skjutsade Tompa upp mig till macken o jag hyrde en film, han skulle till Nille så jag fick kolla själv men det va skönt o bara slöa lite!! Nu tänkte jag ta tag i mig själv o fixa disken! Det har jag faktiskt inte gjort på några veckor! Tompa är ju hemma varje dag så han har varit jätte duktig med hushålls arbetet! Tack snygging, du är bäst! Men jag känner att det är min tur nu så jag ska fixa det o sen börja sortera tvätten för att se vad som ska tvättas inför skidresan, vi åker ju nu på fredag o jag längtar massor!!

Söndag!

Jag somnade som en stock igår efter melodifestivalen och nu har jag precis vaknat! ca 12 timmars sömn, shit! nu känner jag mig pigg och utvilad iallafall så jag behövde nog det! Jag har inte så mycket att säga om melodifestivalen igår jag tycker det fanns ganska många hyfsade låtar som kunde få vinna, men hon om vann va väl ingen höjdare? hon kan säkert lyckas i eurovision för dom verkar ju ha ganska dålig musiksmak i dom länderna?

Söndagar känns alltid så tråkiga för jag har alltid saker att göra, plus att det snart är måndag vilket betyder jobb! Nu ska jag snart dra iväg till pappas jobb och städa, som vanligt på söndagar, suck...måste samla lite kraft först för trots mina 12 timmars sovande så känner jag för att bara ligga framför tvn o glo på nån film! Det kanske blir så efter städningen, vem vet!

Tävling...

Kom hem från tävlingen för en stund sen och nu har jag precis duschat! det gick väl sädår idag, jag kom 5:a utav 15 så det är väl hyffsat bra iallafall! Men hade jag kommit 4:a så hade jag fått "prick" och det är ju ännu roligt att stå på pallen, men icke! Bätte lycka nästa gång får man väl säga! Jag är redan sugen på att ändra lite steg i dansen och längtar redan tills nästa tävling! Det är så roligt när man väl står på golvet...haha!! Det blev dessvärra inga bilder, sorry!

Jag är helt slut nu men jag ska försöka hålla mig vaken genom melodifestivalen! man måste ju se vem som vinner! Funderar på att fixa nåt o käka nu innan det börjar, jag är jätte hungrig så det får nog bli så!

Bye Bye...♥


Bio...

Nu har jag precis kommit hem från bio med pappa och Tompa! Vi kollade på "Män som hatar kvinnor" och jag tyckte den va jätte bra, kan starkt rekomendera den! Kom hem och nu har jag försökt fixa till håret inför tävlingen imorgon men det vill sig inte riktigt så nu ger jag upp och hoppas på att nån har trollat med min frisyr tills jag vaknar! Jag måste gå upp tidigt imorgon så det blir snart sängen för min del! Natti ♥



Nytt...

Tompa och jag åkte en sväng till Marieberg o inhandlade lite nytt! Det känndes som 100år sen jag handlade nya kläder så det va på tiden! Det blev ett par chinos, en body, ett par jeans shorts och en topp! Det bliv inte så jätte bra bilder men jag vill ju visa er det nya iallafall!


I love You!

Kom precis hem från en myskväll med brudarna hemma hos Arazu! Vi käkade tacos och pratade gamla minnen om skolan och teatertiden! Man längtar verkligen tillbaka när man pratar om allt roligt som hände i skolan! Gymnasietiden va fan kanon!!! Jag skulle inte tveka en sekund på att gå om igen, men med samma personer självklart! Vi kollade i massa fotoalbum och garvade, haha!! as roligt! Jag tycker verkligen om er tjejer, ni är bäst ♥








Sista dagen...

Då va det äntligen torsdag och det känns alltid lika skönt! Jag jobbar ju aldrig fredagar =) Efter jobbet ska jag åka till Arazu! hon och Kim skulle fixa lite käk tills jag kommer hem från jobbet, så då blir det lite tjejmys! Det va längesen så det ska bli jätte roligt!

Bikini?

Satt och kollade runt på massa kläder på internet och överallt gör dom reklam för att sommarens badmode har kommit in  men det känns lite väl tidigt? eller så känns det tidigt bara för att det är fullt med snö om man tittar ut genom fönstret! Men det lär dröja innan första doppet iallafall, haha! Jag fastnade direkt för Nellys bikinis, dom hade mycket snyggt!

  

Ändrade planer...

Det blev ingen dans för min del idag! Jag hade fått mail från dansskolan om att min ena kurs va inställd för läraren va sjuk så då har jag ingen lust att åka fram och tillbaka till stan för bara en kurs, Linette skulle inte heller gå så då behöver jag inte ha dåligt samvete! Tompa är iväg med Nille så jag tänkte träna lite på min tävlingsdans istället! Sen tänkte vi käka pizza när han kommer hem, och till efterätt blir det färsk glass som jag hade med mig hem från jobbet, grymt gott!

Trött!!

Åhh...shit, ni anar inte hur trött jag är idag! Jag fick bokstavligen dra mig upp ur sängen! Jag har drömt massa konstigt hela natten så jag har nog inte sovit så bra heller! Ena stunden befann jag mig i Paris men kunde inte se eifeltornet, och nästa sekund va jag i London och ramlade i rulltrappor??...det är skumt det där med drömmar! Hur som helt så tog jag mig upp ur sängen iallafall och nu käkar jag frukost, jag brukar vara en frukost människa på mornarna men idag va jag inte alls sugen på nån frukost! Jag tvingade i mig två mackor iallafall, jag kan ju inte åka till jobbet hungrig!

Idag är det dans som gäller efter jobbet så det blir bara hem o käka lite mat sen dra iväg igen!

Men först jobbet....bye ♥

Me like...


Tisdag!

Känner att mina ögonlock börjar bli ganska tunga nu så jag ska krypa ner i sängen snart annars orkar jag inte upp kl 07.00 men jag tänkte bara summera dagen först! Jag jobbat som vanligt, kom hem och maten stod f'ärdig så det va bara att hugga in =)! Sen åkte vi upp till macken och hyrde en film som vi tog med till mamma o pappa, vi såg "Patrik 1,5" och den va helt okej, jag trodde den skulle vara lite roligare men den va ganska bra! sen åkte vi därifrån runt 21.00 nån gång o på hemvägen släppte Tompa av mig hos Ewa och sen satt jag och bubblade med henne tills nu typ! Det va väl allt...nu är det sängen som gäller!

Se yaa...♥

Tack!

Va roligt det är att så många läser min blogg, gårdagen hade hela 24 läsare! Jag undrar vilka ni är men det är jätte roligt att ni har hittat hit!

Nu sitter jag och käka frukost o ska snart åka till jobbet! Jag måste nog klura lite på min tävlingsdans när jag kommer hem! Vi hörs sen, bye ♥

Måndag...

Drog till jobbet imorse som vanligt, dagen gick ganska fort konstigt nog! Det brukar alltid va så segt på måndagar för man är trött efter helgen men det gick helt ok! När jag kom hem va jag as hungrig så jag lagade mat direkt, det fick bli kyckling gryta o ris! Sen hade Tompa hyrt en film som vi precis har kollat klart på "Låt den rätte komma in" en svensk rysare som skulle vara jätte bra o den va väl helt okej, lite udda men bra! 

Jag ringde till Make up store förut och bokade en sminkkurs! Jag fick ju ett presentkort av mina kusiner när jag fyllde som jag inte har använt än och det går ut i april så jag va tvungen att boka en tid! Ska bli spännande o se vad dom hittar på för nåt? Jag har bara varit på Face förut men jag har fått för mig att Make up store ska vara bättre av nån konstig anledning? Vi får väl se, den 3 april ska jag dit så det är ju ett tag kvar!

Nu drog Tompa iväg med pappa o skulle handla fiskar, låter konstigt att handla fisk kl 21.00 på kvällen jag vet, haha! Jag ska nog lägga en ansiktsmask o sen ta en dusch o krypa ner framför tvn med täcke ♥ bye...


Dans...

Jag har precis lekt modell framför Tompas kamera, haha, alltid lika roligt men det krävs typ 20 bilden för att få någon bra! Har inte gjort så mycket idag, jag sov ganska länge och sen har jag varit och städat på pappas jobb! Sen har det bara varit slödag framför tvn o snart ska jag dra iväg och dansa! Det blir väldigt lugnt för min del för jag har as ont i skulderbladet typ, jag kan knappt lyfta vänsterarmen ordentligt utan att det gör as ont så jag blir nog mest iaktagare idag! Jag måste dit iallafall för vi ska göra massa nya steg o grejer! 

Jag har småfilurat lite på min tävlingsdans idag också, jag vill ändra lite steg som inte kändes helt bra sist o jag har kommit på lite små ideér men det är inte helt lätt?

Nu ska jag käka lite innan jag drar iväg...bye ♥


Tompas Kamera...


Helgens...


Kalas!

Idag har Tompa haft kalas, så hela hans släkt och mina föräldrar har varit här o käkat tacos och tårta! Nu har vi precis kört hem mamma o pappa, dom stannade kvar och kollade på Melodifestivalen! Annars har vi inte hunnit gjort så mycket annat idag, Tompa färgade mitt hår med lite slingor på dan (det kanske kommer nån bild framöver) o sen började kalaset framåt eftermiddagen! Tanken va att Danne o Ewa skulle kika förbi en sväng efter kalaset men det blev ganska sent så vi få ta det någon annan dag! Nu börjar jag bli väldigt trött så jag ska nog krypa ner i sängen!

Fick reda på att jag kan vara med på tävlingen nästa lördag =) yippie, as roligt! det blir till o träna lite i veckan nu då!

Natti ♥


Gustavsvik!

Dagen började med en riktigt storstädning, eller ja, först en ganska lång sovmorgon men sen va det städning som gällde! Vi dammade, dammsög och torkade golv så nu är det riktigt fint här hemma! Skönt att ha det gjort till kalaset imorgon när Tompas släkt och mina föräldrar kommer och grattar honom! Efter städningen drog vi in till Gustavsvik, igen, vi va ju där förra veckan men det va så roligt så vi drog dit idag också! Efter badet så käkade vi på Max och sen åkte vi runt en sväng i stan för att vänta på nån kille som Tompa skulle köpa fisk av, men nu har vi äntligen kommit hem! Jag känner mig jätte seg i kroppen efter badet så jag ska nog bara surfa runt lite på datorn och sen krypa ner i sängen!

Natti ♥

Tompa 25 år!!

Nu har jag varit dålig på att skriva på några dagar men det är väl för att jag inte har gjort annat än att jobba! Tompa fyllde år igår så jag väckte honom med presenter och godis på sängen innan jag åkte till jobbet! Han hade bara önskat sig pengar, tråkmåns! Men sist vi rensade garderoben så pratade han om att han skulle vilja ha en stor "plastlåda" förvaringslåda typ och lägga massa saker i så jag köpte en sån på Ikea bara för att göra paketet så stort som möjligt och i det paketet fanns yttligare ett paket och där i ett kuvert med pengar! Det kändes lite roligare än att bara ge ett kuvert! Jag hade gjort en godisgurka också med massa gelehjärtan på ♥

Efter jobbet igår så stannade jag kvar hos mamma o dom för att kolla på mina kusiner som skulle ha en föreställning på skolan! Rasmus skulle dansa och Edwin skulle spela teater och sånt vill man ju inte missa! Dom va jätte duktigt båda två o nu ska jag övertala Rasmus om att han ska börja dansa Hip Hop eller Break, haha!

Jag hade bett mamma att köpa med tre röda rosor hem som jag skulle ge till Tompa, så jag åkte hem o överaskade honom med blommor och massa mys ♥ Sen åkte vi iväg till Maxi en snabbis o handlade lite, bl.a. hårfärg så jag hoppas att Tompa kan färga håret på mig ikväll!!

Just nu har jag inga planer för dagen förutom att städa iordning inför kalaset imorgon men det ska väl inte behöva ta så lång tid! Tompa hade varit jätte duktig och fixat disken så jag ska mest bara plocka iordning och damsuga lite!

                               
    

Grattis till körkortet!!


Akon - Beautiful


Tv time...

Kom hem från jobbet, slängde i en tvätt, har varit och hyrt en film , men först blir det Design med Simon och Tomas!

That´s my day...♥

Elton...


Måndag...

Då var det jobbvecka igen, varför ska helgen alltid gå så fort? Jag va på kalas igår kväll o det va jätte roligt för jag är inte där så ofta! Efter det mötte jag upp Tompa och Nicklas och vi drog iväg till Robert och Carro för att träffa nya bebisen och kolla på Beck! Jag var nog mer intresserad av lilla bebisen än beck, haha, han va så gullig! Tompa tog massa bilder så jag ska lägga upp dom sen när jag kommer hem! Har inga speciella planer för dagen, måste slänga i en tvätt när jag kommer hem men det är väl i princip allt? Nu ska jag borsta tänderna och sen åka till jobbet...bye ♥


Kalas...



Ändrade planer, det blir ingen dans idag utan kalas hos farmor och farfar istället! väntar på att mamma o dom ska komma och hämta mig när som helst! Tvingade Tompa att ta en bild på mig med sin nya kamera ♥

Yes Please...


Godmorgon...

Det blev inte mycket till sovmorgon idag men jag kunde helt enkelt inte sova längre! Jag skulle ju kolla på melodifestivalen igår kväll men jag halvsov med jämna mellanrum så jag hängde inte riktigt med.

Nu sitter jag och käkar frukost! Ska snart dra iväg till pappas jobb och städa och sen åka till farmor och farfar för han fyller år! Det är alltid lika kul att åka dit, men jag borde göra det oftare!!

Sen ikväll är det dans som vanligt men det lockar inte speciellt mycket idag kan jag säga...haha!

RSS 2.0