Shoppnig...

Shoppade ju lite roligt i fredags när jag va iväg med Ewa till marieberg! Det blev en tjocktröja, ett linne, ett par skor och lite underkläder!

Plus att min väska äntligen har kommit =)... den är verkligen as snygg!!

  

Idag är jag ledig, jag gick upp tidigt imorse och städade på pappas jobb, sen har jag varit nere i tvättstugan och slängt i en tvätt och nu har jag precis käkat framför ett OC avsnitt! Trodde Mia skulle dyka upp idag men jag har inte hört någonting från henne än så jag tänkte väl fortsätta kolla på OC! jag måste ju ta mig igenom hela serien nån gång!

Förutom att det är jobb som gäller hela veckan så ska jag sova hos Arazu imorrn, i hennes nya lägenhet! Hon var ledig hela veckan o jag jobbar hela veckan (typiskt). Så då bestämde vi att jag lika gärna kan sova hos henne som att åka hem och sova! då hinner vi ju iallafall träffas! Jag ska ta med mitt schema till henne så att vi kan planera in lite dagar med varandra o hitta på nåt skoj, känns dumt att behöva göra det men annars blir det aldrig av känns det som!

Nepp...OC väntar...♥ Sandra ♥

Godnatt...

Har jobbat idag, (som vanligt) ska jobba imorrn också...känns trist att jobba helg! Jag va ju ledig torsdag o fredag så då sov jag över hos ewa, vi hade lite myskväll och så på fredag morgonen drog vi till marieberg och shoppade lite! Jag handlade ett linne, en tjocktröja och massa underkläder!

Nu har jag precis kollat på några OC avsnitt, känns som ett måste innan jag hoppar i sängen! Måste sova tidigt idag, jag ska upp 07.00 och städa på pappas jobb imorrn innan jag åker till mitt andra jobb och jobbar till 20.00! Så jag antar att jag kommer vara ganska slut efter morgondagen! tur att jag är ledig måndag sen...kanske ska träffa Mija då, =)

Okey, Godnatt ♥


Ledig..

Ledig, fan va skönt!!!!...Jag slapp städa hos pappa idag så det blir nog på lördags istället! Men jag har nog med jobb iallafall, våran lägenhet ser ut som jag vet inte vad så jag idag ska jag verkligen städa!! Känns inte alls så tråkigt faktiskt för jag är på lite städhumör, ska nog rensa lite skåp och garderober också! Jag får se hur mycket jag hinner för jag ska till Ewa senare ikväll och sova där! Vi skulle ju ha åkt till Peace and Love idag men vi var ju för sega med att beställa biljetter så det får bli en sova över kväll istället, nästan likadant iallafall! Haha...o imorrn kanske vi skulle dra till stan/marieberg en sväng, vi får väl se vad som händer!

Nu måste jag sätta igång så jag blir klar nån gång...Jo jag fick min skarf igår förresten =) Nu är det bara väskan kvar som jag väntar på! jag tror den kommer i nästa vecka nån gång?

Adios, Amigos...♥ Sanda ♥



Löning...

Löning idag och det känns aldrig fel! förutom att jag kom på igår att det här är min sista lön innan semestern! Jag har semester runt 20 juli någon gång så det är ju typ en månad kvar men den 25 är i slutet av min semestervecka så jag måste verkligen spara som det heter...vilket jag är väldigt dålig på! Men jag vill ju hitta på någonting roligt med Tompa så vad har jag för val! Håll i pengarna Sandra!

Ska snart iväg till jobbet...men jag är ledig nu torsdag fredag, känns skönt men jag har 20 miljoner saker som ska göras! Jag måste städa hos pappa, plus att lägenheten ser ut som ett bombnedslag så det skulle behöva städas här också! känns jobbigt att jobba till 20.00 varje dag för man hinner inte med ett skit när man kommer hem, hela dagen har lixom gått så man lägger sig typ framför tvn tills det är dax att lägga sig igen! lite trist, men därför känns det som att jag måste få lite gjort när jag väl är ledig! Konstigt nog så är jag faktiskt på städhumör, haha!

Vill att min skarf och väska ska komma från HM snart...aja, jobbet väntar...Bye ♥

OC Säsong 2



Så jävla sorgligt slut...jag är helt fast i den här serien nu, ännu mer än vad jag var förut! Va förbi Pierre igår och lånade säsong 3 så nu har jag en hel del att kolla på framöver =)

Dagen efter...

Träffade Arazu, Calle och Isak igår, trodde Kim och Emma skulle vara med men Emma kunde inte och Kim var bakfull så det blev bara vi!, vi drog till Mcdonalds och käkade lite och sen till videobiljarden där Isak och Calle spelade lite biljard! det var roligt att bara träffas och umgås lite!

Sen på kvällen kom Ewa hit och vi peppade lite inför Brevens där vi spendarade resten av kvällen, till största delen på dansgolvet! Så det va jätte roligt! Träffade massa roligt folk!

Idag har det däremot varit en väldigt seg dag, har kollat klart på OC säsong 2 och det är alltid lika sorgligt! Kan inte låta bli att sitta att grina som en liten barnunge, haha!! Så jävla bra serie...ursäkta svordomen! Nu måste jag förbi Pierre någon dag och låna säsong 3!

Tillbaka till verkligheten imorrn...alltså jobb...nu ska jag hoppa i duschen...♥

Bildregn från Midsommarhelgen!

   

     

     

God Morgon...

Midsommarafton igår! Nille o Emelie var här och käkade mat, drack lite, spelade spel och bara umgicks! Det var en rolig kväll! det blev bara ett par enstaka bilder tagna som kommer upp senare!

Nu är jag på väg till Arazu, vi ska in till stan och fika med "The gang" haha! Isak, Calle, Kim och Emma! har inte träffat alla på en och samma gång på jätte länge!!...Ni är bäst, I Love you all =)

Ikväll får vi väl se vad som händer...kanske brevens om det är bra väder!

Måste åka nu, ska hinna kika på Arazus nya lägenhet också!!...Bye ♥

Trött...

Har precis kommit hem från Ewa, åkte dit direkt efter jobbet och nu har jag precis kommit hem och känner mig as trött! Tompa o Nille hade hyrt nån film som dom ännu inte har sett men jag vet inte om jag orkar hålla mig vaken! Det var iallafall väldigt roligt att träffa Ewa, det va ett tag sen så vi hade en hel del att bubbla om!

Midsommar imorrn och jag vet fortfarande inte vad vi ska göra?..lite trist men jag hoppas det dyker upp något roligt iallafall!!...Ska nog lägga mig framför tvn o se om jag orkar hålla mig vaken till nån film, jag gissar på att jag sover ganska snart!


Jobba...

Jaha då var det dax att jobba igen, men den här veckan har varit väldigt skön! jag har jobbat varanan dag! nu jobbar jag idag sen är jag ledig fredag, lördag, söndag! as skönt! Men jag vet inte alls vad som händer på Midsommar? Jag är lite sugen på att åka ill brevens på lördag men vi får väl se hur det blir?

Ska dra nu, måste till pappas jobb och mata hans fiskar innan jag åker!...Bye ♥

Nehe...

Har precis kollat klart på matchen mellan Sverige - Ryssland! Fan va irriterande! Sverige spelade riktigt dåligt idag måste jag säga! Det hade räckt med oavgjort men ikke...Synd! Tycker mer synd om Pappa, Koffe, Patrik och Tomas som åkt buss ner till österrike i typ 30 timmar för att se på matchen! Det kommer nog bli en seg och tråkig hemresa! Men det är nog ändå en väldigt rolig upplevelse! Fatta stämningen på läktaren bland alla sverige fans!! (innan ryssland gjorde mål vill säga)

Nu ska jag kolla på ett OC avsnitt innan jag lägger mig....♥ Sandra ♥


The OC



Finns fan ingen bättre serie...I Love It =)...Låten är dessutom inte helt dålig heller...

Ny klippt...

Äntligen fick jag håret klippt, det behövdes verkligen! Det blev inte så stor förändring! lite mer uppklippt och så fixade vi till luggen lite! Det känns iallafalla mycket fräschare!! Åkte till Marieberg en snabbis med tompa också, jag vill ju hitta en fin midsommartopp, nåt blommigt kanske men jag hittade ingenting! så det blev ett par super snygga jeans istället! Väldigt ljusa och somriga!!

  

Nu håller jag på att kokar lite ägg, så jag tänkte käka ägg mackor, måla naglarna och kanske börja kolla på OC boxen som jag lånade av Pierre för typ en vecka sen!..


Klippning...

Yes...jag ska klippa mig idag! ringde till frissan imorse och hon hade tid redan kl 15.00!

Helgen...



  

Jaha nu har ännu en helg passerat och det känns inte alls som helg eftersom jag har jobbat! Det var ju traddjazzen i askersund hela helgen så vi har haft en del att göra! I lördags så sov jag med Daniella vid Harge campingen där dom har sin husvagn! efter jobbet så gick vi runt på askersund och spanade lite men det var mest bara 40+ are ute på gatorna! så vi drog till campingen och gick runt lite nere vid sjön, väldigt fint! Sen drog vi iväg till schell och käkade korv, haha! och hyrde en film, väldigt seg och dålig dessutom! Det var en roligt kväll som vi får göra om någon mer dag!

Vi jobbade ju när Sverige spelade match mot spanien i lördags, vi kunde ju inte se matchen så vi fick nöja oss med en liten radio som anders inskaffade åt oss på Netto, haha!! Väldigt irriterande bara över det sista målet spanien gjorde, det va typ 1 minut kvar av matchen! det kunde lika gärna ha blivit oavgjort!

Idag är jag iallafalla ledig, men jag ska iväg och städa på pappas jobb så det blir några timmars arbete idag iallafall! Sen är jag jätte sugen på att dra iväg till marieberg, jag vill köpa något fint att ha på mig och någonting att dricka  till midsommar! Jag ska försöka övertala tompa att föjla med för jag har ingen lust att åka själv!

Måste dra...♥ Sandra ♥

Jobb...

Nu har jag precis kommit hem från jobbet! traddjazzen i askersund började idag på eftermiddagen så det va mycket mer folk vid hamnen än det brukar vara, plus att det var trevligt med lite musik! jag jobbar imorrn också, men då ska jag sova med Daniella i husvagnen så slipper jag åka hem, det blir så jobbigt att åka fram och tillbaka varje dag, det är ju ändå typ 4 mil enkel resa så hemvägen brukar alltid vara jätte seg! så vi tänkte gå runt lite på askersund imorrn efter jobbet och se vad som händer!

Handlade lite på på snäckbåten idag, två armband och ett par örhängen! dom har så himla mycket fint där nere! men jag jobbar ju precis brevid hela sommaren så det blir nog flera inköp, haha!



Nu ska tompa färga mitt hår sen blir det duschen o så slöa framför tvn skulle jag tro!

Pool Party..

Det va ju min lediga dag igår och jag fick en hel del gjort! Jag diskade och städade lägenheten, jag ville tvätta också men tvättstugan var upptagen så det får bli en annan dag! Sen åkte jag på mina kusiners skolavslutning, efter det så grillade vi korv och det var meningen att vi skulle ha lite pool party, haha...men vädret var ju inte det bästa! men jag och mina två kusiner badade iallafall, eller badade vi doppade oss lite, haha!! o jag kan inte påstå att det var speciellt skönt!!

Nu ska jag snart dra iväg till jobbet, jag ska jobba hela helgen med Daniella, det är ju traddjazz festival i askersund så det kommer nog vara as mycket folk!! men idag ska jag lära upp en ny tjej lite! så att hon kan börja till näste vecka! 

Hade ingen frukost hemma så jag ska köpa mig en smörgås i kiosken...dax att dra!!..Bye!

 


YEES!!



Vinst för Sverige igår!...Grattis!! Jag brukar inte kolla på fotboll i vanliga fall men när det är så här stort brukar jag alltid försöka kolla lite, iallafall när sverige spelar! På lördag kommer både jag och Daniella missa matchen eftersom vi jobbar så vi får väl ta dit en radio eller nåt...haha!! men det va kul att dom vann igår iallafall!

Ledig!!

Äntligen ledig...men det känns som att jag har tillräckligt att göra ända! jag behöver få lite tvätt gjord och dammsuga skulle inte heller vara fel att göra en sån här trist dag! Vädret är ju inte det bästa så jag ska nog passa på att pyssla lite här hemma! senare i eftermiddag/kväll ska jag på mina kusiners skolavslutning, sen blir det lite grillning hemma hos dom, jag hoppas bara att regnet ger sig och låter solen få kika fram lite istället! dom har ju köpt en sån där stor pool så vi hade ju tänkt bada i den idag men vi får väl se hur det blir!!

Nu ska jag ta på mig "städkläderna" och börja fixa lite....♥ Sandra ♥

Båten!

Nu har jag äntligen börjat jobba på snäckbåten i Askersund, vi är väl halft igång, det saknas fortfarande en del grejer och så men vi kan sälja glass iallafall, och det är väl huvudsaken! Jobbade med Daniella i söndags och igår va jag själv på båten hela dagen, men det va jätte lugnt så det gick bra, lite ensamt bara o sitta där från 11.00 - 20.00! Plus att det blåste ganska mycket (det brukara göra det vid hamnen) och båten står ju inte direkt still då, så jag fick as ont i huvudet ett tag och kännde mig lite yr, haha sjösjuka tänkte jag!! men det gick över som tur va, man vänjer sig väl! men så kollade jag ut på vädrer idag och det är ju ännu värre, det blåser as mycket idag och ser ut som att det snart ska börja regna! så vi får väl se hur det går idag?

Fick mitt HM paket igår iallafall, allting passade, det va bara en bikiniöverdel som jag skulle kunna ha haft en mindre storlek på men jag orkar inte hålla på o skicka tillbaka o krångla? jag kan ju ha den så det får gå ändå! Nu vill jag bara vara ledig så jag kan dra till stranden och inviga båda bikinisarna! Beställde en skarf också men den skulle komma i slutet på juni, men det gör inte så mycket för jag tänkte lägga till en väska också som jag verkligen inte kan hitta i affären! jag hittar den bara i röd och grön och jag vill ha den i brunt! men den finns ju på internet iallafall!

Nu ska jag göra mig iordning och snart dra till jobbet, jag blir nog själv idag också skulle jag tro, o vem vill köpa glass i det här vädert? det blir nog mest bara att sitta där o vänta tills man ska stänga? 

 

Förhoppningsvis är jag ledig imorrn...skönt =) ♥ Sandra ♥

Kalas...

     
                  

Va på kalas hos farmor och farfar i fredags! vi firade min farbror och min kusin! det är alltid lika roligt att åka dit, vi käkade gott, o farfar lärde mig och Sanna hur man gör riktigt god omelett och så spelade vi lite fotboll! Jag är där alldeles för sällan, jag måste åka dit snart och stanna någon/några dagar!

Invigde mitt nya linne som jag köpte i torsdags också!

Stressigt...

Det har varit en omständig dag idag!...först gick jag upp kl 8 för jag skulle jobba i Askersund  kl 10 o jag hittar inte riktigt dit så jag ville åka i tid, sen så pratade jag med Anders o då behövde jag inte vara där förren 11 istället, så jag fixade lite disk, käkade frukost o gjorde mig klar för att åka, då ringer Anders igen och helt plötsligt ska jag tydligen till Hjortkvarn och jobba...ehh...jag skulle jobba där typ halva dagen tills allt blev färdig i Askersund, men det blev inget med det så jag jobbade o hjortkvarn hela dagen som vanligt! Men imorrn blir det Askersund för nu är allt klart!

Kom hem typ 19.30, helt slut efter en stressig dag på jobbet med massa folk, drog till Pierre där Tompa, Nille, Pierre och Emil kollade på fotboll, EM började ju idag! men jag satt typ o halvsov hela andra halvlek så nu är jag hemma o ska snart lägga mig, annars kommer jag väl inte orka med premiären i askersund imorrn! jag jobbar från 11.00 - 20.00...lång dag! men men sånt är livet....

Mamma skickade sms förut om att mitt HM paket hade kommit, så förhoppningsvis hämtar hon ut det på måndag!!...hoppas jag blir nöjd med allt jag har beställt! =)

Sängen väntar! Puss o godnatt ♥ Sandra ♥



Mina inköp...



    

Det här blev vad jag kom hem med från Marieberg igår! mest nöjd är jag nog med linnena tror jag! Ska nog inviga nåt utav dom ikväll när vi ska till farmor och träffa släkten! Vi ska gratta min farbror som har fyllt 40 (han drog till egypten när han fyllde) och min kusin som har fyllt 15! Nu ska jag snart iväg och städa hos pappa sen blir det väl kanske ligga i solen en stund o sen göra mig iordning! det är väl ungefär vad jag hinner med den här helgen, annars är det bara jobb! ska antagligen jobba i Askersund imorn, vi får väl se! annars blir det hjortkvarn som vanligt!

♥ Sandra ♥


Shopping...

Mamma och jag gick på marieberg idag, o självklart fick jag med mig massa roligt hem! Jag älskade Gina affären, mycket större och mer kläder än va dom brukar ha!! Likadant Cubus hade kommit till marieberg o dom hade också mycket kul! det blir nog att ta det tripp dit snart igen, vi hann ju inte gå så mycket på två timmar!..

Bilder på mina inköp kommer snart nu ska jag slappa lite framför tvn!!!...♥ Sandra ♥

Sov sött...

Nu har vi kollat klart på filmen..helt okej! så nu är det väl sängen som väntar! efter jobbet imorrn drar jag snabbt som tusan in till marieberg, mamma och jag ska spana in alla nya butiker, jag längtar!!....får jag inte nog imorrn så kanske jag åker in på fredag också, vi får se!! Ska passa på att äta lite glass också nu när vi leverarar dit!

Hoppas jag hittar massa skoj imorrn!...Godnatt ♥ Sandra ♥

Sol =)

Jag älskar det här vädret!!!...vill bara vara ledig så jag kan åka till sjön och njuta av den härliga solen! Har precis leget ute på terassen en stund men det blir as varmt där...det fläktar ju inte eller nåt så man orkar inte ligga så länge!

Nu ska jag duscha, käka nåt o sen kolla på en film!...♥ Sandra ♥   

Jobb...

Jag ska snart åka iväg till jobbet, som vanligt! Vi får väl se om vi hinner öppna i askersund till helgen isåfall kommer jag nog jobba mycket där framöver! Det kommer ju en ny tjej till jobbet imorrn och daniella går väl bara i skolan en vecka till tror jag så förhoppningsvis får vi snart ett schema så jag vet lite bättre hur jag jobbar! kan ju typ inte planera in så mycket eftersom jag inte vet innan hur veckan ser ut, men det blir nog ändringar nu när det inte bara är jag som jobbar! Har fått sms av både Arazu och Linett som vill hitta på saker så jag måste ta mig tid o träffa dom också =)

Hoppas att jag är ledig på fredag, isåfall blir det mariaberg då istället för imorrn! det blir ganska stressigt att åka direkt efter jobbet imorrn och jag hinner inte gå så länge heller! men jag vill hinna spana in alla nya butiker i helgen iallafall! så jag får se vilken dag det blir, mest nyfiken är jag på Ginas nya butik, har hört att den skulle vara ganska stor??

Japp det va väl allt....♥ Sandra ♥

Måndag...

Har precis kommit hem från jobbet och fixat såna där tråkiga saker som tvätt o disk! men det är skönt när det är färdigt! det var en lugn dag igår, tompa o nille kollade på fotboll ute på terassen o jag va väl mest inne, är ju så jävla varmt på terassen så det går ju knappt att vara där, helt vindstilla! Killarna ville inte åka till sjön o jag kände inte för att åka själv, även om det var väldigt lockande! Sen på kvällen kollade jag och Tompa på Indiana Jones 3 så nu har vi sett alla gamla filmer så nu ska vi på bio nån dag och se den nya!

Går också och längtar efter att min HM beställning ska komma, vill ju ha mina nya bikinisar plus den as snygga skarfen! men det ska komma i mitten av juni så det kommer väl snart! är sugen på lite sommer kläder nu...men mamma o jag ska in en snabbis till Marieberg på torsdag efter jobbet o kika runt lite bland alla nya  affärer, dom skulle ju öppna 30 nya butiker på torsdag så det ska bli kul och sa vad det kan vara för nåt!

Ne nu ska jag fixa lite käk, min mage kurrar!...♥ Sandra ♥

Barnvakt...

Var barnvakt åt mina kusiner idag (lördag) vi drog till Djursnäs där vi fiskade och badade, koffe hängde också med! Sen käkade vi lite glass vid glassbaren o så till kvällen blev det en massa godis och Indiana Jones =)

     

                        

Parken...

Här kommer lite bilder från förfesten hos oss innan vi drog till Parken!

     

     

Det var en roligt kväll med mycket folk =)....♥ Sandra ♥


RSS 2.0