Måndag

Midsommar är över och nu börjar allvaret, haha! Jag kommer jobba massor, ledig max en dag i veckan ungefär? Men det är pengar =) Jag är ledig nu på onsdag o då ska det vara kanon väder så jag och Arazu tänkte åka till harge och bada hela dagen! Jag har ju inte badat än? Låg ute i solen nyss en stund medan jag käkade en hamburgare. Nu måste jag däremot börja åka mot jobbet! Ville så gärna vara ledig när det är så här fint väder, men tyvärr kan jag inte välja mina dagar =/


Midsommardagen!

Igår blev det traktor till Brevens, lika kul som alltid =)










Midsommarafton!

Igår va jag tvungen att jobba några timmar, vi hade bara öppet till 3, o tur va väl det! Sen drog vi till henkan o grillade, badade badtunna, käkade jordgubbar, badade igen och hade väldigt trevligt!


En glad Linda..

Nästan hela gänget...

Tur att vi hade ett tält för det va ju inge höjdar väder...

Jag & Linda...


Ska man bli fin får man lida pin

Nu börjar jag nog bli midsommarklar! Jag har färgat håret, plockat ögonbrynen, rakat bena, och håller just nu på att måla naglarna. Jag börjar bli trött men jag måste måla ett lager till, låta det torka och sen får jag sova. Planerna inför imorgon är fortfarande oklara? men på lördag blir det traktor till Brevens med Ewa =) det ska bli super kul!!

Lite bilder från Midsommar förra året!






Tisdag!

Dom ringde från jobbet imorse o ville att jag skulle jobba idag och resten av veckan! Jag skulle egentligen bara ha jobbat fredag & söndag den här veckan men det blev lite mer. Vilket är bra för det blir ju pengar =) Nu har jag iallafall kommit hem o käkat lite kvällsmat. Tompa skulle jobba över jätte länge idag så jag tänkte slänga mig på soffan o kika på nån film, som alltid! Jag såg en as bra film igår, typisk "Sandra film" med massa dans! Se den!!!


Färgglatt från Gina


REA

Jag beställde hem en långklänning från HM:s rea idag... jag trivs jätte bra i den svarta jag köpte för ett tag sen! Denna kostade 74.50;-


I främmande farvatten!

Det blev inga hyrfilmer idag, det blev bio med pappa istället! Pirates of Caribbean! Jag tyckte den va ganska bra, jag älskar musiken i filmen, allt blir så himla maffigt! Det går mycket bra på bio just nu så jag måste nog åka in snart igen!


Regn, Regn, Regn

Det regnar o ser ut som det kommer göra det resten utav dagen? Jag får nog att åka till macken o hyra några filmer? Dom hade ju fått lite nya! Idag är min första lediga dag utav 5 =) känns skönt! Lite trist med vädret dock! Jag ska njuta av mina lediga dagar nu för sen efter midsommar blir det jobb jobb jobb som gäller o då kommer jag vara ledig max 1 dag i veckan typ?

Först lite frukost...


Kim kväll...

Igår jobbade jag en sväng o sen framåt kvällen kom Kim hit! Vi grillade, käkade godis, kollade på film o snackade skit! det händer alldelse för sällan så det får vi göra oftare! tack för en mysig kväll gumman ♥


Bild från 2008


Bakning!

Jag har varit jätte sugen på att baka ett tag nu så jag åkt hem till mamma och bakade där! Det blev muffins och en kladdkaka! Sen blev det fikastund med kusinerna o det blev godkänt!

Nu ska vi snart dra iväg till Danne & Ewa för lite grillning =) mmm...








Bling Bling

Mitt nya skal kom idag o det är super fint =)


Städning...=/

Usch jag är verkligen inte på städhumör idag men jag har inte så mycket val? Man kan tro att en atombomb exploderat i vår lägenhet för det ser ut som fan!! Ut över det så skulle jag behöva fixa tvätt, disk, städa garderoben, sätta ut lite prylar på tradera, sy en topp som är trasig m.m. listan är lång! Kl 16.00 började en film på tv jag gärna vill se så vi får väl se hur långt jag kommer innan dess? Sen kl 18.30 ska jag springa med Mija! Jag har fullt upp...haha

Önska mig lycka till...


Mot jobbet!




Hårfärg?

Jag måste göra nåt med mitt hår men jag vet inte vad? ljusare eller mörkare? Jag trivs ju jätte bra i mörkbrunt men det blir aldrig riktigt bra på sommaren för det blekt så utav solen så jag funderar på att bli lite ljusare? va tror ni? hjälp mig snälla?


        Mörkbrun                             Chokladbrun                            Ljusbrun


Insidious

Jag har haft världens ångest över att jag inte har tränat på ca 3 veckor så imorse fick jag ett ryck o tog på mig löparskorna o sprang en sväng! Det märks direkt när jag inte har tränat på ett tag, jag orkar ingenting! Det blev bara 3 km men det är väl bättre än inget antar jag!

Igår efter jobbet träffade jag Kim & Arazu! Vi käkade på Indigo och efter det blev det bio: "Insidious" en riktig skräckis! Vi höll på att skita ner oss flera gånger om, haha,  shit va läskig den va! Men bra!





Bling...

Köpte ett nytt mobilskal på Tradera idag för 69,-


Skolavslutning!

Jag jobbade till 17.00 idag o sen va det bara gasen i botten till Hjortkvarn o Rasmus skolavslutning! Han gick ut 6:an så efter sommaren är det pålsboda som gäller! Invigde min nya långklänning o till det fick det bli jeansjacka!






Sommarens måsten!

Varje sommar har jag alltid lite "must haves" och denna sommaren har det sett ut så här! Hittills har jag bara lyckats bocka av två saker på listan men flera är på gång!...Sommarens måsten är: En svart långklänning, En blå topp/linne, En byxdress, Bruna sandaler och Höga jeans shorts!


2011-06-11

Idag har jag senderat hela dagen i Hjortkvarn och hjälpt mamma fixa sig inför bröllopet & även lekt bröllopsfotograf!






Mamma & Pappa

Pappa va "Best man" och chaufför

Brudparet!


=/

Trött & ont i huvudet! uppdaterar en annan dag!


Favorit i repris

Jag har alltid varit en sån som har haft miljarder olika parfymer ståendes i badrummet...men nu har jag INGEN! Dom har tagit slut en efter en och nu står jag helt utan! Jag tycker det är svårt att hitta en bra parfym, plus att det kostar skjortan när man vill köpa en ny! Jag kikade runt på internet och beställde en favorit i repris! Britney Speras - Fantasy, Jag älskar den parfymen, har nog haft den 3 gånger, haha! Kostade 299,- för 100ml o det tycker jag är helt okej pris! fler billiga parfymer hittar du på nordicfeel.se


Onsdag!

Det åskade igår, o hemskt va det! Jag åkte till Arazu vid fem på eftermiddag o hann räkna tio blixtar innan jag va framme, men sen klarnade det upp och sluta åska, tills det började på kvällen igen, shit va det small, helt sjukt! Sen hörde jag brandkåren så jag gissa att åskan slog ner någonstans? Otäckt!

Dom hade ringt mig från jobbet igår och jag ringde tillbaka två gånger men fick inget svar! Chefen hade tydligen lagt till en tid åt mig så jag skulle ha jobbat igår men han hade glömt säga till =/ Inte så lätt för mig o veta? Vi ska kolla schemat lite då o då ifall han ändrar nåt o jag tyckte jag hade gjort det nyligen men tydligen inte? Dom löste det iallafall så det va ingen fara!

Nu har jag precis käkat frukost o ska iväg o städa på pappas jobb, det är väl i stort sett det som jag har planerat idag! Sen får vi se!


Åska!

Läste på aftonbladet att dom varnar för åska i eftermiddag/kväll? Solen försvann bland molnen så jag satte igång o städade lite istället för att ligga ute! Men det är fortfarande sjukt varmt så åskan kommer säkert! Nu ska jag bara dammsuga så är jag klar!

Någon hade fotat åskan i Landskrona igår, helt sjukt ju! Det ser ut som på film!


Resa!

Arazu o jag låg och pratade resor igår o jag är så sjukt sugen på att åka någonstans! Pappa och jag sparar ju till Malaysia men efter det måste jag åka med brudarna!! Vi tänkte nog försöka få med våra karlar om vi nu kan lyckas med det, haha!


Cypern 2008


Måndag!

Jag har hunnit med massor idag känns det som! Arazu o jag har solat och badat i poolen största delen av dan men senare på eftermiddagen åkte jag till mamma för att locka hennes hår! Vi skulle testa lite inför bröllopet på lördag! Sen tog vi en sväng o hälsade på mormor o morfar, det händer alldeles för sällan! O sist blev det ett dopp i kusinernas stora pool innan jag drog mig hemåt!

Nu blir det lite kvällsmat framför tvn!


Cypern 2008


Big Brother!

Simon blev vinnare av Big Brother 2011! Jag hade hoppats på Peter men det blir inte alltid som man vill? Nu ska jag bädda ner mig i sängen! Imorgon kommer förhoppningsvis Arazu hit o solar lite =) Godnatt!


Rihanna - Man Down


Söndag!

Jag är ledig idag och fyra dagar framåt, det känns kanon skönt! Jag kommer säkert få jobba arslet av mig efter midsommar så jag passar på att njuta av mina lediga dagar innan dess! Jag hoppas på kanon väder hela veckan så jag kan åka till sjön eller hitta på nåt annat skoj!

Idag blir det lite sol o bad på terassen, polen är kanon där ute för annars kan man knappt ligga där, det blir stekhett o lä! Plus att jag köpte ett litet parasoll så man kan få lite skugga också! Perfekt! Sen till kvällen blir det middag hos Tompas föräldrar, och sist Big Brother finalen...det ska bli sjukt spännande! Jag håller på Peter!

Sen måste jag ta o boka en dejt med mina brudar! Förhoppningsvis till nästa helg!


Olearys

Jag jobbade några timar på morgonen igår o sen blev det kalas för Tompas pappa som fyllde år! Sen badade vi o solade lite ute på terassen o på kvällen blev det middag med jobbet på Olearys! Jätte trevligt! Jag hade min nya klänning som jag fick utav Ewa =) Super fin, tack gumman!










Fjädrar

Köpte smycken på Gina idag...


Ny pool

Jag jobbade på förmiddagen men annars har vi varit ute i solen o haft det skönt hela dan! Vi åkte iväg till Ica Maxi o köpte en pool =) Den vi hade förra året gick ju sönder! Nu har vi precis grillat o jag är proppmätt! kl är 22.00 o det är Big Brother som gäller!


Sommarskor!




Hur fin är inte den här?


Rambo

Tompa är på jobbet o fixar med nån bil? Det skulle tydligen ta hela natten så jag tänkte bädda ner mig på soffan o kolla på Rambo, verkar vara det bästa på tv just nu! Imorgon är jag ledig o jag ska väl försöka städa o tvätta lite, känns inte som jag hinner göra annat när jag är ledig? Jag fattar inte att vi grisar till så förbannat...man kan tro att det är två 5 åringar som bor här!


Blommigt

Glömde visa vilken fin klänning jag fick utav Ewa när hon va i Kina! Känns som att det kommer bli midsommarklänningen? Älskar den!!




Skräck!

Nu ska jag snart åka iväg o jobba några timmar, jag har lite ångest över att jag inte har tränat på ett tag nu! Först va det halsen som krånglade o nu är jag jätte snorig! Jag tänkte vara lugn den här veckan ut o sen förhoppningsvis köra stenhårt igen!

Jag kollade jag på Besökarna igår på tv4 film, en gammal skräckfilm från 1988 med Kjell bergqvist och Lena Endre! Helt okej faktiskt för att vara så gammal! Kjell bergqvist är ju för skön, haha!




RSS 2.0