Time to say goodbye ♥

Nu har jag precis sagt adjö till min ena sambo som åker bort i en hel månad. Denna gång utan mig så det kommer kännas konstigt att vara utan henne så lång tid. Nyss va vi i USA tillsammans och hade "The time of our lives" och nu är man tillbaka till vardagen i gamla Örebro. Absolut inge fel i det. Borta bra men hemma bäst som man brukar säga. Hur som helst så flyttar vi (jag) till vår nya lägenhet imorrn. Det känns jätte konstigt. Vi har verkligen trivts i denna lägenhet och har så sjukt mycket roliga minnen så det känns faktiskt sorgligt att lämna. Vill bara passa på att säga till dig: Arazu, att jag är glad över att ha en sån underbar syster i mitt liv. Jag älskar dig och jag hoppas din resa blir kanon ♥
 
 

Dax att säga adjö..

Sista dan har bestått av cykling, shopping, god mat, manikyr, tattuering, några öl o sen en kvällspromenad längs stranden. Underbar dag! Nu ska vi försöka få nån/några timmars sömn innan vi startar resan hemåt till gamla kära Örebro! Tack Arazu och alla andra underbara människor som gjort denna resa helt underbar <3


Venice Beach...

Imorrn är det vår sista dag här i Venice Beach och LA. Känns lite sorgligt men samtidigt rätt skönt. Jag har tröttnat på att "bo i en resväska" och jag längtar verkligen efter svensk frukost! Annars har jag haft en helt underbar resa med världens bästa vän (syster) Vi har träffat massa nya människor o det har verkligen varit en resa för livet :)


Hollywood...

Jag har nu fått se min efterlängtade Hollywoodskylt :) En tysk kille från vårat hostel skulle ta bilen dit så efter en riktigt god frukost drog vi dit alla fem. Det va varmt och en rätt lång promenad upp för backen men det va värt varenda svettdroppe, haha!


Lyxfredag!

Varje fredag annordnar vårat Hostel en limosine och gratis inträde på tre olika klubbar i Hollywood. Så igår va vi ca 20 pers som åkte o det blev en riktigt lyckad kväll :))


Happy 4:e July <3

Underbara människor, öl och fyrverkerier!! Kan inte bli mycket bättre! :))


Santa Monica by night..

Efter en dag på stranden i Malibu tog vi en promenad bort till Santa Monica pier och åkte lite karuseller. Jätte fint på kvällen :) nu är det läggdax! Imorrn är det 4:e juli här i USA så det ska firas ordentligt!


Zuma beach - Malibu


Walk of fame...

Hollywood dag två va helt okej. Vi ville åka upp till hollywood skylten så vi tog en så kallad "turistbuss" som skulle ta oss runt bland lite kändishus o andra kända byggnader. Det va fan sämsta turen ever :/ skylten va inte ens nära, vi stod på ett annat berg med utsikt över skylten, hur långt bort som helst! Och kändisarnar hus såg man ju bara grinden av?! För att bota den besvikelsen va det shopping som gällde o några timmar senare va vi goa o glada igen! Konstigt det där? :) Nu är det läggdax för vår del, blir nog en tripp till Malibu imorrn! Godnatt på er!


Frukost...

En ordentlig frukost innan vi beger oss till Hollywood :)

https://cdn3.cdnme.se/378211/7-3/pic_51d316549606ee44b10bc26f.jpg" class="image">


Ingen stress här inte...

Chilldag på Venice Beach är vad vår dag har bestått av. Vi har fixat klart med vårt Hostel så vi kommer bo här tills vi åker hem, vilket bara är en vecka kvar. Det e rätt fullt med folk här så vi kommer få hoppa runt bland lite olika rum. Just nu delar vi rum med två australienare som spelar gitarr och munspel, rätt trevligt måste jag säga :) Nu sägen för imorrn blir det Hollywood dag två!! See yaa...


Back in LA...

Efter en sex timmars hemsk bussresa med sämsta acn och skrikande barn är vi nu tillbaka i LA. Denna gång bor vi på ett Hostel vid Venice Beach. Lite skillnad mot våra två lyx hotell i Las Vegas. Nu en dusch och sen sängen! Vi hörs!


RSS 2.0