Morgonpasset avklarat...

Sitter och avnjuter lite frukost och en kopp kaffe efter ett hårt Crossfitt pass. Jag är grymt besviken på min egen insats idag. Har haft ont i ryggen ett par dar så jag kände att jag inte riktigt kunde pressa så hårt som jag kanske hade velat göra. Men allt är väl bättre än inget eller va säger ni?
 
 

I´m sorry

Jag tycker synd om alla er som är inne o läser min blogg med tanke på att det kommer upp typ ett inlägg per månad =/ Att jag inte har tid är bara en dålig ursäkt, allt handlar om prioriteringar. Det händer mycket i mitt liv, som alltid, så jag kan inte skylla på det heller. Hittar nog bara inte nån lust till att skriva helt enkelt. Så kan det va ibland.
 
Jag har iallafall haft en super mysig helg ute på landet hos min farmor & farfar. Bara lung o ro. Jag trivs som fisken i vattnet i stan men ibland är det skönt att bara komma bort för en stund. Nu är det måndag igen, ny vecka nya tag och zumba som vanligt ikväll. Det flyter på bra nu, super skönt =)
 
 
 

Bra morgon ♥

Vaknade upp med ett leende på läpparna imorse =) Allt är tillbaka till det normala igen och jag ska förbereda kvällens zumbapass snart. Jag hoppas på ett fullbokat pass med många nyårslöften, haha =) Jag minns knappt när jag kunde njuta av sovmorgon och en lång frukost sist? Förutom jobb och zumba har jag typ ingenting planerat i min kalender o det känns helt underbart. Min hals börjar bli bättre så snart kan jag komma igång med löpningen också. Tog inget nyårslöfte om träning detta år, känns som att jag ändå aldrig håller det. Däremot kom jag fram till att jag ska ta hand om mig själv. Göra saker som får mig själv att må bra och faktiskt sluta bry mig om vad alla andra tycker o tänkter hela tiden. Ett ego år helt enkelt ♥
 

Nyår 2012

Här kommer ett bildregn från nyårskvällen. Mitt bästa nyår på riktigt länge, och en kanon start på det nya året ♥
 
     
    
    

Söndag morgon...

Sitter o kikar igenom nyårsbilderna från Jennies kamera. Inte så jätte mycket att hurra för kanske, haha. Det är typ jag på 90% av korten. Hinner inte ladda upp massa nu så ni får lugna er till kvällen. Ska snart iväg o jobba några timmar innan jag drar till lillebror på kalas. Eller lillebror, han fyller fan 22, inte så liten längre.
 
Kisses ♥
 

Nytt år nya möjligheter!

Trots att jag verkligen älskar juletider så känns det skönt att det är tillbaka till vardagen som gäller nu. Den senaste tiden har till och med jag kännt att jag har haft på tok för mycket att göra. Mycket jobb, stress och dålig sömn. Men just nu kan det inte bli annat än bättre. Trots förkylning och dålig hals så är mitt humör på topp ♥
 
 
 

Ibland händer det =)

Tjohooo!!! Känslan när jag får veta att en snäll vakt har hittat min mobil, bankkort och körkort på ritz är helt obeskrivlig. Faaan va skönt. Nu slipper jag alla jobbiga samtal till telia, swedbank, polisen m.m. Ibland har man fan turen på sin sida =) Vilken bra start på denna dag känner jag.
 
Norpade lite bilder från jennie blogg. Kika in där om ni vill se mer härliga bilder. Det kommer fler när vi har gått igenom kameran också. Men vet aldrig vad som gömmer sig där? haha!
http://jeehyang.blogg.se
 
 
 
 
 
 

Happy New Year

Jag blev av med mobil, visa kort och körkort igår men trots det så hade jag en helt underbar kväll. Mycket vin, mat och trevlighter med helt underbara människor. Det nya året kunde inte ha börjat bättre. I´m a happy girl ♥
 
 
 

RSS 2.0