Mot Stockholm


Lite bilder från helgen!


Tidsfördriv...

Har lunch på jobbet o inge bättre för mig så jag tänkte skriva en rad eller två. Va ju ett tag sen sist. Just nu sitter jag o beundrar mina nyfixade naglar :) Arazus syster ville ha oss som försökskaniner igår kväll o det blev riktigt bra med tanke på att det va första gången. Hon hade köpt ett gelekit på Lindex för ca 150:-. Perfekt om man inte har råd att gå till en salong o betala 500:- varje gång. Och det va faktiskt inte så svårt, tänkte nog ge mig på det själv nästa gång?

Jobbar till 20 idag men sen ser jag fram emot tre lediga dagar. Imorrn drar jag till Sthlm med Kim & Arazu för att se Lady Gagy och besöka Gröna Lund. Kommer bli super kul :)) 


 

 

 


.....

Det kommer vara dött här ett tag, bara så ni vet....

 


Dagen efter...

Therese & Nicklas 25års fest va det som gällde igår. Det blev en riktig kanonkväll, jag hade alldeles för roligt o plockade inte ens upp kameran ur väskan, vilket jag ångrar lite nu men ni får nöja er med lite mobilbilder. Kan tyvärr inte säga att allt är lika kanon idag, känns som mitt huvud ska explodera när som helst o jag har inte lyckats ta mig upp ur sängen än. Ne, en liten tupplur kanske, ska till Arazu på tacomys senare. Känns underbart att ha henne  tillbaka =)
 
 
 
 
 
 
 
 

Det är mycket nu =)

Gårdagen va kanon, Vi tog en båttur ut till "Kärringön" där vi grillade korv, badade o snackade gamla minnen. Det blev en sen kväll o jag låg inte i min säng förrens kl slog 02.00. Höll på att glömma bort att jag lovat möta upp Ullis & Therese på Java vid nio för lite frukost så sömnen blev inte den bästa. Frukost på Java som sagt, Hedda dök upp också, bra start på dagen. Sen blev det en snabbis på stan för att fixa lite tills imorrn, systemet, strumpbyxor, mat m.m. Sen drog jag hem till Hjortkvarn  och gick en promenad med hunden, o så en sväng med pappa upp till glassbaren. Nu har jag lyckats hitta hem o lagt köttet i marinad o vinet på kylning. Skönt att förbereda så mycket som möjligt. Nu återstår, hårinpackning, måla naglar, plocka ögonbryn, you name it =) Allt för att vara så tip top som möjligt inför morgondagen, ska bli super kul!!!
 
Är ni sugna på nåt gott rosevin så rekommenderas detta starkt! Finns bara på box, vill man ha flaska så tror jag det måste beställas. Helt klart värt varenda krona =)
 

Gårdagen i bilder

 
 
 
 
 
 

Kvalitetstid :)

Ligger på Ewas säng o käkar godis medans hon rensar sin garderob. Det är en stor garderob vill jag tillägga :) Vi väntar fortfarande på Larsson o som alltid blir det typ 8 timmar senare än planerat men va gör det? Jag har ju semester :)


Torsdag

Kom precis hem från en promenad med Arre. Gick en sväng runt Hjortkvarn. Inte så ofta jag är där nu för tiden. Nu ska jag slöa lite tills Larsson ringer o säger att vi ska dra ut med båten. Vi tänkte dra ut till kärringön o grilla lite korv =) det va verkligen inte igår man va där ute, o med Larsson dessutom =) ska bli skoj ♥
 

I ♥ shopping

Nu har jag äntligen hittat hem efter vår lilla shoppingtripp till Norrköping. Det blev en heldag tillsammans med Ewa o Malin, just like old times. Vi spenderade mer eller mindre varje dag tillsammans på högstadiet men på senare tid har det blivit riktigt dåligt så det va kul att hitta på nåt. Jag hittade massa fint men lyckades tygla mig själv till det viktigaste, ett par skor och ett par vinröda byxor o så blev det visst ett halsband och ett nagelack också. Jag är iallafall väldigt nöjd med dagen men nu har jag ont i både fötter och huvud så jag ska nog slöa ner mig på soffan ♥
 
 
 
 
 

Läggdax

Efter vår lilla filmmusiks tävling igår kväll hos Jennie så blev jag grymt sugen på att se Gladiator. Riktigt bra film o det va riktigt längesen jag såg den så nu har jag precis suttit som klistrad i soffan hela 163 minuter. Lika bra som sist o extra kul att se Colosseum på film också eftersom jag nyss va där.
 
Nu har jag förflyttat mig till sängen och ska försöka sova tidigt ikväll. Jag, Ewa & Malin ska nämligen dra till Norrköping på en liten shoppingtur imorrn. Kul o se nåt annat än Örebros butiker. Önskar jag hade lite mer pengar att spendera bara men känner jag mig rätt så slinker det nog med en o annan påse hem =)  Godnatt på er ♥
 

Löpning

Då va dagens löprunda avklarad, känns grymt bra =) Tvivlade faktiskt lite på mig själv innan jag väl kom ut. Det blev ingen lång runda, bara 4 km men för att kompensera det avslutade jag upp o ner för trapporna ett par gånger tills jag knappt fick luft, haha, otränade sandra är nog mitt smeknamn just nu. Men jag får va vara nöjd över min insats iallafall, det är bättre än inget. Nu ska jag styra ihop lite käk, inte min starkaste sida men äta bör man annars dör man, hej så länge ♥

 


Grillmys

Gårdagen va hur trevlig som helst =) Det va grillning hos Jennie som gällde tillsammans med Anders, Martin o Jessin. Vi spelade plump, drack vin och gissade filmmusik. Jennie väckte mig imorse typ 10 min innan min parkering gick ut så det va bara att häva sig upp och iväg till Hjortkvarn för en promenad med Arrak. O ni som känner mig vet ja att jag alltid passar på att köpa Go Glass när jag är hemma så självklart blev det en tripp dit även idag. Nu har jag precis kommit hem o hamnat på soffan, aldrig hänt förr, haha. Tänkte låta glassen sjunka lite så ska jag nog försöka mig ut på en löptur senare. Ha en fortsatt trevlig tisdag hörrni ♥
 
 
 
 
 
 

Klänning - check =)

Det går inte att få en rättvis bild på klänningen, den är mycket finare i verkligheten. Kortare fram och längre där bak. Kommer bli super =) Bara ett par skor som saknas men det tänkte jag kika efter imorrn!
 

Seg söndag

Denna dag har bestått av absolut ingenting. Jag har packat upp resväskan, o om ni inte redan visste det så är det betydligt tråkigare att packa upp väskan än va det är att packa den =/ Sen har jag tvättat lite, sovit en sväng på soffan o bara degat hela dan, inte likt mig men ganska välbehövligt.  Jocke o Linda kommer över på lite filmmys om en stund så nu har vi varit på Ica o köpt massa onyttigheter. Det är ju fortfarande semester som tur e =) 
 
I veckan ska jag spendera lite tid med båda Ewa & Jennie och på lördag är det Therese 25års partaj som gäller. Fyndade en jätte fin klänning i Rom som jag tänkte ha på lördag, ska visa er sen. Men som alltid, fullspäckat schema för min del.
 

Marc Jacobs - Daisy

Jag har förälskat mig i min nya parfym jag köpte på taxfreen =)
 

Rom

 
 
 
 
 
 
 

Äntligen hemma =)

Efter tre dagar av svett, o skavsår kände jag mig inte så himla fräsh när jag kom hem måste jag säga. Men nu efter en dusch, nyrakade ben, nymålade tånaglar och en ansiktsmask börjar jag känna mig som en människa igen. Känns helt underbart =) lite kvällsmat och en film är väl ungefär vad jag kommer orka med ikväll. Kanske ladda upp lite bilder från resan, vi får se, annars får ni hålla ut tills imorrn. Ha en riktigt trevlig lördagkväll så länge hörrni, puss ♥
 
 

Rom dag 2

 
 
 

Rom, dag 1 :)

Om ni undrar vart solen har gömt sig denna sommar så kan jag berätta att den finns i Rom. Jag ska absolut inte klaga men det är fan svin varmt här. Jag förstår varför dom avråder folk att åka hit just denna månad, haha! Jag har nog aldrig gått så långt o svettats så mycket i hela mitt liv förut, helt ortoligt men helt klart värt de :)
 
Vi har besökt vatikanen idag med allt det innebär. Vatikan museet, sixtinska kapellet, St Peters kyrkan och den fantastiska utsikten från Kupolen. Kanon bra första dag men nu kan jag knappt känna mina ben längre så att krypa ner under täcket känns helt gudomligt just nu! Imorrn ser vi fram emot ett besök vid Colusseum, återkommer då, godnatt sålänge <3
 
 
 
 
 

RSS 2.0